ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واقعا چرا؟!

iranian-portal
June 16th, 2012, 13:19
با سلام

نزدیک به 2سالی هست که در این انجمن خرید و فروش و در مجموع فعالیت می کنم نکته بسیار جالبی نظرم رو جلب کرده که هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم درک کنم که واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم

تجربه بنده طی این دو سال در خرید از 99درصد اعضای این انجمن به ترتیب زیر بود:
(این نکته رو بگم شاید از هر 10 کاربر قدیمی که طی 2سال پیش قدیمی بوده من از 9نفر خرید کردم پس حاشیه نرید و خودتون رو جدا از بحث این تاپیک ندونید روی صحبتم با خود خود خود شمایی هست که دارید این تاپیک رو می خونید)

فروشنده هایی با قیمت بالاتر از همه و مدعی کیفیت:فروشنده ها و سرویس دهنده هایی تو این انجمن هستند که به اصطلاح روز بازار قیمت خون پدر گرامی رو بابت سرویس ها دریافت می کنند.در مقابل وقتی سوال می کنیم چرا قیمت تا این حد بالاست می فرمایند جهت ارائه سرویس با کیفیت قیمت برای مشتری نباید مهم باشه!!!!!

در مورد این دسته از فروشنده ها: خیلی عالیه که کیفیت ارائه میدین اما ناراحت نشید یک وقتی شما فروشنده نیستید فروشنده واقعی کسی هست که تا حدی چم و خم بازار را بلد باشه که علاوه بر ارائه بهترین کیفیت, قیمت مناسب با جیب مشتری ارائه کنه نه این که چون داره کیفیت بالا میده هزینه هاش رو به حدی ببره بالا که مشتری بیچاره بشه تا جور این کیفیت رو بکشه!!!! پس شما که مدعی کیفیت با قیمت بالا هستی بدون مدیر خوبی نیستی تا هزینه ها رو مدیریت کنی و علاوه بر کیفیت قیمت پایین هم بدی!!! بهتره یک حسابدار استخدام کنی!!!
در ضمن یکی از خصوصیات اخلاقی عده کمی از این نوع فروشنده ها اینه که خیلی تند اخلاق و مغرور هستن و اکثرا پست ها و تاپیک های گیر دادن به این و اون رو میشه در انجمن ازشون دید

حالا ممکنه بعضی ها بگن قیمت خوب یا پایین با کیفیت بالا امکان پذیر نیست در جواب به دسته بعدی توجه کنید

فروشنده هایی یا کمترین قیمت (آدم فکر میکنه دارن OverSell می کنن با این قیمت) و بیشترین کیفیت ممکن:عزیزان/فرشتگانی در این انجمن هستند (بدون شوخی میگم) که واقعا میدونن انسانیت چیه و به فکر بدبخت کردن دیگران و سود بیشتر خودشون یا .... نیستند.این دسته از فروشنده ها دارن کیفیتی ارئه میدن که حتی اون فروشنده مدعی کیفیت همچین سرویسی دست شما نمیده و در مقابل دارن یک قیمت کمی از شما میگیرن که با این سطح کیفیت گاهی خودتون شرمنده میشید و دوست دارید بهشون بیشتر پول بدید!!!!!!! دست این انسان های نیکو رو از همین جا می بوسم

در مورد این دسته از فروشنده ها:معمولا این عزیزان تاپیک های فروشی که میزنن بالای 30 الی 60 صفحه پست داره که توجه به این نکته الزامی هست که نزدیک به 20 صفحه اکثرا قصد خراب کردن این فروشنده رو دارن!!!!! حالا این که میان تو تاپیک خود طرف میگن خوبه یک عده دیگه هم که یک جای مبارکشون میسوزه دست به حرکت های ناجوانمردانه جهت خراب کردن واقعی این عزیزان می زنند مثل دی داس سرورها یا مسائلی که مشکل جدی برای فروشنده ایجاد می کنه!!!!!!
در همین جا هم به آقایون و خانومایی که چون نمیتونن رقابت کنند و به سود کم قانع نیستند و دچار سوزش شدید شدن که همچین کارهایی می کنند باید اعلام کنم که بدی هیچ وقت پیروز نبوده و نخواهد شد پس به قول شاعر ............. :65:

دسته آخر فروشنده ها دیگه خیلی خیلی جالبه فکر می کنم زمانی که داشتند پرو بودن و مال مردم خوری پخش می کردن این عزیزان اول صف رفتن زنبیل هم گذاشتن تا این خصوصیات زشت رو بیشتر بگیرند

فروشنده هایی که بیشترین قیمت رو میدن و مدعی کیفیت هستند اما کیفیت ظاهری و دروغین:جریان این دسته خیلی جالبه چون دارن بیشترین قیمت ممکن رو میدن و زیر نقاب این قیمت بالا پنهان شدن که بگن ما کیفیت بالا میدیم پس قیمت رو مد نظر نگیرید!! تا حدودی شبیه دسته اول هستند با این تفاوت که دسته اول واقعا کیفیت میدن اما مدیریت ندارند اما این دسته سوم فقط مدعی کیفیت هستند حالا چرا؟ الان میگم!

در مورد این دسته از فروشنده ها:جریان از این قراره که این آقایون حرفی برای گفتن ندارن و به عبارت دیگه کسی آدم حسابشون نکرده میان با استفاده از سیاست قیمت بالا که همه فکر می کنند چون قیمت بالاست کیفیت هم بالاست استفاده می کنند!!! میان قیمت فضایی ارائه میدن و میگن کیفیت این چنان اونچنان!!! حقیقت این فروشنده ها اینه که به طور معمول بیشتر از حجم و توان سرورها مشتری ایجاد می کنند کیفیت سرورهاشون رو هم سعی می کنند خوب نگه دارند اما فقط یک کاربر درجه یک متوجه اتفاقی که داره میوفته میشه!!!! جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم :65: دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!

در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!

مرسی از وقتی که بابت خوندن گذاشتید چیزی به نظرم رسید اضافه می کنم

پ.ن:متاستفانه چون دوستان هدف تاپیک رو دلیل تنوع قیمتی برداشت کردند اضافه می کنم:

دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
ابتدای تاپیک نوشتم:

واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم

من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایین
بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم

Maya
June 16th, 2012, 13:25
متاسفانه از این قبیل بحث ها زیاد توی این فروم مطرح شده و نتیجه ایی نداشته دوست من

RoobinaServer
June 16th, 2012, 13:35
جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم :65: دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!

در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!

با سلام

از این صحبت ها در انجمن زیاد هست اما کو آدم درست و گوش شنوا ...

بقیه حرفاتون را تقریبا قبول داریم اما این حرفی که قرار دادم را قبول ندارم.

جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم :65: دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!

شما از کجا میدانید شاید سروری که دارن ماهانه پرداخت میکنن مثلا پرت آن را ارتقا دادن و ماهانه بیشتر در میاد و به خاطر مشتری مداریشون نمیخوان از مشتریان کنونی هزنیه بیشتری بگیرن و ضرر میبینن ،فقط از مشتریان جدید میگیرن

هیچ به این نکته فکر کردید؟

راستی :

ما کلا هلند کار نمیکنیم (شاید در آینده کار کنیم اما تا کنون که از هلند خدمات ندادیم که گربه شامل ما شود.) (راستی گربه نیست گربه د ز د ه هست.)

یا حق

shivahost
June 16th, 2012, 13:39
ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.

یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.

یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.

در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.

بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.

ms313
June 16th, 2012, 13:57
من در حدي نيستم كه اينجا نظرم بدم ولي سيايت هاي هر شركت واسه خودش مهمه.
خب بيزينس به مي گن ديگه هر كس يه قيمت بده
انواع قيمت گذاري وجود دار:
قيمت گذاري بازار محور
قيمت گذاري بالاتر از هزينه
قيمت گذاري بازر محور كه يكي از مهم ترين قيمت گذاري هاي در كار هستش خودش به چند دسته تقسيم ميشه:
1 - قيمت گذاري نفوذي: خودم ازاين نوع قيمت گذاري استفاده كردم و موفق هم بودم. اين نوع قيمت گذاري نوعي قيمت گذاري هستش كه كالا ها رو كمتر از نرخ بازار ميدن و بعد اينه كه مشتري ثابت قدم شد و وابسته قيمت رو مطابق نرخ بازار ميدن .
قيمت گذاري گران: اينم رعكس قيمت گذاري نفوذي هستش. يه دونه مي فروشه پول 5 -6 نفر يه جا در مياد :d البته اين نوع قيمت گذاري رو هم بيشتر تو كار هايي كه تكنولوژي جديد دارن ديده ميشه. مثل وقتي كه چيز پي ان ها قطع شده يه عده اومدن پ ر و ك س ي راه ندازي كردن شخصا خودم شاهد قيمت ها بودم.
3-قيمت گذاري مخرب: خدا اين بلا رو سر هيچ كشوري نياره.
4-تبعيض در قيمت : تو انجمن هم گاها ديده ميشه برا همه 15 تومان هستش برا شما 13 ميدينم:d
5- قيمت گذاري با توجه به رقبا .ورشكستگي در اين نوع قيمت گذاري زياد هستش.
قيمت گذاري بالاتر از هزينه هم مي گن اينقدر خرج كردم مثلا 25 درصد مي كشم روش مي فروشم.

faranetwork
June 16th, 2012, 14:09
ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.

یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.

یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.

در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.

بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.

حرف ها شما کاملا درست هست...کسانی که شرکت دارن میدونن...هزینه برق تجاری که میاد 500 هزار تومان وقتی هزینه اشتراک مجتمع تجاری میاد 100 هزار تومان..هزینه 1 کارمند هم میدن 300 هزار تومان...درصورت متاهل بودن هم باز هزینه های خودش رو داره....اگر شرکت در مکانی اجاره ای باشه هم باید هزینه اجاره بدن. اگه تلفن ثابت معمولی باشه کم کم ماهی 80 هزار تومان هزینه تلفن هست..اگه خط 4 رقمی باشه باید 100 هزار تومان فقط آبونمان بدن!...هزینه های جانبی و......هزینه اینترنت و....... اگر بخوایم جمع بزنیم میبینیم که باید کم کم ماهی 2 میلیون در بیاد که شاید تازه فقط خرج ها در بیاد...سود به کنار...پس این چیز ها با هزینه های پایین جور در نمیاد
shivahost (http://www.webhostingtalk.ir/member/14952/) عزیز کاملا حرفشون درست هست

iranian-portal
June 16th, 2012, 14:18
دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
ابتدای تاپیک نوشتم:

من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایین
بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم

vahab00
June 16th, 2012, 15:17
با سلام و عرض ادب
با حرف های شیوا هاست و فرانتورک عزیز کاملا موافقم
اما از اونجایی که بحث شما روی چیز دیگست بیاید طور دیگه نگاه کنیم به قضیه
شما فروشنده باش و فکر کن تنها داری کار میکنی
قیمت هات هم بالاست و مشتری هم داری
اما حال فکر کن روزانه با تعداد زیادی مشتری و مخصوصا تازه کارها سرو کله بزنی
درخواست هاشونو انجام بدی و... به طبع پس از گذشت مدتی دل و دماغ دادن پشتیبانی براتون وجود نخواهد داشت
بنظرم باید تمام این موارد سنجیده بشه
اما در مورد اینکه کیفیت سرویس هاشون چرا پایینه باید گفت این بر میگرده به نوع هنجار و رفتار افراد
یک نفر میاد و وجدان کاری داره و در ازای پولی که گرفته مسئولیت پذیره و خودشو در قبال مشتری متعهد میدونه
نمونه هاشم زیاد داریم که در صورت نیاز میتونم یه لیست بزرگ رو نام ببرم تازه از افراد همین انجمن
نمونشون شیوا هاست ، فرانتورک ، اشکان عزیز و سایر دوستان ک خیلی زیاد هستند
اما عده ای دیگه هستند که فقط به فکر پولند
این افراد به نظرم وجدان ندارند و زمانی ک پول رو گرفتند دو حالت داره یا سرویس میدن و بعد تموم یا کلا نمیدن :65:
خلاصه بحث روی این موارد بنظرم به جایی نمیرسه
این ها همه بر میگرده به هنجار های شکل گرفته شده ی افراد در خانواده
البته من خیلی کوچیکتر از اونم که بخوام در مورد کسی نظر بدم . از همینجا در صورتی ک حرف بدی زدم معذرت میخوام
موفق و سربلند باشید
یا حق

om!d-D
June 16th, 2012, 15:48
ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که

پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده

RoobinaServer
June 16th, 2012, 15:53
ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که

پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده

عجب

ایشون دارن میگن آقا با گرفتن پول بیشتر مخالف نیستن با این مخالف هستن که چرا پول بیشتر میگیرن متعهد نمیشن دربرابر چیزی که به مشتری فروختن

خیلی ها هستن که هزینه کمتری میگیرن اما کاملا متعهد میشن.

مثلا درباره قطعی که کسی که کمتر هزینه میگیره 10 روز اضافه کرده اما کسی که بیشتر هم گرفته 3 روز دان بوده بعد روشن کرده هیچ جوابی هم نداده و ...

منظور ایشون تا جایی که بنده فهمیدم اینه

iranian-portal
June 16th, 2012, 16:08
عجب

ایشون دارن میگن آقا با گرفتن پول بیشتر مخالف نیستن با این مخالف هستن که چرا پول بیشتر میگیرن متعهد نمیشن دربرابر چیزی که به مشتری فروختن

مثلا درباره قطعی که کسی که کمتر هزینه میگیره 10 روز اضافه کرده اما کسی که بیشتر هم گرفته 3 روز دان بوده بعد روشن کرده هیچ جوابی هم نداده و ...

با تشکر از شما که حرف های بنده رو کامل و بدون عیب و نقص متوجه شدید

در ضمن دوستان دنبال توجیه کردن من و این که پست ارسال کنید که چرا وضعیت این چنین هست یا چرا این چنین نیست و ... نباشید
من اگر این تاپیک رو زدم اگر جسارت کردم فقط چون خواستم هرچند اندک اما نقش کوچکی در بیدار کردن بعضی ها داشته باشم
شرافت و لیاقت ایرانی این نیست که هرکجا که اسمش میاد حتی خودمون هم خودمون رو به اسم د_ز_د یا ... بشناسیم تا حدی که به کالاهای ساخت ایران و ... اعتماد نکنیم!!!!
مبحث هم اصلا احساسی یا ... نیست لطفا پارازیت نفرستید!!!!!
فقط میگن اگر می خواهی مملکت خودت رو درست کنی اول از خودت شروع کن
مدعی نیستم خودم در مقام فروش متعهد کامل هستم اما نهایت تلاش خودم رو دارم می کنم

vps-baran.ir
June 16th, 2012, 16:20
ما تو شرکت 2 موضوع رو داریم کار می کنیم که تو بخش اینترنت مسئولش منم

و میشه گفت مدیرعامل شرکت هم هستم

و موضوع دیگه شرکت هم مربوط به موبایل میشه که برادر بنده تو اون رسته کارهاش رو انجام میده

من نوشته های دوستان رو یه نگاه کوتاهی انداختم

و حق رو کامل به اقا فرشاد و آقای پارسیان می دم

حالا یه سوالی دارم که پاسخش رو هم میدم ولی جوابی هم داشتید بدید

کیفیت و پشتیبانی و مشتری مداری شامل چه چیزی میشه؟

زمانی که یه تیم 3 نفره یا بیشتر وقت و زمانشون رو برای پشتیبانی و بالا بردن سطح کیفی کار خودشون میزارن

نیاز به هزینه داره

و مشتری زمانی که نیاز به پشتیبانی داشته باشه کسی نباشه مشکل اون شخص رو حل کنه یا با تخییر

پاسخگو مشکل اون شخص باشن

اون فروشنده یا شرکت به درد این کار نمی خودن .

با اینکه هر چه قدر هم کیفیت بالایی داشته باشن

شرکتی موفق هست که در کنار کارشون به مشتری اهمیت بدن

حالا از این ها بگذریم .

زمانی که تمام گفته های من وجود داشته باشه .

