ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد vps

succes
June 15th, 2012, 13:57
سلام دوستان ... چندتامشکل داشتم سایت رو گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید

1. من به جایی که ازش VPS گرفتم گفتم دایرکت ادمین نصب کنه ، نصب کرد ولی چون اولین تجربه بود، همه جاش رو انگولک کردم و بهم زدم الان تو خیلی جاها خطا میده !! من خودم می تونم سیستم رو rebuild کنم یا دایرکت ادمین رو به حالت تنظیمات اولیه برگردونم ؟!

2.به چند تا از کاربرهام هاست دادم ولی وقتی میخواستن اسکریپتی نصب کنن اسکریپت قادر نبود فایل کانفیگ ایجاد کنه و کاربر باید دونه دونه فایها رو 777 میکرد !
من با استفاده از این آموزش این مشکل رو حل کردم ولی خیلی پیچیده بود فک کنم اینم باعث مشکلاتی شده !!
لینک : [HOWTO] mod_ruid2 (http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=37467&page=1)

من تو هاست هایی که می خریدم، با دسترسی 755 فایلها، اسکریپت میتونست فایل کانفیگ و ... ایجاد کنه ! چه جوری می تونم هاستهامو اینجوری کنم ؟! دیگه نیازی نباشه دستی فایها 777 بشه...

3.بک آپ هامو از هاست به سرور منتقل میکنم ولی همش با مشکل روبه رو میشه و خیلی وقتها مینویسه database username long

m_dg_farari
June 15th, 2012, 15:39
سلام،
1- خیر به این راحتی ها نیست! باید مجدد سیستم عامل براتون نصب کنن و دایرکت ادمین رو نصب کنن. در کل تعمیر سخت تر از ساختن هست!
2 و 3- به هیچ عنوان سرویس بدون کانفیگ اسفاده نکنید!
شمایی که بار اول هست میخواین سرویس داشته باشید ف کانفیگ رو حتما به شخصی معتبر بسپارید تا تمامی تنظیمات رو براتون انجام بشه.
کانفیگ وی پی اس برای راه اندازی هاستینگ اشتراکی ، به این سادگی ها هم نیست! اونم با کنترل پنل مزخرفی مثل دایرکت ادمین که کلا من نمیدونم چرا به این میگن "کنترل پنل" و این چه کنترل پنلی هست که هر کاری که بخوای روی سرور بکنی باید از اس اس اچ بکنی! تازه مشکل هم برات درست میکنه توی خود اس اس اچ.

succes
June 15th, 2012, 16:02
ولی بزرگترین شرکت های فروش هاستینگ هم از این پنل استفاده می کنند !!

منو نا امید کردین دوست عزیز !!

m_dg_farari
June 15th, 2012, 16:05
این کنترل پنل رو اصلا بهش نمیشه گفت کنترل پنل! چون هیچی نداره و هیچ کاری نمیکنه
شما اگر کارتون رو تازه میخواین شروع کنید پیشهاد میکنم اصلا سمت این کنترل پنل نرید!
بله شرکت های بزرگ توان مدیریت سرور رو دارن با استفاده از اطلاعاتی که از لینوکس دارن! نه با استفاده از این کنترل پنل!
باز میل خودتون هست...

RoobinaServer
June 15th, 2012, 16:22
ولی بزرگترین شرکت های فروش هاستینگ هم از این پنل استفاده می کنند !!

منو نا امید کردین دوست عزیز !!

بهترین امنیت - سادگی در کنترل پنل - پر طرفدار ترین کنترل پنل - پر مشتری ترین کنترل پنل - بیشتر استفاده شرکت ها از کنترل پنل سیپنل هست.

بزرگترین شرکتهای فروش هاست علاوه بر سیپنل دایرکت ادمین هم دارند که به قول معروف جنسشون جور باشه که همه جور مشتری را جذب کنند.(این سیاست کاری را پای محبوبیت دایرکت ادمین بیشتر از سیپنل نگذارید)

یا حق

mehdifx
June 15th, 2012, 16:32
اگه کنترل پنل مزخرفی باشه مطمئن باشید تا الان کسی ازش استفاده نمیکرد.

