توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستينگ يا ماستينگ؟
rfxg
June 21st, 2012, 01:03
با سلام
متاسفانه در كشور ما يا چيزي نيست يا آن چيز آنقدر هست كه جاي سوزن انداختن نيست.
مثل قضيه تلفن همراه كه زماني اصلا نبود و الان هر كسي چندين تلفن همراه دارد و امثالي بسيار در اين زمينه.
با ورود اينترنت و اقلام وابسته و نفوذ آن به كشور ما ، متاسفانه باز هم افراط و تفريط در عرصه وب بيداد مي كند.
بريم سر اصل مطلب :
متاسفانه كساني هستند كه مديريت سرور و هاستينگ را بسيار ساده فرض كرده اند و كم كم با ريسلر و خريد يك سرور اختصاصي وارد بازار مي شوند و موقعيت ، روند بازار ، كيفيت و امنيت وب را به " گ ... د " مي كشند.
از اينكه بي تعارف صحبت مي كنم واقعا عذر مي خوام ، ولي بيايد خودمون قضاوت كنيم.
آيا اين درست نيست كه هر كسي بايد بنا به تخصص و مهارت خودش در يك كار فعاليت كنه؟
بيايد اجازه بديم اونايي كه واقعا متخصص هستند اين كار ها رو بر عهده بگيرن.
لطفا با ادامه دادن اين بحث و رسيدن به يك تصميم جمعي مناسب ، كمكي هر چند كوچك به وضع نا بسامان هاستينگ در كشورمان بكنيم.
danitfk
June 21st, 2012, 01:10
به نظر من مشتری عاقل هست و استدلال داره ..
باید ببینه سایت ، شرکت ، شخص یا هر چیزه دیگه ای که ازش سرویس میگیره چطور هست..
ten_soldier
June 21st, 2012, 01:15
به نظر من مشتری هم باید دقت بیشتری در انتخاب سایت یا شرکت ، برای خرید سرویس خود رو داشته باشه... مثلا منه نوعی در هنگام خرید سرویس خود دقت کنم خوب مصلما به مشکل نخواهم خورد یا اگر هم به مشکل بخورم میدونم که پشتیبانی هست که مشکلم رو توی کمترین زمان بسته به میزان مشکل برطرف کنه.. اما اگه بیام از جایی ناآگاهانه سرویس بگیرم 100% دودش تو چشم خودم میره ..
و این میشه که برخی از سایت ها و شرکت های ارائه هاستینگ موفق هستند ..
پس اینجا باید مشتری هم دقت عمل داشته باشه..
آگونیس
June 21st, 2012, 01:40
6000000000000000000000000000000000 میلیون بار این تاپیکا ایجاد شده
بی نتیجه خواهید ماند همین
rfxg
June 21st, 2012, 01:47
درسته دوست عزيز ، شما درست مي گيد.
ولي اين رو هم در نظر بگيريد كه بيشتر اونايي مقصر هستن كه به خاطر سود ناچيز به هر كسي ريسلر مي دن.
بالاخره هر سايتي كه مي خواد پايه ريزي بشه بايد بايد هاست داشته باشه و چه بهتر كه هاست ، ( امن ، با كيفيت ) و از همه مهمتر يك مدير سرور كار بلد داشته باشه.
j4b3r
June 21st, 2012, 01:51
در مورد فروشنده ها هیچ کاری نمیشه کرد...
دقیقا مثل اینه که شما میرید بازار، فروشنده ای هست که جنس چینی می فروشه، یکی هم آمریکایی...
خریدار باید این فهم رو داشته باشه که کدوم رو بخره...
ارزون و بی کیفیت؟
یا کمی گرون تر و با کیفیت؟
Maya
June 21st, 2012, 08:32
مشتری بسته به عقلانیست خود نسبت به خرید میکند
بازار رقابتی با عث رشد و اعتات است نه با عث رکود
موفق باشید
Ashkankamangar.ir
June 21st, 2012, 08:36
تاپیکهای بخش فروشو بخونید
یه هاست خیلی ارزون میخوام
هاست میخوام 100 ترابایت لطفا زیر 2 تومن در ماه آفر بدین
هاست میخوام ارزون
تا وقتی مشتری دنبال اینه همینه
hannah
June 21st, 2012, 08:44
میگن چیزی که خیلی خوبه و باور کردنی نیست پس باور نکن
( این جمله خیلی جاها به درد یک مشتری میخوره ، فروشنده ای که هیچ چیز بلد نیست و بی تجربه هست همیشه چیز های باور کردنی داره واسه فروش )
vahidmom
June 21st, 2012, 09:17
با سلام
متاسفانه در كشور ما يا چيزي نيست يا آن چيز آنقدر هست كه جاي سوزن انداختن نيست.
