ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی قالب whmcs به همراه ماژول ویرایش صفحات

mehran.ranji
June 16th, 2012, 14:39
سلام

من طراح قالب whmcs هستم که برای نمونه میتونید mayahost.net و ragahost.com رو ببینید.

من برای سایتهای طراحی شده توسط خودم یه ماژول نوشتم واس این سیستم که بعد از طراحی سایت شما میتویند از طریق بخش ماژولها کاملا صفحات خودتون رو مدیریت و ویرایش کنید.

این ماژول برای سایتهایی که خودم طراحی میکنم رایگان هست و اگه کسی این ماژول رو بخواد 30000 تومان میفروشمش. ماژول لایسنس داره و فقط روی یک دامین اجرا میشه.

طراحی قالب اختصاصی هم از 400 هزار تومان شروع میشه.

در صورت تمایل پ خ بدید.

arashkhan
June 19th, 2012, 14:47
کار شما تحسین برانگیز هست تو سئو
من سئوی mayahost رو تو گوگل دنبال کردم سئوی خوب و نکست رویی هست ولی قیمتهاتون کمی بالا هست تو این تایپیک به علت بالا بودن هزینه ی طراحی شما بیشتر دوستانی که نیاز به قالب داشتن درخواست ندادن
سود کمتر=فروش بیشتر
فروش بیشتر=سود بیشتر

mehran.ranji
June 19th, 2012, 14:50
ممنون از نظر لطف شما. ولی کاری که بنده روی قالب انجام میدم تبدیل قالب html به whmcs نیست. بنده کامل قالب whmcs با برنامه نویسی smarty انجام میدم که هر نیازی داشته باشید کاملا داخل سیستم انجام میشه و از اسکریپتهای دیگه انجام نمیشه.

حالا ایشالا در حال نوشتن جند ماژول دیگه واسه راحت تر کردن کار خودم و مشتریان هست که وقتی آماده بشه هزینه هم پایینتر میاد.

arashkhan
June 19th, 2012, 15:07
مهران عزیز تو مایاهاست متوجه این شدم که قالب با برنامه نویسی کلی طراحی شده و کار حرفه ای هست ولی خب مشکل فعلا اینجاست که 400 هزار هزینه ی بالایی واسه تایپیک و طراحی ایرانی هست با اینکه طراحی حرفه ای زحمت زیادی میبره شاید چند شب و روز طول بکشه دوستان هم اکثراشون میدونن که زحمتش زیاده
ولی از نظر مالی هم باید دوستان رو در نظر گرفت

mehran.ranji
June 19th, 2012, 15:09
اگر کسی از نظر مالی دارای محدودیت هست مشکلی نیست ایمیل بزنن مکاتبه میکنیم شاید به نتایجی رسیدیم:)

mehran.ranji@gmail.com

arashkhan
June 19th, 2012, 15:17
قربون شما ایمیل شما رو یاداشت میکنم فعلا من تو امتحانات هستم دوستانی که بهم طراحی قالب سسفارش دادن مستقیما شما رو معرفی میکنم
ایمیل من sahel_delbari@yahoo.com

mehran.ranji
June 19th, 2012, 15:19
ممنون. در خدمت شما هستیم