PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps

mohammadmoozeh
June 14th, 2012, 14:45
با عرض سلام و خسته نباشيد

درخواست سرور مجازي ايران با مشخصات زير :

RAM : 512MB
HDD : 25GB
BANDWIDTH : 500GB per month

پهنای باند روی شبکه داخلی (ايران) هم باشد فرقي نمي كند
بقيه مشخصات هم مهم نيست فقط زمان پايداري سرور خوب باشد .
هدف استفاده :‌ گيم سرور كال اف ديوتي 4

لطفا قيمت خود را اعلام كنيد.

RezaFH
June 14th, 2012, 14:56
سلام

دوست عزیز فکر میکنم مقدار پهنای باند درخواستی شما برای سرور مجازی در ایران خیلی زیاد هست!
اگر اشتباه نکنم، اکثر دیتاسنتر های ایرانی هر 100 گیگابایت رو حدود 30-40 هزار تومان ارائه میدن که فقط هزینه پهنای باند در این صورت میشه بالای 150 هزار تومان
مگر اینکه پهنای باند روی شبکه داخلی بخواید که نمیدونم تا چه حد کاربرد داشته باشه ...

RezaFH
June 14th, 2012, 14:57
با سلام در خدمتیم
تحویل نیم ساعت بعد از سفارش
پشتیبانی واقعی 24 ساعته
از ovh

erver 2
CPU : 1core
RAM: 512
HDD :50 گیگ
port : 100
bandwidth : نا محدود

*15,000تومان ماهانه

سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست (http://sarv-it.ir/portal/cart.php?gid=8)

عزیزم اول پست رو با دقت بخونید بعد آفر بدید ;)

mohammadmoozeh
June 14th, 2012, 15:02
سلام

دوست عزیز فکر میکنم مقدار پهنای باند درخواستی شما برای سرور مجازی در ایران خیلی زیاد هست!
اگر اشتباه نکنم، اکثر دیتاسنتر های ایرانی هر 100 گیگابایت رو حدود 30-40 هزار تومان ارائه میدن که فقط هزینه پهنای باند در این صورت میشه بالای 150 هزار تومان
مگر اینکه پهنای باند روی شبکه داخلی بخواید که نمیدونم تا چه حد کاربرد داشته باشه ...

درست مي فرماييد . پهناي باند در شبكه داخلي هم باشد بازم كاره من انجام مي شه .
مرسي

ilmavps
June 14th, 2012, 15:31
سلام

فرانسه ماهانه 12 تومان و المان ماهانه 14 تومان با پورت 1 گیگ

sheitonakshirazi
June 14th, 2012, 15:43
با سلام از دیتا سنتر سروش رسانه در خدمتتون هستیم اما نه با این مشخصات
کاکو هاست | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://www.kakohost.com/server_iran/)

sheitonakshirazi
June 14th, 2012, 15:47
سلام

فرانسه ماهانه 12 تومان و المان ماهانه 14 تومان با پورت 1 گیگ
من فکر کنم این مدیران باید یه قانونی بذارن که اگه آفر چرت کسی داد که ربطی به موضوع نداره اونو ببندن تا دیگه این کارو نکنن!!1
آخه درخواست سرور از ایران په ربطی به فرانسه داره