PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی برای محاسبات

mcms
June 19th, 2012, 00:47
سلام دوستان،

من یه سرور مجازی می‌خواستم که روش محاسبات انجام بدم(در این حد که از تمام توان cpu استفاده کنم)
توانی که میخوام در حد ۱۰۰۰مگاهرتز و رم ۱گیگابایت هست. هارد و پهنای باند خیلی برام مهم نیست.

آیا کسی هست که با این شرایط سرور مجازی بده یا باید دنبال سرور اختصاصی کوچیک بگردم؟

ممنون

alef1
June 19th, 2012, 00:50
سلام
در مورد نوع محاسبات توضیح میدید؟
مثلا میخاید کد سی بزارید اجرا بشه برای چند روز؟
اگر در این مدت سرور ریست بشه چی؟

mcms
June 19th, 2012, 00:59
سلام، بله مثلاً کد سی.
ولی نه برای چند روز، ممکنه ماهها بخواد اجرا بشه و اکثر شبانه روز هم در حال اجرا باشه.
ترجیح بر این هست که ریست نشه ولی خوب در حد عرف مشکلی نیست و بهش فکر شده.

---
June 19th, 2012, 01:04
پیشنهاد بنده سرور اختصاصی هست .
در صورتی که مایل بودید پیغام خصوصی بدید

camelian77
June 19th, 2012, 01:07
ما این سرویس رو ارائه می‌دیم و مشکلی هم نیست.

۱ گیگابایت رم اختصاصی شده. ۱ هسته از پردازنده با توان محاسباتی ۲ گیگاهرتز برای شما. پهنای باند نامحدود هست و هارد دیسک هم احتمالا ۵۰ گیگابایت برای شما کافی هست.

سیستم عامل رو نفرمودید؟ کد شما روی ویندوز هست یا لینوکس؟

sina_mech
June 19th, 2012, 01:12
سلام دوستان،

من یه سرور مجازی می‌خواستم که روش محاسبات انجام بدم(در این حد که از تمام توان cpu استفاده کنم)
توانی که میخوام در حد ۱۰۰۰مگاهرتز و رم ۱گیگابایت هست. هارد و پهنای باند خیلی برام مهم نیست.

آیا کسی هست که با این شرایط سرور مجازی بده یا باید دنبال سرور اختصاصی کوچیک بگردم؟

ممنون

دوست عزیز، با توجه به اینکه قبلاً خیلی کار محاسباتی کردم اینو خدمتتون میگم. 1 گیگاهرتز برای محاسبات بزرگ واقعاً سرعت پایینی داره. ضمن اینکه اگر از ماتریس های بزرگی استفاده کنید، 1 گیگ رم هم کم خواهد بود و اینکه شما حرفی از بافر و کش و ... نزدید که نقش مهمی در سرعت محاسبات دارند. به نظر من اگر دنبال این هستید که کارتون سریع راه بیوفته و همچنین بتونید به طور دقیق رو کارتون نظارت داشته باشید، بر روی کامپیوتر شخصی با کانفیگ قوی کار کنید. سرور مجازی، اون چیزی نیست که بتونه به شما کمک چندانی کنه.

مگر اینکه دنبال cloud computing باشید. که بعید میدونم اینجا بتونید پیشنهاد خوبی پیدا کنید. ضمن اینکه اگر هم باشه و واقعی باشه، هزینه اش قطعاً بالا خواهد بود. هیچ کس مثلاً 24 هسته cpu و 32 گیگ رم رو با ماهی 20-30 تومن در اختیار شما نخواهد گذاشت :) ضمن اینکه کد شما هم باید parallel طراحی شده باشه تا بتونید از همچین سروری استفاده کنید.

alef1
June 19th, 2012, 01:16
دوست عزیز، با توجه به اینکه قبلاً خیلی کار محاسباتی کردم اینو خدمتتون میگم. 1 گیگاهرتز برای محاسبات بزرگ واقعاً سرعت پایینی داره. ضمن اینکه اگر از ماتریس های بزرگی استفاده کنید، 1 گیگ رم هم کم خواهد بود و اینکه شما حرفی از بافر و کش و ... نزدید که نقش مهمی در سرعت محاسبات دارند. به نظر من اگر دنبال این هستید که کارتون سریع راه بیوفته و همچنین بتونید به طور دقیق رو کارتون نظارت داشته باشید، بر روی کامپیوتر شخصی با کانفیگ قوی کار کنید. سرور مجازی، اون چیزی نیست که بتونه به شما کمک چندانی کنه.

