PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا برای خرید سرور اختصاصی از هتزنر نیازی به تایید هویت است؟

Ethan
June 18th, 2012, 01:51
درود بر دوستان گرامی.

می خواستم از عزیزانی که تجربه خرید از Hetzner رو دارن بپرسم آیا برای اجاره سرور اختصاصی نیازی هست که پرداخت کننده حتما مشخصات کارتی رو که ازش واریز کرده ارائه بده؟
کلا چه مدارکی لازم هست؟

تشکر از کمک شما:53:

nasa_de
June 18th, 2012, 01:53
درود بر دوستان گرامی.

می خواستم از عزیزانی که تجربه خرید از Hetzner رو دارن بپرسم آیا برای اجاره سرور اختصاصی نیازی هست که پرداخت کننده حتما مشخصات کارتی رو که ازش واریز کرده ارائه بده؟
کلا چه مدارکی لازم هست؟

تشکر از کمک شما:53:

اسکن پاسپورت دارنده کارت
اسکن پشت و رو از کارت
کارت باید حتما به نام باشد

AvalinHost
June 18th, 2012, 02:08
اسکن پاسپورت دارنده کارت
اسکن پشت و رو از کارت
کارت باید حتما به نام باشد

تایید میشه.
البته قبلنا امکان پرداخت با paypal هم بود که حذف کردن.

nasa_de
June 18th, 2012, 02:14
تایید میشه.
البته قبلنا امکان پرداخت با paypal هم بود که حذف کردن.

اتفاقا این برای بنده جای سوال بود، چون بعضی از دوستان این رو می فرمودند و من فکر می کردم که حتما رابطه خوبی با این دیتا سنتر دارند که تونستند پیپال کار کنن با اونها.

m_dg_farari
June 18th, 2012, 02:44
البته پاسپورت دارنده ی کارت هم ضروری هستش.

Ethan
June 18th, 2012, 14:50
ممنون از شما دوستان.

انگار که می خوان اورانیوم 20 درصد اجاره بدن :))

دو سوال دیگه اینکه ...

1.آیا بعد از پرداخت اولیه برای دفعات بعدی امکان پرداخت از کارت دیگه ای هست؟
2.نسخه VMware ESXi که برای ما نصب می کنن چیه؟ 4.1 یا 5؟ آیا نیازی به KVM برای نصب هست یا نه؟ چون از چیزی به نام LARA صحبت کردن.

nasa_de
June 18th, 2012, 14:54
ممنون از شما دوستان.

دو سوال دیگه اینکه ...

2.نسخه VMware ESXi که برای ما نصب می کنن چیه؟ 4.1 یا 5؟ آیا نیازی به KVM برای نصب هست یا نه؟ چون از چیزی به نام LARA صحبت کردن.

1- بله
2- اونها به شما KVM میدند که حدودا 2 ساعت هست، شما باید شخصا اقدام به نصب کنید و iso اون رو هم درخواست بدید.

AvalinHost
June 18th, 2012, 14:57
ممنون از شما دوستان.

دو سوال دیگه اینکه ...

فکر میکنم در همه دیتاسنتر های معتبر همچین مواردی رعایت میشه و خریدار باید هویتش براشون مشخص باشه!

1- بله میتونید تغییر بدین. ولی دوباره باید مشخصات رو ارسال کنید براشون.
2- خودشون نصب نمی کنن. هتزنر سه نوع LARA (همون KVM) داره که در 2 نوعش میتونید iso مونت کنید و سیستم عامل نصب کنید.
معمولا هم از اون نوع بدون مونت کردن میدن. اگه درخواست بدین و فایل iso رو براشون ارسال کنید رایت میکنن روی dvd و در سرور مونت میکنن که نصب کنید و در قبالش 25 یورو میگیرن.

Ethan
June 18th, 2012, 15:59
ممنون از پاسختون.

البته این سخت گیری های بیجا رو نباید بحساب معتبر بودنشون گذاشت.شرکت های بسیار با کیفیت تر و معتبر تر از هتزنر هستند که اینجوری سخت نمی گیرند.حداقل دیگه آلان همه سرور VMware رو آماده میدن یا خودشون نصب می کنند.

شرکت های دیگه ای هستند که مثل هتزنر سرور های اختصاصی ارزون بدن؟اما کیفیت خوب داشته باشند و اینجوری هم گیر بازار نباشه؟
من تجربه کار با XLHOST و Leaseweb و PrivateLayer رو دارم اما از بقیه اطلاعی ندارم.

AvalinHost
June 18th, 2012, 16:03
اگر دقت کرده باشین خود هتزنر اعلام کرده که سرور ها بصورت root هستن و پشتیبانی نرم افزاری ندارن.

Ethan
June 18th, 2012, 17:07
آهان بسیار خوب.

شرکت های دیگه ای هستند که مثل هتزنر سرور های اختصاصی ارزون بدن؟اما کیفیت خوب داشته باشند و اینجوری هم گیر بازار نباشه؟