من این حرف را قبول ندارم و دایرکت ادمین را بعنوان یه کنترل پنلی که کار را راه بندازه و حتی سایتهای بزرگ را هم پشتیبانی کنه را میشناسم.

RoobinaServer
June 15th, 2012, 16:34
دایرکت ادمین را بعنوان یه کنترل پنلی که کار را راه بندازه و حتی سایتهای بزرگ را هم پشتیبانی کنه را میشناسم.

تایید میشه. کار راه میندازه :)

succes
June 15th, 2012, 16:41
با توجه به اینکه من واسه سایت های خودم VPS میخوام! نه واسه فروش هاست بصورت گسترده ! واسه همین نمی تونم مبلغ زیاد Cpanel رو که ماهانه 30 تومن هست + سرور و ... برسونم ! )میتونم ولی مقروم به صرفه نیست !)
درضمن چند جا دیدم و شنیدم که امینت دایرکت ادمین بالاتر از سی پنل هست ...

succes
June 15th, 2012, 16:48
اگه ممکنه در مورد گزینه 2 در ارسالم راهنمایی کنید ...

وقتی تو هاست ها مثلا میخوای ورد پرس نصب کنی، خودش فایل کانفیگ می سازه ولی تو هاست vps من یه ورد پرس نصب کردم و مجبور شدم پوشه رو 777 کنم تا فایل کانفیگ ساخته شه !
اینجوری اگه یکی بخواد یه اسکریپت نصب کنه که 100 تا فایل آپلود داره باید دونه به دونه 777 کنه !! درحالیکه من تاحالا هاستهایی که خریدم این مشکل رو نداشتم و با 755 میشد فایل کانیگ رو یاخت...

webdata
June 15th, 2012, 16:49
چند سال پیش از این کنترل پنل استفاده کردم و همون موقع هم ازش زده شدم. به نظر بنده هم "کار راه انداز" هست و در کل هرگز به cPanel ترجیحش نمیدم.

mehdifx
June 15th, 2012, 16:49
سی پنل بدلیل مصرف بالای رم برای وی پی اس معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه و بهترین یا دایرکت ادمین و یا کلکسو هست..

طبعا دایرکت ادمین از کلکسو هم بهتره..

m_dg_farari
June 15th, 2012, 16:50
با توجه به اینکه من واسه سایت های خودم VPS میخوام! نه واسه فروش هاست بصورت گسترده ! واسه همین نمی تونم مبلغ زیاد Cpanel رو که ماهانه 30 تومن هست + سرور و ... برسونم ! )میتونم ولی مقروم به صرفه نیست !)

سلام
بله برای استفاده ی ضخصی به صرفه نیست که سی پنل استفاده کنید! اما خوب باز هم میگم ، دایرکت ادمین به شدت امکانات پایینی داره.
اما در مورد امنیت. خیر اصلا اینطور نیست.
دلیل اینکه شاید گاها بشنوید که دایرکت ادمین امنیت بهتری داره ، این هست که دایرکت ادمین اصلا امکاناتی نداره و چیزی نداره که هکر بخواد نفوذی بهش انجام بده! همه ی راه های امنیتی باید از طریق خود سیستم عامل بسته بشه! اما سی پنل چون محبوب تر هست و بیشتر کاربرد داره ، بیشتر مورد هدف قرار میگیره و مسلما باگهای بیشتری هم ازش گرفته میشه تا دایرکت ادمین!

وقتی محیط نمونه بزگتر باشه ، مسلما احتمال هم وسیع تر میشه!