و مشتری بدون اینکه بابت هزینه پرداختی رضایت کامل داشته باشه

مطمعنا برای اون شرکت یا فروشنده اون مشتری

خواسته یا ناخواسته تبلیغ می کنه و دوستان یا آشنایان رو برای خرید از شرکت شما

تشویق می کنه

تمام این پشتیبانی ها بالاخره هزینه می خواد تا یه شرکت به موفقیت خودش برسه

حتی تو کیفیت باید ببینه نظر مشتری از سرویسی که داره استفاده می کنه چه معایبی داره

تا بتونه سطح کیفی کارش رو بالا بکشه

vps-baran.ir
June 16th, 2012, 16:24
با تشکر از شما که حرف های بنده رو کامل و بدون عیب و نقص متوجه شدید

خوب مشکل می دونید چیه

شما منظورتون رو بد رسوندید اگه یه بار نوشته اولتون رو بخونید

متوجه میشید که اول اومدید گلایه کردید از اونایی که گرون می فروشن حتی بدون اینکه اشاره ای

به ساپورت نکردن بکنید

بعدش اومدید با یه متن دیگه گفتید

لطفا متن خودتون رو مجدد بخونید

m3hdi
June 16th, 2012, 16:39
عجب

دوست عزیز این روند کاری اصلا استاندارد نیست و شرکت های بزرگ در دنیا این روال رو در پیش نمیگیرند

موارد زیادی هست که از یک تاپیک نمی توان انتظار داشت متاسفانه آشفته بازاری هست و با صحبت 10-20 نفر ما در اینجا کاری از پیش نخواهد رفت
بارها گفتم شما اکثر سرویس دهنده هایی که از دید خودتون معتبر هستند رو در نظر بگیرید زمانی که دلار 1300 بود قیمت ها با الان که 1900 هست چقدر فرق داره ؟ (یا نداره یا بسیارکم ) این هزینه باقی مونده داره از جیب سرویس دهنده میره
کسی ام نمیاد قیمت هاشو ببره بالا چون هر روز دارن می بینن افرادی متاسفانه قیمت های عجیبی رو ارائه میدن ، که کیفیت پایینی دارند ولی موردی که هست اینه که ما نمیتونیم کلاس توجیهی برای هر مشتری بذاریم و بگیم چرا اون آقا داره ارزون میده
واقعا این حرفه خیلی نابه‌سامان شده و همکارانی که شبانه روزی در حال تلاش هستند اصلا دست مزد کارهاشون رو دریافت نمی کنند
امیدوارم روزی برسه که شاهد رشد هرچه بیشتر افراد در این زمینه باشیم

RoobinaServer
June 16th, 2012, 18:41
دوست عزیز این روند کاری اصلا استاندارد نیست و شرکت های بزرگ در دنیا این روال رو در پیش نمیگیرند

موارد زیادی هست که از یک تاپیک نمی توان انتظار داشت متاسفانه آشفته بازاری هست و با صحبت 10-20 نفر ما در اینجا کاری از پیش نخواهد رفت
بارها گفتم شما اکثر سرویس دهنده هایی که از دید خودتون معتبر هستند رو در نظر بگیرید زمانی که دلار 1300 بود قیمت ها با الان که 1900 هست چقدر فرق داره ؟ (یا نداره یا بسیارکم ) این هزینه باقی مونده داره از جیب سرویس دهنده میره
کسی ام نمیاد قیمت هاشو ببره بالا چون هر روز دارن می بینن افرادی متاسفانه قیمت های عجیبی رو ارائه میدن ، که کیفیت پایینی دارند ولی موردی که هست اینه که ما نمیتونیم کلاس توجیهی برای هر مشتری بذاریم و بگیم چرا اون آقا داره ارزون میده
واقعا این حرفه خیلی نابه‌سامان شده و همکارانی که شبانه روزی در حال تلاش هستند اصلا دست مزد کارهاشون رو دریافت نمی کنند
امیدوارم روزی برسه که شاهد رشد هرچه بیشتر افراد در این زمینه باشیم

خب الان این حرف شما ربطش به حرف بنده که گفتم :

و درشت کردید چیه؟منظور ما پشتیبانی و توجه به مشتری هست نه ارزان یا گران شدن دلار و قیمت های عجیب غریب - اصلا متوجه نشدم.

iranian-portal
June 17th, 2012, 00:27
خب الان این حرف شما ربطش به حرف بنده که گفتم :

و درشت کردید چیه؟منظور ما پشتیبانی و توجه به مشتری هست نه ارزان یا گران شدن دلار و قیمت های عجیب غریب - اصلا متوجه نشدم.

مشکل اینه که ما هنوز به حدی نرسیدیم که بتونیم قبول کنیم مشکل داریم!!!
اشتباه این بود که من این تاپیک رو زدم فکر کردم خیلی ها به درج بالایی رسیدن که مشکل رو قبول داشته باشن
اما نه انگار ما هنوز خیلی خیلی عقب هستیم
ما تو مرحله ای گیر کردیم که هنوز نمیدونم مشکل داریم یا نه اگر داریم مشکل کار کجاست
و بدتر از همه تعصبی که روی کار داریم اجازه نمیده مشکل خودمون رو ببینیم!!!
بهتره تاپیک دیگه ادامه پیدا نکنه
جالب اینجاست که دقیقا همون سرویس دهنده های خوبی که من در دسته دوم مخاطب قرار داده بودمشون پیغام خصوص زدن و جویای مشکل خودشون بودن که آیا مشکل از اوناست یا خیر
نتیجه نهایی اینه که کسی که خوبه خوب میمونه و خوب تر میشه
کسی هم که در دسته دوم سوم قرار داره سر جاش درجا میزنه چون هنوز به درجه ای از تکامل نرسیده که مشکلش رو ببینه

Ashkankamangar.ir
June 17th, 2012, 01:02
واقعا این بحث به جایی نمیرسه
هر کسی یه سیاست کاری
یه هدفی داره
واقعا نمیشه گفت که فلان کس گرون میده به جز چند شرکت که دمشون به جاهای دیگه وصله باقی شرکتها فکر این هستند که علاوه بر اینکه بتونن مشتری جمع کنند پول و خرجشونو هم در بیارند
خود ما قیمتهای ریسلیمون از پارسال 100 درصد افزایش داشت
چرا؟
چون واقعا دیدم نمیشه با این خرج از پس هزینه ها بر اومد
لایت اسپید 8 هسته سرور قوی پورت 1 گیگ ،خرید آنتی شلر و .... واقعا باید قیمتهام با شرکت x که این کارارو نکرده باید فرق کنه

RoobinaServer
June 17th, 2012, 01:27
واقعا این بحث به جایی نمیرسه
هر کسی یه سیاست کاری
یه هدفی داره
واقعا نمیشه گفت که فلان کس گرون میده به جز چند شرکت که دمشون به جاهای دیگه وصله باقی شرکتها فکر این هستند که علاوه بر اینکه بتونن مشتری جمع کنند پول و خرجشونو هم در بیارند
خود ما قیمتهای ریسلیمون از پارسال 100 درصد افزایش داشت
چرا؟
چون واقعا دیدم نمیشه با این خرج از پس هزینه ها بر اومد
لایت اسپید 8 هسته سرور قوی پورت 1 گیگ ،خرید آنتی شلر و .... واقعا باید قیمتهام با شرکت x که این کارارو نکرده باید فرق کنه

خارج از صحبت همه دوستان در این تاپیکه ،اما به یه نتیجه رسیدیم طی این حدود دوسال کاری که مشتری ایرانی از 100 تاشون 98 تاشون میان نگاه میکنن که فضای هاست وب مثلا این یکی میده 5 مگ ماهانه 1 تومن اون یکی میده 5 مگ رو ماهانه 100 تک تومن میگن به اون بهتره

نمیان ببین شما آنتیشل ریختی یا ... یا نه. عمق کار را اون 2 نفر فقط نگاه میکنن از 100 تا مشتری.

با این حساب همیشه باید ضرر داد.

در مورد حس مسئولیت در قبال مشتری هم خیلی ها با این که انجام نمیدن مشتری صداش در نمیاد

الان iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) یکی از همان 2 تا مشتری از 100 تا مشتری هست که تو مثال بالا گفتم.

iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) با این پست ها و تاپیک ها به جایی نمیرسیم تا وقتی فرهنگ خرید و فروش پائینه تو کشور ما و بین ما ایرانی ها از این بهتر که هیچ باید دعا کنیم از این بدتر نشه ،که چون مقابله با این کم دانشی میشه بدبختی فروشنده ناچاره به این بدبختی و کم بودن فرهنگ جامعه دامن بزنه تا سود کنه و ضرر نکنه و همین امر روز به روز بدتر میشه و شاهد کم مسئولیتی فروشنده ها با قیمت حتی گرانتر به مشتریان خواهیم بود.

یا حق

ilmavps
June 17th, 2012, 01:33
سلام

کاملا درست گفتید فقط یک نوع دیگه هم اضافه شد الان ستاد ویژه ای را افتاده برای فرستادن بچه مدرسه ای ها به تعطیلات شما از هر 10 پست میتونید اشاره ای به این موضوع را ببینید

البته قسمت که مربوط به شکایات هست هم خواندنش خالی از لطف نیست:)

shivahost
June 17th, 2012, 12:27
این موضوع اصلی تاپیک متاسفانه فرهنگ عمومی جامعه ما شده و نه فقط در هاستینگ. شما یک ساندویچی را ببین اولش با کیفیته وقتی معروف شد و مشتری هاش زیاد شد دیگه نمیشه غذاش رو خورد. شیرینی فروشی ها همینطور. رستوران ها همینطور. همه این موارد هم دلیلش یک چیزه: طمع برای کسب سود بیشتر. کیفیت گوشت و برنج و آرد رو میارن پایین، تعداد پشتیبان ها رو کم می کنند تا به سود بیشتر برسند. بعضی ها هم البته هستند که به سودشون و تجارتشون طور دیگه ای نگاه می کنند و پس از چند سال همچنان کیفیت کارشون را حفظ می کنند.

