PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان

astro.alireza
June 11th, 2012, 14:58
فروش استثنایی سرور مجازی با پورت10Gbps از دیتاسنتر Redstation
(پیش فروش به پایان رسید!)

امگاهاست در راستای ارایه خدمات متنوع و با تاکید بر حفظ کیفیت خدمات در نظر دارد سرورهای مجازی زیر را با شرایط ویژه به صورت واگذار نماید.

مشخصات سرور میزبان:

CPU: 2 x Intel® Xeon® Processor X5650 (12M Cache, 2.66 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) – 12 Cores, 24 Threads

RAM: 128GB DDR3 ECC Memory
HDD: 8 x 2TB SAS – RAID 10
Port: 10Gbps Full Duplex

با توجه به پورت و سخت افزار ارایه شده به جرات می توان گفت کیفیت سرورهای مجازی ارایه شده بر روی این سرور بیشتر از سایر سرورها خواهد بود بدلیل اینکه:

این سرور از دو پردازنده بسیار قوی با مجموع 24 هسته مجازی با فرکانس 2.66GHz استفاده می کند که در بدترین شرایط می تواند پاسخگوی نیاز تمام سرورهای مجازی میزبانی شده باشد.
استفاده از 128GB رم DDR3 با سرعت بالا، عدم کمبود رم روی سرورهای مجازی را تضمین می کند.
مهمترین مزیت سرور بالا سیستم هارد و RAID قدرتمند و اعجاب انگیز آن می باشد که آن را از تمام سرورهای همسان خودش متمایز می کند. این سرور با استفاده از 8 هارد SAS که به صورت RAID 10 پیکربندی شده اند می تواند در هنگام نوشتن اطلاعات تا 4 برابر و در هنگام خواندن اطلاعات تا 8 برابر سریعتر از هارد های مشابه عمل نماید. دیگر مزیت مهم RAID 10 امنیت بالای اطلاعات در برابر خرابی و از بین رفتن هارد می باشد. به گونه ای که این سیستم می تواند بدون مشکل تا حداکثر از بین رفتن 4 هارد به صورت همزمان را پشتیبانی نماید.
پورت 10Gbps این سرور با توجه به سیستم هارد آن کاملا قابل دستیابی می باشد و هارد سرور مانعی در برابر دستیابی به حداکثر سرعت پورت نمی باشد.

http://www.omegahost.net/clients/images/omega/net.jpg
نمونه ای از سرعت دانلود بر روی سرور مذکور

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/6967-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-hdd-jpg
نتایج تست سیستم هارد سرور

امگاهاست برای سرورهای مجازی مذکور دو نوع تخفیف ویژه در نظر گرفته است. شما می توانید در هنگام سفارش یکی از کدهای تخفیف زیر را به دلخواه استفاده نمایید و از مزایای آن بهره مند شوید:

%50 تخفیف فقط برای برای ماه اول با کد تخفیف 50ONETIME
%10 تخفیف دائمی تا زمانی که سرویس را تمدید می کنید با کد تخفیف RAMAZAN

لیست پلان های قابل ارایه و قیمت های مربوطه به شرح زیر می باشد. (با کلیک بر روی قیمت مربوط به هر تخفیف می توانید سفارش خود را ثبت نمایید):

CPU: 1 Core Unlimited
RAM: 256MB
HDD: 40GB
Bandwidth: Unlimited
Actual price: 20,000
قیمت با %50 تخفیف برای ماه اول: 10,000 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=59&promocode=50ONETIME)
قیمت با %10 تخفیف دائمی: 18,000 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=59&promocode=RAMAZAN)

RAM: 512MB
Actual price: 25,000
قیمت با %50 تخفیف برای ماه اول: 12,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=60&promocode=50ONETIME)
قیمت با %10 تخفیف دائمی: 22,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=60&promocode=RAMAZAN)

RAM: 1GB
Actual price: 30,000
قیمت با %50 تخفیف برای ماه اول: 15,000 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=61&promocode=50ONETIME)
قیمت با %10 تخفیف دائمی: 27,000 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=61&promocode=RAMAZAN)

CPU: 2 Core Unlimited
RAM: 1.5GB
Actual price: 35,000
قیمت با %50 تخفیف برای ماه اول: 17,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=62&promocode=50ONETIME)
قیمت با %10 تخفیف دائمی: 31,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=62&promocode=RAMAZAN)

CPU: 2 Core Unlimited
RAM: 2GB
Actual price: 45,000
قیمت با %50 تخفیف برای ماه اول: 22,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=63&promocode=50ONETIME)
قیمت با %10 تخفیف دائمی: 40,500 (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=63&promocode=RAMAZAN)

تمامی سرویسهای فوق شامل قانون بازگشت نامحدود هزینه می باشند. پس با خیال راحت خرید کنید!