Arashdn
June 15th, 2012, 16:51
سلام
هر دو تا کنترل پنل مزایای خودشونو دارن و نمیشه هیچ کدوم رو بر دیگری برتری داد

در حالت پیشفرض نصب
با کانفیگ مناسب امنیت هر دو تا رو میشه به حد عالی رسوند

mehdifx
June 15th, 2012, 16:54
سلام
بله برای استفاده ی ضخصی به صرفه نیست که سی پنل استفاده کنید! اما خوب باز هم میگم ، دایرکت ادمین به شدت امکانات پایینی داره.
اما در مورد امنیت. خیر اصلا اینطور نیست.
دلیل اینکه شاید گاها بشنوید که دایرکت ادمین امنیت بهتری داره ، این هست که دایرکت ادمین اصلا امکاناتی نداره و چیزی نداره که هکر بخواد نفوذی بهش انجام بده! همه ی راه های امنیتی باید از طریق خود سیستم عامل بسته بشه! اما سی پنل چون محبوب تر هست و بیشتر کاربرد داره ، بیشتر مورد هدف قرار میگیره و مسلما باگهای بیشتری هم ازش گرفته میشه تا دایرکت ادمین!

وقتی محیط نمونه بزگتر باشه ، مسلما احتمال هم وسیع تر میشه!

من نمیدونم چرا اینقدر با دایرکت ادمین مشکل دارید.. :دی

چندتا از هاستینگهای معتبر ایران از همین کنترل پنل دارن سرویس میدن.. نمیشه گفت بده ...

خوشبختانه افرادی هم هستن که با دریافت مبلغی این کنترل پنل را بهینه و امنتر کنن...

به نظر من برای وی پی اس بسیار بسیار خوب هم هست.

succes
June 15th, 2012, 16:58
دوستان کسی می دونه من الان مشکلات مربوط به سطح دسترسی فایلهامو چه جوری رفع کنم ؟؟

saeedxxx
June 15th, 2012, 17:01
از php در حالت fcgi به جای cli استفاده کنید مشکل حل خواهد شد... اگر طریقه کمپایل php رو بلد نبودید بگید تا اینجا بگذارم.

succes
June 15th, 2012, 17:08
از php در حالت fcgi به جای cli استفاده کنید مشکل حل خواهد شد... اگر طریقه کمپایل php رو بلد نبودید بگید تا اینجا بگذارم.

ممنون میشم بذارید ...

succes
June 15th, 2012, 17:23
البته اینم بگم که بار اول ، از طریق ssh دستورات این صفحه رو اجرا کردم و این مشکلم حل شد ( نصف و نیمه اجرا کردما !! ) : [HOWTO] mod_ruid2 (http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=37467&page=1)

ولی بعد از rebiuld دوباره میخوام اونجوری بشه ! ولی از طریق صفحه ذکر شده اون کار رو نمی کنم چون مشکلات زیادی واسه سرور ایجاد کرد (باز نمی دونم مشکل از اون بود یا ربطی بهش نداشت !!) دوستان راهنمایی کنید این صفحه هدفش چیه و چی میخواد رو سرور نصب شه !؟

saeedxxx
June 15th, 2012, 17:41
ممنون میشم بذارید ...

این دستورات رو وارد کنید:

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build clean
nano options.conf

و سپس مقادر زیر رو تغییر بدید:

[
php5_cli=yes
php5_cgi=no

به :

php5_cli=no
php5_cgi=yes
و در آخر:

./build php

اگر جایی مشکل بود بگید

succes
June 15th, 2012, 18:07
این کارا امنیت سرور رو دستکاری نکنه رفیق !؟ ممنون بابت آموزشت دوست خوبم ..

saeedxxx
June 15th, 2012, 18:48
اتفاقا از لحاظ امنیتی بهتر هم میشه ... چون با این کار suphp فعال میشه و دیگه نیازی به دادن پرم 777 نیست به پوشه ها

mehdifx
June 16th, 2012, 00:09
این دستورات رو وارد کنید:

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build clean
nano options.conf

و سپس مقادر زیر رو تغییر بدید:

[
php5_cli=yes
php5_cgi=no

به :

php5_cli=no
php5_cgi=yes
و در آخر:

./build php

اگر جایی مشکل بود بگید

این روش تأیید میشه. من خودم انجام دادم و راضی هم هستم.