ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند / استخدام / قالب ساز وردپرس و whmcs

HematYar
June 20th, 2012, 21:23
با سلام خدمت دوستان عزیز ،

در شرکت صبا پرداز ( گروه طراحی و توسعه سیبا وب (http://www.sibaweb.ir/) ) جهت تکمیل کادر فنی ، نیازمند 2 نفر قالب ساز حرفه ای وردپرس هستم . ( حضوری یا غیر حضوری مهم نیست )

کلیه کارها به صورت پروژه ای انجام میشه و پروژه های موجود در ماه حداقل 5 و حداکثر 15 پروژه خواهد بود .

مبلغی که مد نظر ما هست برای هر پروژه از 20 هزار تومان تا 150 هزار تومان متفاوت خواهد بود .

زمان برای انجام هر پروژه حداقل 1 روز و حداکثر 3 روز .

لازم به ذکر هست کلیه قالب ها به صورت HTML شده به شخص تحویل داده میشه و تنها نیاز داریم با وردپرس یا WHMCS هماهنگ و تحویل داده بشه .

نکته : دوستانی که فارسی سازی قالب انجام دادند یا انجام میدهند یا تازه شروع به کار کردند لطفاً اعلام نکنند چون با سابقه و پروژه هایی که سیبا وب داره باید کارها با کیفیت بالا ارائه بشه در غیر اینصورت به مشکل میخوریم .

دوستانی که تمایل به همکاری دارند ، لطفاً اطلاعات و رزومه کاری خودشون رو به Info { at } Sibaweb {dot } IR ارسال بفرمایند .

با سپاس

m_dg_farari
June 20th, 2012, 21:32
سلام و وقت بخیر.
جناب همتیار پیشنهاد میکنم الآن که به صورت پروژه ای با طراح قالب Wordprees کار میکنید ، سیستم های مدیریتی دیگه رو هم در دستور کار قرار بدید به همین حالت پروژه ای... سیستم های Data Life و PHP Nuke همچنین فروم های VB ...

amirlord
June 21st, 2012, 10:21
حسین بیا پیش خودم داداش :دی
whmcs & wp یکمی شاید هزینه ای که می گیرم از بقیه بیشتر باشه ولی سفارشی رو که میتونم به بهترین نحو انجام بدم قبول میکنم :)

HematYar
June 21st, 2012, 10:45
حسین بیا پیش خودم داداش :دی
whmcs & wp یکمی شاید هزینه ای که می گیرم از بقیه بیشتر باشه ولی سفارشی رو که میتونم به بهترین نحو انجام بدم قبول میکنم :)

ممنون امیر جان . مبلغ ها رو واسم ایمیل کن یه بررسی بکنم . ممنونم .

mehran.ranji
June 21st, 2012, 15:59
طراح قالب whmcs هستم. 3 ساله دارم با این سیستم کار میکنم

mayahost.net - ragahost.net

ولی هزینه رو بالاتر ببرید

rezaonline.net
June 21st, 2012, 18:09
هزینه رو بالاتر ببرید .
پنل تنظیمات قالب (Theme option) وردپرس هم اضافه میشه به پروژه هاتون .

rezaonline.net
June 21st, 2012, 18:13
راستی اگر برنامه نویس هم خواستید php - mysql خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم .
با معماری MVC آشنایی کامل دارم و با فریم ورک Codeigniter کار میکنم و تسلط 99 درصدی دارم .

HematYar
June 21st, 2012, 19:40
طراح قالب whmcs هستم. 3 ساله دارم با این سیستم کار میکنم

mayahost.net - ragahost.net

ولی هزینه رو بالاتر ببرید

اطلاعات کامل ، وب سایت ، ایمیل ، تلفن تماس ، محل سکونت و الباقی موارد رو به ایمیلی که عرض کردم ارسال بفرمایید

HematYar
June 21st, 2012, 19:41
هزینه رو بالاتر ببرید .
پنل تنظیمات قالب (Theme option) وردپرس هم اضافه میشه به پروژه هاتون .

اطلاعات کامل ، وب سایت ، ایمیل ، تلفن تماس ، محل سکونت و قیمت های پیشنهادی و الباقی موارد رو به ایمیلی که عرض کردم ارسال بفرمایید .

ariansafaei
June 26th, 2012, 16:53
من ورد پرس طراحی میکنم باقیمت خیلی کم قالب htmlهم میسازم اگه خواستید برام پ.خ بدیدسریع هم تحویل میدم کیفیت کارمم به نظر خودم عالیه