PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی از هتزنر

khalilonline
June 21st, 2012, 18:02
باسلام.
بنده نیاز به یک سرور مجازی با مشخصات زیر دارم:
رم:1گیگ
هارد : بسته به آفرهای دوستان تغییر میکنه.
پهنای باند : نامحدود
پورت : 1گیگ

پردازنده: 4 هسته بدون محدودیت پردازش

مجازی ساز: vmware/exi

-----------------------------
توجه داشته باشید کسانی که آفر میدین شرکت باشید چون که من باید یه نسخه قرارداد با این شرکت ببندم.
باسپاس

mehrshad.ho
June 21st, 2012, 18:07
از نیک سرور در خدمتیم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
پلن 4
رم گارانتی شده : 1024
هارد : 50
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل : ویندوز 2003/2008/ لینوکس
ماهیانه 29.000 تومان

http://nikserver.com/vps.html

تضمین آپ تایم

khalilonline
June 21st, 2012, 18:10
از نیک سرور در خدمتیم

پلن 4
رم گارانتی شده : 1024
هارد : 50
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل : ویندوز 2003/2008/ لینوکس
ماهیانه 29.000 تومان

http://nikserver.com/vps.html

تضمین آپ تایم
شما قرارداد هم میبندین؟
برای ماه اول چقدر تخفیف میدین؟.
برای تمدید همین قیمت هستش؟

camelian77
June 21st, 2012, 18:16
سلام،

رم اختصاصی: ۱ گیگابایت
هارد ۱۰۰ گیگابایت ( بسته به نیاز شما می‌شه افزایش داد)
پهنای باند نامحدود
پردازنده: ۱ هسته بدون محدودیت پردازش
سیستم عامل : ویندوز سرور + لینوکس

قیمت ماهیانه ۳۰ هزار تومان. قرارداد رو هم تقدیم می‌کنیم خدمت شما!

mehrshad.ho
June 21st, 2012, 18:21
شما قرارداد هم میبندین؟

چه جور قراردادی نیاز دارید ؟ اگه جایی بخواهید ارائه بدید مشکلی نداره
بسته به نوع مصرف شما میتونیم تخفیف بدیم

khalilonline
June 21st, 2012, 18:23
سلام،

رم اختصاصی: ۱ گیگابایت
هارد ۱۰۰ گیگابایت ( بسته به نیاز شما می‌شه افزایش داد)
پهنای باند نامحدود
پردازنده: ۱ هسته بدون محدودیت پردازش
سیستم عامل : ویندوز سرور + لینوکس

قیمت ماهیانه ۳۰ هزار تومان. قرارداد رو هم تقدیم می‌کنیم خدمت شما!
لطفا ای پی تست بدین

khalilonline
June 21st, 2012, 18:24
چه جور قراردادی نیاز دارید ؟ اگه جایی بخواهید ارائه بدید مشکلی نداره
بسته به نوع مصرف شما میتونیم تخفیف بدیم
قراردادی که اگه یه وقت مشگلی برای سرور به وجود اومد شما جوابگو مشتریانی که روی سرور هستن باشید.

mehrshad.ho
June 21st, 2012, 18:28
قراردادی که اگه یه وقت مشگلی برای سرور به وجود اومد شما جوابگو مشتریانی که روی سرور هستن باشید.

توی قرارداد آپ تایم سرور رو تا زمانی که تخلف صورت نگیره از طرف شما 99.9 درصد تضمین می کنیم.
در صورتی که مصرف بالایی ندارید ماهیانه 25 هزار تومان می تونیم بهتون ارائه بدیم و با همین نرخ هم تمدید میشه

khalilonline
June 21st, 2012, 18:33
توی قرارداد آپ تایم سرور رو تا زمانی که تخلف صورت نگیره از طرف شما 99.9 درصد تضمین می کنیم.
در صورتی که مصرف بالایی ندارید ماهیانه 25 هزار تومان می تونیم بهتون ارائه بدیم و با همین نرخ هم تمدید میشه
ببینید تخلفی صورت نمیگیره ما میخوایم هاستینگ ارائه بدیم.
همین.

mehrshad.ho
June 21st, 2012, 18:37
ببینید تخلفی صورت نمیگیره ما میخوایم هاستینگ ارائه بدیم.
همین.

