ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در عوض کردن dns

Optis2005
June 18th, 2012, 21:59
سلام
دوستان من یک دامنه دارم که از هاست سایت میهن وب هاست استفاده میکردم ، الان از هاست دی ال هاست خریدم و دی ان اس های دامنه رو عوض کردم.
الان از صبح هست که با سیستم خودم وقتی از دامنه پینگ میگیریم از آیپی میهن وب هاست پینگ میگیره ولی برای بعضی از دوستام از آیپی هاست دی ال پینگ میگیره و از اون هاست سایت بالا میاد
می شه کمک کنید که چه جوری مشکلمو حل کنم ؟!
ممنون...

ipsat
June 18th, 2012, 22:04
مشكل شما اينه صبر نداريد
با توجه به نوع دومين حداقل چند ساعت تا چند روز صبر كنيد خودبخود مشكل شما حل خواهد شد.

Optis2005
June 18th, 2012, 22:13
مشكل شما اينه صبر نداريد
با توجه به نوع دومين حداقل چند ساعت تا چند روز صبر كنيد خودبخود مشكل شما حل خواهد شد.

عزیز من چند بار عوض کردم ، نهایت تا دو ساعت درست شده !
اما الان برای بعضی ها درست نیست برای بعضی ها ( مثل سرور خودم که پینگ میگیرم ) درسته !

shahab-f
June 18th, 2012, 22:15
دامنه .ir هستش؟؟؟

Optis2005
June 18th, 2012, 22:17
راستش 4 تا دامنه هست !
.net
.in
2x .ir
همشون تو سرورم از هاست جدید بالا میان ولی رو سیستم خودم و بعضی از دوستان از هاست قدیمی لود میشن !

shopel
June 18th, 2012, 23:16
معمولا ست شدن دامنه ها برحسب ساعات زمانی از 8 تا 48 ساعت زمان میبره و گهگداری با توجه به نوع سرور و مکان و موقعیت اون تا 72 ساعت هم این مدت طول می کشه
از اونجا که این مشکل رو سیستم شما هستش با خالی کردن کش سیستم خودتون به احتمال زیاد مشکل حل میشه
از منو استارت مراحل زیر رو پی بگیرین
start>run>cmd>ipconfig/flushdns
همچنین احتمال اینکه نیاز به رفرش کش ISP شما باشه هم درمواقعی ضروری یه.
انشالله مشکلتون حل بشه.

Optis2005
June 19th, 2012, 09:22
معمولا ست شدن دامنه ها برحسب ساعات زمانی از 8 تا 48 ساعت زمان میبره و گهگداری با توجه به نوع سرور و مکان و موقعیت اون تا 72 ساعت هم این مدت طول می کشه
از اونجا که این مشکل رو سیستم شما هستش با خالی کردن کش سیستم خودتون به احتمال زیاد مشکل حل میشه
از منو استارت مراحل زیر رو پی بگیرین
start>run>cmd>ipconfig/flushdns
همچنین احتمال اینکه نیاز به رفرش کش ISP شما باشه هم درمواقعی ضروری یه.
انشالله مشکلتون حل بشه.

ممنون ، من این کد رو هم زدم ipconfig/ flushdns ولی درست نشده !
زنگ زدم ISP کش رو پاک کردن ، مشکلم حل شد
با تشکر

shopel
June 19th, 2012, 09:57
ممنون ، من این کد رو هم زدم ipconfig/ flushdns ولی درست نشده !
زنگ زدم isp کش رو پاک کردن ، مشکلم حل شد
با تشکر

خواهش
گفتم دیگه اگه از کش سیستم شما باشه با خیط و پیت کردن دی ان اس مشکل حل میشه ولی اگه از isp تون باشه که باید پیگیری می کردین
معمولا هر 24 ساعت رفرش میدن ولی نه همشون بعضی هاشون هرچند روز یکبار این کارو انجام میدن
بستگی به سیاست هاشونم داره
موفق باشین