توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:کد لایسنس
amirashkan
June 16th, 2012, 19:31
سلام دوستان.من تقریبا تازه واردم.میشه بگید کد لایسنسwhmرو از کجا پیدا کنم؟باید از همون جایی که ازش نمایندگی گرفتم،بگریم؟
:53:
Arna
June 16th, 2012, 19:39
سلام
ان شالله که در کارتون موفق باشید
شما ریسلر هستید ؟
اگر ریسلر(نمایندگی) هستید ، وظیفه ی شما نیست کار خاصی انجام بدید ؛ چون دست رسی ندارید
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
amirashkan
June 16th, 2012, 19:46
بله من نمایندگی هستم.ولی مدیر اونجا به من گفت خودتونwhmcsرو نصب کنید!
tizparvaz
June 16th, 2012, 19:50
سلام
ان شالله که در کارتون موفق باشید
شما ریسلر هستید ؟
اگر ریسلر(نمایندگی) هستید ، وظیفه ی شما نیست کار خاصی انجام بدید ؛ چون دست رسی ندارید
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
!!!!
---
در جواب استارتر بگم که لایسنس whmcs خریدنی هست کسی نمیتونه بهتون بده باید بخرید به عهده خودتونم هست
hostironi
June 16th, 2012, 19:53
از whmcs.ir می تونید بخرید
Arna
June 16th, 2012, 19:58
قربان ما که اخر دقیقا متوجه سوال شما نشدیم !
لایسنس whm میخواید یا whmcs ؟
اگر ریسلر هستید و لایسنس whm منظورتون هست . که چنین چیزی وجود نداره . چون مدیر سرور لایسنس cp/whm رو تهیه میکنه
اما اگر لایسنس whmcs منظورتون هست که اگر نمیخواید از نسخه نال شده ( که البته در بیشتر اوقات مشکل خاصی گزارش نشده ) استفاده کنید باید لایسنس خریداری کنید
سایت ها و شرکت های گوناگونی هم ارایه میدن
موفق باشید
amirashkan
June 16th, 2012, 20:04
بذارید من سوالم رو دقیق تر بگم:
ببینید من از یه جایی نمایندگی هاست گرفتم و اون ها گفتن من باید whmcsرو خودم نصب کنم.
حالا طبق این آموزش(http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/)برای نصبwhmcsلایسنس لازمه!
حالا من چی کار کنم؟:-|
hostironi
June 16th, 2012, 20:15
بذارید من سوالم رو دقیق تر بگم:
ببینید من از یه جایی نمایندگی هاست گرفتم و اون ها گفتن من باید whmcsرو خودم نصب کنم.
حالا طبق این آموزش(http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/)برای نصبwhmcsلایسنس لازمه!
حالا من چی کار کنم؟:-|
از whmcs.ir می خرید طبق اون آموزش نصب می کنید
sina_mech
June 16th, 2012, 20:15
شما باید لایسنس whmcs رو خریداری کنید دوست عزیز. بهترین جا برای خرید خود سایت اصلی هستش : WHMCS - The Complete Client Management, Billing & Support Solution (http://www.whmcs.com) . همونطوری که اساتید تو بیشتر جاهای این انجمن هم گفتن، بهتره از نال شده استفاده نکنید.
اما با توجه به اینکه ممکنه شما به کارت اعتباری (ویزا، مستر، ...) دسترسی نداشته باشید، کاش از اول به دنبال دریافت نمایندگی از جایی بودید که در صورت نیازتون میتونست بهتون لایسنس WHMCS اوریجینال هم بده.
موفق باشید :)
amirashkan
June 16th, 2012, 20:31
یعنی بدبخت شدم؟
:((:((
چون من اگه میخواستم ماهانه اینقدر پول بدم که میرفتم vpsـــی چیزی میخریدم!
هیچ راهی نیست؟
به نظرتون چرا خود اونجایی که ازش نمایندگی گرفتم خودش whmcsرو نصب نکرد؟
:((
Dash mehdi
June 17th, 2012, 08:49
یعنی بدبخت شدم؟
:((:((
چون من اگه میخواستم ماهانه اینقدر پول بدم که میرفتم vpsـــی چیزی میخریدم!