این فرهنگ عموم جامعه ماست و متاسفانه به این راحتی ها هم نمیشه درستش کرد.

saeed_m27
June 17th, 2012, 13:15
خوب میشه با کمی تدبیر حداقل سرویس دهی رو کیفیت ببخشند من خیلی وقتا دیدم طرف نمیاد جواب مشتری بده یا بعد از چند روز جواب تیکت میده یا گوشی خاموش میکنه طرف میاد پیش ما میگه جریان رو و چیزی جز تاسف نمیمونه برامون که چرا احساس مسئولیت در قبال مشتری نداریم ؟!!
شرکتی که ماهی 2 میلیون هزینش بشه اون نام و آوازه کاریش پیچیده مثل میهن وب هاست یا ****** یا ....که اونا حسابشون جداست ولی عده ای هستند که تازه شرکت ثبت کردند و نو پا هستند که فکر نکنم 4 خط تلفن داشته باشند یا ماهی 80 تومان پول تلفن بدن و معمولا چند نفرن میان شرکت ثبت میکنند و اجاره تقسیم میشه و در ضمن این بنیه رو در خودشون دیدند که رفتند شرکت ثبت کردند و قرار نیست با ثبت شرکت قیمت سر به فلک بکشه و پشتیبانی تعطیل بشه من در کل تجربه های استارتر رو داشتم و تجربیات ایشون رو دارم تو این 2 سال و یا بیشتر ولی چیزی جز افسوس نمیمونه

من خودم به شخصه شب خوابم نمیبره ببینم سرور مشتری داون باشه اونوقت بعضی ها ککشونم نمیگزه !! با فراغ خاطر سر بر بالین میزارند و به خواب میرن واقعا تاسف میخورم ما ایرانی ها باید با هم نوعمون این مدل رفتار کنیم !!

shivahost
June 17th, 2012, 13:57
شرکتی که ماهی 2 میلیون هزینش بشه اون نام و آوازه کاریش پیچیده مثل میهن وب هاست یا ****** یا ....که اونا حسابشون جداست ولی عده ای هستند که تازه شرکت ثبت کردند و نو پا هستند که فکر نکنم 4 خط تلفن داشته باشند یا ماهی 80 تومان پول تلفن بدن و معمولا چند نفرن میان شرکت ثبت میکنند و اجاره تقسیم میشه و در ضمن این بنیه رو در خودشون دیدند که رفتند شرکت ثبت کردند و قرار نیست با ثبت شرکت قیمت سر به فلک بکشه و پشتیبانی تعطیل بشه من در کل تجربه های استارتر رو داشتم و تجربیات ایشون رو دارم تو این 2 سال و یا بیشتر ولی چیزی جز افسوس نمیمونه

متاهل هستی؟ بچه داری؟ اجاره خونه می دی؟ هر روز که میری سرکار چقدر کرایه می دی یا بنزین مصرف می کنی؟ خرج نهار و شام نداری؟ همه کار را یک نفری می کنی یا حداقل یک نفر دیگه برای پشتیبانی مثلا 24 ساعته استخدام کردی؟

مجموع مخارج فوق برای من حدود 2 میلیون تومان در ماه میشه.... هنوز هیچ نام و آوازه ای هم جایی نپیچیده ازمون.

برای اون بزرگا مثل ****** و هاست ایران و ... که خیلی بالاتره.... فقط یک دفعه 5 میلیون میدن در یک نمایشگاه غرفه می گیرن....

saeed_m27
June 17th, 2012, 14:06
متاهل هستی؟ بچه داری؟ اجاره خونه می دی؟ هر روز که میری سرکار چقدر کرایه می دی یا بنزین مصرف می کنی؟ خرج نهار و شام نداری؟ همه کار را یک نفری می کنی یا حداقل یک نفر دیگه برای پشتیبانی مثلا 24 ساعته استخدام کردی؟

مجموع مخارج فوق برای من حدود 2 میلیون تومان در ماه میشه.... هنوز هیچ نام و آوازه ای هم جایی نپیچیده ازمون.

برای اون بزرگا مثل ****** و هاست ایران و ... که خیلی بالاتره.... فقط یک دفعه 5 میلیون میدن در یک نمایشگاه غرفه می گیرن....

دوست عزیز زن و بچه چه ربطی به پشتیبانی ضعیف داره ما بحث مون یه چیز دیگه ست !! دوست عزیز همه اینایی که گفتین درست و من اینارو کاملا درک میکنم شما اگر احساس میکنید دخل و خرج یکی در نمیاد حتما که نباید شرکت ثبت کنید که نتونید از عهده ی خرجش بر بیایید میتونین در منزل هم همون پشتیبانی رو خودتون انجام بدین و با مشتری کمتر دیگه قرار نیست کاربر بیاد جور شما رو بکشه که چی چون شما تو سختی و مشکلات هستین یا شرکتتون خرج داره مشکلات واسه همه ست اگر قرار باشه همه به فکر خودمون باشیم و همدیگر رو درک نکنیم سنگ رو سنگ بند نمیشه بنده منظورم اینه برای مثال شمایی که میای 40 تومان از مشتری میگیری برای یه سرور با رم 1 گیگ با کسی که میاد 25 تومان میفروشه تفاوت داشته باشه نه اینکه کاربر همون سرویس رو بگیره پول بیشتر هم بده و در عوض پشتیبانی هم تعطیل باشه !! من منظورم اینه

delta
June 17th, 2012, 14:25
دوست من باور کنید قیمت دهی سرویس به خیلی چیزا مربوط میشه جز هزینه خود سرور!! فکرش رو کنید یکی تو یک شهر کوچیک تو خونش نشسته زیر پنکه یک سرور میخره 150 هزار تومانی! روش 10 تا وی پی اس میفروشه دوبله پول سرور در میاد! یعنی 100 % سود خالص!
حالا یکی تو تهران زندگی میکنه فقط هزینه رفت و برگشتش تا شرکت ماهی 300 تومان + هزینه پول کولر و برق و عوارض و کوفت و... کم کم واسش 1 میلیون میفته!! خوب به نظرت برای آن میصرفه قیمت مثل آنیکی طرف رو بده؟ مجبوره بالا ببره قیمت رو!
من خودم تو کار هاست نیستم.تو کار پخش بازی و نرم افزار هستم.تو شهر خودمون میفروشم یک نرم افزار 5 هزارتومان. راحت میخرند. حالا همون رو تو نت گذاشتم 10 هزار تومان.. بازم راحت میخرند.حالا از دو تا شهرستان زنگ زدند چه خبره سرگردنه هست!! خوب وقتی من مشتریشو دارم مرض دارم بیام قیمت پایین بدم؟
شرکت ها هم همینطوری هستند.وقتی کسی مشتریشو داره مرض نداره قیمت رو پایین بده که... حالا همون شرکت اگر مشتریهاشو از دست بده ببینید چه آفرهای کذایی میده!! تا 90 درصدم تخفیف میده..نهایت نتیجه همان سیاست کاری فروشنده هاست..و

Sir.DarKNesS
June 17th, 2012, 14:53
دوست من باور کنید قیمت دهی سرویس به خیلی چیزا مربوط میشه جز هزینه خود سرور!! فکرش رو کنید یکی تو یک شهر کوچیک تو خونش نشسته زیر پنکه یک سرور میخره 150 هزار تومانی! روش 10 تا وی پی اس میفروشه دوبله پول سرور در میاد! یعنی 100 % سود خالص!
حالا یکی تو تهران زندگی میکنه فقط هزینه رفت و برگشتش تا شرکت ماهی 300 تومان + هزینه پول کولر و برق و عوارض و کوفت و... کم کم واسش 1 میلیون میفته!! خوب به نظرت برای آن میصرفه قیمت مثل آنیکی طرف رو بده؟ مجبوره بالا ببره قیمت رو!
من خودم تو کار هاست نیستم.تو کار پخش بازی و نرم افزار هستم.تو شهر خودمون میفروشم یک نرم افزار 5 هزارتومان. راحت میخرند. حالا همون رو تو نت گذاشتم 10 هزار تومان.. بازم راحت میخرند.حالا از دو تا شهرستان زنگ زدند چه خبره سرگردنه هست!! خوب وقتی من مشتریشو دارم مرض دارم بیام قیمت پایین بدم؟
شرکت ها هم همینطوری هستند.وقتی کسی مشتریشو داره مرض نداره قیمت رو پایین بده که... حالا همون شرکت اگر مشتریهاشو از دست بده ببینید چه آفرهای کذایی میده!! تا 90 درصدم تخفیف میده..نهایت نتیجه همان سیاست کاری فروشنده هاست..و

چه خبره سره گردنست مگه :d

RoobinaServer
June 17th, 2012, 15:09

eeeeeeeeee
delta دیگه از شما بعیده والله

یعنی تا الان شما من خودم چند بار گفتم iranian portall چند بار گفته

یعنی واقعا هنوز متوجه موضوع تاپیک نشدید؟

اوه!!!