مگر اینکه دنبال cloud computing باشید. که بعید میدونم اینجا بتونید پیشنهاد خوبی پیدا کنید. ضمن اینکه اگر هم باشه و واقعی باشه، هزینه اش قطعاً بالا خواهد بود. هیچ کس مثلاً 24 هسته cpu و 32 گیگ رم رو با ماهی 20-30 تومن در اختیار شما نخواهد گذاشت :) ضمن اینکه کد شما هم باید parallel طراحی شده باشه تا بتونید از همچین سروری استفاده کنید.

بنده هم با تجربه اندکی که در محاسبات سنگین دارم کاملا تایید می کنم
دلیل استفاده نکردن از یه سیستم خانگی قوی چی هست؟
مثلا i7 با 12 گیگ رم
مطمعنا 4-5 ماه سرور اجاره کنی اندازه پول این هزینه کردی

mcms
June 19th, 2012, 01:23
ممنون بابت توضیحاتتون

محاسباتی که مد نظرم هست در اون حد سنگین نیستند، مساله بیشتر این هست که در دراز مدت انجام میشن چون روی دیتای آنلاین هستند.

مشکل سیستم خانگی مدیریت کردنش هست. مواظبت از تامین برق گرفته تا اینترنت و ... که خیلی نمیشه روشون توی خونه حساب کرد.

sina_mech
June 19th, 2012, 01:29
ممنون بابت توضیحاتتون

محاسباتی که مد نظرم هست در اون حد سنگین نیستند، مساله بیشتر این هست که در دراز مدت انجام میشن چون روی دیتای آنلاین هستند.

مشکل سیستم خانگی مدیریت کردنش هست. مواظبت از تامین برق گرفته تا اینترنت و ... که خیلی نمیشه روشون توی خونه حساب کرد.

خب داستان کلاً فرق کرد :) هیچ تجربه ای تو این نوع کار ندارم. امیدوارم بهترین سرویس رو پیدا کنید.

alef1
June 19th, 2012, 01:37
خب در این حالب سرور پیشنهاد خوبیه
اما میتونید قبل از گرفتن سرور روی کامپیوتر خودتون بطور ازمایشی انجام بدید روی یه ماشین مجازی و بعد اقدام به خرید کنید تا دقیقا سرویسی مطابق نیازتون بخرید
این نوع سرویسی که میفرمایید پیدا میشه به راحتی
ابلته اگر بتونید با لینوکس کار کنید چون سبکتره از لحاظ منابع سخت افزاری به سودتونه
اگر سوالی دارید و بتونم راهنمایی کنم خوشحال میشم

j4b3r
June 19th, 2012, 01:47
سلام
اگر کیفیت بالا مد نظرتون هست، از XLHost امريکا در خدمتتون هستم.

1024 مگابایت رم + 40 گیگابایت هارد + 400 گیگابایت پهنای باند،مجازی سازی Citrix و سیستم عامل دلخواه >> ماهانه 35.000 تومان

با توجه به نیاز شما، 4 هسته CPU بهتون میدم که مشکلی توی انجام محاسبات هم نداشته باشید. Xeon X3350 (10.64GHz total on 4 cores) 1333 MHz FSB 12MB L2 cache

پنل ريبوت و خاموش و روشن و کنسول
منابع کاملا اختصاصي، تحويل به موقع، پرداخت آنلاين، پورت 100،
پشتيباني: ايميل، تيکت، sms، ياهو مسنجر، جي تالک و البته موبايل
آيدي ياهو: gatefacom2
جي تالک: gatefa.com@gmail.com

دروازه فناوري اطلاعات ايرانيان (http://hostmywebsite.ir)
پرتال کاربران GateFA (http://gatefa.com)

در صورت نیاز با ما تماس بگیرید.

