ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی عجیب در فاکتور ها

milad221
June 20th, 2012, 20:20
سلام دوستان
در سیستم whmcs وقتی فاکتوری به صورت خودکار ساخته میشه برای تمدید کاربر فرستاده میشه علاوه بر اون دوباره همونا رو فاکتور میکنه ولی دیگه اسم دامین اینا رو نمیزنه فقط شماره فاکتور رو میزنه + هزینه سرویس ولی در واقع یکبار این فاکتور خورده شده و برای بار دوم هم میزنه همون فاکتور رو چطور باید این مشکل رو حل کنم درواقع از فاکتور میاد یه کپی میگیره دوباره همون رو با قیمت واسه مشتری میفرسته و نوشته داخل اون به این صورت هست Invoice #1000 (فکر کنم بجای یاداوری میاد دوباره فاکتور صادر میکنه):-|

milad221
June 20th, 2012, 20:35
و یادم رفت بگم که وقتی یوزر میاد فاکتور رو نگاه میکنه فکر کنم اینطوری میشه احتمال داره از قالب استفاده شده باشه؟
http://www.uploadtak.com/images/q5194_te.jpg

PENOIL
June 20th, 2012, 22:49
نسخه نال اگر استفاده مکنید این مشکلات رایج هست

milad221
June 20th, 2012, 22:56
نسخه نال اگر استفاده مکنید این مشکلات رایج هست
فهمیدم کلا نال شده خیلی داغونه
میخوام ارتقا بدم و با لایسنس کار کنم
جناب شما فارسی ساز قسمت ادمین و پرتال نسخه 5 رو ندارید بیشتر چیز هایی که در سایت هست ناقصه
جناب شما در ساعت 8 تا 8.30 دقیقه شب تراکشی در بانک ملت نداشتید یه سوالی داشتم خدمتتون
یکی از یوزر ها اومد پرداخت کرد 110 از حسابش کم شد به حساب من نیومد سیستم هم رسید دیجیتالی صادر نکرده که بخوام ستل کنم ایا این پول خودش خودکار برمیگرده به حساب مشتری؟؟
زنگ زدیم پشتیبانی به پرداخت میگه برگشت میخوره چون سیستم همه قطع بوده حالا نمیدونم راسته یا نه