ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با هارد 200 تا 300 گیگ

Only4U
June 21st, 2012, 18:04
سلام
دوستان من یه مشتری دارم برای اون یه سرور مجازی لازم داریم الان براش و میخوایم به یکی از همکاران منتقل کنیم
دلیل انتقال : کشور سرور مجازی میخواد غیر از امریکا و و هلند میخواد باشه ( تا الان این بوده ولی الان اسرار داره که دیگه اینا نباشه) و از اونجا که سرور انگلیس بنده با پورت 100 مگ هستش نمیتونم از اونجا من بهشون بدم

کار ایشون اینه که فقط تورنت از تراکر های کاملا خصوصی دانلود میکنه هیچ کار دیگه ای انجام نمیده!
و اینکه از اونجا که سایت هایی که برای دانلود تورنت استفاده میکنه همه خصوصی هستند هیچ مشکلی تا الان نداشتیم باهاش
پورت مناسب میخواد الان و هارد بالا هارد حدودا 200 تا 300 گیگ رم هم خیلی نمیخواد ، سرور هم معمولا بیکار میمونه همیشه بعد از دانلود تورنت و اومدن تورنت رو سرور میشینه خودش تورنت را دانلود میکنه هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه ! دیگه خودتون حساب بقیه چیزاش را بکنید
الان این مشتریم را میخوام به یکی از همکاران گرامی منتقلش کنم لطفا افر بدید

سپاس

camelian77
June 21st, 2012, 18:17
رم ۵۱۲ -- -ویندوز سرور ۲۰۰۳ --- هارد ۳۰۰ گیگابایت . ماهیانه ۲۳ هزار تومان

ilmavps
June 21st, 2012, 18:21
سلام

رم 512 هارد 300 گیگ ماهانه 26 تومان از فرانسه

رم 1 گیگ ماهانه 31 تومان

dani0111
June 21st, 2012, 18:29
سلام دوست عزیز
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته ایی
هارد: 200 گیگ
از دیتاسنتر OVH فرانسه ماهانه فقط 22 هزار تومان !
Mihan VPS - پشتیبانی (http://mihan-vps.ir)
تضمین کیفیت و برگشت وجه در صورت نارضایتی !

vp_server
June 21st, 2012, 19:03
سلام دوست عزیز
از OVH فرانسه با port 1gbps در خدمتیم
پردازنده
Intel 3 Core
ترافیک ماهانه
نامحدود
حافظه رم
1024
پورت شبکه
1Gb/S
فضای هارد دیسک
300GB
آیپی آدرس
1
27000 تومان

دانلود از تورنت هم هیچ مشکلی نداره و سرعت دانلود هم خیلی عالی هست
server@snet.net | ایران هاست | فروش سرور مجازی - هاست- سرور اختصاصی (http://www.ho3t.ir)

AvalinHost
June 21st, 2012, 19:03
با سلام
خدمت شما:
هتزنر آلمان > 50% تخفیف، رم 512 مگابایت 7000 تومان (فقط تا 48 ساعت) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/50728)
موفق باشید.

HyperServer
June 21st, 2012, 19:14
سلام
دوستان من یه مشتری دارم برای اون یه سرور مجازی لازم داریم الان براش و میخوایم به یکی از همکاران منتقل کنیم
دلیل انتقال : کشور سرور مجازی میخواد غیر از امریکا و و هلند میخواد باشه ( تا الان این بوده ولی الان اسرار داره که دیگه اینا نباشه) و از اونجا که سرور انگلیس بنده با پورت 100 مگ هستش نمیتونم از اونجا من بهشون بدم

کار ایشون اینه که فقط تورنت از تراکر های کاملا خصوصی دانلود میکنه هیچ کار دیگه ای انجام نمیده!
و اینکه از اونجا که سایت هایی که برای دانلود تورنت استفاده میکنه همه خصوصی هستند هیچ مشکلی تا الان نداشتیم باهاش
پورت مناسب میخواد الان و هارد بالا هارد حدودا 200 تا 300 گیگ رم هم خیلی نمیخواد ، سرور هم معمولا بیکار میمونه همیشه بعد از دانلود تورنت و اومدن تورنت رو سرور میشینه خودش تورنت را دانلود میکنه هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه ! دیگه خودتون حساب بقیه چیزاش را بکنید

سپاس

با سلام ...

