من چند سالی هست که سرور مجازی دارم ولی از این می ترسم که اگر سرور اختصاصی بگیرم به مشکل بر بخورم.
خواستم ببینم برای خرید سرور اختصاصی ایا باید علم خاصی داشت یا نه مانند سرور مجازی میشه از اون استفاده کرد از عزیزانی که تجربه دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنند.
Arna
June 17th, 2012, 16:19
با سلام خدمت شما
امیدواریم که در کارتون موفق باشید
ببینید؛ سرور اختصاصی، یک مدیریتی لازم داره که این مدیریت به یک سری مفاهیم و نکات وابسته هست که معمولا به اون دانش مدیریت یک سرور گفته میشه
این دانش (اختصارا البته) به چند شاخه تقسیم میشه . که شما بسته به نوع کارتون و حرفه ای بودنتون در اون کار ، از این دانش استفاده میکنید
مفاهیمی مثل: کانفیگ انواع سرور (لینوکس،انواع ویندوز و میکروتیک) ، راه اندازی سرورهای هاستینگ و کانفیگ اونها ، امنیت سرور ، مانیتورینگ سرور و ده ها مورد دیگه ...
این خلاصه ای بود از این علمی که فرمودید
این علم رو اکثر افرادی که الان در فضای مجازی مشغولند ، بطور تجربی فرا گرفتند
شما میتونید برای جزییات این مفاهیم از همین انجمن استفاده ی زیادی ببرید
برای مثال چند تاپیک خدمتتون معرفی میکنم :
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/
http://www.webhostingtalk.ir/f14/47491/
http://www.webhostingtalk.ir/f93/27045/
با آرزوی موفقیت شما
خدانگهدار
mizbanaval
June 17th, 2012, 17:53
با سلام خدمت دوستان و عزیزان گرامی
من چند سالی هست که سرور مجازی دارم ولی از این می ترسم که اگر سرور اختصاصی بگیرم به مشکل بر بخورم.
خواستم ببینم برای خرید سرور اختصاصی ایا باید علم خاصی داشت یا نه مانند سرور مجازی میشه از اون استفاده کرد از عزیزانی که تجربه دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنند.
سلام
اگه کاملا به سرور مجازی مسلط هستین خیر به مشکل خاصی بر نخواهید خورد
itjavani
June 17th, 2012, 18:15
فرق های خیلی خاصی بین سرور مجازی و سرور اختصاصی جز در منابع و مجازی سازی چیز دیگه ای نیست تقریبا! مدیریت اونها هم تفاوت آن چنانی نمیکنه
asusonline
June 17th, 2012, 21:38
خیلی ممنون از توضیحات همه دوستان
مخصوصا Arna عزیز
یک فایروال خوب برای مجازی ساز vmware esxi و لینوکس سرور چه پینهاد میکنید ؟
بعضی از شبکه ها رو اگر دقت کرده باشید وقت که فایروال روش نصب میکنند خیلی Request timed out میده و من شنیدم بیشتر بخاطر کانفیگ فایروال هست .
یا مثلا گاهی اوقات کانفیگ بهم می خوره همش سرور تایم اوت میده .
و بعضی از سرور ها اگر دقت کرده باشید اصلا ریکوئست تایم اوت ندارند جدا از کیفیت کارت شبکه عرض می کنم چون صحبت من سر دیتاسنتر های معروف هست . چون خودم سرور اختصاصی نداشتم شما خودتون چه فایروالی در این ضمینه پیشنهاد میکنید ؟ ( vmware esxi و لینوکس ) منظورم هست.
itjavani
June 17th, 2012, 22:01
یک فایروال خوب برای مجازی ساز vmware esxi و لینوکس سرور چه پینهاد میکنید ؟
بعضی از شبکه ها رو اگر دقت کرده باشید وقت که فایروال روش نصب میکنند خیلی request timed out میده و من شنیدم بیشتر بخاطر کانفیگ فایروال هست .
یا مثلا گاهی اوقات کانفیگ بهم می خوره همش سرور تایم اوت میده .
و بعضی از سرور ها اگر دقت کرده باشید اصلا ریکوئست تایم اوت ندارند جدا از کیفیت کارت شبکه عرض می کنم چون صحبت من سر دیتاسنتر های معروف هست . چون خودم سرور اختصاصی نداشتم شما خودتون چه فایروالی در این ضمینه پیشنهاد میکنید ؟ ( vmware esxi و لینوکس ) منظورم هست.
برای اینکه یک سرویس پینگ بده مثلا در ویندوز شما باید فایروال رو خاموش کنید!
برای لینوکس اگر هاستینگ کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین قرارهست راه اندازی بشه بعد از نصب کنترل پنل حتما csf نصب کنید.رایگان و بسیار مناسب )
برای مجازی ساز هم که نیازی به فایروال ندارید!