هاستینگ هم برای خودش تخلف داره برای مثال اسپم
ما البته به زودی سرور های نیمه اختصاصی پر قدرت تر هم ارائه میدیم که بعدا میتونید جابجا کنید

khalilonline
June 21st, 2012, 18:42
هاستینگ هم برای خودش تخلف داره برای مثال اسپم
ما البته به زودی سرور های نیمه اختصاصی پر قدرت تر هم ارائه میدیم که بعدا میتونید جابجا کنید
مشه لطف کنید بگید این سرور ها رو کی ارائه میدین؟

mehrshad.ho
June 21st, 2012, 18:46
سرور در حال خرید هست اما چون تعطیلات دیتاسنتر هست به اواسط هفته ممکنه تحویل بدهند

khalilonline
June 21st, 2012, 18:48
سرور در حال خرید هست اما چون تعطیلات دیتاسنتر هست به اواسط هفته ممکنه تحویل بدهند
مشگلی نیست. حالا ما هم منتظر میمونیم تا دوستان دیگه هم آفر بدن.
شما هم تا اون موقع سرور گرفتین.
براتون ارزوی موفقیت میکنم.

AvalinHost
June 21st, 2012, 18:55
با سلام
خدمت شما:
هتزنر آلمان > 50% تخفیف، رم 512 مگابایت 7000 تومان (فقط تا 48 ساعت) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/50728)
موفق باشید.

parsiaplus
June 22nd, 2012, 16:09
با سلام خدمت دوست عزیز

parsiaplus (http://www.parsiaplus.com)

با تشکر

hosinaa
June 22nd, 2012, 16:14
http://www.webhostingtalk.ir/f15/51239/

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 17:20

با سلام (نمیخواستم در این تاپیک حرفی بزنم اما خب ...)

ما هم قوانینی داریم برای این کارها و همان حکم قرار داد میشه وقتی دو طرف با خواندن قوانین اقدام به خرید و سرویس دهی میکنن

و قوانین ما هم این هست که اطلاعات مشتریان در صورتی که مشکل از سمت دیتاسنتر باشه به سرویس دهنده ایرانی مربوط نمیشه

الان مثلا هارد سرور سوخت و اطلاعات هاست وب که مثلا شما دارید رو سرور ما پرید

توقع دارید طبق این قرار دادی که میگید ما چه کنیم ؟

مثلا دیتاسنتر چه میکنه میاد میگه سوخت که سوخت یه هارد دیگه در اختیارتون توقع دارید بعد ما بیایم بگیم خسارت رو بگید یک میلیون هم شده میدیم ؟

یه کم به فکر فروشنده ایرانی هم باشید

شما اگر خودتون از دیتاسنتر مستقیم خرید کنید نیاز به دانش فنی کنترل کامل سرور و برخورد با دیتاسنتر خارجی دارید و در کنار اینا اگر مشکلی پیش بیاد دیتاسنتر پاسخگو نیست چون عوامل طبیعی هست

حالا این میان افراد ایرانی که تخصص دارند تو این روابط و کارها میان سرور میگیرن به افراد دیگه ایرانی خدمات میدن نباید قربانی بشن.

<<وظیفه حفظ اطلاعات در سرور مجازی به عهده خود مشتری میباشد با گرفتن سرور بکاب.>>

<<وظیفه ارائه خدمات مناسب و برخورد مناسب با مشتری و سهل انگاری نکردن و کنترل کاملا تخصصی و فنی سرور به عهده فروشنده میباشد.>>

فقط جهت باز کردن موضوع و اطلاع رسانی بود.

یا حق

khalilonline
June 22nd, 2012, 18:04
با سلام (نمیخواستم در این تاپیک حرفی بزنم اما خب ...)

