ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ویندوز برای game server

psycho
June 16th, 2012, 16:48
سلام

من می خوام یه سرور برای بازی minecraft راه اندازی کنم.من حداقل مشخصات مورد نیازم ایناست البته سرور داخل ایران نیاز دارم،فقط و فقط داخل ایران.

فضای هارد:5 گیگ
رم:768 مگ
پورت 100 اختصاصی و یا اشتراکی پر سرعت
تضمین کیفیت و پشتیبانی و آپ تایپ (حداقلش تا حداکثر آپتایم سرور های ایران)

mersad-mr
June 16th, 2012, 17:02
با سلام دوست عزيز
به نظر من بهتر هست از خارج سرور بگيريد چون مي تونيد با همان قيمت از خارج پورت 1گيگابيت بگيريد و پهناي باند بيشتر!
در حالي كه در ايران روي سرور مجازي فقط 100 مگابيت شير مي دهند كه 100 مگابيتيشم هيچ وقت كامل 100 مگابيت نيست و معمولاٌ روي 1-2 مگابايت بيشتر اينترنت نداره!
و فضاي هارد هم 5 گيگ اصلا براتون كافي نيست چون خود ويندوز 3 گيگ نياز داره!

psycho
June 16th, 2012, 17:06
سلام

ممنون دوست گلم ولی مجبورم سرور داخلی بگیرم چون برای بازی پینگ خیلی مهمه و پینگ سرور های خارجی خیلی بالاست اینطور اصلا بازی بالا نمیاد!

کل بازی به 3 تا 10 مگ فضا نیاز داره فکر کنم فضای هاردی بین 5 تا 10 کارمو راه بندازه!پورتشم به خاطر پینگ مجبورم قبول کنم ولی اگه سرور تو کشور های اطراف ایران هم باشه باید پینگشو تست کنم شاید مناسب بود.
الان یه سرور ویندوز دارم مال آمریکاست پینگش خیلی بالاست!

mersad-mr
June 16th, 2012, 18:27
سلام

ممنون دوست گلم ولی مجبورم سرور داخلی بگیرم چون برای بازی پینگ خیلی مهمه و پینگ سرور های خارجی خیلی بالاست اینطور اصلا بازی بالا نمیاد!

کل بازی به 3 تا 10 مگ فضا نیاز داره فکر کنم فضای هاردی بین 5 تا 10 کارمو راه بندازه!پورتشم به خاطر پینگ مجبورم قبول کنم ولی اگه سرور تو کشور های اطراف ایران هم باشه باید پینگشو تست کنم شاید مناسب بود.
الان یه سرور ویندوز دارم مال آمریکاست پینگش خیلی بالاست!

دوست عزيز
من هيچ آفري ندادم كه بگين بخاطر خودش اين رو گفته اما
سرور داخل ايران شما وقتي سرور مجازي بگيريد 4-5 مگابايت بيشتر بهتون اينترنت نميده سقفش اين هست. اين مقدار هم بين تمام افراد روي اون سرور تقسيم شده.
و بدليل اينكه سرور داخل ايران بسيار گرون هست سرور ها زياد cpu قوي ندارند براي همين شما توي بازيتون اگر 50 نفر آنلاين داشته باشيد و اون هم بازي آنلاين يقيناٌ سرورتون پورت كم مياره.
در حالي كه سرور خارج شما با همون مقدار هزينه اي كه در ايران استفاده مي كنيد بگيريد
هارد و رم و cpu بسيار قوي تر ميگيرد با پورت 1 گيگابيت كه معادل 120 مگابايت مي باشد. شما در ايران نهايت 35-50 گيگ پهناي باند داريد اما در خارج كم كم 200 گيگ و يا نامحدود.
اين تجربه بود و امتحان كرديم و داخل ايران ضرري بيش نيست . چون پورت ما قوي نيست

PENOIL
June 16th, 2012, 18:36
سلام

یک سوال پلیر هاتون ایرانی هستند؟

psycho
June 16th, 2012, 18:37
ببینید من تنها چیزی که خیلی برام مهمه و به خاطر همین سرور داخلی می خوام پینگه!
اگه کسی با هر سرور از هر جای دنبا پینگ زیر 60 میلی ثانیه رو میتونه تظمین کنه اگه پیشنهادی باشه قبول می کنم.
فقط سرورای داخلی این پینگو برام فراهم می کنن.
اگه پینگ بالاتر بره امکان اجرای بازی نیست!

