PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اپلود روی سرور مجازی

farbod
June 19th, 2012, 17:48
سلام
نمیدونم جای درستی تایپک رو ایجاد کردم یا نه
50 گیگ فایل روی تعدادی dvd واستون پست میشه و فایل ها اپلود شده روی vps ازتون تحویل میگیرم
vps هم از خودم هست
1- از زمانی که dvd ها بدستتون برسه تا وقتی که به من تحویلش بدید چقدر زمان طول میکشه؟
2- هزینه چقدر میشه؟
ms313
June 19th, 2012, 18:08
سلام
فكر نكنم جايي مناسبي باشه :d
يه عده از دوستان تو كار دانلود و آپلود هستن مي تونيد از شون بپرسيد. بيشتر اين افراد فكر كنم تو انجمن پرشيت تولز زياد باشن.

vps-baran.ir
June 19th, 2012, 18:49
سلام
50 گیگ فایل روی تعدادی dvd واستون پست میشه و فایل ها اپلود شده روی vps ازتون تحویل میگیرم
vps هم از خودم هست
1- از زمانی که dvd ها بدستتون برسه تا وقتی که به من تحویلش بدید چقدر زمان طول میکشه؟
2- هزینه چقدر میشه؟
گرفتی مارو

50 گیگ رو تو ایران با این سرعت مگه میشه آپلود کرد

تازه داری می دی به وی پی اس فروش ها که خارج از ایران باشه باز یه چیزی

ولی تو ایران کسی نمی تونه

farbod
June 19th, 2012, 22:11
گرفتی مارو

50 گیگ رو تو ایران با این سرعت مگه میشه آپلود کرد

تازه داری می دی به وی پی اس فروش ها که خارج از ایران باشه باز یه چیزی

ولی تو ایران کسی نمی تونه

عجب

RoobinaServer
June 19th, 2012, 22:17
سلام
vps هم از خودم هست
2- هزینه چقدر میشه؟
50 گیگ از زمانی که به دست ما برسه حدود 2 ماه طول میکشه هر گیگ 10 تومان (شاتل هر گیگ 5 تومان میده باید هزینه برق و سیستم را هم حساب کرد)

هر یک الی دوروز 1 گیگ آپلود میشه با نت 2 مگ.

در پایان : (اینجا ایرانه و نت ایرانی)

camelian77
June 19th, 2012, 22:29
اگر بتونین پست بین الملل کنید من آپلود می‌کنم. در تماس باشید با پ.خ.

ms313
June 19th, 2012, 22:34
دوست عزيز عده اي تو كار دانلود و آپلود هستن فكر كنم هر گيگ رو براتون 500-600 تومان دانلود يا آپلود كنن. البته از آپلود مطمن نيستم مي كنن يا نه.

rezahd
June 19th, 2012, 22:37
سلام دوست عزیز من دستم برسه با سرعت
400 kb

per sec
ارسال میکنم ولی واقعا این فایل های شما در فضای مجازی وجود ندرد که شما بخواهید ارسال کنید

samansystems
June 19th, 2012, 22:43
حداقل 2 هفته طول ميکشه.
هر گيگ 2000 تومان.
کارمون هم اين نيستش پولی هم که قراره بدست بياد فقط بابت پهنانی باندش هستش. بيشتر بابت راه افتادن کارتون اين آفر رو ميدم.

farbod
June 19th, 2012, 22:51
حالا که وضعیت اینجوره یک فکر دیگه به ذهنم رسید
از دوستانی که vps ایران میدندو یا خودشون سرور در ایران دارند و دسترسی فیزیکی به سرور
میشه مثلا یک vps گرفت بعد فایل هارو بهشون داد که کپی کنند روی سرور مجازی بعدش هم از اون vps اونور اب ی دانلودش کرد؟
نظرتون چی هست؟

AvalinHost
June 20th, 2012, 01:22
با یکی از دیتاسنتر های ایرانی مثلا پارس آنلاین هماهنگ کن اگه قبول کردن واسشون پست کن و هزینه رو بهشون بده خودشون سریع واست آپلود میکنن.

RoobinaServer
June 20th, 2012, 02:09
حالا که وضعیت اینجوره یک فکر دیگه به ذهنم رسید
از دوستانی که vps ایران میدندو یا خودشون سرور در ایران دارند و دسترسی فیزیکی به سرور
میشه مثلا یک vps گرفت بعد فایل هارو بهشون داد که کپی کنند روی سرور مجازی بعدش هم از اون vps اونور اب ی دانلودش کرد؟
نظرتون چی هست؟

این فکر بهتری هست اما بازم باید پول پهنای باند بدید دیگه فرقی نداره - ولی این راه بهتره دردسرشم کمتره

m-mehdipoor
June 20th, 2012, 02:19
اگه کمک نکردن می تونیم براتون انجام بدیم ولی حدودا یک ماه طول می کشه...
سه تا ای دی اس ال 512 از سه سیستم :دی !
مجموعا 75 هزار تومان ، البته من کارم این نیست، فکر کنم تو نت آفر بهتر پیدا شه...

farbod
June 20th, 2012, 10:14
این فکر بهتری هست اما بازم باید پول پهنای باند بدید دیگه فرقی نداره - ولی این راه بهتره دردسرشم کمتره

خب پس از دوستان کسی هست که سرور مجازی با همچین شرایطی بتونه ارائه بده؟

saeedxxx
June 20th, 2012, 10:20
من میتونم تو یک هفته (حداکثر) و یک روز (حداقل) برات انجام بدم! با اینترنت 30 مگابیت اختصاصی!

در پیغام خصوصی باهام در تماس باش