ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب vBulletin در Hetzner

Optis2005
June 16th, 2012, 21:01
سلام
ببخشید سوالم تکرار هست
دوستان من یک هاست از شاتل هاست خریدم هاستشون برای Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag هست و به اسم وارز خریدم و الان هم vBulletin نال شده نصب کردم!
من یک هاست دیگه دارم که وقتی Whois گرفتم اینو زد : Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag ولی به خود هاستینگ میگه وارز نیست !
می خواستم بدونم اگه روی Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag ویبولتین نال شده نصب کنم به مشکل بر می خورم ؟!
با تشکر

smartieuser
June 16th, 2012, 21:08
سلام

این دیتاسنتر وارز نیست و در صورتی که صاحب اسکریپت متوجه بشه که این اسکریپت به صورت غیر مجاز نصب شده
به دپارتمان ابیوس هتزنر اطلاع میده و اون ها هم 24 ساعت به صاحب سرور زمان میدهند که مشکل رو حل کنه.

تا حالا پیش اومده برای من ;)

اگر سوال دیگه هست من در خدمتم.

با احترام
محمد خسروی

Optis2005
June 16th, 2012, 21:14
یعنی شاتل هاست که الان داره هاست وارز میفروشه به اسم فول وارز، وارز نیستن !؟
ممنون برای جواب

smartieuser
June 16th, 2012, 21:26
دقیقا درسته !

این دیتاسنتر وارز نیست

ms313
June 16th, 2012, 21:39
خب شما نصب كنيد هر موقع مشكلي پيش اومد به شاتل هاست بگين براتون درست كنن اگه با اسم وارز گرفتين.

Optis2005
June 16th, 2012, 21:49
خب شما نصب كنيد هر موقع مشكلي پيش اومد به شاتل هاست بگين براتون درست كنن اگه با اسم وارز گرفتين.

اون که مشکلی نداره !، من میخواستم ببرم رو هاست خودم برای همین سوال پرسیدم و چون بهم گفت وارز نیست ممکنه دردسر بشه!
با تشکر از تمامی دوستان

Arna
June 16th, 2012, 22:49
با سلام

صددرصد این دیتاسنتر معتبر و معروف ( هتزنر آلمان ) وارز نبوده و نیست
اما تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تا الان به ندرت و خیلی کم برای موارد این چنینی ( اسکریپت های .. ) مشکل ساز بوده و اخطار ارسال شده

و اما
اگر جایی ادعای فروش هاست فول وارز رو میکنه و داره از دیتاسنترهایی مثل هتزنر آلمان استفاده میکنه ، طبیعتا ...

موفق باشید

faranetwork
June 16th, 2012, 23:10
هتزنر وارز نیست و به همین دلیل ما مشکلات زیادی داشتیم باهاش تاپیک هاش هست تو انجمن سریع آِ پی میبنده

AvalinHost
June 17th, 2012, 00:08
هتزنر وارز نیست و به همین دلیل ما مشکلات زیادی داشتیم باهاش تاپیک هاش هست تو انجمن سریع آِ پی میبنده

هتزنر اگه بعد از 24 ساعت هیچ جوابی ندین ip رو block میکنه و با تعهد کتبی ip رو دوباره باز میکنه.

m_dg_farari
June 17th, 2012, 00:23
هتزنر اگه بعد از 24 ساعت هیچ جوابی ندین ip رو block میکنه و با تعهد کتبی ip رو دوباره باز میکنه.

بله وقتی پاسخ داده به و فرم مربوطه پر بشه هیچ مشکلی نخواهد بود. البته مسلما بسته به شدت ابیوس و نوع فعالیت داره! کسی که داره شبکه ی یک دیتا سنتر رو اذیت میکنه مسلم هست که باهاش سنگین تر برخورد میشه تا کسی که داره یه تورنت دانلود میکنه مثلا!

اما در کل بله... روند خیلی عادی و نرمالی دارن

پی نوشت: به قول بعضیا: فقط ovh خوبه! چون هزنر ارزون تر میده به هیچ دردی نمیخوره! فقط ovh :))

rezahd
June 17th, 2012, 01:27
دیتا سنتر هتزنر وارز نمیباشد و تا زمانی که شما شکایتی نداشته باشید کاری به کار شما ندارد به محض اعلام تخلف و پیگری از شما درخواست خواهد کرد و شما باید علت را اعلام کنید و به دیتا سنتر گزارش دهید و یک کم هم دنگ فنگ چینی داره و اینه که باید به صورت کتبی برای دیتاسنتر فورم مربوط به گزارش تخلف پر کنید و ارسال کنید

faranetwork
June 17th, 2012, 12:44
بله وقتی پاسخ داده به و فرم مربوطه پر بشه هیچ مشکلی نخواهد بود. البته مسلما بسته به شدت ابیوس و نوع فعالیت داره! کسی که داره شبکه ی یک دیتا سنتر رو اذیت میکنه مسلم هست که باهاش سنگین تر برخورد میشه تا کسی که داره یه تورنت دانلود میکنه مثلا!

اما در کل بله... روند خیلی عادی و نرمالی دارن

پی نوشت: به قول بعضیا: فقط ovh خوبه! چون هزنر ارزون تر میده به هیچ دردی نمیخوره! فقط ovh :))

چقدر خوشمزه ای شما!!! عزیزم..در مورد هتزنر ما خودمون سرور هاستینگمون روی هتزنر هست...شاهد قطعی ها و.....بودن همه !!! نه شما خوبی فقط!!!

پ.ن : چند بار توی تاپیک ها مختلف اومدی حرفهای بی ربط زدی..چیزی نگفتم ..صبر هم حدی داره!پس حد خودت رو رعایت کن!

mehrshad.ho
June 17th, 2012, 12:47
اگه 100 درصد وارز میخوای باید به هاست ایران منتقل کنی
هتزنر تا وقتی که گزارش نال رو از صاحب اسکریپت دریافت نکنه کاری با شما نداره

Optis2005
June 17th, 2012, 14:24
ممنون از تمامی دوستان

abod_black
June 17th, 2012, 17:26
برای تکمیل میگم که من چهارسال انجمن دارم و با همه هاستنگها هم کار کردم و تاحالا یه بار هم گزارش نشده و کلا کاری ندارن زیاد ، فقط زمانی که انجمنت حسابی بزرگ در حد پی سی ورلد شد شاید بهت گیر بدن وگرنه نود درصد انجمن های ایرانی نال شده هست و بدون هیچ مشکلی فعالیت میکنند.(اکثرا هم از آلمان و هتزنر دیتاسنتر دارند)