موضوع قیمت گذاشتن نیست موضوع اینه پشتیبانی و توجه کردن به مشتری چرا ضعیفه چه قیمت گرونتر باشه چه ارزانتر پشتیبانی بیشتر جاهایی که ارزانتر میدن بهتره این حرف استارتر تاپیک هست.

چه خبره سره گردنست مگه :d

اسپم نباشه یه تاپیک جون نمیگیره :)

پی نوشت : نتیجه : این تاپیک هم مثل همه تاپیک های مشابه بدون نتیجه حذف یا قفل میشه متاسفانه با این اوصاف . . .

--- جواب پست بعدی (به دلیل اسپم حساب نیامدن در همین پست قرار داده شد) ---

چشاتو باز کن گذارش تخلف پست رو ببین

مشکلی داری بکوپ دکمرو http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/21.gif دلیل نمبشه شما هر پستی رو اسپم ببینی که اینجا مدیر داره پستم مشکل داشته باشه پاک میشه !

شما سعی نکن مدیر بازی در بیاری که بهت نمیخوره http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/21.gif

وقتی فرهنگ وجود نداشته باشه و کسی نمیخواد بفهمه نمیشه به زور فهماند به هش که.

مدیر بازی نیست میخوایم ببینیم نتیجه تاپیک چه میشه و با این کارا جو تاپیک را دارید خراب میکنید که اجازه نمیدیم.

تا بخواد مدیر بیاد پست شما رو که نه اسپم شما رو حذف کنه 100 تا نظر از رو همین اسپم شما زده شده و جو تاپیک به هم ریخته و ...

در ضمن شما که چشماتون بازه گزارش میگن نه گذارش رو دکمه هم برید ترجمه فارسیش میاد - هنوز دیکته هم بلد نیستید و چشمای خودتونم بستست میگید گذارش :)

یا حق

Sir.DarKNesS
June 17th, 2012, 15:30
eeeeeeeeee
delta دیگه از شما بعیده والله

یعنی تا الان شما من خودم چند بار گفتم iranian portall چند بار گفته

یعنی واقعا هنوز متوجه موضوع تاپیک نشدید؟

اوه!!!

موضوع قیمت گذاشتن نیست موضوع اینه پشتیبانی و توجه کردن به مشتری چرا ضعیفه چه قیمت گرونتر باشه چه ارزانتر پشتیبانی بیشتر جاهایی که ارزانتر میدن بهتره این حرف استارتر تاپیک هست.

اسپم نباشه یه تاپیک جون نمیگیره :)

پی نوشت : نتیجه : این تاپیک هم مثل همه تاپیک های مشابه بدون نتیجه حذف یا قفل میشه متاسفانه با این اوصاف . . .

مشکلی داری بکوپ دکمرو :)) دلیل نمبشه شما هر پستی رو اسپم ببینی که اینجا مدیر داره پستم مشکل داشته باشه پاک میشه !

شما سعی نکن مدیر بازی در بیاری که بهت نمیخوره :))

iranian-portal
June 17th, 2012, 16:45
موضوع داره جالب میشه!!!
شیوا هاست عزیز از ابتدا پافشاری روی این موضوع متاهل بودن و ... داره و این که چرا قیمت باید بالا باشه(با این که موضوع تاپیک این نیست اما):
شما میتونید به راحتی به قول دوستان که در این چند صفحه گفتند کسب و کارتون رو در خونه انجام بدید تا هزینه شرکت و رفت و آمد و منشی و ... نداشته باشید ضمن این که به آدرس خونه هم میشه شرکت ثبت کردم اما نکته مهم جریان اینه که شما انتظار بیش از حد داری
الان کارمند گردن کلفت مملکت ما داره ماهی خداد تومان حقوق مزایا میگیره بازهم مونده چیکار کنه یکی دو تا شغل دیگه هم داره بعد شما انتظار داری با این یک شغل ساده که هنوز هم در ایران خیلی خیلی جا افتاده نیست خرج چند تا خانواده و منشی و ... رو بدی
پس مشکل از دید ماست که انتظار داریم با ساده ترین کار ممکن بیشترین پول رو دربیاریم شما میتونی کسب و کارت رو ببری خونه در اوقات فراغت هم بری آژانس کار کنی که درآمد آژانس هم خیلی بالاست اما چرا این کار رو نمیکنی؟چون راحتی کار فروش سرور و ... بهتون مزه کرده و براتون با آژانس قابل مقایسه نیست پس انتظار دارید با همون کار به همه چی برسید اما در تمام کشورهای دنیا مردم اکثرا چند شغلی هستند
==============================
در ارتباط با موضوع اصلی تاپیک
به جای جالبی رسیدیم اون هم این که افرادی که در دسته دوم هستند و کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت خوب ارائه می کنند اکثرا کاسبی خونگی دارند و اینجا فکر می کنم یک نتیجه جالب استخراج میشه
این که کسی که کارش در خونه هست کل انرژی و فکرش رو برای ساپورت مشتری میزاره
اما کسی که به قول خودش شرکت زده و کارش درسته کلی از فکر و انرژی رو باید برای کارهای مازاد و بیهوده شرکتش صرف کنه ضمن این که کسی که شرکت میزنه معمولا احساس میکنه اگر شخصا پشتیبانی مشتری رو انجام بده براش باعث خجالت هست اما کسی که تو خونه کار می کنه براش فرقی نداره خودش با مشتری صمیمی بشه و پشتیبانی کنه یا فردی که استخدام کرده
(البته خیلی از دوستان شرکت دار و ثبت شده هستند که با وجود شرکت و ... جز دسته دوم هستند (قیمت پایین کیفیت بالا) اما در کل عرض کردم)

Ashkankamangar.ir
June 17th, 2012, 16:51
iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) عزیز یکی از اون چندین هاستی که دارید رو سرور منه ها
امیدوارم تو یه دسته درستو حسابی مارو دسته بندی کنید

iranian-portal
June 17th, 2012, 16:55
عزیز یکی از اون چندین هاستی که دارید رو سرور منه ها
امیدوارم تو یه دسته درستو حسابی مارو دسته بندی کنید

من که قبل هم به شما عرض کردم در کدوم دسته هستید
من با سرویس شما تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون :))

Ashkankamangar.ir
June 17th, 2012, 17:00
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون
چی بگم والا :105:
بله پیامتونو دیدم الان پس لیگ برتری نشدیم هنو

delta
June 17th, 2012, 19:26

عزیز خدایی وقتی سرویس خوب باشه فکر نکنم نیازی به پشتیبانی اصلا باشه!! مثلا من الان سایتم رو هاست دل هست. شاید تو این 4 سال چند بار بهش پیغام پشتیبانی ندادم آن هم هر دفعه سرورهاشو عوض کرده!! یا مثلا از یکی یک وی پی اس دارم ماه به ماه نه تیکت پشتیبانی بهش میدم نه چیزی!! چرا؟ چون سرویسیش همیشه برقراره! وقتی برقراره و مشکلی نداره دیگه پشتیبانی برای چیه؟
بزارید اینطوری براتون توضیح بدم. یک مشتری هست از سرور مجازی و هاست و.... سر در میاره. یک سرویس خوب میگیره و راضی هم هست همیشه.. حالا یکی که تازه کاره همون سرویس رو میگیره هر روز خدا پیغام و پسغام میده سرور قطعه و چرا مشکل داره و اینجاش اینطوریه و... خوب بیچاره هاستینگه چیکار کنه؟ شب و روز بمونه بالای سر مشتری؟
خود من یک مشتری داشتم یک بازی فکستنی خریده بود زنگ زده بود بهم هزار تا بارم کرد.. گفتم درست نصبش کردید؟ برگشت گفت من کلاس کامپیوتر رفتم! icdl و یک بازی براش آب خوردنه و ... آخرش فهمیدم نمیدونه کرک بازی اصلا یعنی چی!! خوب اینجا تقصر من هست یا ندونم کاری مشتری؟
بهتره هاستینگا قیمت هاست رو پایین بیارند و قیمت پشتیبانی از هاست رو جدا کنند

RoobinaServer
June 17th, 2012, 20:19
من که قبل هم به شما عرض کردم در کدوم دسته هستید
من با سرویس شما تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون :))

درباره اشکان عزیز که اصلا نمیشه حرفی زد کارشون حرف نداره هم کارشون خوبه هم برخوردشون

چندین بار در موضوعات مختلف چه شرکت چه امنیتی هاست صحبت کردیم باهاشون بدون این که توجه کنن رغیب کاریشون هستیم (البته اگر ما رو رغیب بدونن :d :p) کاملا جواب دادن.

