PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : reseller club

ehsan_mohebbi
June 14th, 2012, 23:20
سلام چه جوری میشه وارد پنل دومین شد ؟

nasa_de
June 14th, 2012, 23:26
سلام چه جوری میشه وارد پنل دومین شد ؟

سلام،
از شرکتی که دامین رو خرید فرمودید، درخواست کنید تا مشخصات پنل رو به شما ارائه کنند.

ehsan_mohebbi
June 14th, 2012, 23:27
نه داداش میخوام از طریق reseller club اقدام کنم

nasa_de
June 14th, 2012, 23:30
نه داداش میخوام از طریق reseller club اقدام کنم

اگر منظور این هست که میخواهید در رسلر کلاب ثبت نام کنید و از انجا به صورت مستقیم دامنه خرید کنید و ... ، ابتدا باید ثبت نام کرده و صپس 99 دلار پرداخت بفرمایید تا اکانت شما را اکتیو کنند.
اگر منظور این است که دامنه را از شرکتی خرید کرده اید و حال قصد دارید وارد پنل آن دامنه بشوید باید پنل را از شرکت یا فردی که دامنه را از ایشون خرید فرمودید درخواست کنید.

ehsan_mohebbi
June 14th, 2012, 23:33
نه عزیز بگذارید واضح بگم . من توی پنل ریسلر دومین ام شارژ نداشتم و فقط 0.2 USD داشتم ، مجبور شدم از یکی دیگه دامنه را بخرم . حالا هم ایشون می گه باید ماهانه به من 50 هزار تومان بدی تا dns ها رو برات درست کنم . حالا من میخوام پنل دومین اش را هک کنم ، چه جوری باید محل login اش را پیدا کنم

m3hdi
June 15th, 2012, 00:16
نه عزیز بگذارید واضح بگم . من توی پنل ریسلر دومین ام شارژ نداشتم و فقط 0.2 USD داشتم ، مجبور شدم از یکی دیگه دامنه را بخرم . حالا هم ایشون می گه باید ماهانه به من 50 هزار تومان بدی تا dns ها رو برات درست کنم . حالا من میخوام پنل دومین اش را هک کنم ، چه جوری باید محل login اش را پیدا کنم

حالا اسم فیلم چیه ؟ :)

Only4U
June 15th, 2012, 01:14
اگه دامین از خودته از طریق مراجع قانونی اقدام کن ، اینجور که داری میگی اصلا دامین از شما نیست و میخوای یه کاری بکنی که نباید بکنی :دی
شما حتی پنل کاستومری هم ندارید از دامین چجوری میخواید بفهمید کجاس پنلش ؟ یه هویز هم بگیر شاید کمکت کنه ! (شاید!!!)
اگه میخوای هک کنی اصلا بحث در این باره نمیکنم اینجا !