babelirani
June 19th, 2012, 02:08
با سلام بنده توی این زمینه کمی تجربه دارم گفتم بگم شاید به دردتون بخوره

اول اینکه یکم پول بالاتر دادن هیچ اشکالی نداره من خودم یه کد رو روی 4 تا سرور مجازی تست کردم بعضا" خوب جواب میدادن ولی بعد از چند روز 2 تاشون دچار مشکل شدن Hetzner و OVH از کار افتادن

ولی سرور های XLHOST و Singlehost هیچ مشکلی نداشتن پیشنهاد میکنم یکم پول بیشتر خرج کنید ولی از این دیتاسنتر ها سرور بگیرید
بعدشم توجه کنید که حتما" منابع به صورت اختصاصی باشه نه به صورت شیر چون کد سریعا" منابع رو پر میکنه دوست عزیز

واسه کارتون هم من نمیدونم چقد به Cpu و Ram اینا نیاز دارید ولی سعی کنید زیر 1500 هرتز Cpu نگیرید در محاسبات طولانی زیر این مقدار دچار مشکل میشه

موفق باشید

RoobinaServer
June 19th, 2012, 02:12
سلام دوستان،

ممنون

سلام

سرورهای معمولی ما رم 1 گیگ پردازنده 400 مگاهرتز ماهانه 18 تومان

سرورهای ویژه ما رم 1 گیگ وپردازنده 1000 مگاهرتز ماهانه 30 تومان

تاپیک فروش و نظرات مشتریان ما و برخی سوالات پاسخ داده شده (سوالی داشتید در تاپیک فروش ما بیان کنید تا سریعتر پاسخ بگیرید) : http://www.webhostingtalk.ir/f15/45433/

سرورهای ما کاملا اختصاصی میباشند و تا آخرین روز قرار داد نیز تضمین بازگشت هزینه درصورت شیر شدن و oversell بودن.

سرور اشتراکی نداریم. میتوانید از همکاران دیگر تهیه کنید درصورت اشتراکی خواستن.

آدرس سایت اصلی :
HTTP://WWW.Roobinaserver.com

mehrshad.ho
June 19th, 2012, 07:26
از آلمان در خدمت شما هستیم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
پلن 4
رم گارانتی شده : 1024
سی پی یو : 1500
هارد : 50
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل : ویندوز 2003/2008/ لینوکس
ماهیانه 29.000 تومان
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://nikserver.com/vps.html

قابل تبدیل به سرور ارزان تر مطابق با نیاز شما

rezahd
June 19th, 2012, 07:57
سلام وقت بخیر پشنهاد م به شما
سرور اختصاصی با منابع اختاصصی
Kimsufi

Cpu: Intel Celeron / Atom 1.20+ GHz
Ram: 2 GB
HDD: 1TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
45 تومان ماهیانه

و مجدد سرور مجازی با منابع اختصاصی
سرور مجازی plan 3
حافظه رم : 1024 مگابایت
فضای هارد :35 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
یورت شبکه : 1 گیگابایت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک
21,000T ماهانه +
r.koohi@yahoo.com
09178903562

سبد خرید - نتورک | میزبانی وب | | ثبت دامین (http://client.network-plus.net/cart.php)

danitfk
June 19th, 2012, 08:53
سلام دوستان،

ممنون
درود بر شما .
آفر 2048 از دیتاسنتر هتزنر کشور آلمان رو بهتون پیشنهاد می کنم.

VPS ~ 2048

[*=right]حافظه رم : 2048 مگابایت
[*=right]پردازنده : Intel® Core™i7-2600Quadcore اختصاص داده شده 1000 مگاهرتز
[*=right]فضای هارد : 120 گیگابایت
[*=right]پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت
[*=right]پهنای باند : نامحدود
[*=right]نصب کاملا رایگان
[*=right]سیستم عامل ویندوز سرور
[*=right]قیمت ماهیانه : 26.000 تومان

برای خرید به تاپیک فروش ما مراجعه کنید ! (http://www.webhostingtalk.ir/f15/51135/)

serverstar.ir
June 19th, 2012, 10:50
سلام دوستان،

ممنون

سلام از هلند - آلمان - فرانسه در خدمتیم

http://www.webhostingtalk.ir/f15/49844/