عزیز خدایی وقتی سرویس خوب باشه فکر نکنم نیازی به پشتیبانی اصلا باشه!! مثلا من الان سایتم رو هاست دل هست. شاید تو این 4 سال چند بار بهش پیغام پشتیبانی ندادم آن هم هر دفعه سرورهاشو عوض کرده!! یا مثلا از یکی یک وی پی اس دارم ماه به ماه نه تیکت پشتیبانی بهش میدم نه چیزی!! چرا؟ چون سرویسیش همیشه برقراره! وقتی برقراره و مشکلی نداره دیگه پشتیبانی برای چیه؟
بزارید اینطوری براتون توضیح بدم. یک مشتری هست از سرور مجازی و هاست و.... سر در میاره. یک سرویس خوب میگیره و راضی هم هست همیشه.. حالا یکی که تازه کاره همون سرویس رو میگیره هر روز خدا پیغام و پسغام میده سرور قطعه و چرا مشکل داره و اینجاش اینطوریه و... خوب بیچاره هاستینگه چیکار کنه؟ شب و روز بمونه بالای سر مشتری؟
خود من یک مشتری داشتم یک بازی فکستنی خریده بود زنگ زده بود بهم هزار تا بارم کرد.. گفتم درست نصبش کردید؟ برگشت گفت من کلاس کامپیوتر رفتم! Icdl و یک بازی براش آب خوردنه و ... آخرش فهمیدم نمیدونه کرک بازی اصلا یعنی چی!! خوب اینجا تقصر من هست یا ندونم کاری مشتری؟

کاملا حرفتان را قبول دارم - مثلا الان پشتیبانی ما اکثرا با این که گفتیم به جز پرداخت کردن پشتیبانی نرم افزاری - پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیدیم همش تیکت های نرم افزاری برامون میاد

مثلا یه نمونه :

آقا سرور ریست کردم میرم توش پیغام میپرسه چرا ریست کردید آیا مشکل امنیتی داره ؟

- ولی خب موضوع اینه اومدیم سرویس ما قطع شد آیا نباید جوابگو بود ؟

ببینید مثلا ما شرایطی داریم که اگر دیتاسنتر سرور را قطع بکنه پس ما هم ضرر کردیم و مقصر نیستیم

اما گاهی وقت ها این قطعی ها به دلایل زیر :
1. روتر مثلا هتزنر قاطی میکنه پشتیبان فنی دانش کافی نداره سریع درست کنه ممکنه 1 یا 2 روز سرور بخوابه
2. هزینه سرور به موقع پرداخت نمیشه و سرور از شبکه توسط دیتاسنتر خارج میشه.
و ...

اینا مقصر فروشنده میشه که طبق گفته دوستمون استارتر که حرفشون درسته و بارها خود بنده دیدم قبول نمیکنن اکثر همین فروشنده های خیلی بزرگ اما شاید اون فروشنده ای که ماهی 1 مشتری داره و به زور داره سر میکنه اینجور مواقع از جیبشم میگذاره و کاری میکنه مشتریش نپره

متاسفانه وقتی مشتری زیاد میشه فروشنده ها اکثرشون (همه نه) مغرور میشن و میگن این رفت یکی دیگه میاد ولش کن ،به همین راحتی.

این میشه ارزش نگذاشتن برای مشتری حالا چه بسی کسایی که مشتری زیاد دارن قیمت هم به خاطر معروفیتشان بیشتر کردند.(با این که خرج شرکت و ... زیاد نشده باشه)

shivahost
June 18th, 2012, 01:33
موضوع داره جالب میشه!!!
شیوا هاست عزیز از ابتدا پافشاری روی این موضوع متاهل بودن و ... داره و این که چرا قیمت باید بالا باشه(با این که موضوع تاپیک این نیست اما):
شما میتونید به راحتی به قول دوستان که در این چند صفحه گفتند کسب و کارتون رو در خونه انجام بدید تا هزینه شرکت و رفت و آمد و منشی و ... نداشته باشید ضمن این که به آدرس خونه هم میشه شرکت ثبت کردم اما نکته مهم جریان اینه که شما انتظار بیش از حد داری
الان کارمند گردن کلفت مملکت ما داره ماهی خداد تومان حقوق مزایا میگیره بازهم مونده چیکار کنه یکی دو تا شغل دیگه هم داره بعد شما انتظار داری با این یک شغل ساده که هنوز هم در ایران خیلی خیلی جا افتاده نیست خرج چند تا خانواده و منشی و ... رو بدی
پس مشکل از دید ماست که انتظار داریم با ساده ترین کار ممکن بیشترین پول رو دربیاریم شما میتونی کسب و کارت رو ببری خونه در اوقات فراغت هم بری آژانس کار کنی که درآمد آژانس هم خیلی بالاست اما چرا این کار رو نمیکنی؟چون راحتی کار فروش سرور و ... بهتون مزه کرده و براتون با آژانس قابل مقایسه نیست پس انتظار دارید با همون کار به همه چی برسید اما در تمام کشورهای دنیا مردم اکثرا چند شغلی هستند
==============================
در ارتباط با موضوع اصلی تاپیک
به جای جالبی رسیدیم اون هم این که افرادی که در دسته دوم هستند و کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت خوب ارائه می کنند اکثرا کاسبی خونگی دارند و اینجا فکر می کنم یک نتیجه جالب استخراج میشه
این که کسی که کارش در خونه هست کل انرژی و فکرش رو برای ساپورت مشتری میزاره
اما کسی که به قول خودش شرکت زده و کارش درسته کلی از فکر و انرژی رو باید برای کارهای مازاد و بیهوده شرکتش صرف کنه ضمن این که کسی که شرکت میزنه معمولا احساس میکنه اگر شخصا پشتیبانی مشتری رو انجام بده براش باعث خجالت هست اما کسی که تو خونه کار می کنه براش فرقی نداره خودش با مشتری صمیمی بشه و پشتیبانی کنه یا فردی که استخدام کرده
(البته خیلی از دوستان شرکت دار و ثبت شده هستند که با وجود شرکت و ... جز دسته دوم هستند (قیمت پایین کیفیت بالا) اما در کل عرض کردم)

متاسفانه ار حرف های شما اینطور فهمید که شما خودت هم نمی دونی برای چی تاپیک باز کردی!

شما وقتی وارد زندگی و درگیر جریان های متاهلی و بچه داری شدی تازه متوجه خواهی شد که دیگه نمی توان این کار را یکنفری انجام داد و گفت ما که تا صبح الاف فیسبوک بیداریم پشتیبانی هم می کنیم..... نه عزیز زندگی مهمونی داره، مسافرت داره، بیماری داره، مسئولیت خودت و همسرت و بچه ات رو داره.... حتی مسافر کشی داره! خب در این اوقات کافیه یک تیکت بخوره و دیر جواب داده بشه اونوقت دیگه اعتبار و ارزش کار ما در همین فروم میره زیر سوال و به جاهای دیگر هم میرسه. نهایتا هم شما میای میگی چرا بی وجدانی! چرا برای مشتری ارزش قائل نیستی! چرا پول حروم می بری می خونه!؟

دوست عزیز کا ما هاستینگ است و درد سرش از سرور فروختن خیلی بیشتره! مشتری سرور به خیلی موارد وارده اما مشتری هاست حتی نمی دونه با cpanel چکار کنه. یا نمی دونه cronjob چیه! تیکت ها در سیستم هاستینگ خیلی بیشتر از فروشندگان سرور هست و کافیه دیر پاسخ داده بشه تا بدنامی و ... پشت آن بیاد.

به عنوان مثال طرف دامین و هاست خریده و آمده می گه می خوام سایتم مثل " وعده صادق " باشه! به نظرت جوابش چیه؟ با اینکه فقط یک هاست خریده اما طی چندین تیکت کل مراحل نصب و ایجاد محتوا و منو و تنظیمات جوملا را برای پله پله شرح دادیم. این فقط یکی از پاسخ های تیکت ها:

قسمت مهم کتاب در این مرحله صفحات 65 تا 75 می باشد که در باره چگونگی ساخت منو ها و نمایش مطالب می باشد.