قانون بازگشت نامحدود هزینه

خریدار در هر زمان می تواند با توجه به موارد زیر در خواست بازگشت باقیمانده وجه پرداختی خود را بدهد:

[*=center]عدم رضایت از سرویس در صورتی که مستقیما به واسطه افت کیفیت خدمات ما به وجود آمده باشد و عوامل خارجی در آن دخیل نباشد.

[*=center]عدم رضایت از پشتبانی در رسیدگی به مسائلی که در حیطه وظایفشان می باشد.

کنترل پنل تحت وب و تحت ویندوز برای مدیریت کامل سرور و حتی نصب سیستم عامل به وسیله شما ارایه خواهد شد.
سرورها با کانفیگ اولیه رایگان ارایه می شوند.
هر 10 گیگابایت هارد اضافه 2000 تومان هزینه ماهانه دارد.

نمایی از کنترل پنل تحت وب امگاهاست
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/6637-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-web-panel-png

نظر برخی از مشتریان امگاهاست در مورد خدمات ارائه شده:

در مورد پشتیبانی واقعا کارشون درسته. مهمترین مزیتی که نسبت به تمام فروشنده هایی که من تا حالا ازشون سرویس گرفتم و میگیرم اینه که خودش رو جای مشتری میذاره و جوابی رو میده که مشتری توقع داره. مشل رو بدون هیچ سیاستی به مشتری میگه. مثل سرور های فرانسه، راحت و بدون تعارف گفتند سرویس کیم سوفی به درد نمیخوره و میخوان از خود ovh سرور بگیرند. نیومد کلی فلسفه بچینه. اصی ماجرا رو گفت. راه حل رو هم گفت که سرور جدید میگیره و جایگزین میکنه. یک هفته هم به همه مجانی سرویس داد. واقعا هم الان از سرویس فرانسه ایشون راضی هستم.

از خیلی ها سرویس گرفتم و هارد کمتر از چیزی بوده که تو آفر گفته بودند. بلافاصله پیگیر شدم که چرا کمتره و تا نمیگرفتم هم بیخیال نمیشدم. اما ایشون اینقدر با مشتری رابطه خوبی داره که وقتی همین اتفاق برام افتاد تا 10 روز چیزی نگفتم و گذاشتم یکم سرش خلوت بشه و بعد گفتم. ایشون هم علاوه بر درست کردن مقدار هارد. 10 گیگ هم بیشتر در اختیارم قرار داد. ادب و احترام همراه با صداقت در امر پشتیبانی و عدم اورسل مواردی هستند که فکر کنم خیلی از دوستان باید از ایشون یاد بگیرند

با توجه به مشکل پیش آمده دیشب سرور کانادا برای اولین بار بود که سرور ایشون با مشکل مواجه میشد و بالاخره توانستم به پشتبیبانی واقعی را پی ببرم با توجه به این که تا مشکلی پیش میاد همه سرازیر میشن و پشتیبانی سریع آفلاین مشه ولی ایشون آنلاین موندن و تمامی سوالات رو جواب دادن
و گفتن که مشکل از دیتا سنتر هست
پشتیبانی یعنی این , نه این که زمانی که همه چیز رو به راه هست جواب گو باشیم مشتری وقتی میبینه سرور مشکل داره و کسی هست که جوابشو میده خیالش راحت میشه - من 4 تا سرور دارم و از ایشون 2 تا سرور - ولی پشتیبانی ایشون 20 هست
یکی از سرور های دیگه که از کس دیگه ای تهیه من با مشکل مواجه بود که تیکت زدم فردا صبح بهم جواب دادن ولی اینشون درجا آنلاین بودن و خیال منو راحت کردن

در ضمن من دیروز برای سومین ماه سرویس رو تمدید کردم

از امگا هاست به خاطر خدمات و پشتیبانی شون تشکر می کنم و به امید پایداری همیشگی

سلام
من به نوبه خودم ايشون رو تاييد مي كنم .

فوق العاده پشتيباني خوبي دارند و حتي در كمك به حل وي پي اسي كه از ايشون تهيه نكرده بودم هم همكاري كردند .

واقعا ممنون

ايشاالـله بتونم جبران كنم.

از سرویس ایشون استفاده می کنم و واقعا راضی هستم هیچ مشکل خاصی نداره اگرم مشکلی پیش بیاد سریعا جبران میشه، پاسخگویی در ایام عید و احترام به مشتری ایشون واقعا ستودنیه!!

من چندماهی هست که از امگاهاست سرور دارم
کیفیت و پشتیبانی عالی دارن

سلام و خسته نباشید . پلان3 خریداری شد . واقعا عالی . سرعت . کیفیت . پشتیبانی عالی .