مثل قضيه تلفن همراه كه زماني اصلا نبود و الان هر كسي چندين تلفن همراه دارد و امثالي بسيار در اين زمينه.
با ورود اينترنت و اقلام وابسته و نفوذ آن به كشور ما ، متاسفانه باز هم افراط و تفريط در عرصه وب بيداد مي كند.
بريم سر اصل مطلب :
متاسفانه كساني هستند كه مديريت سرور و هاستينگ را بسيار ساده فرض كرده اند و كم كم با ريسلر و خريد يك سرور اختصاصي وارد بازار مي شوند و موقعيت ، روند بازار ، كيفيت و امنيت وب را به " گ ... د " مي كشند.
از اينكه بي تعارف صحبت مي كنم واقعا عذر مي خوام ، ولي بيايد خودمون قضاوت كنيم.
آيا اين درست نيست كه هر كسي بايد بنا به تخصص و مهارت خودش در يك كار فعاليت كنه؟
بيايد اجازه بديم اونايي كه واقعا متخصص هستند اين كار ها رو بر عهده بگيرن.
لطفا با ادامه دادن اين بحث و رسيدن به يك تصميم جمعي مناسب ، كمكي هر چند كوچك به وضع نا بسامان هاستينگ در كشورمان بكنيم.
دوست من فكر ميكنيد همه كسايي كه الان واسه خودشون كسي شدند از روز اول مديريت سرور ميدونستند؟
مسلما نه نميدونستند و از صفر به اينجا رسيدند
نمونه خود بنده
نمونه ده ها نفر ديگه كه تو اين فروم هستند و ....
مهم اين نيست كه افراد تازه كار كي باشند و در چه سني باشند و چه قدر مهارت داشته باشند مهم اينه اصولي برند جلو و براي كارشون ارزش قائل باشند
مشكل بيشتر تازه كارها اينه ميخوان يه شبه نفر اول هاستينگ ايران باشند
مشكلشون اينه نميخوان سطح علميشون رو بالا ببرند و فقط دوست دارند پول بره تو جيبشون
مشكل قيمت هاي تخيلي هستند كه اين فروشنده هاي جديد ميدند و ....
وگرنه هيچ كسي از روز اول حرفه اي نبوده و نيست
rfxg
June 21st, 2012, 09:33
دوست عزيزم vahidmom (http://www.webhostingtalk.ir/member/987/) واقعا جواب كارشناسانه اي بود و نكته كليدي اين تحليل اين قسمت هست :
" مشكل بيشتر تازه كارها اينه ميخوان يه شبه نفر اول هاستينگ ايران باشند
مشكلشون اينه نميخوان سطح علميشون رو بالا ببرند و فقط دوست دارند پول بره تو جيبشون "
shivahost
June 21st, 2012, 12:56
تاپیکهای بخش فروشو بخونید
یه هاست خیلی ارزون میخوام
هاست میخوام 100 ترابایت لطفا زیر 2 تومن در ماه آفر بدین
هاست میخوام ارزون
تا وقتی مشتری دنبال اینه همینه
این ها اصلا مشتری نیستند فقط دردسر هستند!
RoobinaServer
June 21st, 2012, 13:35
دوست عزيزم vahidmom (http://www.webhostingtalk.ir/member/987/) واقعا جواب كارشناسانه اي بود و نكته كليدي اين تحليل اين قسمت هست :
" مشكل بيشتر تازه كارها اينه ميخوان يه شبه نفر اول هاستينگ ايران باشند
مشكلشون اينه نميخوان سطح علميشون رو بالا ببرند و فقط دوست دارند پول بره تو جيبشون "
خیلی از ماها هستن که هنوز هزینه کاری هم در نمیارن
و فقط سود داره میره سمت همین رسیلرها.
الان به جرات میتونم بگم شخصی را میشناسم که همین رسیلرهای نامحدود گرفته
درامدش از همون رسیلر ماهانه 20 تومن حدود 200 به بالا هست(خودشم هاست نامحدود داده)
بعد ما برای 1000 تومن مشتری بیچارمون میکنه 100 تا مشاوره میگیره آخرشم ...
کل سود الان سمت این رسیلری ها هست تا وقتی ما ایرانی ها بلد نباشیم خرید کنیم همین هست.