ما هم قوانینی داریم برای این کارها و همان حکم قرار داد میشه وقتی دو طرف با خواندن قوانین اقدام به خرید و سرویس دهی میکنن

و قوانین ما هم این هست که اطلاعات مشتریان در صورتی که مشکل از سمت دیتاسنتر باشه به سرویس دهنده ایرانی مربوط نمیشه

الان مثلا هارد سرور سوخت و اطلاعات هاست وب که مثلا شما دارید رو سرور ما پرید

توقع دارید طبق این قرار دادی که میگید ما چه کنیم ؟

مثلا دیتاسنتر چه میکنه میاد میگه سوخت که سوخت یه هارد دیگه در اختیارتون توقع دارید بعد ما بیایم بگیم خسارت رو بگید یک میلیون هم شده میدیم ؟

یه کم به فکر فروشنده ایرانی هم باشید

شما اگر خودتون از دیتاسنتر مستقیم خرید کنید نیاز به دانش فنی کنترل کامل سرور و برخورد با دیتاسنتر خارجی دارید و در کنار اینا اگر مشکلی پیش بیاد دیتاسنتر پاسخگو نیست چون عوامل طبیعی هست

حالا این میان افراد ایرانی که تخصص دارند تو این روابط و کارها میان سرور میگیرن به افراد دیگه ایرانی خدمات میدن نباید قربانی بشن.

<<وظیفه حفظ اطلاعات در سرور مجازی به عهده خود مشتری میباشد با گرفتن سرور بکاب.>>

<<وظیفه ارائه خدمات مناسب و برخورد مناسب با مشتری و سهل انگاری نکردن و کنترل کاملا تخصصی و فنی سرور به عهده فروشنده میباشد.>>

فقط جهت باز کردن موضوع و اطلاع رسانی بود.

یا حق
دوستان عزیز ممنونم از آفرهاتون
و اما یه چیزی بگم دوست عزیز که یه خورده به فکر مشتری هم باشیم بدک نیست.
از لحاظ سرویسهای که ما به مشتریمون میدیم وظیفمون اینه که پشتیبانی کنیم و بکاپ بگیریم و این مربوط به ما میشه.
ولی اگه این سرورتون همش دون شه اونم مشگل ماست؟
خیر حالا دوست ندارم این موضوع به بیراهه کشیده شه.ولی چندی پیش از همین وب هاست تاک از یه شرکتی هاست گرفتیم 100گیگ ریسلر و اینکه بعد 2ماه اون 100گیگ شد 2گیگ و کل سایت ها پاک شد بعد منم با شرکت صحبت کردم میگه تو که قرارداد نداری.
به هرحال برای محکم کاری بد نیست یه قرارداد نوشته بشه.
موفق باشید.

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 18:53
دوستان عزیز ممنونم از آفرهاتون
از لحاظ سرویسهای که ما به مشتریمون میدیم وظیفمون اینه که پشتیبانی کنیم و بکاپ بگیریم و این مربوط به ما میشه.
ولی اگه این سرورتون همش دون شه اونم مشگل ماست؟
خیر حالا دوست ندارم این موضوع به بیراهه کشیده شه.ولی چندی پیش از همین وب هاست تاک از یه شرکتی هاست گرفتیم 100گیگ ریسلر و اینکه بعد 2ماه اون 100گیگ شد 2گیگ و کل سایت ها پاک شد بعد منم با شرکت صحبت کردم میگه تو که قرارداد نداری.
به هرحال برای محکم کاری بد نیست یه قرارداد نوشته بشه.
موفق باشید.

بنده قبلا به این سوال شما جواب دادم :

دان بودن سرور درصورتی که دلایلی مانند پرداخت نکردن هزینه سرور و یا مشکلات فنی نرم افزاری و ... باشد میشود سهل انگاری کردن و کنترل نکردن کاملا تخصصی

--------------

پریدن اطلاعات باید دلیل داشته باشه اون شرکتی که به شما این حرف را زدن شرکت نبودن یا یه فروشنده تابستانی بیش نبودن.

