PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Move دامنه در دایرکتی - بروز خطا

om!d-D
June 16th, 2012, 14:48
دوستان کسی میدونه چرا موقع جابه جایی دامنه خطای زیر رو گرفت؟

امروز یه 10 20 تا دامین رو move کردم دو سه تای آخری رو خطا گرفتم که :

[t3] Error

Order can't be moved because Resellerid = MAGHSAD is not signedup for Free Email Service.

توی لیست سرویس های مشتری هم چک کردم از سرویس دامنه اش استفاده نکرده.

مچکر

domainer
June 21st, 2012, 18:07
تاپیک را الان دیدم، مشکل حل شده یا نه؟

تا بحال چنین موردی ندیده ایم!

j4b3r
June 21st, 2012, 18:38
سلام
مشکل از این هست که تهداد ایمیل های رایگان در اکانت مقصد برابر نیست با تعدا اکانت مبدا
باید ریسلری که میخوایید دامنه رو به اونجا منتقل کنید تعدا ایمیل های رایگان برابر با جایی که الان هستید بزاره

ertebat7
June 21st, 2012, 20:04
سلام متن زیر با خطایی که به شما میده و تغییرات مربوطه پر کنید و به

compliance@resellerclub.com

ارسال کن مشکلت را حل می کنن

hi dear resellerclub supporter
i am admin of www.yourdomain.com (http://www.yourdomain.com/)
i have a problem with my directi customer panel
while, i want move domain to another directi customer panel (my domain is'nt lock) this error shown:

متن اروری را که به شما می دهد در اینجا قرار دهید

my customer panel specifiations:d
control panel link:
user:
pass:

حتما لینک کنترل پنل و یوزرنیم و پسورد خود را وارد نمایید و سعی کنید از همان امیلی که در مشخصات دومین شماست برای ارسال این ایمیل استفاده کنید تا برای ریسلر کلاپ هویت واقعی دارنده اکانت احراز گردد

This is new directi customer panel that i want move services to it, please move my domain to:
customer ID : ?
EMAIL: ?
مشخصات کستومرایدی و ایمیل که میخواهید به ان انتقال دهید را وارد کنید

best regards
thanks

habiba
June 23rd, 2012, 10:58
با سلام
من هم همين مشكل را دارم در كنترل پنل دامنه جائي براي غيرفعال كردن Free Email پيدا نكردم به ريسلر كلاب هم ايميل زدم پاسخي ندادند ميشود راهنمائي بفرمائيد چگونه free email را غيرفعال كنم تا بتوانم به مقصد move كنم چند روز است كه در گير آن هستم خطائي كه پيغام ميدهد به شرح زير است:
[t3] Error

Order can't be moved because Resellerid = ###### is not signedup for Free Email Service

j4b3r
June 24th, 2012, 13:56
به ریسلری که ازش سرویس گرفتید بگید غیر فعال کنه
شما نمی تونید خودتون غیر فعال کنید

om!d-D
June 30th, 2012, 13:31
با ریسلرکلاب مکاتبه کردم میگه امکانش هست که خودت عوض کنی...جالبیش اینجاس ک طبقش رفتم منتها بازم نشد :دی

habiba
July 11th, 2012, 19:43
ممنون از راهنمائی با استفاده از متن ایمیل ارتباط 7 ریسلر کلاب مشکل من را حل کردند:x