ایرانی جماعت تا میبینه یه چیزی نصف قیمته دست و پاش میلرزه میره سمتش با علاقه هزینه میکنه هیچ مشاوره ای هم نمیگیره بعد دو ماه هم سایتش میپره میاد همین انجمن تاپیک میزنه کلاه بردار و ...
بعد جالب اینجاست درس عبرت نمیشه باز میره از یکی دیگه میخره به همان شرایط و ...
نمونش خیلی ها جدیدا هم دو تا دیدم تو همین هفته پیش گفتن هاست برای سایت پر باز دید میخوایم اما با کیفیت هزینه مهم نیست خسته شدیم از بس اینور اونور رفتیم :39:
مشکل از نداشتن فرهنگ درست خرید بین ما ایرانی ها هست نه رسیلری که ما میایم به مشتری میدیم اشتباهه
یا حق
ms313
June 21st, 2012, 14:08
كو گوش شنوا مهندس جان.(:
بايد هم اين چنين تايپيك هاي نتيجه نده شما مي خواين با ايجاد اين تايپيك چي بگيين؟!
همه عقل دارن بايد نسبت به كارشون تحقيق و سيايت خودشون رو داشته باشن.
shopel
June 21st, 2012, 14:16
بچه ها همه حق دارین و درست میگین ولی اینو باید مد نظر داشت تو کشور ما یا در مورد چیزی تصمیم گرفته نمیشه تا بزنه به انحراف یا اگرم تصمیم گرفته بشه چنان سفت و سخت گرفته میشه که بازم بزنه به انحراف
من شخصا هنوز ندیدم جایی تصمیم عاقلانه و با اصول گرفته بشه که هم باعث پیشرفت بشه هم باعث حفظ امنیت و رفاه
این قضیه هم همین طور رقم می خوره
تا اسفند 90 خوب مسئولین ما نظرخاصی تو این شلم شوربای فضای مجازی نداشتند
هر از چند گاهی یه صدایی بلند میشد و چند روز بعدش آتیش تندش فروکش می کرد
ولی بعد دستور رهبری برا تشکیل یه مرکز یکم وضع فرق کرد
حالا می خوان تصمیم بگیرن ولی بشینین و نگاه کنین
من امروز میگم سال 93 یعنی دو سال دیگه نتیجشو ببینین
چنان سفت میگیرن که وضع بدتر میشه
حالا تو قضیه کاری ما هم که بخشی از همین فضاست کاری می کنند که جز چند تا شرکت معتبر نامی و جناحی حلقه دار بشن و بقیه ببخشید اینو عرض می کنم شرمندم کاسه کوزشونو خودشون بعد مدتی جمع بکنند
اصلا علم مهم نیست تو وضعیت شکل گرفته
مهم پوله و روش بیشتر کردنش
بچه هایی که تا مدرسه تموم میشه میان تو کار هاستینگ سه ماه خودشونو به در و دیوار میزنند و با گرفتن نمایندگی زیر قیمت بازار رو خراب می کنن و با آغاز مهر کم کم ناپدید میشن میرن تو خواب زمستونشون و بهار باز از خواب پا میشن تو این روند کم کم حذف میشن
اینجا خوبه از شر شرارت یه عده بی علم کم میشیم ولی یه عده قدرت میان علم رو هم دور می زنند...
خوب هنوز مدیرا نیومدن این پست بخونن قطعا این پست هم مثل بقیه پست ها بسته میشه و بدون پاسخ باقی می مونه و چند روز بعد یه دوست دیگه دوباره یه پست جدید و یه سری حرف جدید
آخر سرهم بی نتیجه ...
ms313
June 21st, 2012, 14:30
فكركنم ما داريم حسود مي كنيم نسبت به سياست هاي شركت هايي كه ارزون ميدن و كيفيت نمي دن .
خب بزاريد بازار رو خراب كنه خود من اولش دنبال هاستي بود كه دو گيگ با پهناي باند نامحدود رو 20 تومان مي داد سالي.
الان از برتينا مي گيرم. كسي بخواد بمونه تو اين كار مي دونه چيكار كنه.
shopel
June 21st, 2012, 14:32
فكركنم ما داريم حسود مي كنيم نسبت به سياست هاي شركت هايي كه ارزون ميدن و كيفيت نمي دن .
خب بزاريد بازار رو خراب كنه خود من اولش دنبال هاستي بود كه دو گيگ با پهناي باند نامحدود رو 20 تومان مي داد سالي.
