توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نبودم vmware tools داخل esxi
okey
June 20th, 2012, 16:11
سلام .
esxi 5.0 نصبیدم موقع نصب vmware tools اخطار می ده که فایل های نصب یافت نشد وقتی به بخشی می رم که باید فایل ها باشه می بینم که نیستش !
روی وی پی اس هم وی ام ور تولز رو نصب می کنم کار نمی ده .و not runniهng می گه ...
چه طور میشه روش فایل های نصب ور ام ور تولز رو گذاشت ؟
ilmavps
June 20th, 2012, 16:16
سلام
برای من هم اتفاق افتاده که اشکال از قسمتی بود که باید نوع سیستم عامل را انتخاب میکردم و بی توجه بودم الان از قسمت مونت cd فایل مربوطه را ببینید میتونید پیدا کنید
okey
June 20th, 2012, 16:21
سلام
برای من هم اتفاق افتاده که اشکال از قسمتی بود که باید نوع سیستم عامل را انتخاب میکردم و بی توجه بودم الان از قسمت مونت cd فایل مربوطه را ببینید میتونید پیدا کنید
نمی شه آپلود کرد روش ؟ مثلا از یه esxi دیگه فایل ها رو بریزیم روش ؟
:53:
okey
June 20th, 2012, 17:01
?دوستان نظری ندارن ؟
MagicVps.Com
June 20th, 2012, 17:23
به این روش که میگم انجام بده اوکی هست
چون باید دقیقا همون ورزن مجازی سازی که هست روی سرورت نصب هست همون باید نصب بشه وگرنه فایلش برات اپلود میکردم
شما یک ویپیاس جدیدبسازید ویندوز بعد که نصب شد و تمام شد از توی منو بزنید وی ام ور تولز اینستال بعد از داخل داریو لود شده سیدی وی ام ور تولز کل محتوایاتش را کپی کنید توی یکف ولدر بعد اون پوشه اپلود کنید توی دیتا استور یا هرجا دیگه که بعد بتونی بهش دسترسی داشتی باشی بعد دانلود کنید و توی ویندوز بازش کنید فایل ستاپ اگزه داره اجراش کنید نصب میشه مشکلتون حل میشه انشالله
okey
June 20th, 2012, 17:44
به این روش که میگم انجام بده اوکی هست
چون باید دقیقا همون ورزن مجازی سازی که هست روی سرورت نصب هست همون باید نصب بشه وگرنه فایلش برات اپلود میکردم
شما یک ویپیاس جدیدبسازید ویندوز بعد که نصب شد و تمام شد از توی منو بزنید وی ام ور تولز اینستال بعد از داخل داریو لود شده سیدی وی ام ور تولز کل محتوایاتش را کپی کنید توی یکف ولدر بعد اون پوشه اپلود کنید توی دیتا استور یا هرجا دیگه که بعد بتونی بهش دسترسی داشتی باشی بعد دانلود کنید و توی ویندوز بازش کنید فایل ستاپ اگزه داره اجراش کنید نصب میشه مشکلتون حل میشه انشالله
ورژنش 5.0.0 هست !
مشکل اینکه من از خود سایت vmware دانلود کردم و نصب کردم ولی کار نمی کرد و جلوش ضربدر بود !
ممنون می شم اگر iso هاشو میشه قرار بدین .