ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی واسه فروش هاست به مشتری

farbod
June 20th, 2012, 15:24
سلام
یک مشتری اومده اینجور به من میگه
یک سایت دانلود میخوام راه اندازی کنم از شما 100 mg هاست میخوام واسه نصب اسکریپت سایت دانلود . فایل هام رو هم روی یک vps ویندوز اپلود کردم
حالا میخوام وقتی کسی وارد سایتم شد اسکریپت سایت نشون داده بشه و وقتی خواست چیزی دانلود کنه وصل بشه به vps و فایل مورد نظر رو دانلود کنه
خب این درخواست مشتری بود
حالا من چجور میتونم با cpanel همچین سرویسی واسه ایشون راه اندازی کنم؟
penguinsjr
July 1st, 2012, 03:11
سلام
این مسأله ربطیه به سی پنل نداره بلکه به همون اسکریپت مربوط میشه. که چه جور اسکریپتی هستش. اگه اسکریپتش ftp (به صورت ریموت از سرور دیگه) رو ساپورت کنه میشه با تعریف یوزر و پسورد ftp اون سرور دیگه (در اینجا همون وی پی اس) مسیر فایل ها رو براش معرفی کرد.

rpserver
July 1st, 2012, 03:29
شما اکانتشونو بساز و تحویل بده . آی پی سرور ویندوزشو بگیر و توی dns zone editor یک ریکورد نوع A تعریف کن با آی پی سرور ویندوزش . مثلا
ریکورد dl از نوع A به آی پی 88.88.88.88 همچنین برای www.dl هم باید همین ریکورد رو مجدد ادد کنید . بطور خلاصه :
dl | A RECORD TO IP
www.dl | A RECORD TO IP
اگر هاست دانلود دارن ایشون و باید دی ان اس هم اضافه بشه به ریکورد . اینطوری میشه ماجرا که علاوه بر این 2 ریکورد بالا باید 4 ریکورد دیگه ادد کنید . 2تا برای 2 دی ان اس برای dl و 2 تا برای 2 دی ان اس برای www.dl یعنی
dl | A RECORD TO IP
www.dl | A RECORD TO IP
dl | NS RECORD TO NS1.DLHOSTING.CO
dl | NS RECORD TO NS2.DLHOSTING.CO
www.dl | NS RECORD TO NS1.DLHOSTING.CO
www.dl | NS RECORD TO NS2.DLHOSTING.CO
موفق باشید