الان از برتينا مي گيرم. كسي بخواد بمونه تو اين كار مي دونه چيكار كنه.
نه عزیز بحث حسودی نیست ما خودمون یه ساله سرویس های ارزان قیمت هم میدیم ولی با همون آپتایم و پشتیبانی
مسئله اینه که یه سری انسان فرهیخته با زیرآبی رفتن کارو خراب می کنن ...
m_dg_farari
June 21st, 2012, 14:39
کوتاه و مختصر:
1- خلایق هرچه لایق :)
2- متاسفانه داخل ایران هر تکنولوژی که وارد بشه ، فرهنگش 32500 سال بعدش وارد میشه.
3- بهترین کار ، از رده خارج کرد "مشتری" بی فرهنگ هست! فروشنده که وضعیتش مشخصه... تابستونه دیکه
4- تا وقتی خود شخص ، واسه خودش ارزش قائل نشه ، وضعیت همینه. شما تاپیک های قدیمی اینن انجمن رو ببینید. مثلا تاپیک 3 سال پیش. آفر های سرور مجازی حد اقل قیمتش 30 هزار تومن بوده. حالا با این وضعیت تورم (که 30 هزار تومن اون موقع الآن حد اقل شده 90 هزار تومن) به جای اینکه قیمت ها بره بالا شاهد وی پی اس با رم 1 گیگ به قیمت 13 هزار تومن هستیم! (شخص خاصی مد نظرم نیست عدد رو هم همینطوری یه چیزی گفتم!)
جالب اینجاست که من افرادی رو میبینم در این بین که شاید 7 8 سال تجربه ی این کار رو دارن و میتونم بگم در حرفه ی خودشون جزء برترین های "دنیا!" هستن و باز میان سرویس میدن ماهیانه 1200 تومن :) این ادم رو باید به صورت اریب دار زد! چون اصلا برای خودش ارزش قائل نیست!
تا وقتی که خودمون برای خودمون ارزش قائل نشیم ، هیچ معجزه ای نمیشه!
آخرش هم باز میرسیم به همین نکته ی "خلایق هرچه لایق"
ms313
June 21st, 2012, 14:46
خب دوست عزيز شما خودتون مي گيد جز برترين هاي دنيا هستن خب بهشون صرف مي كنه اين قيمت رو ميدن ديگه .
مثلا خود شما رو مي گم جناب تدبير سيستم شما خودتون مي گه از ديتا سنتر ها آفر نمي گيريد؟ خب بهتون ارزون تموم ميشه يه كمي روش مي كشيد ارزون مي ديد تموم ميشه.پشتيبانيتون هم خوب هستش حداقال با اين كه از شما خريد نكردم اما حداقل روزي 7-8 ساعت تو اينجا آنلاين مي بينمتون.مشكل اينجا هستش كه يه اتحاديه چيزي نيست به قيمت ها رسيدگي بكنه.
m_dg_farari
June 21st, 2012, 14:58
خب دوست عزيز شما خودتون مي گيد جز برترين هاي دنيا هستن خب بهشون صرف مي كنه اين قيمت رو ميدن ديگه .
مثلا خود شما رو مي گم جناب تدبير سيستم شما خودتون مي گه از ديتا سنتر ها آفر نمي گيريد؟ خب بهتون ارزون تموم ميشه يه كمي روش مي كشيد ارزون مي ديد تموم ميشه.پشتيبانيتون هم خوب هستش حداقال با اين كه از شما خريد نكردم اما حداقل روزي 7-8 ساعت تو اينجا آنلاين مي بينمتون.مشكل اينجا هستش كه يه اتحاديه چيزي نيست به قيمت ها رسيدگي بكنه.
دوست من بحث ارزون دادن با مفت دادن خیلی فرق داره!
ارزون دادن این هست که شخصی میاد حساب کتاب هاشو میکنه ، به جای اینکه 20 مشتری بگیره و 200 هزار تومان سود کنه ، میاد سود رو روی هر سرور کمتر میکنه و تعداد فروش رو میبره بالا! میکنه 30 تا (مثال زدم)
اما به طور مثال کسی که میاد یه سرور مجازی رو میده 8000 تومان ، 4000 تومان این پول هزینه ی آی پی هست فقط. برای 4 هزار تومان سرور رو ست آپ میکنه؟ اونم برای یک ماه؟
خوب این شخص دیگه مشکل داره!
