PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد

fr_sdgh
June 15th, 2012, 13:48
سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
سایت نمونه پلان H (http://www.webiranian.com/plane-h.html)

sina_mech
June 15th, 2012, 14:14
whmcs مختص مدیریت کاربران و فروش ایجاد شده و میتونه به خیلی از کنترل پنل ها متصل بشه و به صورت خودکار اکانت ایجاد کنه، suspend کنه یا حذف کنه. بعید میدونم که بشه این کارا رو با جوملا انجام داد! اصلاً ماهیت این دوتا کلاً متفاوته :)

succes
June 15th, 2012, 14:17
این دو برای کار و هدف متفاوتی خلق شدن !!

lived
June 15th, 2012, 14:39
با جوملا خیلی کارها میشه انجام داد چون واقعا قوی است ولی whmcs یه اسکریپت مختص پشتیبانی است و برای دامین و هاست و سرور فوق العاده عالی است البته سیستم های قویتر هم هست ولی اگر رایگانی میخواین یه نسخه نال شده همین رو استفاده کنید

reeza
June 15th, 2012, 14:55
جوملا یه افزونه مخصوص فروش هاست داره اما در حد حسابداری باقی می مونه ولی whmcs افزونه های مدیریتی با قابلیت ساسبند اتوماتیک فعال کردن و خیلی چیزایی که حتی بعضی اسکریپت های مدیریت هاست ندارن چه برسه به جوملا . به نظر من از جوملا برای سایت اصلی استفاده کنید و برای قسمت فروش از whmcs استفاده کنید. این هم لینک کامپوننت افزونه فروش هاست جوملا:
کامپوننت فروش هاستینگ (http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/145-hosting-selling.html)

fr_sdgh
June 15th, 2012, 16:10
وقتی جوملا افزونه برای این مورد ارائه داده به این معنی هست که میشه و شدنی هست. والا شما همه میگفتید whmcs فقط Whmcs! تحقیق کردم دیدم boxbilling سیستم کاربر پسندتر، امنیت بهتر، رایگان هم هست فول آپشنش 71 دلار!!!!!!!!!!!!!!!! در مقابل 324 دلار whmcs :64:
خوب مواردی که نمیشه رو میخوایم لیست کنیم البته بدون در نظر گرفتن افزونه های جوملا.
1-"بصورت خودکار اکانت ایجاد میکنه!" من فکر میکردم باید به whm رفت و اکانت رو ایجاد کرد من اشتباه میکنم!:-| مراحل رو میشه به سادگی تو جوملا انجام داد.
2-"حذف یا ساسپند" این کار بر عهده whm هست فقط ارسال ایمیل های مکرر با whmcs هست درسته؟ که خیلی از کاربران هم با این موضوع مخالف هستن یکیش من.

fr_sdgh
June 15th, 2012, 16:21
آیه 64 سوره whmcs ؟! :^O
فکر میکنم دارم موعظه میکتم تو فروش هاست. با این عوضا جلوی همه فروشندگان هاست باید یه علامت سوال بیاد چرا این همه هزینه! چرا باگ!

danitfk
June 15th, 2012, 16:48
فکر میکنم دارم موعظه میکتم تو فروش هاست. با این عوضا جلوی همه فروشندگان هاست باید یه علامت سوال بیاد چرا این همه هزینه! چرا باگ!
من خودم whmcs نال شده استفاده می کنم اما اگه یه سری پچ امنیتی بریزی اوکی میشه ! :64:
ولی Whmcs یه سری اس کیو ال انجکت هایی میشه باهاش کرد.. :105: یه رو 13 تا وب هاستینگ دیفیس شد :-$

sina_mech
June 15th, 2012, 16:54
بیشتر راجع به boxbilling تحقیق کنید. ماژول ها خیلی مهم هستند، بهترین سیستم مدیریت فروش بدون ماژول ها شاید خیلی مفید نباشه.

mehdifx
June 15th, 2012, 17:00
وقتی جوملا افزونه برای این مورد ارائه داده به این معنی هست که میشه و شدنی هست. والا شما همه میگفتید whmcs فقط Whmcs! تحقیق کردم دیدم boxbilling سیستم کاربر پسندتر، امنیت بهتر، رایگان هم هست فول آپشنش 71 دلار!!!!!!!!!!!!!!!! در مقابل 324 دلار whmcs :64:
خوب مواردی که نمیشه رو میخوایم لیست کنیم البته بدون در نظر گرفتن افزونه های جوملا.
1-"بصورت خودکار اکانت ایجاد میکنه!" من فکر میکردم باید به whm رفت و اکانت رو ایجاد کرد من اشتباه میکنم!:-| مراحل رو میشه به سادگی تو جوملا انجام داد.
2-"حذف یا ساسپند" این کار بر عهده whm هست فقط ارسال ایمیل های مکرر با whmcs هست درسته؟ که خیلی از کاربران هم با این موضوع مخالف هستن یکیش من.

کاملا تأیید میشه....

fr_sdgh
June 15th, 2012, 17:36
بیشتر راجع به boxbilling تحقیق کنید. ماژول ها خیلی مهم هستند، بهترین سیستم مدیریت فروش بدون ماژول ها شاید خیلی مفید نباشه.
خودش مرغوبیت نداره دیگه ماژول هاش رو بی خیال شین! وقتی بهش بها بدین ماژول هم خواهد داشت. مثلا من بهش بها دادم payline رو داریم الان...

fr_sdgh
June 15th, 2012, 17:39
من خودم whmcs نال شده استفاده می کنم اما اگه یه سری پچ امنیتی بریزی اوکی میشه ! :64:
ولی Whmcs یه سری اس کیو ال انجکت هایی میشه باهاش کرد.. :105: یه رو 13 تا وب هاستینگ دیفیس شد :-$
باکسبیلینگ هر مشکلیداشته باشه بالای کنترل پنل بصورت هشدار خواهد اومد مثلا پاک کردن فابل install یا دانلود ورژن جدید. یعنی سریع ترین حالت برای جلوگیری از باگ!

habiballahafg
June 20th, 2012, 22:06
جوملا برای ساخت و مدیریت وب سایت ساخته شده ولی whmcs برای ثبت سفارش و کلا فروش و پشتیبانی هاست و دامه ساخته شده که به هیج وجه نمیتوان از جوملا به جای ان استفاده کرد ولی میتوانید در سایت های ارایه هاستینک در صفحه اصلی و بازاریابی از جوملا استفاده کنید