تنظیمات ای پی هست براساس بلاک ای پی ارائه شده توسط دیتاسنتر خودشون بهتون میگند که سابنت و گت وی و ای پی های قابل استفاده چه چیزهایی هستند!
asusonline
June 18th, 2012, 09:03
ب
برای مجازی ساز هم که نیازی به فایروال ندارید!
چیزهایی هستند!
ممنونم ولی جناب itjavani شما در بالا فرموده بودید که برای مجازی ساز نیازی به فایروال نیست
ولی برای دادن سرور مجازی بعضی از جا ها رو من دیدم که پرت ها رو روی نود اصلی می بندند که مثلا ای پی بلاک نشه .
یا مثلا انتی دیداس نصب میکنند که مشکلی پیش نیاد .
این ها پس چطوری روی مجازی ساز نصب میکنند ؟
و سوال دوم من اینکه به نظر شما بهترین فایروالی که میشه استفاده کرد که پینگش مرتب باشه و تایم اوت نده چی هست ؟
( برای فایروالی که با اون مجازی ساز داده میشه )
itjavani
June 18th, 2012, 15:10
ممنونم ولی جناب itjavani شما در بالا فرموده بودید که برای مجازی ساز نیازی به فایروال نیست
ولی برای دادن سرور مجازی بعضی از جا ها رو من دیدم که پرت ها رو روی نود اصلی می بندند که مثلا ای پی بلاک نشه .
یا مثلا انتی دیداس نصب میکنند که مشکلی پیش نیاد .
این ها پس چطوری روی مجازی ساز نصب میکنند ؟
و سوال دوم من اینکه به نظر شما بهترین فایروالی که میشه استفاده کرد که پینگش مرتب باشه و تایم اوت نده چی هست ؟
( برای فایروالی که با اون مجازی ساز داده میشه )
برای بستن پورت مثلا در دیتاسنتر هتزنر مدیران سرور یک روتر تعریف میکنند که عموما از میکروتیک استفاده میکنند! و اینترنت وی پی اس ها رو از این میکروتیک عبور میدند.سپس پورت ها رو روی میکروتیک میبندن! در باقی دیتاسنترها پورت ها رو بر روی خود سرور مجازی میبندن که نحوه بستن به تناسب سیستم عامل متفاوت خواهد.
در مورد سوال دوم باید خدمتتون بگم که فایروال مسئول مرتب کردن پینگ شما نیست.
فایروال رو اگه بخوایم خلاصه بگیم یک استعداد محافظ گونه هست که وظیفه محافظت از سرور شما ، در برابر خطرات و حملات را دارد
asusonline
June 18th, 2012, 17:20
در باقی دیتاسنترها پورت ها رو بر روی خود سرور مجازی میبندن که نحوه بستن به تناسب سیستم عامل متفاوت خواهد.
منظور شما داخل سرور مجازی هست. ( همان سرور های مدیریت شده )
که در غیر این صورت خودمان مسئول نصب نرم افزارهای مربوطه مثل انتی دیدداس و فایروال هستیم هست ؟
astro.alireza
June 18th, 2012, 17:39
که در غیر این صورت خودمان مسئول نصب نرم افزارهای مربوطه مثل انتی دیدداس و فایروال هستیم هست ؟
esxi از حالت bridge برای ارتباط ماشین های مجازی با شبکه استفاده می کنه و باعث می شه که عملا نتونید شبکه رو به وسیله خود سرور اصلی کنترل کنید. واسه همین شما می تونید به صورت دستی با تعریف کردن یکی از سرورها به عنوان گیت وی مدیریت شبکه رو از طریق اون سرور انجام بدید و مانیتور کنید.
این روش نه تنها روی هتزنر بلکه تمام دیتاسنترها جواب می ده. فقط ovh با این موضوع مشکل داره و اصرار داره که حتما از گیت وی شبکه دیتاسنتر استفاده بشه
itjavani
June 18th, 2012, 18:52
بله از داخل سرورمجازی میتونید ببندید! البته سرویس مدیریت شده نخواهد بود.سرویس مدیریت شده تعریف های جامع تری داره ! شما حتی مسئولیت بستن پورت رو مثل خیلی از فروشنده ها میتونید بندازید گردن کاربر! ولی بهتره خودتون انجام بدید! بستن پورت ها در سیستم عامل های رایج وب هاستینگ که عموما کاربرهای ایرانی ویندوز 2003 , centos و میکروتیک استفاده میکنند کار سختی نیست! آموزش های بستن پورت نیز در همین انجمن به وفور داده شده و در مورد آن بحث شده!