به هر حال مقصر شما بودید که اطلاعات شما از 100 گیگ شده بود 2 گیگ چون بکاب نمیگرفتید:

خودتون هم گفتید که :

یا حق

mehrshad.ho
June 22nd, 2012, 19:02
شما 60 تا هم قرار داد بنویسی در صورتی که مشکلی هم پیش بیاد باز نمیتونید کاری کنید! چرا ؟ چون آبرویی که بره و چیزی که از بین بره رفته حالا شکایت هم بکنی دیگه اون بر نمیگرده
عقل حکم می کنه وقتی برای هاستینگ میخواهی استفاده کنی باید روزانه بک آپ بگیری ! حالا سرور میخواد هرجا باشه و هرکی مدیریت کنه

serverstar.ir
June 22nd, 2012, 19:14
باسلام.
بنده نیاز به یک سرور مجازی با مشخصات زیر دارم:
رم:1گیگ
هارد : بسته به آفرهای دوستان تغییر میکنه.
پورت : 1گیگ

پردازنده: 4 هسته بدون محدودیت پردازش

مجازی ساز: vmware/exi

-----------------------------
توجه داشته باشید کسانی که آفر میدین شرکت باشید چون که من باید یه نسخه قرارداد با این شرکت ببندم.
باسپاس

سلام به لینک امضا مراجعه بفرمایید

khalilonline
June 22nd, 2012, 21:26
دان بودن سرور درصورتی که دلایلی مانند پرداخت نکردن هزینه سرور و یا مشکلات فنی نرم افزاری و ... باشد میشود سهل انگاری کردن و کنترل نکردن کاملا تخصصی

دوست عزیز وقتی یکی یه سرور میگیره حتما کار کردن با اونم بلده وگرنه هیشکی نمیره بدون دانش سرور تهیه کنه .. در ضمن پرداخت ها رو به صورت ماهانه انجام خواهیم داد.

پریدن اطلاعات باید دلیل داشته باشه اون شرکتی که به شما این حرف را زدن شرکت نبودن یا یه فروشنده تابستانی بیش نبودن.

به هر حال مقصر شما بودید که اطلاعات شما از 100 گیگ شده بود 2 گیگ چون بکاب نمیگرفتید:
من از ایرانی سرور گرفته بودم ولی خب ایرانی سرور شرکت نیست؟
در ضمن کجای دنیا وظیفه ریسلره که بک آپ بگیره؟مگه من به قسمت مدیریت سی پنل دسترسی دارم که براش تعریف کنم هر روز بکاپ بگیره؟

mh_suport
June 22nd, 2012, 21:57
سلام
فروش ویژه سرور- رم ۱۰۲۴ فقط ۲۰ تومان امریکا - آلمان
به همراه کنترل پنل
website: مبین هاست - سبد خرید (http://www.mobinhost.com/client/cart.php?gid=5)
ای دی یاهو: *********

RoobinaServer
June 22nd, 2012, 22:17
من از ایرانی سرور گرفته بودم ولی خب ایرانی سرور شرکت نیست؟
در ضمن کجای دنیا وظیفه ریسلره که بک آپ بگیره؟مگه من به قسمت مدیریت سی پنل دسترسی دارم که براش تعریف کنم هر روز بکاپ بگیره؟

یا متوجه نشدید هنوز عزیز یا ...

رسیلر میشه نماینده شما ،بنده صحبتنم با شما سر سرور مجازی هست ،شما وقتی از ما هم نمایندگی هاست وب (رسیلر بگیرید ) وظیفه مدیر سرور هست بکاب تهیه بکند یعنی ما

وقتی شما هم از ما سرور مجازی تهیه میکنید وظیفه مدیر سرور مجازی یعنی شما هست بکاب تهیه کنید از هاست هاتون.

این دو مورد را با هم قاطی نکنید.

اگر در آنجا رسیلر بودید وظیفه اون شرکت بوده میتوانید چنین حرفی که گفتید به شما زدن حتما تیکتی یا چیز کتبی بوده دیگه توسط آن ازشون شکایت کنید و ...

الان دیگه شما سرور میخواید و به سیپنل دسترسی دارید که بکاب در سرور خارجی براش تنظیم کنید.

قصد بنده راهنمایی بود دوستان دیگه هم دیدید که چه گفتند درباره بکاب

حالا با خودتان هست انتخاب

یا حق

Mehdi_Enter
June 23rd, 2012, 03:57
سرور مجازی 512
سیستم عامل : انتخاب کاربر
20 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ

ماهانه 20,000 تومان