PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل Cron Daemon منو بیچاره کرد !

om!d-D
June 16th, 2012, 15:01
درود

وقتی توی کرون جاب سی پنل یه کامند میذاریم به اون ایمیل (در هر بار اجرای کرون) چیزی با عنوان زیر ایمیل میشه:

Cron <username@Mercury> php -q /home/username/public_html/clients/adminfolder/cron.php

محتویاتش هم برای ایمیل بالا این است:

/bin/sh: -c: line 0: syntax error near unexpected token `('
/bin/sh: -c: line 0: `php -q /home/username/public_html/
clients/adminfolder/cron.php'

ruhy
June 16th, 2012, 15:25
سلام اخر دستورتون

>/dev/null 2>&1

بنویسید

موفق باشید

om!d-D
June 19th, 2012, 13:19
این مورد از ارسال ایمی جلوگیری میکنه دوست عزیز
اگر دقت کنید این ایمیل در مورد یک خطا صحبت میکنه.فکر کنم ز زمانی که این خطا رو میگیرم کرون اجرا نمیشه براش ... تنظیمات اتوماسیون تیکتها انجام نمیشه

دوستان مردی به ذهنشون نمیرسه؟

korosh-eghbali
June 24th, 2012, 11:45
سلام اخر دستورتون

>/dev/null 2>&1

بنویسید

موفق باشید

دوست عزیز من هم چنین مشکلی رو دارم کرون اررو میده و اتوماسیون کار نمیکنه چکارش کنیم حل بشه ؟

ruhy
June 25th, 2012, 00:48
سلام به نظر من هاستتونو عوض کنید

من که همین کار رو کردم

راهی نیست

mehran.ranji
June 25th, 2012, 01:03
عزیز شما یه لطف کن اون متن username رو به username هاستت تغییر بده دیگه خطا نمیده

یعنی
/home/username/public_html/clients/adminfolder/cron.php
به
/home/hostuser/public_html/clients/adminfolder/cron.php

جای hostuser باید یوزرنیم هاستتو بذاری

در ضمن جای adminfolder هم اسم پوشه ادمین whmcs رو بذار. اگه هم سیستم رو توی فولدر client نصب نکردی ورش دار از رو آدرس یا اسم فولدری رو که توش ریختی بذار

mehran.ranji
June 25th, 2012, 01:08
عزیز شما یه لطف کن اون متن username رو به username هاستت تغییر بده دیگه خطا نمیده

یعنی
به

در ضمن جای adminfolder هم اسم پوشه ادمین whmcs رو بذار. اگه هم سیستم رو توی فولدر client نصب نکردی ورش دار از رو آدرس یا اسم فولدری رو که توش ریختی بذار

kool
June 28th, 2012, 17:52
سلام به نظر من هاستتونو عوض کنید

من که همین کار رو کردم

راهی نیست

سلام
چه ربطی به هاست بیچاره داره ؟

ایشون آدرس فایل رو درست وارد نکردن به همون خاطر ارور می گیرن .

کاربر

mehran.ranji (http://www.webhostingtalk.ir/member/32857/)

بالا توضیح داده اند

با تشکر

om!d-D
June 30th, 2012, 13:13

یعنی
به

نه عزیز
اون که دیدی کد رو گذاشتم خودم عوضش کردم یوزر نیم و فولد رادمین به درستی هست .ارتباطی نه با هاست داره نه با دستور که گذاشت میشه....

کسی میتونه حدس بزنه مشکل از چیه؟

om!d-D
June 30th, 2012, 13:20
در ضمن این توضیح رو اضافه کنم که احتمال میدم بعد از آپگرید whmcs به نسخه 5 اینجوری باشه و اتوماسیون کار نمیکنه...

منتها من الان بررسی کردم کلا هر کرونی که بدی این جوری هست..حتی از سیستمهای دیگه و دستورات دیگه.این خطا مربوط به اسکریپت یا دستور نیست و شک ندارم مربوط به عملکرد کرون جابز میشه.

kool
July 1st, 2012, 02:57
بنا به نظر om!d-D (http://www.webhostingtalk.ir/member/15289/) متن را پاک کردیم !

om!d-D
July 2nd, 2012, 00:03
میگم مال اسکریپت نیست باز میان چرت و پرت میگن... !!!!

مشکل از اجرای کرون هاست هست.توجه کنید که سایتای دیگه روی سرورمون مشکل رو ندارند ولی فقط هاست خودمون که سایتامون روشه این کرونش این ایمیلارو میده...
یعنی یه جورایی کرون این هاست ما اجرا نمیشه