هیچ راهی نیست؟
به نظرتون چرا خود اونجایی که ازش نمایندگی گرفتم خودش whmcsرو نصب نکرد؟
:((
با پرداخت هزینه فکر کنم براتون نصب کنن اما نسخه نال شده.
اگه شما توان پرداخت لایسنس رو ندارید میتونید از نال شده استفاده کنید.
البته پیشنهاد میشه که استفاده نکنید.
موفق باشید
hasan.najaf
June 23rd, 2012, 23:20
آقا اگه نسخه نال شده رو نصب کنیم، بعد مثلا 2-3 ماه می تونیم نسخه اصلی رو بخریم و اطلاعات رو به نسخه اصلی منتقل کنیم؟
sina_mech
June 23rd, 2012, 23:24
آقا اگه نسخه نال شده رو نصب کنیم، بعد مثلا 2-3 ماه می تونیم نسخه اصلی رو بخریم و اطلاعات رو به نسخه اصلی منتقل کنیم؟
شدنش رو که میشه. ولی مسئله اینجاست من اگه مشتری شما باشم و بفهمم نال شده استفاده میکنید، ازتون سرویس نمیگیرم. با خودم میگم اینا که 15$ واسه امنیت کارشون نمیدن، قطعاً از چیزای دیگه هم میزنن.
که البته ممکنه هم تصور غلطی باشه! ولی اولین چیزیه که به ذهن یه مشتری حساس میرسه :)
hasan.najaf
June 25th, 2012, 13:24
شدنش رو که میشه. ولی مسئله اینجاست من اگه مشتری شما باشم و بفهمم نال شده استفاده میکنید، ازتون سرویس نمیگیرم. با خودم میگم اینا که 15$ واسه امنیت کارشون نمیدن، قطعاً از چیزای دیگه هم میزنن.
که البته ممکنه هم تصور غلطی باشه! ولی اولین چیزیه که به ذهن یه مشتری حساس میرسه :)
حرف شما درست اما 2 تا نکته:
1- مشتری از کجا میتونه بفهمه که نسخه ی من نال شده هست؟
2- اگه بعدا نسخه اصلی رو بخرم و با نسخه ی نال شده تعویضش کنم، آیا اتفاق خواصی میفته؟ (منطورم اینکه خیلی زمان بر هست یا تغییری در ظاهر به وجود میاد که مشتری متوجه بشه نسخه رو عوض کردم؟)
hostironi
June 25th, 2012, 14:20
2- اگه بعدا نسخه اصلی رو بخرم و با نسخه ی نال شده تعویضش کنم، آیا اتفاق خواصی میفته؟ (منطورم اینکه خیلی زمان بر هست یا تغییری در ظاهر به وجود میاد که مشتری متوجه بشه نسخه رو عوض کردم؟)
مشکلی از لحاظ مشتری فهمیدن پیش نمیاد می تونی استفاده کنی اکثر مشتری ها با کار کردنش مشکل دارن چه برسه بخوان از این چیزا سر در بیارن
اما خوب whmcs همینجوری کم باگ نداره که یکی یکی اصلاح می کنن
وای به حال نال شده. اونی نال کرده می تونه کدهایی رو قرار بده تا اطلاعاتی که در whmcs ثبت می کنی رو براش بفرسته یا هر نوع خراب کاری دیگه
پس اگه خواستی ازش استفاده کنی هیچ نوع اطلاعات یوزر پسورد سعی کن در اون ثبت نکنی
مشکل بیشتر سر امنیت هست تا مشتری فهمیدن
امنیت که نباشه کارشما خراب می شه. کارت خراب بشه مشتری ناراضی می شه
sina_mech
June 25th, 2012, 15:27
مشتری از اینجا میتونه بفهمه : Verify a Domain is Licensed - WHMCS (http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php)
این حرفی هم که دوستمون راجع به امنیت میگن، کاملاً درسته.