ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب برای سایت فروش هاست و دامین

Only4U
June 13th, 2012, 01:26
سلام
دوستان با کلیه ی مباحث قالب و ثبت و .. همه اینا اشنا هستم
قالب اختصاصی برای سایت هاستینگ دارم ولی از اونجا که تا الان به صورت داخلی فروش انجام نمیدادیم و قالب برای سایت انگلیسی اماده و استفاده شده و وقتش را ندارم بشین فارسیش کنم
و میخوام در جهت رضایت هرچه بیشتر و رفاه افراد ایرانی تو این وضعیت گرونی دلار که باعث افزایش و گرونی قیمت دامین هم شده
با توجه به وضعیت نمایندگی ثبت دامینه ی خودمون توی ریسلر کلاب ، نمایندگی دامین و حتی دامین تکی را با قیمت مناسب به عزیزان داخلی هم ارائه بدیم !
امیدوارم مورد توجه قرار بگیره!
الان نیاز دارم یکی یه قالب اماده که فارسی باشه برای سایت معرفی کنه ! فقط برای ثبت دامنه و اگه امکانش باشه و قالب پیدا شد برا هاست میخوام استفاده کنم فعلا تا ببینیم استقبال چگونه است
دوست ندارم حق کسی هم ضایع بشه و از قالب های .... استفاده کنم در صورتی که قالب شخصه دیگری را معرفی میکنید
لطفا ادرس اصلی سایت دارنده قالب را هم ذکر کنید که باهاشون هماهنگ بشه و در صورت رضایت استفاده بشه!!! یا اینکه قبلا رضایت داده باشن و خودشون قالب را رایگان و در دسترس دیگران گذاشته باشن !
در صورتی که شخصی هم میخواد و میتونه سریع اماده کنه هزینه را با پیغام خصوصی اعلام کنن.

امیدوارم با طرحی که در نظر گرفتیم بتونیم کمکی به سایرین همکاران و مشتریان بکنیم !

الان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
سپاس

Only4U
June 13th, 2012, 02:09
کلا اگه کسی قالب مینویسه زمان و هزینه بگوید ممنون میشومسپا
سپاس!

tizparvaz
June 13th, 2012, 02:53
سلام
قالب برای چه سیستمی ؟
اگر سایت اختصاصی میخواین تیم طراحی قوی داریم با دو زبان php و asp میتونیم طراحی کنیم حتی تمامی امکانات whmcs رو + امکانات مورد نظر خودتونرو

Only4U
June 13th, 2012, 11:35
سیستم خاصی مد نظرم نیست چون میگم میخوام شروع کنم ببینم تو ایران استقبال چجوریه !
برا شروع فقط یه قسمت میخوام برا ثبت دامین و برسی وضعیت دامین و...
یه قسمت هم برا هاست
البته کاملا باید واضح باشه که یوزر باید بتونه ثبت نام کنه و...
اگه whmcs پیدا بشه که خوب بهتره نشد هم مشکلی ندارم !

لطفا مشخص کنید
هزینه حدودی ؟ و زمان ؟

Only4U
June 13th, 2012, 13:55
کسی نیست ....!!!!

lordmhn
June 14th, 2012, 14:37
سلام
شما میتونید یکی از قالب های ما رو که به صورت عمومی هست خریداری کنید که برای WHMCS هست همچنین میتونید هم اختصاصی داشته باشید و هم وردپرس رو به WHMCS متصل کنیم براتون و همچنین طراحی کنیم
زمان تحویل قالب های آماده بلافاصله پس از واریز هزینه هست طراحی هم حد اکثر یک هفته

اگر مایل بودین از طریق پ.خ یا sultanmhn@yahoo.com با من در تماس باشید .
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب (http://mehrshadonline.com/)

موفق باشید .