ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 500 در سرور مجازی

ruhy
June 21st, 2012, 19:43
سلام دوستان
من یک سرور مجازی 512 دارم که سی پنل رو تازه روش نصب کردند
هر اسکریپتی رو که روش میخا نصب کن ارور 500 میده
میشه راهنمایی بفرمائید اشکال از چیه ؟
ممنون
سرور لینوکس هست

آگونیس
June 21st, 2012, 20:02
سلام دوستان
من یک سرور مجازی 512 دارم که سی پنل رو تازه روش نصب کردند
هر اسکریپتی رو که روش میخا نصب کن ارور 500 میده
میشه راهنمایی بفرمائید اشکال از چیه ؟
ممنون
سرور لینوکس هست

برخي اوقات وب سايت شما load نميشود و با خطاي internal server error يا همان خطاي شماره ي 500 مواجه ميشود.بسياري مواقع اين خطا بعلت اشکال در تنظيمات مربوط به وب (مانند تنظيمات php) در سايت شماست.ممکن است بگوييد اين سايت کاملا سالم بوده و با همين تنظيمات کار ميکرده است.بايد توجه داشته باشيد نرم افزارهاي روي سرور بصورت مداوم در حال بروزرساني ميباشند،ممکن است بروزرساني ها از نسخه اي به نسخه ي ديگر باعث انجام تغييرات اساسي در سرور شوند و اين تغييرات مغاير با تنظيمات قبلي شما باشد و اين امر مسبب بروز اين خطا شود.

براي رفع اين خطا کافيست از داخل cpanel وارد file manager شويد و فايل htaccess را باز کنيد.
توجه داشته باشيد که فايل htaccess يک فايل مخفي مي باشد و براي ديدن آن در ابتداي ورود به file manager مي بايست در کادر باز شده گزينه show hidden files را نيز فعال کنيد .
وارد فايل htaccess شويد و خطهايي که مربوط به تنظيمات php ميباشند را حذف نماييد. اين خط کدها با php_admin و يا php_flag اغاز ميشوند.
در همين فايل ممکن است داشته باشيد:
followSymlinks در اين صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغيير دهيد.
همچنين اگر Options All در اين فايل وجود داشت آنرا حذف نماييد.
اگر با اين روش مشکل برطرف نشد

مهمترین عامل ارور 500 وجود پرمیشن های نادرست برای فایل هاو و فولدرهاست اگر از صحت پرمیشن ها مطمئن هستید برای رفع ارور ابتدا قبل از ورود به فایل منیجر تیک گزینه

Show Hidden Files
را زده و وارد فایل منیجر شوید در شاخه ای که فایل ارور میدهد در
htaccess
خود متن زیر را کپی کنید

<files ~ "\.(php|php.*|php.00|php.001|00|001|sphp|php3|php4| php5|phtml|cgi|pl|shtml|dhtml|html|htm|cfm)$"> allow from all </files>

اگر متن فوق وجود داشت مطمئن شوید که بجای
allow from all
نوشته نشده باشد
deny from all
که اگر اینگونه بود deny را به allow تغییر دهید

ruhy
June 21st, 2012, 20:11
هیچ کدوم از مواردی که گفتید نبود

من نیوک میخاستم نصب کنمارور داد

رپیدلیچ خواستمنصب کن ارور داد

فکر میکنم تابعی رو سی پنل فعال نیست
راهنمای بیشتر بفرمائید

آگونیس
June 21st, 2012, 20:13
resolved awstats 500 internal server error after installation on centos linux - Learn Linux - Linux Server System Admins Blog (http://www.doxer.org/learn-linux/resolved-awstats-500-internal-server-error-after-installation-on-centos-linux/)
پرمیشن ها رو خوب چک کنید

ruhy
June 21st, 2012, 23:12
فکر میکنم مشکلی نداشته باشن