دیتا سنتر هرچی هم ارزون بده دلیل بر این نیست که به شعور و شخصیت این حرفه توهین کنه یک شخص! وقتی یکی میاد سرویس با رم 1 گیگ و هارد 200 گیگ رو میده 15 هزار تومان این توهینه!
وقتی پایین تاپیکش مینویسه : انواع کانفیگ ، انوان تنظیمات ، انوام کنترل پنل ، نون اضافه ، سوس اضافه ، 3 ماه تاکسی رایگان و ... این توهینه!
اتحادیه معنا نداره... اینجا که بازار مجازی هست! اما مثلا شما داخل دنیای واقعی فکر کردید اتحادیه ها کاری میکنن؟
پی نوشت: والا من بترکونم روزانه 2 ساعت اینجا آنلاینم :d
TARIMEHR
June 21st, 2012, 15:00
من خودم تازه شروع کردم و زود هم کله پا شدم (جدیدا مد شده اونایی که یکم حرفه ای شدن میان و چیزهای زننده ای هم میگن - مثلا هرکس با مادرش قهر کرد میاد هاستینگ میزنه و بچه مدرسه ای و ....) خیلی از اینا رو نادیده گرفتم. اینو گفتم تا اول خود فروشنده های معتبر هم بدونن بعد چندین سال که یا فوت کردن یا بازنشست، همین ماهایی که داریم حرف میشنویم و یاد میگیریم باید بیایم جاشونو بگیریم یا فقط به نسل اونا ارث برسه؟؟
در مورد مشکل هاستینگ یا ماستینگ هم باید یه حداقل قیمتی دست فروشنده ها داده بشه
گوجه و نون و ماست برای خودشون صنف دارن و قیمت معین، حالا این هاست و سرور که فرد میاد و روش وقت میذاره و کاربر جذب میکنه و اطلاعات مهم توش قرار میده و صبح تا شب چشاش کور میشه نباید یه صنف داشته باشه؟
چند روز پیش هم که همه شاهد بودیم هاست رو ارزون تر از شکلات آفر دادن
طرف وقتی خودش سرور بخره و هزینه ی لایسنس ها رو بده و ... هیچ وقت حاضر نیست به این قیمت بده
اونایی هم که رسیلر هستن حداقل اینقد ارزون دستشون ندین که برن یه رسیلر 2 گیگ بخرن و نامحدود کاربر بگیرن
یکی از دلایل اینکه خودم تعطیل شدم همین بود. البته ارزون ندادم. در حد متوسط دادم اما اونا رفتن اینقد مشتری روش آوردن که سرور کم میاورد
تصمیمم اینه که رسیلر ها رو هم با توجه به حجم و قیمتش محدود به کاربر بهشون بدم
در کل اگه یه قانون توی این کار وجود داشته باشه اینطوری نمیشه
همه ی 70 میلیون مردم هم بیان هاست فروشی بزنن و قانون وجود داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد و ماست فروشی نمیشه
hasun
June 21st, 2012, 15:08
من با بعضی از نظرات شما مخالف هستم .
هاستینگ ها نباید انحصاری باشه برای چند تا شرکت خاص . تا وقتی انحصار باشه رقابت ایجاد نمیشه . ( شرکت تهایتاً میگه همینه که هست !!! )
رقابت موجب پیشرفت و بالا بردن کیفیت و گاهی هم باعث نابودی شرکت های کوچیک میشه .
مشتری نهایتاً با 2 باز تجربه بد کاملا شیرفهم میشه و میفهمه هاست خوب چه هاستیه !
ms313
June 21st, 2012, 15:10
به هر حالا اتحاديه ها كار كنن يا نكنن حداقل ميشه يه شكايتي چيزي كرد.
خب مشكل رو كه شما مي گين اين آفردا دارن يه نظري سازنده بدين كه بشه كاريش كرد. وگرنه من بيام بگم ارزون خريدم ارزون ميدم. شما بگين چقدر ارزون خريد كردين كه به اين قيمت ميدين نميشه كه . يا شركتي مثلا برتينا مياد هاست دو گيگ و
Linux6Plus
2000 MB
238.000
190
به اين قيمت ميده.
بفرماييد تو اين انجمن كس هايي هم هستن كه دو گيگ رو 5 هزار تومان ميدن البته قصد توهين به كسي نيست.از ارزون خيري نديدم رفتم سر گرون.
چون واسه كاري كه انجام ميدادم ارزش قائل بودم رفتم تحقيق كردم ديدم ملت دارن تعريف مي كنن گفتم ارزش داره ازشون بخرم.
