ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی ex10 هتزنر برای مجازی سازی

danitfk
June 12th, 2012, 19:51
درود بر تمامی دوستان عزیز :55:

نظرتون درباره سرور اختصاصی EX 10 دیتاسنتر هتزنر برای مجازی سازی و ارائه وی پی اس چیه؟
مشخصات سرور :
پردازنده 12 هسته ای : Intel® Core™i7-3930KHexacore ا رم : 64 گیگابایت DDR3 ا هارد : 2 x 3 TB SATA6 Gb/s HDD7200 rpmSoftware-RAID 1 ا پورت : 1گیگابیت

porya_spy
June 12th, 2012, 19:56
هارد واسه این همه رم کم میاری یعنی شما نمیتونی از همه رم استفاده کنی

danitfk
June 12th, 2012, 19:58
هارد واسه این همه رم کم میاری یعنی شما نمیتونی از همه رم استفاده کنی
منظورت تعداد هارد هست یا حجم کلیهارد ها؟ :

porya_spy
June 12th, 2012, 20:00
منظورت تعداد هارد هست یا حجم کلیهارد ها؟ :

چه تعداد vps میخوای روی سرور ایجاد کنی؟

danitfk
June 12th, 2012, 20:02
چه تعداد vps میخوای روی سرور ایجاد کنی؟
حداکثر 32 یا 48 سرور =((

mizbanaval
June 12th, 2012, 20:11
درود بر تمامی دوستان عزیز :55:

نظرتون درباره سرور اختصاصی EX 10 دیتاسنتر هتزنر برای مجازی سازی و ارائه وی پی اس چیه؟
مشخصات سرور :
پردازنده 12 هسته ای : Intel® Core™i7-3930KHexacore ا رم : 64 گیگابایت DDR3 ا هارد : 2 x 3 TB SATA6 Gb/s HDD7200 rpmSoftware-RAID 1 ا پورت : 1گیگابیت
سلام هارد و پورت کم میاری
پیشنهاد نمیشه

danitfk
June 12th, 2012, 20:19
پیشنهاد نمیشه
حجم یا تعداده هارد؟ یعنی احتمال کرش کردن هارد وجود داره ؟ [-(
پورت هم روتر می کنیم به هر کس اشتراکی 100 مگابیت میدیم.

razavihost
June 12th, 2012, 20:27
پیشنهاد نمیشه

رویه این سرور تجربه این مورد رو داشتین؟ :65:

mizbanaval
June 12th, 2012, 20:30
رویه این سرور تجربه این مورد رو داشتین؟ :65:
سلام
خیر ولی رو هر هارد دیگه خیلی خیلیش حداکثر 15 تا امکان کرشش زیاده
سوالتون خیلی جالب بود شما که محل سکونتتون Hetzner.de هست حتما با پورت این دیتاسنتر اشنایی کامل دارین !
موفق باشید

razavihost
June 12th, 2012, 20:35
سلام
خیر ولی رو هر هارد دیگه خیلی خیلیش حداکثر 15 تا امکان کرشش زیاده
سوالتون خیلی جالب بود شما که محل سکونتتون Hetzner.de هست حتما با پورت این دیتاسنتر اشنایی کامل دارین !
موفق باشید
بدون شرح
پورت 1Gbit

mizbanaval
June 12th, 2012, 20:36
حجم یا تعداده هارد؟ یعنی احتمال کرش کردن هارد وجود داره ؟ [-(
سلام
به نظر خوتون نمیکنه؟ !!!
تازه اگه هم نکنه بیچاره مشتریا

smartieuser
June 12th, 2012, 20:39
حجم یا تعداده هارد؟ یعنی احتمال کرش کردن هارد وجود داره ؟

سلام دوست عزیز

تعداد وی پی اس هایی که روی این هارد میشه بالا آورد به صورت ماکسیمم 15 عدد هست.
البته این عدد استاندارد و تعریف شده نیست و بستگی به مسائل دیگه ای هم داره.
اما در کل تعداد وی پی اس های بالا روی یک هارد میتونه باعث بشه سرور شما فریز بشه.

