ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای هاستینگ چه چیزهایی رو در مراحل نصب سی پنل فعال کنم.

TARIMEHR
June 17th, 2012, 11:27
سلام
من روی سرور قبلی کلی مشکل داشتم و هر روز یکی میومد میگفت فلان چیزو فعال کن و من مجبور میشدم دوباره php رو ریکامپایل کنم

الان قبل از نصب سرور جدید میخوام بپرسم چه چیزهایی لازمه تا از همین اول کاملش کنم و کار همه روزه من نشه

سرور خام که روش centos نصبه

هنوز شروع به نصب سی پنل نکردم

بعد از نصب چه چیزایی برای آپاچی لازمه

یکی بهم بگه چه ورژن هایی و چه مواردی رو فعال و چه چیزاهایی رو غیر فعال کنم

ممنون

sina_mech
June 17th, 2012, 12:11
این پست رو مطالعه کنید، ایشون لطف کردن و خیلی خوب توضیح دادن : http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

Arna
June 17th, 2012, 12:43
با سلام

بفرمایید موضوع سایت شما + اسکریپت مورد استفاده شما چی هستش تا کامل در رابطه با پلاگین ها و افزونه های مورد نیاز روی آپاچی ، راهنماییتون کنیم

با تشکر

shivahost
June 17th, 2012, 12:45
با سلام

بفرمایید موضوع سایت شما + اسکریپت مورد استفاده شما چی هستش تا کامل در رابطه با پلاگین ها و افزونه های مورد نیاز روی آپاچی ، راهنماییتون کنیم

با تشکر

یکبار موضوع تاپیک را بخونید: برای هاستینگ!

shivahost
June 17th, 2012, 12:46
سلام
من روی سرور قبلی کلی مشکل داشتم و هر روز یکی میومد میگفت فلان چیزو فعال کن و من مجبور میشدم دوباره php رو ریکامپایل کنم

همون فلان چیزها رو یادداشت میکردی الان یادت میموند عزیز....

RoobinaServer
June 17th, 2012, 13:09
همین کامپیایل و تنظیمات هست که 50-70 میگیرن انجام میدن دیگه توقع ندارید که یک حرفه ای یا کانفیگر بیاد 70 تومن سرمایه کاریش و شغلیش را بیاد به شما یاد بده اینجا که ؟ (این دانش تجاری هست)

بر اساس نیازها و تجربه هایی که در سرور یک کانفیگر کسب میکنه (مثل تجربه شما که گفتید هر دفعه میگفتن یه چیزی فعال بشه) میتونه سرور را درست کانفیگ بکنه که مشکلات امنیتی نیز به حداقل برسه و سرعت نیز به حداکثر

آپاچی نقش مهمی در سرعت و برقرار ارتباط اسکریپت ها با دیتابیس دارد و کامپایل دقیق آن خیلی مهم است.

Arna
June 17th, 2012, 13:16
یکبار موضوع تاپیک را بخونید: برای هاستینگ!
دوست گل . منظور بنده نوع اسکریپت سایتشون هست!

Arna
June 17th, 2012, 13:18
همین کامپیایل و تنظیمات هست که 50-70 میگیرن انجام میدن دیگه توقع ندارید که یک حرفه ای یا کانفیگر بیاد 70 تومن سرمایه کاریش و شغلیش را بیاد به شما یاد بده اینجا که ؟ (این دانش تجاری هست)

بر اساس نیازها و تجربه هایی که در سرور یک کانفیگر کسب میکنه (مثل تجربه شما که گفتید هر دفعه میگفتن یه چیزی فعال بشه) میتونه سرور را درست کانفیگ بکنه که مشکلات امنیتی نیز به حداقل برسه و سرعت نیز به حداکثر

آپاچی نقش مهمی در سرعت و برقرار ارتباط اسکریپت ها با دیتابیس دارد و کامپایل دقیق آن خیلی مهم است.
به نظر بنده هیچ نیازی به هزینه نیست !
یک سری تنظیمات و فعال سازی رو انجام بدن کارشون رو راه میندازه !
هزینه کردن زیاد برای کانفیگ های حرفه ای ، برای حرفه ای هاست . ولی این دوستمون بعید میدونم بخوان این کارو کنند
tarimehr عزیز ، شما بفرمایید که چه نوع سایت هایی رو میخواین میزبانی کنید تا اطلاعات دقیق در اختیارتون قرار بدیم

RoobinaServer
June 17th, 2012, 13:20
دوست گل . منظور بنده نوع اسکریپت سایتشون هست!