psycho
June 16th, 2012, 18:38
سلام

یک سوال پلیر هاتون ایرانی هستند؟

سلام بله همه ایرانی هستند.

mersad-mr
June 16th, 2012, 18:39
ببینید من تنها چیزی که خیلی برام مهمه و به خاطر همین سرور داخلی می خوام پینگه!
اگه کسی با هر سرور از هر جای دنبا پینگ زیر 60 میلی ثانیه رو میتونه تظمین کنه اگه پیشنهادی باشه قبول می کنم.
فقط سرورای داخلی این پینگو برام فراهم می کنن.
اگه پینگ بالاتر بره امکان اجرای بازی نیست!

دوست عزيز
شما يك سرور خوب ( واقعاٌ از همه لحاظ كيفيتش خوب باشه! پورت و همه چي ) باشه بيگريد 10 برابر بهتر جواب گو شما هستش تا سرور از ايران بگيريد
حتي پينگش تا 300-320 ميلي ثانيه باشه. اين شك نداشته باش

psycho
June 16th, 2012, 18:44
نه دوست من من روی سرور خودم با پینگ 300 تست کردم اصلا جواب نمیده.بازی به پینگ زیر 60 نیاز داره.

شما می تونید یک سرور به مدت 6 ساعت به من به صورت تست بدید تا تست کنم سرعتو؟

alborzgostar
June 16th, 2012, 18:47
سلام

سرور ایران میتونم بدم پهنای باند چقدر میخواهید؟

psycho
June 16th, 2012, 18:48
پهنای باند حداقل 50 تا 80 گیگ در ماه

mersad-mr
June 16th, 2012, 18:53
نه دوست من من روی سرور خودم با پینگ 300 تست کردم اصلا جواب نمیده.بازی به پینگ زیر 60 نیاز داره.

شما می تونید یک سرور به مدت 6 ساعت به من به صورت تست بدید تا تست کنم سرعتو؟

با سلام دوست عزيز
بله من سرور هم داخل ايران دارم و هم خارج از كشور مي تونم بدم تست كنيد
از اين هم كه ميگين جواب نميده سرور داريم تا سرور .
سرور رو مي دم خدمتتون اما فقط براي تست . اگر از ايران خوشتون اومد مي تونين از alborzgostar (http://www.webhostingtalk.ir/member/1430/) ايشون كه گفتن بگيريد.
ياهو آي دي بدين براتون اطلاعاتو بفرستم

RoobinaServer
June 16th, 2012, 18:53
حداکثر هزینه را بگید

tthost
June 16th, 2012, 18:56
سرور های مجازی ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps///)

psycho
June 16th, 2012, 18:56
حداکثر ماهی 50 تومن

psycho
June 16th, 2012, 18:58
با سلام دوست عزيز
بله من سرور هم داخل ايران دارم و هم خارج از كشور مي تونم بدم تست كنيد
از اين هم كه ميگين جواب نميده سرور داريم تا سرور .
سرور رو مي دم خدمتتون اما فقط براي تست . اگر از ايران خوشتون اومد مي تونين از alborzgostar (http://www.webhostingtalk.ir/member/1430/) ايشون كه گفتن بگيريد.
ياهو آي دي بدين براتون اطلاعاتو بفرستم

پ.خ شد.

psycho
June 16th, 2012, 18:59
سرور های مجازی ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps///)

دوست من شما اکانت تست 6 ساعته میدید؟

PENOIL
June 16th, 2012, 19:01
میتونم بهتون با پورت اینترانت بدم

با ترافیک 250 گیگ ماهانه و پورت 10 مگ شیر و پورت 1 گیگ شبکه

ولی سرور جدیدمون 10 تیر میاد

psycho
June 16th, 2012, 19:03
همه این مشخصاتی که میگید به شرط پینگ کم به درد من می خوره اکانت تست حتی 3 ساعته هم باشه خوبه میدید تست کنم؟

alborzgostar
June 16th, 2012, 19:11
سلام

تست ارسال شد

psycho
June 16th, 2012, 19:14
آقا پینگش عالیه.
خب مشخصاتشم بی زحمت ارسال کنید + قیمت