مشكل ااين هستش كه مشتري به كارش ارزش نميده قبل از خريد تحقيق كنه.و در نهايت خودش ضربه مي بينه نه شما نه من.
mehran.ranji
June 21st, 2012, 15:29
به نظر من بهتره هاستینگها بازار قیمت رو خراب نکنن. متاسفانه هاستینگهای کوچیک که یه نمایندگی دارن هاست با قیمتهای خیلی پایینی ارائه میکنن که فقط بازار با این قیمتها خراب میشه و چند وقت بعد هم جمع میکنن میرن!! هم دیتای مشتری از بین رفته هم اعتماد اون به هاستینگها دیگه!
باید قانون درست حسابی تصویب بشه در این رابطه
AlmaHost
June 21st, 2012, 15:45
سلام
یک کلام هم مهمان ما باشید:
ضعیف و بچه مدرسه ای و .... را رها کنید و به این پرسش پاسخ دهید
1:آیا ما خودمان به همکارانمان رحم داریم یا در موارد فروش قیمت شکنی نمیکنیم؟ وای به حال باقی
2:آیا این ریسلر ها و سرویس ها را ما خودمان مفت در اختیار بعضی ها نمیگزاریم؟
3: آیا خودمان سعی کردیم استاندارد کار کنیم و استاندارد هزینه بگیریم ؟ منظور هزینه پشتبانی و فنی که همه جای دنیا هزینه میگرند و این خود باعث میشود کسی با جیب خالی و بدون تخصص وارد نشود و همین امر باعث جذب افراد حرفه ای میشود وقتی از نصب نرم افزار تا کانفیگ و رفع مشکلاتی که اگر به دیتا سنتر بگویی هزینه کلان میگیرد و یا اصلا انجام نمیدهد و ما رایگان انجام میدهیم به خیال اینکه مشتری بگوید به به ....!!!! آیا همین باعث نمیشود افرادی سودجو و غیر مسئول در این بازار جولان دهند.
××× هر زمان انگشت اتهام را سمت کسی گرفتی به دست خود دقت کن , چون یک انگشت به سوی طرف است و سه انگشت به سمت خودت ×××
مقصر خودمان هستیم
وقتی میگوییم مشتری عقل دارد کسی منکر ان نیست اما اگر این طور است پس چرا در صنف های مختلف در تمام بازارها واحد های نضارتی وجود دارد ؟؟؟
امنیت شغلی را چگونه برقرار باید کرد؟؟؟ رقابت معنی دارد و نمیتوان هر نوع تلاش را برای بدست اوردن درامد اسم بازار رقابتی نهاد.
از تمام بزرگان و سروران طلب بخشش را دارم اگر کمی جسارت کردم و بی پروا صحبت کردم.
موفق و پیروز
rfxg
June 21st, 2012, 15:56
باز هم مي رسيم به اين موضوع كه بيشتر از ريسلر ها ، خود اونايي كه ريسلر ارئه مي كنن مقصر هستن.
يه بار گفتم بازم مي گم : هر سايتي كه پايه ريزي مي شه بايد هاست داشته باشه و اين هاست هر چقدر با كيفيت تر باشه ، خب بهتره.
اگه هاستينگ هاي بزرگ كشورمون يه كم شكيبايي و صبر به خرج بدن و ريسلر ندن ، كم كم وضعيت بهتر و بهتر مي شه و طبعا مشتري هاي ريسلر به خودشون بر مي گرده.
به نظر من شتابزدگي و عجله هاستينگ ها براي كسب در آمد باعث مي شه كه از يه منبع در آمد بزرگتر محروم بشن.
و اينكه تنها در آمد نيست ، مهمترين مساله در اينجا پشتيباني ، كيفيت و امنيت هست.
رسيلري رو مي شناسم كه اگه ازش بپرسي تعريف " كانفيگ سرور " يعني چي ؟ جوابي نداره.
موندم اينجور اشخاص چجوري مي خوان پشتيباني به مشتري هاشون ارائه بدن.
hasun
June 21st, 2012, 16:03
باز هم مي رسيم به اين موضوع كه بيشتر از ريسلر ها ، خود اونايي كه ريسلر ارئه مي كنن مقصر هستن.
يه بار گفتم بازم مي گم : هر سايتي كه پايه ريزي مي شه بايد هاست داشته باشه و اين هاست هر چقدر با كيفيت تر باشه ، خب بهتره.