دوستانی هستند که روی یک هارد معمولی 30 وی پی اس هم بالا میارند اما اصلا توصیه نمیکنم و نمیشه ;)

باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتم.

رویه این سرور تجربه این مورد رو داشتین؟

لطفا قوانین رو مجددا مطالعه فرمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/

* لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوال هايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد

با احترام
محمد خسروی

danitfk
June 12th, 2012, 20:47
سلام دوست عزیز

تعداد وی پی اس هایی که روی این هارد میشه بالا آورد به صورت ماکسیمم 15 عدد هست.
البته این عدد استاندارد و تعریف شده نیست و بستگی به مسائل دیگه ای هم داره.
اما در کل تعداد وی پی اس های بالا روی یک هارد میتونه باعث بشه سرور شما فریز بشه.
دوستانی هستند که روی یک هارد معمولی 30 وی پی اس هم بالا میارند اما اصلا توصیه نمیکنم و نمیشه ;)

باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتم.

درود

ما الان 2 سرور از Kimsufi داریم .. وقتی 10 سرور آپ می کنیم مشکلِ خاصی پیش نمیاد اما اگه از پانزده بیشتر بشه حتی دیتاستور باز نمیشه (خیلی زمان میبره)
اینطور که شما میفرمایید یعنی تفاوتی بین هارد کیمسوفی Non-SSD و SATA نیست و حتی ضعیف تره ؟ :65:

smartieuser
June 12th, 2012, 20:56
درود

ما الان 2 سرور از kimsufi داریم .. وقتی 10 سرور آپ می کنیم مشکلِ خاصی پیش نمیاد اما اگه از پانزده بیشتر بشه حتی دیتاستور باز نمیشه (خیلی زمان میبره)
اینطور که شما میفرمایید یعنی تفاوتی بین هارد کیمسوفی non-ssd و sata نیست و حتی ضعیف تره ؟ :65:

بستگی به مصرف یوزرها هم داره، این عدد استاندارد و تعریف شده نیست و تجربی به دست میاد :d

empratoor
June 12th, 2012, 21:31
بستگی به مصرف یوزرها هم داره، این عدد استاندارد و تعریف شده نیست و تجربی به دست میاد :d
این حرفتون رو تایید می کنم . مطمئنم خودتون هم حرفتون رو تایید می کنین دیگه نه ؟
پس چطوره که همه دوستان و من جمله شما واسه سرورها تعداد تعیین می کنند؟
خوبه همه عزیزان سعی کنند قبل از بیان هر نظری اول به استارتر و کسی که دنبال جواب هست توضیح منطقی بدید بعد نظر شخصی خودتون رو اعلام کنید.
نظر شخصی بنده: به هیچ وجه هارد سرور کیمسوفی (مخصوصا کیمسوفی) قابل مقایسه با هار سرور اعلامی شما نیست! همینقدر کافیه که یه وی پی اس برای مصارف دانلود کافی بود تا یه سرور کیمسوفی رو به طور کامل بخوابونه! به دلیل جوابگو نبودن هارد! همون سایت الان سرورش روی هتزنر انتقال داده شده و روی همون هارد 13 سرور مجازی دیگر هم در حال حاضر در حال استفاده هست بدون هیچ مشکل و کوچکترین افت کیفیت!
شب خوش
موفق باشید

smartieuser
June 12th, 2012, 21:47
این حرفتون رو تایید می کنم . مطمئنم خودتون هم حرفتون رو تایید می کنین دیگه نه ؟
پس چطوره که همه دوستان و من جمله شما واسه سرورها تعداد تعیین می کنند؟
خوبه همه عزیزان سعی کنند قبل از بیان هر نظری اول به استارتر و کسی که دنبال جواب هست توضیح منطقی بدید بعد نظر شخصی خودتون رو اعلام کنید.

