PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب با لایت اسپید

Mr_Parham
June 14th, 2012, 22:05
سلام

می دونم که توی این انجمن بیشتر درخواست سرویس جواب میگیره ولی خوب متاسفانه این دفعه سوال دارم.

این وبسایتی که مشکل توش هست ==> ExpressLeech - Easy way to share your files (http://www.expressleech.com/)
حالا مشکل چیه، مشکل اینجاست که وقتی فایل های بالایی 500-600 مگابایت از رپیدشیر (فقط و فقط رپیدشیر) ریموت اپلود می کنه کاربر گیر می کنه، هر دفعه هم یک جای متفاوت هست، مثلا دقیق روی 500 گیر نمی کنه که بگم مشکل از محدودیت هایی هست که خودم اعمال کردم
توی فروم لایت اسپید و WHT.com مطرح کردم، توی فروم لایت اسپید بعد از یک مدت Staff ها بی خیال تاپیک شدند دیدند نمی تونند کمک کنند، توی WHT.com هم یک کلاهبرداد گیرمون افتاد که هزینه گرفت و سرور رو گند زد بهش رفت

نکته : مشکل از لایت اسپید هست، چون روی Apache بدون مشکل کار می کنه و همچنین تیم پشتیبانی این اسکریپت هم گفته که از Litespeed هست.

حالا دوستان اگر چیزی به ذهنش میرسه خوشحال میشیم با ما هم Share کنه

ممنون
پرهام

Mr_Parham
June 15th, 2012, 03:00
کسی نبود ؟

pardishosting
June 15th, 2012, 21:30
لینک بررسی مشکل در فورم لایت اسپید رو می شه بدید ؟

Mr_Parham
June 15th, 2012, 21:58
لینک بررسی مشکل در فورم لایت اسپید رو می شه بدید ؟
Problem with uploading large files =/ - LiteSpeed Support Forums (http://www.litespeedtech.com/support/forum/showthread.php?t=5884)

pardishosting
June 15th, 2012, 22:11
امکانش هست ، مشخصات ادمین لایت اسپید رو برام بفرستید ؟

Mr_Parham
June 16th, 2012, 14:13
امکانش هست ، مشخصات ادمین لایت اسپید رو برام بفرستید ؟
خبری نشد دوست عزیز :)

securityboys
June 16th, 2012, 14:30
لایسنس داره ؟
ممکنه شما خوب نصب نکرده باشید دوباره ابدیت کنید این مشکل قبلا دیدم . دوستم دوباره ابدیت کرد درست شد . بعضی وقت ها هم موقع اپلود توی سی پنل هم گیر میکرد

Mr_Parham
June 16th, 2012, 14:47
لایسنس داره ؟
ممکنه شما خوب نصب نکرده باشید دوباره ابدیت کنید این مشکل قبلا دیدم . دوستم دوباره ابدیت کرد درست شد . بعضی وقت ها هم موقع اپلود توی سی پنل هم گیر میکرد
بله
تست کردیم قبلا، فایده نداره

MJmoonwalk
June 16th, 2012, 15:34
سلام
با اسکریپت Rapidleech هم امتحان کن ببین انتقال گیر میکنه یا نه
مقدار memory limit رو توی php افزایش بده

ini_set('memory_limit', '128M');

Reza.exe
June 16th, 2012, 16:19
max_upload_filesize
هم چک کن مقدارشو

faranetwork
June 16th, 2012, 16:38
با کاربر Woshka صحبت کنید میتونه مشکلتون رو حل کنه

Rz04
June 16th, 2012, 18:51
site.com:7080
configuration>server>external app
lsphp5 را ادیت کن و Memory Soft Limit و Memory Hard Limit را افزایش بده و لایت اسپید را ری استارت کن. به احتمال زید مشکلت حل میشه.
بدرود

Mr_Parham
June 17th, 2012, 13:37
سلام
با اسکریپت Rapidleech هم امتحان کن ببین انتقال گیر میکنه یا نه
مقدار memory limit رو توی php افزایش بده

ini_set('memory_limit', '128M');
تست کردم نشد !

max_upload_filesize
هم چک کن مقدارشو
تست کردم نشد !

با کاربر Woshka صحبت کنید میتونه مشکلتون رو حل کنه

توی سایتشون حدود 3 هفته پیش براشون پیغام ارسال کردم جواب ندادند

site.com:7080
configuration>server>external app
lsphp5 را ادیت کن و Memory Soft Limit و Memory Hard Limit را افزایش بده و لایت اسپید را ری استارت کن. به احتمال زید مشکلت حل میشه.
بدرود
تست کردم نشد !

پ ن . دوباره تست می کنم این سه پیشنهاد رو الان ولی قبلا تست کردم هر سه رو

Mr_Parham
August 30th, 2012, 02:30
یکی از دوستان توی این فروم به ما گفتند که مقدار tmp رو افزایش بدید، مشکل ما حل شد برای مدت خیلی زیادی ولی دوباره شروع شده و باز هم مثل قبل کسی نمی تونه کمک کنه، دوستان نظری ندارند؟؟

Mr_Parham
August 30th, 2012, 20:12
کسی نبود؟

Ashkankamangar.ir
August 30th, 2012, 21:23
با من درارتباط باشید درخدمتم

hamid.jafary
September 1st, 2012, 12:30
http://www.litespeedtech.com/support/forum/showthread.php?t=6056

بجایی نرسید؟

فقط مشخصاً با Download از Rapidshare مشکل دارید؟
تا اونجایی که متوجه شدم، اطلاعات Progress Bar رو روی Hard مینویسه و بعد از طریق Ajax میخونه. نمیشه تنظیمش کرد که اطلاعات رو تو Ram نگه داره؟

Mr_Parham
September 2nd, 2012, 15:40
http://www.litespeedtech.com/support/forum/showthread.php?t=6056

بجایی نرسید؟

فقط مشخصاً با Download از Rapidshare مشکل دارید؟
تا اونجایی که متوجه شدم، اطلاعات Progress Bar رو روی Hard مینویسه و بعد از طریق Ajax میخونه. نمیشه تنظیمش کرد که اطلاعات رو تو Ram نگه داره؟

خیر متاسفانه
برای رپیدشیر زود Stop می کنه ولی فایل های خیلی بزرگ برای مثال 10 گیگ هم همچین مشکلی دارند
توی اسکریپت نمیشه این تغییرات رو ایجاد کرد

hamid.jafary
September 3rd, 2012, 02:33
برنامه، اگر Progress Bar هم کار نکنه به Download ادامه میده. ظاهراً مشکل موردی دارید نه یه چیز ثابت. پس مشکل یا از Serverی که ازش Download میشه یا خود برنامه (یا شاید هم تنظیمات Perl)، نه Web Server.