PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال کل اطلاعات سرور به سرور دیگه

mehdifx
June 18th, 2012, 19:45
با سلام خدمت دوستان..

من میخواسم سرور عوض کنم... یعنی جدیده را گرفتم..!!‌:دی

حالا میخوام تمامی اون اطلاعات و سایتهای تو سرور قبل را به این جدیده انتقال بدم.

هر دو کنترل پنل دایرکت ادمین میباشد. آیا راه حلی ساده ای هست..؟

الان روی هر دو سرور دایرکت ادمین نصبه.. دنبال یه راه حل ساده مخصوصا از طریق ssh میگردم..!

چون دیتابیس یکی دوتا از سایتها بسیار سنگینه..

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

مخلص همه دوستان/

AvalinHost
June 18th, 2012, 19:50
سلام
خدمت شما:
Server to server transfer of all accounts. (http://help.directadmin.com/item.php?id=57)
موفق باشید.

mehdifx
June 18th, 2012, 20:14
سلام
خدمت شما:
Server to server transfer of all accounts. (http://help.directadmin.com/item.php?id=57)
موفق باشید.

ممنون دوست من..

خیلی خیلی کامل بود... برای همین قاطی کردم.!!!! متاسفانه توضیح اضافه خیلی داده و تو چندتا کلام کل روش را نگفته..!!

اینو فهمیدم که باید در سرور جدید و قسمت IP Management آی پی سرور قدیم را بزنم و در سرور قدیم هم قسمت Backup انتخاب کل یوزرها و بعد Ftp و مشخصات سرور جدید در همین قسمت..

فکر میکنم که کلش هم همین باشه. اما کلی توضیح و ... برای همین دو خط..!!!

امکانش هست که کل کار در چند خط توضیح داده بشه.؟ یا حداقل جایی که یه توضیح فارسی داده باشن؟

mehdifx
June 19th, 2012, 00:59
دوستان راه حل ساده ای دیگه نیست؟

Arna
June 19th, 2012, 09:59
با سلام

یک راه ساده وجود داره
و اون هم اینه که از هر دو مدیر سرور قبلی و جدیدتون بخواین اینکارو انجام بدن ( OVF Template )
بعد از اینکه از سرور قبلی export و در داخل سرور جدید import کردید ، با یک سری تغییرات کوچک در آی پی و ... سرورتون بدون مشکل بالا میاد

موفق باشید

mehdifx
June 19th, 2012, 16:06
با سلام

یک راه ساده وجود داره
و اون هم اینه که از هر دو مدیر سرور قبلی و جدیدتون بخواین اینکارو انجام بدن ( OVF Template )
بعد از اینکه از سرور قبلی export و در داخل سرور جدید import کردید ، با یک سری تغییرات کوچک در آی پی و ... سرورتون بدون مشکل بالا میاد

موفق باشید

ممنون.

ولی میخوام خودم انجام بدم.

حالا از روش دیگه استفاده کردم . فقط مشکل اتصال به اف تی پی سرور قدیم دارم. همون آدرس را اگه در مرورگر وارد بشم یوزر و پسورد را میزنم وارد میشه و فایلها را مشاهده میکنم . اما در قسمت Admin Backup/Transfer دایرکت ادمین و بعد قسمت restore در سرور جدید اطلاعات را که وارد میکنم میگه username and/or password was not accepted for login.
در حالی که من با مرورگر براحتی باز میکنم و میبینم..!!

دوستان روشهای دیگه ای نیست ...؟