سلام

تجربه کاری من و همین طور مشتری هایی که داشتم معمولا روی این عدد بودند.
این عدد هم میتونه نشون دهنده این باشه که چه قدر کیفیت سرویس برای شما و مشتریهاتون مهم هست ;) اما میگم باز هم بستگی به نوع یوزرهایتون داره.

اگر تجربه کاری رو میخواین هم قبلا 262 سرور هتزنر داخل پنلمون داشتیم که 25% یوزرهامون هم از همین انجمن بودند.

باز هم اگر سوالی هست من در خدمتم.

با احترام
محمد خسروی

danitfk
June 12th, 2012, 21:58
خواهشا بـه فکـره کوبوندن یا بالا کشیدن الکیه یه دیتاسنتر نباشید .. اونایی که تجربه سرور با همین مشخصات رو دارند راهنماییم کنن.

empratoor
June 12th, 2012, 22:18
سلام

تجربه کاری من و همین طور مشتری هایی که داشتم معمولا روی این عدد بودند.
این عدد هم میتونه نشون دهنده این باشه که چه قدر کیفیت سرویس برای شما و مشتریهاتون مهم هست ;) اما میگم باز هم بستگی به نوع یوزرهایتون داره.

اگر تجربه کاری رو میخواین هم قبلا 262 سرور هتزنر داخل پنلمون داشتیم که 25% یوزرهامون هم از همین انجمن بودند.

باز هم اگر سوالی هست من در خدمتم.

با احترام
محمد خسروی
سلام
بله دوست گرامی منم گفته شما رو تایید کردم که بستگی به کار داره واسه همین تعداد بیان کردن اشتباه هست.
در تجربه شما به هیچ وجه شکی نیست هم سابقتون گویاست و هم شناخت دورادور،اما دوست عزیز نمیشه با تعداد کیفیت رو تضمین کرد،کیفیت اون مقادیر مطلوبیت مورد نظر مشتری هست که باید همواره مورد توجه باشه. که اونم بر میگرده به شناخت مشتری و نظر علمی و منطقی سرویس دهنده در هنگام ارائه سرویس. هارد سرور من ممکن هست کشش 3 کاربر با مصارف دانلود رو داشته باشه اما روی همون هارد میشه 20 تا یوزر با مصارف شخصی و یا موارد اکانتینگ آورد و کلی موارد و پارامترهای متفاوت.
عرض کردم بنده به سابقه و تجربتون احترام میزارم.
موفق باشید

خواهشا بـه فکـره کوبوندن یا بالا کشیدن الکیه یه دیتاسنتر نباشید .. اونایی که تجربه سرور با همین مشخصات رو دارند راهنماییم کنن.
دوست عزیز شما به گفته این عزیزان با 15 سرور در هر هارد میتونید 30 تا یوزر داشته باشید که فکر کنم نزدیک تعداد مورد نظرتون هست (32 یا 48؟) چند عدد بالا بودنش فکر نکنم کیفیت رو بیاره پایین.
دیتاسنتر زیاد و کیفیت ها متفاوت شاید خیلی جاها بهتر باشه اما تجربه کاری با هتزنر برامون خوشایند بوده تا الان.
در حال حاضر روی یک سرور 4s تعداد 24 یوزر و 3 یوزر با مصارف 100% دانلودی داریم که کوچکترین افت کیفیتی نداشتیم تا الان.
موفق باشید

danitfk
June 12th, 2012, 22:22
دوست عزیز شما به گفته این عزیزان با 15 سرور در هر هارد میتونید 30 تا یوزر داشته باشید که فکر کنم نزدیک تعداد مورد نظرتون هست (32 یا 48؟) چند عدد بالا بودنش فکر نکنم کیفیت رو بیاره پایین.
دیتاسنتر زیاد و کیفیت ها متفاوت شاید خیلی جاها بهتر باشه اما تجربه کاری با هتزنر برامون خوشایند بوده تا الان.
در حال حاضر روی یک سرور 4s تعداد 24 یوزر و 3 یوزر با مصارف 100% دانلودی داریم که کوچکترین افت کیفیتی نداشتیم تا الان.
موفق باشید
ممنون.