شما ابتدا بایستی یک پلان یا نقشه و برنامه برای سایت خود و منوهای آن در ذهن خود یا روی کاغذ طراحی کنید.

به عنوان مثال در سایت وعده صادق منوای اصلیکه شامل " صفحه اصلی، اخبار، مقالات، مقالات ویژه ، فراماسونری..... " می باشد را ببینید که هر منو چه چیزی را به نمایش در می آورد:

منوی اخبار را کلیک کنید " لیست تمام مجموعه های یک بخش" یعنی بخش اخبار را نمایش می دهد.

همچنین منوی مقالات لیست تمام مجموعه های موجود در بخش " مقالات " آن سایت را نمایش می دهد.

اما منوی مقالات ویژه " لیست مطالب موجود در مجموعه مقالات ویژه " یا به عبارتی " لیست مطالب یک مجموعه" را نمایش می دهد

و منوی " فراماسونری و سایر گروه های مخفی " لیست مطالب موجود در چند مجموعه را نمایش می دهد که البته این امکان روی جوملا نیست و باید افزونه ای برای استفاده از آن پیدا کینم. منوهای " مهدویت " و " ائمه اطهار " نیز به همین صورت می باشد.

منوی " معرفی کتاب " و " ادعیه " مثل منوی اخبار می باشد

منوی دانلود نیز افزونه خاص دیگریست که بعدا در صورت لزوم به آن خواهید رسید.

در خظ پایین منوی " درباره ما " از حالت نمایش یک مطلب خاص استفاده کرده است.

گشت و گذار کاملی در این سایت انجام دهید و اگر سوالی در مورد امکانات آن داشتید مطرح نمایید.

بنابراین پیش از هر کاری بنشینید و طرح و نقشه سایت خود را روی کاغذ پیاده نمایید.

قالب سایت " وعده صادق " دارای مشکلی در طراحی منوها می باشد و آن کمبود جا برای ادامه منوها مثل " کتابخانه، گالری عکس، شعر و ادب و ... " می باشد. البته سایت شما نیز اگر بخواهید منوهای زیادی داشته باشید و همه را در منوی اصلی بگنجانید دچار همین مشکل می شود.

اما به عنوان مثال قالب شما احتیاج به داشتن گزینه " جستجو " در منوی اصلی ندارد

با تمام این تفاسیر من فکر می کنم موفقیت و پایداری در این کار یک نفره بسیار سخت و تقریبا غیر ممکن (بدلایلی مثل خدای نکرده بیماری، مسافرت و ... ) است.

راستی اصلا به مرگ فکر کرده اید؟ کسی از فردای خودش خبر ندارد.

shivahost
June 18th, 2012, 02:02
در تمام کشورهای دنیا مردم اکثرا چند شغلی هستند

واقعا اینطوریه؟ من که فکر نمی کنم.... البته اگر منظورتون ایران و افغانستان و عراق هست بله! اما اگر کانادا و استرالیا و سوئد و .... هست اصلا اینطور فکر نمی کنم....

iranian-portal
June 18th, 2012, 02:58
واقعا اینطوریه؟ من که فکر نمی کنم.... البته اگر منظورتون ایران و افغانستان و عراق هست بله! اما اگر کانادا و استرالیا و سوئد و .... هست اصلا اینطور فکر نمی کنم....

ابتدای امر در جواب این نقل قول باید بگم
جسارت نباشه اما فکر می کنم پاتون رو از ایران بیرون نگذاشتید!
بنده هلند/آمریکا/سوئد زندگی کردم برای مدت کوتاهی و 99درصد آشنایان در این کشورها هستند
محض اطلاع شما در کشورهای خارجی ما برای هر چیزی عنوان "خانواده"داریم
پزشک خانواده/حسابدار خانواده/مشاور خانواده/.....
کشورهای خارجی تجارت نقد معنی نداره
حقوق و مزایا معمولا درصدی به صورت شرایط وام برای خرید خونه/ماشین/... در نظر گرفته میشه
مردم کشورهای خارجی به جرات می تونم بگم از ایرانی ها بیشتر زندگی اقساطی دارند با این تفاوت که مدیریت زندگی قسطی رو بلد هستند
تو کشورهای خارجی شخصا دیدم مردم برای تک تک واحد پولی که دارن خرج می کنند از هفته ها قبل برنامه ریزی کردند
مثلا طرف می خواد بره پیتزا نوش جان کنه دو هفته برای خوردن پیتزا و پولش برنامه ریزی کرده
اما ایران رو دقت کردید؟با رفیق یا خانواده گرامی یک پیتزا فروشی می بینید یک دفعه هوایی میشید و میگید بریم پیتزا میل کنیم!!!!
شاید در کشورهای خارجی شما شنیده باشید درآمد بالاست تفاوت طبقاتی درآمد کم هست
اما سطح مالیات و خیلی موارد دیگه زندگی در کشورهای خارجی رو 100% صنعتی و کاری کرده
شما تو ایران داری عشق و حال می کنی تو چند تا برنامه عشق و حال های خارجی رو نگاه می کنی میگی زندگی یعنی این!!!
اما نه دوست من بد نیست با خانواده گرامی فقط برای یک سال بهترین کشور خارجی از نظر خودتون زندگی کنید تا متوجه حرفم بشید و ببینید که خارج چطور به شما پول میدن و برای تک تک واحد پولی پرداخت به شما ازتون حساب کتاب می خوان
شاید سطح رفاه خارج براتون آسایش بخره اما فکر نکنید آسمون پول و کار در خارج راحت تر از ایران هست

شما وقتی وارد زندگی و درگیر جریان های متاهلی و بچه داری شدی تازه متوجه خواهی شد که دیگه نمی توان این کار را یکنفری انجام داد و گفت ما که تا صبح الاف فیسبوک بیداریم پشتیبانی هم می کنیم..... نه عزیز زندگی مهمونی داره، مسافرت داره، بیماری داره، مسئولیت خودت و همسرت و بچه ات رو داره.... حتی مسافر کشی داره!

در مورد این مسئله هم فکر می کنم نزدیک به 3بار در 3پست مبحث خانواده رو پیش کشیدین
بد نیست بدونید حتی در همین کشورهای خارجی هم هیچ اهمیتی به این که شما چه مشکل خانوادگی دارید نمیدن فقط معنی یک کلمه رو متوجه میشن و اون هم کار هست براشون فرقی نداره همسر شما مریض باشه یا مهمون داشته باشید!!!!!
تو ایران بازهم خدا رو شکر ما احساسی تر هستیم و به این چیزا اهمیت میدیم
اما اینجا جریان کار و تجارت هست دوست خوبم به من و هیچ کس دیگه ای ارتباط نداره شما در خانواده خودتون چه میگذره یا چه مشکلاتی دارید
کسی پول پرداخت نمی کنه که وقتی بر فرض مثال تیکت زد یا... شما بهش اصول خانواده داری و شرایط خودتون رو تذکر بدید
در هر شرایطی هم که باشید وظیفه دارید فقط به کار فکر کنید و به نحو احسن پاسخ مشتری رو بدید!

مشکل دیگه بعضی از ما هم همینه این که فکر می کنیم مشکلات ما بدترین ها هستند و باید دیگران ما رو درک کنند یا ...
متاهلی و ... رو همه دارند دوست عزیز مشکل شما تنها نیست
هرچیزی جای خودش برای آدم مسئولیت ایجاد می کنه
اگر شما هنوز نتونستید زندگی شخصی خودتون رو جدا از کار مدیریت کنید بهتره در موردش بیشتر فکر کنید

iranian-portal
June 18th, 2012, 03:06
خود من یک مشتری داشتم یک بازی فکستنی خریده بود زنگ زده بود بهم هزار تا بارم کرد.. گفتم درست نصبش کردید؟ برگشت گفت من کلاس کامپیوتر رفتم! icdl و یک بازی براش آب خوردنه و ... آخرش فهمیدم نمیدونه کرک بازی اصلا یعنی چی!! خوب اینجا تقصر من هست یا ندونم کاری مشتری؟

