PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از فرانسه

securityboys
June 19th, 2012, 14:46
سلام
من یه سرور میخوام با این مشخصات فقط مین بردش hp باشه
cpu :corei7 up.v
hdd:2*2sata 2t seaget
ram : 16 gig hp intel
port 1gig
no kernel
قیمت هم حدود 300 تومان

hostrex
June 19th, 2012, 14:57
بنده در خدمتتون هستم
جهت خرید با بنده تماس بگیرید
به قیمت مورد نیاز شما ارائه میشه

m_dg_farari
June 19th, 2012, 15:02
سلام
اصلی ترین ارائه دهنده ی سرور اختصاصی در فرانسه ، دیتا سنتر OVH هست که برند SuperMicro کار میکنه. دقیقا به چه علت نیاز به HP دارید!؟
اگر نیازتون حتمی HP نیست ، من دیتا سنتر OVH رو پیشنهاد میکنم و برای خرید هم میتونید از همکار عزیز ، itjavani کمک بگیرید. تجربه ی زیادی در این امر دارن و کاملا حرفه ای و تایید شده هستن.

securityboys
June 19th, 2012, 15:43
اورکلاکینگ hp با رم های hp intel black خیلی بالاست مین برد ههاش قابلیت های بالایی دارن ویترولیشن هم دارن برا همین میگم

mehran.ranji
June 19th, 2012, 15:49
Xeon i7 W3520
24GB Ram
240GB Hard
Raid 1

ماهیانه 270 هزار تومان

برای سفارش با ragahost.com تماس بگیرید.

MagicVps.Com
June 19th, 2012, 15:56
سلام
من یه سرور میخوام با این مشخصات فقط مین بردش hp باشه
cpu :corei7 up.v
hdd:2*2sata 2t seaget
ram : 16 gig hp intel
port 1gig
no kernel
قیمت هم حدود 300 تومان

بنده در خدمتتون هستم
جهت خرید با بنده تماس بگیرید
به قیمت مورد نیاز شما ارائه میشه

Xeon i7 W3520
24GB Ram
240GB Hard
Raid 1

ماهیانه 270 هزار تومان

برای سفارش با ragahost.com تماس بگیرید.

اینهای که افر دادن یعنیhp بود دیگه درسته

faranetwork
June 19th, 2012, 18:19
با سلام دوست عزیز...این دیتاسنتر سرور ها رو از برند supermicro میده...و اینکه اگه بگین برای چی کاری میخواین خیلی بهتر میتونیم راهنماییتون کنم...در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس بگیرید..تلفن تماس در امضاء هست

securityboys
June 20th, 2012, 12:16
من سرور رو برای فقط برای مجازی سازی میخوام و پهنای باند سرور های اچ پی اورکلاک هاشون از مارک های متفرقه بهتره اگه ایسوز هم بود میخوام
من ماه پیش از ایران سرور گرفتم حالا نمیگم کدوم شرکت مستقیم هم از دیتا سنتر گرفتم تو سایتشون زده مادربرد ها اچ پی اصلا کلا رک هاشون اچ پی هست اقا من خریدم میخواستم روش زن بریزم
روشن که کردم دیدم ارم msi اومد یعنی خالیبندی درحد المپیک حالا امکانتاتش کم و گرونتر از او وی اچ و این کلکشونفکر کنم براهمینه نمیزارن وی ام ور بریزم که یه وقت سرورنسوزه
حالا اگه اچ پی از او وی اچ یا نزدیک تر داشتنین بگین ممنون میشم