توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور
onlinedays
June 12th, 2012, 12:40
سلام وقت دوستان بخیر
من یه سرور مجازی میخوام که مشکلی با کپی رایت و فایهای تورنت و... نداشته باشه .
یه سوال هاست دانلود هم نیازه که مثل سرور مجازی باشه؟چون هاست دانلود هم میخوام بگیرم و بعد از دادن تغییرات به فایها اونارو از سرور به هاست انتقال بدم.
لطفا دوستان صرفا به فکر تبلیغات نباشن و اون شرکت یا کشوری که واقعا ازش مطمئن هستن را معرفی کنن. کیفیت هم خیلی برام مهمه !
mizbanaval
June 12th, 2012, 12:59
سلام وقت دوستان بخیر
من یه سرور مجازی میخوام که مشکلی با کپی رایت و فایهای تورنت و... نداشته باشه .
یه سوال هاست دانلود هم نیازه که مثل سرور مجازی باشه؟چون هاست دانلود هم میخوام بگیرم و بعد از دادن تغییرات به فایها اونارو از سرور به هاست انتقال بدم.
لطفا دوستان صرفا به فکر تبلیغات نباشن و اون شرکت یا کشوری که واقعا ازش مطمئن هستن را معرفی کنن. کیفیت هم خیلی برام مهمه !
سلام واستون پ.خ شد
این موردی که گفتم کارتون هم سریعتر انجام میشه موفق باشید
rezahd
June 12th, 2012, 12:59
سلام نمونه تاپیک های فروش ما را چک کنید
hoka
June 12th, 2012, 13:05
سلام
سرور مجازی میتونم بهتون تقدیم کنم که در صورتی که راپورتی ندن کاربراتون با فایل های کپی رایت مشکلی نداره ولی تورنت ممنوع هست روش
اگر ویندوز بخواید میتونید فایل هاتون رو همونجا درست کنید و برای دانلود توی همون وی پی اس قرار بدید
لینوکس هم اگر بخواید باز هم میتونید با استفاده از رپیدلیچ یا محیط گرافیکی تغییرات دلخواه رو انجام بدید و بعد در روی همون سرور برای دانلود قرار بدید .
مشخصات سرور مجازی
ram : 2 gig
cpu : core i7 share
hdd : 100 gig ba ghabeliate afzayesh roye windows server
pahnaye bande namahdud roye port 100 kamelan khalvat
ضمانت 100% کیفیت سرور و مانی بک بدون چون و چرا در صورت نارضایتی از کیفیت پورت و سخت افزار
تنظیمات اولیه رایگان
قیمت ماهیانه 30 هزارتومان
در صورت درخواست پیام خصوصی ارسال نمایید
onlinedays
June 12th, 2012, 13:16
سلام واستون پ.خ شد
این موردی که گفتم کارتون هم سریعتر انجام میشه موفق باشید
در حال بررسی
سلام نمونه تاپیک های فروش ما را چک کنید
در حال بررسی
سلام
سرور مجازی میتونم بهتون تقدیم کنم که در صورتی که راپورتی ندن کاربراتون با فایل های کپی رایت مشکلی نداره ولی تورنت ممنوع هست روش
اگر ویندوز بخواید میتونید فایل هاتون رو همونجا درست کنید و برای دانلود توی همون وی پی اس قرار بدید
لینوکس هم اگر بخواید باز هم میتونید با استفاده از رپیدلیچ یا محیط گرافیکی تغییرات دلخواه رو انجام بدید و بعد در روی همون سرور برای دانلود قرار بدید .
مشخصات سرور مجازی
ram : 2 gig
cpu : core i7 share
hdd : 100 gig ba ghabeliate afzayesh roye windows server
pahnaye bande namahdud roye port 100 kamelan khalvat
ضمانت 100% کیفیت سرور و مانی بک بدون چون و چرا در صورت نارضایتی از کیفیت پورت و سخت افزار
تنظیمات اولیه رایگان
قیمت ماهیانه 30 هزارتومان
در صورت درخواست پیام خصوصی ارسال نمایید
ممنون از پیشنهادتون ولی به تورنت نیاز دارم
razavihost
June 12th, 2012, 14:12
شما میزان فضایی که نیاز داری (هارد رم سی پی یو) بگو تا من یه قیمت مناسب بهت بدم.
AvalinHost
June 12th, 2012, 16:49
با سلام
خدمت شما:
هتزنر آلمان > 50% تخفیف، رم 512 مگابایت 7000 تومان (فقط تا 48 ساعت) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/50728)
حدود 95% درصد برای تورنت شخصی مشکلی ایجاد نمیشه.
موفق باشید.
tizparvaz
June 12th, 2012, 17:05
سلام
هیچکجا پیدا نمیشه که با این موارد هیچگونه مشکلی نداشته باشه ، اما همه جا به این شکل که تا ریپورت نشه کاری ندارن
و در مورد صحبتتون شما با گرفتن یه وی پی اس میتنید از گرفتن هاست دانلود بی نیاز بشید تمامی کانفیگهارو رایگان براتون انجام میدیم در صورت تمایل در ارتباط باشید
سرور مجازی-هاست ارزان-ناحیه کاربری (http://www.irwebco.com)
vps238
June 12th, 2012, 17:26
با سلام درخدمیتم از فرانسه
IDY:berbid_server@att.net
onlinedays
June 12th, 2012, 18:10
پیشنهادات دوستان در حال بررسی هست
serverstar.ir
June 12th, 2012, 18:19
با سلام درخدمیتم از فرانسه
IDY:berbid_server@att.net
عزیز اگه نمیدونی بدون فرانسه گیر ترین کشور رو اینجور مسائله