اگه هاستينگ هاي بزرگ كشورمون يه كم شكيبايي و صبر به خرج بدن و ريسلر ندن ، كم كم وضعيت بهتر و بهتر مي شه و طبعا مشتري هاي ريسلر به خودشون بر مي گرده.
به نظر من شتابزدگي و عجله هاستينگ ها براي كسب در آمد باعث مي شه كه از يه منبع در آمد بزرگتر محروم بشن.
و اينكه تنها در آمد نيست ، مهمترين مساله در اينجا پشتيباني ، كيفيت و امنيت هست.
رسيلري رو مي شناسم كه اگه ازش بپرسي تعريف " كانفيگ سرور " يعني چي ؟ جوابي نداره.
موندم اينجور اشخاص چجوري مي خوان پشتيباني به مشتري هاشون ارائه بدن.
ریسلر به معنی نماینده فروشه . یک ریسلر ، میزبانی مدیریت شده تحویل میگیره و میفروشه . یعنی فقط رابط فروش میشه . اگه هم مشکلی پیش بیاد یا خودش درست میکنه یا به مدیر سرور اطلاع میده .
ریسلر ها در اصل لزومی به آشنایی به کانفیگ سرور ندارن .
برای فروش بیشتر شرکت های بزرگ باید نمایندگی های فروش زیادی داشته باشند .
انتخاب درست شرکت میزبانی به عهده مشتریه .
مشتری باید بدونه کجا سفارش بده و کجا نده .
shivahost
June 21st, 2012, 16:03
حالا ریسلر خوبه! مستر ریسلر ارائه دادن آن هم با قیمت های ارزان نوبره!
shivahost
June 21st, 2012, 16:07
ریسلر به معنی نماینده فروش . یک ریسلر میزبانی مدیریت شده تحویل میگیره . و فقط نماینده فروش میشه .
در اصل لزومی به آشنایی به کانفیگ سرور ندارن .
برای فروش بیشتر شرکت های بزرگ باید نمایندگی های فروش زیادی داشته باشند .
انتخاب درست شرکت میزبانی به عهده مشتریه .
مشتری باید بدونه کجا سفارش بده و کجا نده .
خب ریسلری در این شغل بد جا افتاده!
شما وقتی نماینده فروش سامسونگ می شوید باز هم مشتری می دونه که سامسونگ از شما می خره! اما در این شغل با پنهان ماندن برند اصلی مشتری نمی فهمه چی خریده و فقط باید به برند ریسلر اطمینان کنه!
البته اگر ریسلر بتونه با خدمات خوب و سرویس گرفتن از منابع خوب ( که هیچ یک با آن ارزانی سازگار نیست ) برند خودش را معتبر کنه خوبه.
liandata
June 21st, 2012, 16:24
به نظر من این رسیلر ها اتفاقا خیلی هم خوب هستند . حداقل مشتری ها فرق سرویس مفت و قیمت مناسب رو میدونن . ( مشتری هایی که باز خواهان سرویس هایی با چنین قیمت هایی هستند . مشتری نیستند . دردسرند .)
مشتری هایی که نیاز به سرویس های خوب دارند . از چنین نمایندگانی با چنین قیمیت هایی خرید نمیکنند .
البته عذر خواهی میکنم از اینکه رک گفتم .
ms313
June 21st, 2012, 16:26
تا كسي نظارت نكنه درست بشو نيستش.
در ضمن همون مودل كه بيرون اتحاديه رو دور ميزنن تو فضاي مجاي هم دور مي زنن.
شركت هاي بزرگ بدون توجه به اينجور حرفا دارن منفعتش رو مي كنن . يكي با ارزون فروختن و زياد فروختن. يكي هم با قيمت بالا فروختن.
اما خودتون قضاوت كنيد حداقل يه تعريف ساده بايد در موردش داشته باشه ، كانفيگ سرور پيشكش.
مشكل اينجاست ريسلري كه هيچ زحمتي درباره آموزش مديريت سرور ، امنيت و پشتيباني اون نكشيده و يه كسي هم براش whm رو به whmcs وصل كرده و همين و بس ، سودي عايدش مي شه كه شركتهايي كه با هزار دردسر و ... شركت زدن و ثبت كردن با چندين كارمند و ... اون سود رو نميتونن بدست بيارن.
من با ريسلر مشكلي ندارم ولي اونايي كه ريسلر ارائه مي دن بهتره هم قيمت هاشون بالاتر باشه و هم به كسايي ريسلر بدن كه وضعيت رو اگه بهتر نكرد حداقل بدتر نكنه.
