توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب صفحه اصلی برای سیستم whmcs
bamahost
June 16th, 2012, 19:18
درود دوستان
من خیلی دنبال قالب صفحه اصلی برای سایتم گشتم ولی برای هاستینگ چیزه زیادی نیست
شما پیشنهاد میکنید چکار کنم؟ خودم طراحی کنم؟ با چی طراحی کنم؟
الان سایت فقط پورتال داره
ضمنن دوست ندارم قالب هاستینگ دیگه ای رو ریپ بزنم.
Arna
June 16th, 2012, 19:36
سلام دوست عزیز
اول اینکه ، به نظر بنده این خیلی خوبه که شما دوست ندارید از قالب دیگری استفاده کنید
به هر حال هر کسی زحمت و هزینه ای روی قالب و سایتش انجام داده و واقعا کسانی که بدون توجه به این نکته ، به راحتی اقدام به کپی قالب سایتی میکنند ... ( بگذریم )
پس نظر شما تحسین بر انگیزه
ببینید؛ بستگی به خود شما داره . اگر با هزینه کردن مشکلی ندارید و یک کار شیک و حرفه ای میخواید داشته باشید ، بهترین راه مراجعه به افرادی هستش که در این زمینه تخصص کافی رو دارند و میتونند شما رو کاملا راضی کنند ( البته افرادی که عرض میکنم ، افراد حرفه ای هستش )
و اما اگر به دنبال یک کار خوب و ساده و قالبی که به قول معروف بتونه کار شما رو راه بندازه و ازش استفاده کنید میگردید و دوست ندارید هزینه ی خاصی کنید ، بهتر اینه که از قالبهای رایگان ( البته با حفظ منبع ) استفاده کنید یا خودتون با سلیقه خودتون یک قالب خوب طراحی کنید
اگر سوال دیگه ای دارید که بنده بتونم جواب بدم در خدمتتون هستم
ضمنن ، نکته قابل عرض اینه که اکثر مشتری های فضای اینترنت ، به زیبایی و نوع طراحی سایت مورد نظر اهمیت میدن
چه بسا که میبینید ، سایت هایی که در این زمینه موفق اند ، از قالب های ساده ای استفاده نمی کنند ( البته اکثرا )
امیدوارم مفید بوده باشه
موفق باشید
bamahost
June 16th, 2012, 19:55
ممنون از تحسین شما دوست عزیز حالا چنتا سوال برام پیش اومده
1-اگه بخوام بدم کسی برام طراحی کنه حدود هزینه چقدر میشه؟
2-اگر خودم بخوام طراحی کنم با چه نرم افزارهایی میتونم طراحی کنم؟ اگه بشه خودم یاد بگیرم خیلی خوبه چون برای آینده کارم به درد میخوره لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید
3-به طور معمول هاستینگ های معروف از چه قالبی برای سایتشون استفاده میکنن؟ آیا بیشتر html یا چیزه دیگه ؟
lordmhn
June 16th, 2012, 19:58
سلام در خدمتیم طراحی حرفه ای قالب های whmcs
همچنین میتونید قالب های ما رو خریداری کنید !
قالب های طراحی شده توسط مهرشاد آنلاین میباشد برای ورود بخش ها میتونید از توی امضام اقدام کنید
سوال ، سفارش میتونید با ایدی من sultanmhn@yahoo.com در تماس باشید .
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب (http://mehrshadonline.com/)
Arna
June 16th, 2012, 20:02
خواهش میکنم
1-والله بازم بستگی به خیلی موارد داره ( کیفیت کار ، امکاناتی که مد نظر دارید ، طراح مورد نظر ، نوع کار و ... ) / ولی خوب حدودا 100 تا 700 هزار تومان هزینه ی متوسط چنین کاری هستش
2-اگر که وقت کافی برای یاد گرفتن دارید ، بهترین کار همین هست . شما باید ابتدا با مباحث html و همچنین گرافیک ( فتوشاپ) آمادگی کامل پیدا کنید . که در همین انجمن و دیگر سایت ها جست و جو کنید مطالب فوق العاده زیادی خواهید دید
3-حدود 40 تا 60 درصد اونجا بله . از html استفاده میکنن
html سبک خوبی هستش . تنها بدی اون ، آسون کردن راه برای کسانی هست که میخوان قالب رو ریپ بزنند و ...