فرمایشات شما کاملا منطقی هست اما سرویس دهی داریم تا سرویس دهی
ممکنه هردوی ما از یک فروشنده وی پی اس خرید کنیم
شما بعد از 1سال هنوز یک درخواست پیشتیانی هم نداده باشید
اما بنده روزی 2تا درخواست میدم
و هردوی ما هم از لحاظ اطلاعاتی و مدیریت سرور در یک سطح هستیم
اما تفاوت در هدف و نوع استفاده از سرویس خریداری شده است
شما ممکنه وی پی اس خرید کردید که ماهی یکبار ریموت کنید برای بک آپ
و در مقابل من سرور برای نرم افزاری می خوام که ماهیت این نرم افزار باعث میشه سرور در روز 2بار به مشکل بخوره و هیچ راه حلی هم نداشته باشه جز اقدامات پشتیبانی!!! پس حق مشتری هست که بابت پولی که پرداخت کرده خدمات پشتیبانی اساسی دریافت کنه
اگر تیکت زدم و گفتم آقا میشه بهم یاد بدید چطوری سرور رو ریست کنم و جواب نگرفتم جای اعتراضی نیست چون پشتیبانی جای این حرفا نیست
اما اگر تیکت زدم و گفتم نرم افزار روی شبکه اختلال ایجاد کرده لطفا ری استارت کنید و بعد از 48 ساعت جواب گرفتم فکر نمی کنم دیگه اسمش پشتیبانی خوب باشه

shivahost
June 18th, 2012, 13:41
ابتدای امر در جواب این نقل قول باید بگم
جسارت نباشه اما فکر می کنم پاتون رو از ایران بیرون نگذاشتید!
بنده هلند/آمریکا/سوئد زندگی کردم برای مدت کوتاهی و 99درصد آشنایان در این کشورها هستند
محض اطلاع شما در کشورهای خارجی ما برای هر چیزی عنوان "خانواده"داریم
پزشک خانواده/حسابدار خانواده/مشاور خانواده/.....
کشورهای خارجی تجارت نقد معنی نداره
حقوق و مزایا معمولا درصدی به صورت شرایط وام برای خرید خونه/ماشین/... در نظر گرفته میشه
مردم کشورهای خارجی به جرات می تونم بگم از ایرانی ها بیشتر زندگی اقساطی دارند با این تفاوت که مدیریت زندگی قسطی رو بلد هستند
تو کشورهای خارجی شخصا دیدم مردم برای تک تک واحد پولی که دارن خرج می کنند از هفته ها قبل برنامه ریزی کردند
مثلا طرف می خواد بره پیتزا نوش جان کنه دو هفته برای خوردن پیتزا و پولش برنامه ریزی کرده
اما ایران رو دقت کردید؟با رفیق یا خانواده گرامی یک پیتزا فروشی می بینید یک دفعه هوایی میشید و میگید بریم پیتزا میل کنیم!!!!
شاید در کشورهای خارجی شما شنیده باشید درآمد بالاست تفاوت طبقاتی درآمد کم هست
اما سطح مالیات و خیلی موارد دیگه زندگی در کشورهای خارجی رو 100% صنعتی و کاری کرده
شما تو ایران داری عشق و حال می کنی تو چند تا برنامه عشق و حال های خارجی رو نگاه می کنی میگی زندگی یعنی این!!!
اما نه دوست من بد نیست با خانواده گرامی فقط برای یک سال بهترین کشور خارجی از نظر خودتون زندگی کنید تا متوجه حرفم بشید و ببینید که خارج چطور به شما پول میدن و برای تک تک واحد پولی پرداخت به شما ازتون حساب کتاب می خوان
شاید سطح رفاه خارج براتون آسایش بخره اما فکر نکنید آسمون پول و کار در خارج راحت تر از ایران هست

کل نوشته های شما در بالا باز هم بیان گر چند شغلی بودن هر شخص در این کشور ها نبود. بله در مورد سخت و واقعی بودن کار در این کشورها و بسیار حسابگر بودن مردم آن ها حرفی نیست. اما واقعا افراد چند شغله بسیار نادر پیدا می شوند مگر ایرانی های مهاجر....!

به لطف سیاسیت های کشور همه ما فامیل و آشناهای نزدیک در خارج داریم. به عنوان مثاب بنده هم 2 تا عمو دارم که حدود 30 سال است در کاناد و آلمان هستند. پسر عمه دارم 15 ساله لندنه! دایی و فامیل های زن داییم از قبل از انقلاب در استرالیا هستند. و همه آنها تک شغلی هستند.

HyperServer
June 18th, 2012, 13:58

مشکلی داری بکوپ دکمرو :)) دلیل نمبشه شما هر پستی رو اسپم ببینی که اینجا مدیر داره پستم مشکل داشته باشه پاک میشه !

شما سعی نکن مدیر بازی در بیاری که بهت نمیخوره :))

RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
عضو انجمن http://www.webhostingtalk.ir/avatars/roobinaserver-43051.gif?dateline=1333357601 (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) تاریخ عضویتMar 2012
محل سکونتTehranنوشته ها585
تشکر46تشکر شده 409 بار در 329 پست

shivahost
June 18th, 2012, 14:02
در مورد این مسئله هم فکر می کنم نزدیک به 3بار در 3پست مبحث خانواده رو پیش کشیدین
بد نیست بدونید حتی در همین کشورهای خارجی هم هیچ اهمیتی به این که شما چه مشکل خانوادگی دارید نمیدن فقط معنی یک کلمه رو متوجه میشن و اون هم کار هست براشون فرقی نداره همسر شما مریض باشه یا مهمون داشته باشید!!!!!
تو ایران بازهم خدا رو شکر ما احساسی تر هستیم و به این چیزا اهمیت میدیم
اما اینجا جریان کار و تجارت هست دوست خوبم به من و هیچ کس دیگه ای ارتباط نداره شما در خانواده خودتون چه میگذره یا چه مشکلاتی دارید
کسی پول پرداخت نمی کنه که وقتی بر فرض مثال تیکت زد یا... شما بهش اصول خانواده داری و شرایط خودتون رو تذکر بدید
در هر شرایطی هم که باشید وظیفه دارید فقط به کار فکر کنید و به نحو احسن پاسخ مشتری رو بدید!

مشکل دیگه بعضی از ما هم همینه این که فکر می کنیم مشکلات ما بدترین ها هستند و باید دیگران ما رو درک کنند یا ...
متاهلی و ... رو همه دارند دوست عزیز مشکل شما تنها نیست
هرچیزی جای خودش برای آدم مسئولیت ایجاد می کنه
اگر شما هنوز نتونستید زندگی شخصی خودتون رو جدا از کار مدیریت کنید بهتره در موردش بیشتر فکر کنید

شما اصلا متوجه منظور من نشدی!

بله مشکلات شخصی من یا هر سرویس دهنده ای به هیچ کس ارتباطی ندارد! اما اگر من تصادف کنم و 2 روز در بیمارستان بیهوش باشم و شما در این مدت درخواست ریست داده باشید و بعد از 48 ساعت به زور بهتون پاسخ بدهم چی میشه؟

آیا اصلا توانایی داشتم بهتون پاسخ بدهم؟
آیا برای شما قابل قبول هست که من یک نفری کار کنم و در این شرایط دست شما به هیچ چیزی بند نباشد؟ آیا بجای دعوی تماس می گیرید احوالم را بپرسید یا غر می زنید بخاطر پشتیبانی ضعیف!؟
مطمئننا اصلی ترین حرف افراد در این زمان این است: یعنی جز شما کسی نبود؟ یک نفری هم شد کار؟ خب 100 تومان بدهید یک نفر اینطور مواقع کمک کنه! دیدم که میگم

دوست عزیز کل حرف من این هست که این کار نمی تونه با یک نفر پیش بره! شما میگید میشه؟ اگر میشه در شرایط فوق مثل تصادف با سرویس دهنده چه برخوردی خواهید کرد که 48 ساعت جوابتون رو نداده چون داشته می مرده!؟

شما می خوای به عنوان یک موسسه هاستینگ کار کنی! خب یک شرکت بهتون مراجعه می کنه برای راه اندازی سایت؟ کجا باهاش قرار می گذاری؟ در اتاق خواب خونه؟ یا مجبوری دفتری داشته باشی!؟ حتی اگر یک اتاق از یک شرکت باشه باز هم هزینه داره. شماره تلفن ثابت نداشته باشی 50% اعتبار کم داری! گاهی مجبوری فاکتور رسمی بدهی یا اینکه بخاطر نداشتن شرکت مجبوری با بخش بزرگی از بازار خداحافظی کنی!

تاپیک شما موضوعش اینه که چرا وجدان کاری از بین رفته! در حالیکه شما خودت داری می گی از همه هزینه ها بزنید و تنها بشینید خانه و ساپورت کنید! با این که این حالت شکننده ترین حالت تجارت هست! البته می دانم خیلی ها دارند این کار رو می کنند و واقعا از ته دل دعا می کنم هیچ وقت مشکلی براشون پیش نیاد. اما آنها هم بالاخره باید فکری برای مواقع ضروری بکنند. اگر تا بحال برایشان مشکلی پیش نیامده خدا را شکر کنند اما آینده را به امید خدا جلو نروند و برنامه ریزی کنند برای مواقع بحرانی!