(برای همین متذکر شدم کانفیگر حرفه ای در پست های قبلی -)

وقتی اسم هاستینگ برده میشه اسکریپت مشخص هست (هرچی اسکریپت وجود خارجی دارد روی این سرور خواهد آمد):

ویبولتین ،چت روم ،ورد پرس ،نیوک و... اگر باز اس اسکریپت خواستید بگید براتون نام ببرم :)

Arna
June 17th, 2012, 13:30
(برای همین متذکر شدم کانفیگر حرفه ای در پست های قبلی -)

وقتی اسم هاستینگ برده میشه اسکریپت مشخص هست (هرچی اسکریپت وجود خارجی دارد روی این سرور خواهد آمد):

ویبولتین ،چت روم ،ورد پرس ،نیوک و... اگر باز اس اسکریپت خواستید بگید براتون نام ببرم :)
صحبت شما در حالت عادی درسته !
اما شاید این دوست محترمون بخوان یک دسته سایت خاص رو میزبانی کنند !
اون وقت چه ؟

بازم همینطور هست ؟

منتظر جواب جناب tarimehr هستیم . البته شاید هم نظرشون هر نوع سایتی باشه . اما باید این موضوع رو معلوم کنند تا ما بهتر بتونیم راهنماییشون کنیم !

ضمنن RoobinaServer عزیز ، اگر شما مطمین هستین که برای هر نوع سایتی منظورشون هست . پس چرا اسپم ارسال میکنید ؟!! پلاگین هایی که نیاز دارن رو بهشون اعلام کنید ! دیگه نیازی نیست به حاشیه بپردازید

موفق باشید

RoobinaServer
June 17th, 2012, 14:27
ضمنن roobinaserver عزیز ، اگر شما مطمین هستین که برای هر نوع سایتی منظورشون هست . پس چرا اسپم ارسال میکنید ؟!! پلاگین هایی که نیاز دارن رو بهشون اعلام کنید ! دیگه نیازی نیست به حاشیه بپردازید

موفق باشید

سوال کردید چه سایت هایی شیوا جواب دادن و شما گفتید خیر بنده حرف شیوا را تایید کردم.(به این نمیگن اسپم)

به این میگن اسپم که 3 بار سوال را پرسیدید یک بار پرسیدید منتظر بمونید پس خود استارتر بیان.

درباره کانفیگ سرور هم پست دادم به تاپیک دقت کنید بعدا پست بدید :

چیزی هم نیست که در یه تاپیک بشه کامل آموزش داد. اگر گفته بشه cg بعد باید چندین خط درباره کارایشش و ... صحبت کرد.

یا حق - (منتظر جواب استارتر اگر نیاز دارید بمونید اگرم نه فکر کنید هر نوع اسکریپتی هست و خودتان که میخواید آموزش بدید خب بدید)

TARIMEHR
June 18th, 2012, 03:14
سلام دوستان عزیز
من کل امروز درگیر نصب سی پنل بودم. دوبار سیستم عامل نصب کردم و دستور sh latest رو زدم و نمیدونم مشکلش چیه که درست نصب نمیشه(سوالشو جای دیگه مطرح کردم. اینجا بحث چیز دیگه هست)

و اما در مورد این سوالم
همون طور که شیوا هاست و روبینا سرور اشاره کردن برای هاستینگ میخوامش

روی هاستینگ هم هر کسی یه جور اسکریپت میریزه. اسکریپت هم که روبینا سرور نام بردن و خواستین بقیه رو هم میگن

اینکه کانفیگر ها انجام میدن هم یه حرفی هست . اما این دانش انحصاری رو پابلیک نمیشه کرد؟:)

چون یه بار این مشکل پیش اومد که هر دفعه یکی میگفت فلان چیزو فعال کن و .... الان خواستم لیست کامل چیزهایی که لازمه رو بگیرم

اگر هم بدم دست یکی کانفیگ کنه هم، من تازه استارت زدم اینطوری تا اخر فقط باید پول بدم کانفیگ کنن ( امنیتی - مدیریتی - کانفیگ و ....):64:

حالا ببینینم نتیجه این تاپیک چی میشه

RoobinaServer
June 18th, 2012, 09:56
زدم اینطوری تا اخر فقط باید پول بدم کانفیگ کنن ( امنیتی - مدیریتی - کانفیگ و ....):64:

شما یه سرور درست تهیه میکنید - یک بار میدید به یک نفر کانفیگر وقتی کانفیگ کرد (تا یک ماه تضمین کاریه که مشکل پیش اومد تو کانفیگ برطرف میکنه)

بعد دیگه اصلا تا آخر فقط به جز ساختن اکانت و حذف اکانت دیگه لازم نیست وارد سیپنل بشید و به تنظیمات دست بزنید.یک بار کانفیگ شد تمومه - درکنارشم بخواید خیلی قوی عمل کنید یه آنتیشلر داره سیپنل cxs که لایسنس داره حدود 100-120 هست قیمتش فکر کنم که یکبار خرید میکنید برای سرورتون و تا آخر استفاده میکنید(یک بار لایسنس میخواد فقط)

بعد خیلی قوی عمل میکنه برای امنیت و شل ها را سریع پیدا میکنه و اکانت ها را خودکار ساسپند میکنه و ...