سرویس دهی از انگلستان هم از امروز آغاز شده :

سبد خرید - هایپرسرور (http://support.hyperserverco.com/cart.php?gid=12)

به زودی تایپک باز میشه.

tizparvaz
June 21st, 2012, 19:23
با سلام
از انگلیس و کانادا میتونم بهتون سرویس بدم
یه مورد خاص هم هست که بد نیست ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/50778/#post473622

tizparvaz
June 21st, 2012, 23:31
به پیامتون پاسخ دادم در مورد هارد میتونیم توافق کنیم مشکلی نداره واسه تورنت هم انگلیس با تورنت خصوصی مشکلی نداره کپی رایت هم که قربونش برم موردی نداره

danitfk
June 22nd, 2012, 04:10
آفر بسیار عالی برای دانلود .
دیتاسنتر Yesup کانادا . پورت 1گیگابیت .
رم : 2048 مگابایت اختصاصی | هارد : 120 گیگابایت | پردازنده : Intel Core i3 x2 3.1Ghz HT | دو هسته اختصاصی | پهنای باند ماهیانه 1000 گیگابایت | ماهیانه 30.000 تومان
تست سرعت از Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test (http://speedtest.net)

6806

hoka
June 22nd, 2012, 12:13
سلام .
اگر به دنبال سرور با کیفیت + تضمین بازگشت وجه پرداختی بدون چون و چرا در سه روز ابتدایی سرویس در صورت نارضایتی از سرعت پورت و سخت افزار هستند
سرور ویژه برای ایشون میتونم بدم با مشخصات
رم دو گیگ
سی پی یو core i7 share
هارد 300 گیگ
پورت 100 کاملا خلوت سرعت بالای 10 مگابایت فیکس
پهنای باند نامحدود از فرانسه

قیمت ماهانه 40 هزار تومان

m_dg_farari
June 22nd, 2012, 12:14
سلام

سپاس
با عرض سلام و ادب
در صورتی که در مرحله ی اول کیفیت براتون اهمیت داره و پشتیبانی میتونیم در خدمتتون باشیم. منابع 100% اختصاصی هست. پورت 1 گیگابیت و حد اقل پورت تضمینی برای هر وی پی اس در شلوعترین ساعات 100 مگابیت هست.
از آلمان و انگلستان در خدمتتون هستیم:
RAM: 1024 MB
CPU: 1Core - 800Mhz + 400Mhz Offer
HDD: 65 GB + 65GB Offer
هارد اضافه به مقدار 170 گیگابایت : 15000 تومان
BW: 1.5 TB
قیمت: ماهیانه 35000 تومان

خرید: http://client.tadbirserver.com/cart.php?a=add&pid=37

سوال داشتید از طریق بخش پشتیبانی سایت و یا پیغام خصوصی اقدام کنید.

majidisaloo1
June 22nd, 2012, 13:49
سلام

سپاس

رم 512 از فرانسه با 300 گیگ هارد ماهانه 18 تومن

parsiaplus
June 22nd, 2012, 16:23
با سلام خدمت دوست عزیز

با ما تمس بگیرید

با تشکر

faranetwork
June 22nd, 2012, 16:29
با سلام میتونیم سرور اختصاصی با قیمت مناسب بدیم بهتون
Cpu: Intel Celeron / Atom 1.20+ GHz
Ram: 2 GB
HDD: 1TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
با ویندوز ماهانه 46 هزار تومان

فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://faranetwork.ir)

serverstar.ir
June 22nd, 2012, 19:18
سلام

سپاس

سلام از آلمان و فرانسه در خدمتیم

CPU: Intel Core i7 2600
Ram: 1 Gig
HDD: 400 GB
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1

ماه اول با تخفیف 30.000 تومان

ماهیانه 40.000 تومان