اما خودتون قضاوت كنيد حداقل يه تعريف ساده بايد در موردش داشته باشه ، كانفيگ سرور پيشكش.
مشكل اينجاست ريسلري كه هيچ زحمتي درباره آموزش مديريت سرور ، امنيت و پشتيباني اون نكشيده و يه كسي هم براش whm رو به whmcs وصل كرده و همين و بس ، سودي عايدش مي شه كه شركتهايي كه با هزار دردسر و ... شركت زدن و ثبت كردن با چندين كارمند و ... اون سود رو نميتونن بدست بيارن.
من با ريسلر مشكلي ندارم ولي اونايي كه ريسلر ارائه مي دن بهتره هم قيمت هاشون بالاتر باشه و هم به كسايي ريسلر بدن كه وضعيت رو اگه بهتر نكرد حداقل بدتر نكنه.
ببخشيدا خب بزاريد سودشون رو بكنن سود دو ماه تا اخر تابستان.
در ضمن شركت ها هم با ريسلر دادن خودشون سود مي كنن .مگه نمي كنن؟! وجدانن جواب بدين اگه نمي كردن هيچ وقت ريسلر نمي دادن.
اين ما هستيم كه با بلد نبود جذب مشتري و كار آفريني داريم ضرر مي بينيم.
rfxg
June 21st, 2012, 16:36
هاستينگي ( ماستينگ ) كه ماهانه 30 تومن ريسلر نامحدود مي ده ، به نظر شما سود مي كنه؟
اين كار برابره با نابودي خودش و بيزاري مشتريان از شركت هاي هاستينگ
ms313
June 21st, 2012, 16:46
هاستينگي ( ماستينگ ) كه ماهانه 30 تومن ريسلر نامحدود مي ده ، به نظر شما سود مي كنه؟
اين كار برابره با نابودي خودش و بيزاري مشتريان از شركت هاي هاستينگ
بيشتر از دوحالت نيست كه دوست عزيز.
يا سود مي كنه ميده.
يا هم مي بينه نمي تون پول سرور اختصاصي يا مجازيشو تامين كنه به خاطر اونه ارزون ميده. در هر دوحالتش برا حفظ بقاي خودش داره اين كار رو مي كنه.و هر دوتا حالت + هستش يعني سود.به نفع خودش.
rfxg
June 21st, 2012, 16:49
همينه كه همش درجا مي زنيم و هدف هاي بزرگ و والا رو قرباني هدف هاي پوچ و موقتي مي كنيم.
ms313
June 21st, 2012, 17:02
همينه كه همش درجا مي زنيم و هدف هاي بزرگ و والا رو قرباني هدف هاي پوچ و موقتي مي كنيم.
شما يه راه حل خوب بگين ديگه.
لطفا طوري نگيم كه به كسي توهين خدا نكرده بشه.
مثلا بگيم شما حق نداري 1000 تومان هاست يك گيگ بديد برگرده بگه عشقم مي كشه به شما ربطي نداره.
در ضمن بيشتر مشتري هايي كه دنبال جنس ارزون هستن دانشجو اينا هستن نه واقعا وب مستر .
يك بار يه دانشجو از خوده من هاست مي گرفت. خودم هم يه سرور 5 هزار تومان از همين دوستون مهندس محسن باستاني گرفته بودم دايركت ادمين هم رايگان داده بودن بهم. كه بهشون گفتم سرور اينطوري هستش.گفتن اصلا مهم نيست 10 تومان من ميدم اين ژروژه منو بذار اينجا استاد ببينه نمره بده.
در ضمن كسايي موفق هستن كه همه چيز رو بدونن تو هر شرايطي نه اينكه بعد انتقال يه سايتي از يه هاست ديگه به هاست خودشون بيان اينجا بگن انتقال دادم صفحه خالي مياره مشكل از چي هستش .
rfxg
June 21st, 2012, 19:32
تقديم به همه كسايي كه با نظراتشان بر من حقير منت گذاشته اند.
بر تن خورشید می پیچد به ناز
چادر نیلوفری رنگ غروب
تک درختی خشک، در پهنای دشت
تشنه می ماند در این تنگ غروب
از کبود آسمان ها روشنی
می گریزد جانب آفاق دور
در افق بر لاله ی سرخ شفق
می چکد از ابرها باران نور
می گشاید دود شب آغوش خویش
زندگی را تنگ می گیرد به بر
باد وحشی می دود در کوچه ها
تیرگی سر می کشد از بام و در