اینجور راه ها برای امن کردن سرور و کانفیگ وجود داره که اول کلی خرج داره وقتی سرور کامل آماده شد با خیال راحت میزبانی میکنید دیگه تا آخر

sina_mech
June 18th, 2012, 10:38
سلام دوستان عزیز
من کل امروز درگیر نصب سی پنل بودم. دوبار سیستم عامل نصب کردم و دستور sh latest رو زدم و نمیدونم مشکلش چیه که درست نصب نمیشه(سوالشو جای دیگه مطرح کردم. اینجا بحث چیز دیگه هست)

و اما در مورد این سوالم
همون طور که شیوا هاست و روبینا سرور اشاره کردن برای هاستینگ میخوامش

روی هاستینگ هم هر کسی یه جور اسکریپت میریزه. اسکریپت هم که روبینا سرور نام بردن و خواستین بقیه رو هم میگن

اینکه کانفیگر ها انجام میدن هم یه حرفی هست . اما این دانش انحصاری رو پابلیک نمیشه کرد؟:)

چون یه بار این مشکل پیش اومد که هر دفعه یکی میگفت فلان چیزو فعال کن و .... الان خواستم لیست کامل چیزهایی که لازمه رو بگیرم

اگر هم بدم دست یکی کانفیگ کنه هم، من تازه استارت زدم اینطوری تا اخر فقط باید پول بدم کانفیگ کنن ( امنیتی - مدیریتی - کانفیگ و ....):64:

حالا ببینینم نتیجه این تاپیک چی میشه

عذر میخوام از اساتیدی که احیاناً آفر دادن.
ببینید دوست عزیز، تو اینترنت جستجو کنید قطعاً کتاب، مقاله یا پست هایی پیدا میکنید که بهتون آموزش بدن. هر چی بیشتر بخونید، بیشتر یاد میگیرید. قطعاً اگر خودتون یاد بگیرید، هم دانش و تسلط خودتون رو افزایش دادید، هم تو هزینه هاتون صرفه جویی کردید. شکافت هسته ای نیست که، اگر کمی وقت و حوصله بذارید، یاد میگیرید :)

TARIMEHR
July 25th, 2012, 13:55
ماشالله همه میگن زکات علم نشر دانش است (البته پول زکاتشو عملا خودمون میدین:71:)

طبق گفته دوستان من روی سرور قبلی رفتم سراغ کانفیگر و خاطره تلخی برام بجا گذاشت که نصف انجمن الان میدونین

=======================
تصمیم گرفتم بسته آموزشی وارزهاست رو بخرم. تیکت کردم گفتن آموزش کامل نیست و کسی نمیاد کانفیگ کامل رو بفروشه

حتی برا فروش هم نمیذارین
=======================
حالا من توی نت گشتم و یه سری چیزایی که لازم بود رو پیدا کردم
gd - zend - Mod Security - mpm - pdo - soup

Apache 2.2.22

php 5.2.17

=====================
حالا مشکلم اینه که وقتی حالت suphp میذارم همه سایت ها سالم هستن به غیر از whmcs
موقع ای که روی حالت dso میذارم هم همه سایت ها مشکل دار میشن و فقط whmcs کامل خوب میشه

حالا باید چیو فعال کنم که روی حالت suphp هم سایت ها و هم whmcs کار کنن؟

sina_mech
July 25th, 2012, 14:04
حالا مشکلم اینه که وقتی حالت suphp میذارم همه سایت ها سالم هستن به غیر از whmcs
موقع ای که روی حالت dso میذارم هم همه سایت ها مشکل دار میشن و فقط whmcs کامل خوب میشه

حالا باید چیو فعال کنم که روی حالت suphp هم سایت ها و هم whmcs کار کنن؟

فکر میکنم اینطوری جواب بگیرید : رو حالت suphp بذارید، بعد فایل های whmcs رو پاک کنید (حواستون باشه ماژول های بانکی و ... رو که بعداً ایجاد کردید پاک نکنید) و فایل های جدید رو بریزید، فرآیند آپگرید رو طی کنید! : Upgrading - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Upgrading)