-------------------

یک سوال دیگه داشتم اگر من این پلان رو 1 6 ماهه شارژ کنم تخفیف میخوره بهش ؟

ممنون منتظر جوابتون هستم .

آقا من از دست شما شاکی هستم به دلیل اینکه گفتید نیم ساعته تحویل میدید 20 دقیقه ای تحویل دادید؟

دمتون گرم

سلام، من 6 ماهی میشه که از امگا هاست وی پی اس گرفتم و واقعا راضی هستم و خوشحالم که بعد از مدتها توانستم یک گروه مطمئن، کارا، متخصص و متعهد را پیدا کنم و جا داره اینجا از کلیه پرسنل زحمتکش امگاهاست تشکر کنم و بگم خدا قوت
گودرز گودرزنیا

پیروز باشید

پشتیبانی و سرویس دهی اقای اسکندری واقعا عالیه
وی پی اس بنده رو بعده نیم ساعت اونهم ساعت یک شب تحویل دادن

عاليه . دقيقا زمان گرفتم بعد 7 دقيقه تاييد شد بعد پرداخت اميدوارم پشتيبانيتون هميشه اينطوري باشه عاليه

سلا منم از ایشون سرویس داشتم واقعا کیفیت سرویس ها و ساپورتشون عالیه.
الانم یه سرور دیگه از آی وب سفارش دادم امیدوارم سریع آماده بشه

با سلام.بنده از ایشون سرویس 1 گیگ دارم .فوق العاده هم راضی هستم.هم از خدمات ایشون.و هم از برخوردشون.انشاالله که موفق باشند

یک سرویس 1.5 گیگ از فرانسه گرفتم ازشون. پرداخت اینترنتی بدون مشکل انجام شد. تحویل سرویس حدودا 6 ساعت طول کشید. البته چون تایید پرداخت رو برام فرستادن مطمئن بودم که کار بدون مشکل پیش میره.
از سرویس راضی هستم. پهنای باند 11 مگ رو بدون افت بهم داده، احتمال داره تو ساعت های غیر پیک بیشتر هم بشه. تنظیمات فایروال رو برام انجام داده بودند. به نظر میاد که با این شروع خوب مشتری دائمی ایشون باشم.
با توجه به کیفیت سرور و قیمتی که دارند میدن به نظر من عالی اگه نباشه کمتر از خیلی خوب هم نیست

سرورم رو تحویل گرفتم ماقعا ممنون فکر نمیکردم به این زودی آماده بشه.

دوستان اینو خدا وکیلی میگم سروراشون حرف نداره کیفیت عالی با پشتب بانی عالی تر هر سوالی داشتم کمکم کردن واقعا دسستون درد نکنه اینشالا همیشه آنلاین باشین :دی

منم یک سرور سفارش دادم که سریع و بدون مشکل تحویل دادن. در ضمن یکمی هم اذیتشون کردم

احتمالا هم مشتری ثابت بشیم

کارشون حرف نداره

پلن شماره 3 رو خریدم المانی سایت من دیشب اومد روش بعد دو روز دان بودن حالا روی وی پی اس ایشون عالیه بهترين سايت چت | بزرگترین سایت چت| چت باران | chatbaran.ir |چت روم | چت فارسي | چت |چت فارسی | باران چت Chat Social Portal

آقا بخرید که کارشون عالیه آفر هم خیلی خوبه خیلی خوب هم راه میان و تخفیف هم تپل مپل میدن

دستت درسته آقا ممنون بابت سرویس عالیتون انشالله همیشه همینطور خوب آنلاین باشید

علیرضا جان ممنونم بابت سرویس خوب و پاسخگویی سریع شما.

سالی پر از شادی رو براتون آرزو دارم.

سرور منم رسید به دستم ram 512 - canada
از اون چیزی که فکر میکردم خیییییییلی توپ تره
ممنون از پشتیبانی سریع و خوبتون
مشتری دائم شدم رفت

آقا علیرضا یه دونه باشه
من دو تا وی پی اس ازشون دارم خیلی خوبه
تازه خودشون میگن این سرور زیاد جالب نیست (من که شدید راضیم) و میخوان برن یه جای بهتر
از رپید شیر 11 mbps دانلود میکنم
دیروز یه سرور سفارش دادم بابت این که نتونستن نیم ساعته تحویل بدن 2 روز اضافه کردن به سرور
به هر حال نمرشون 20 هست
ممنون

دوستان یعنی اگه از ایشون سرور نخریداز دستتون رفته من اول یه سرور گرفته بودم یک هفته نشده یکی دیگه هم گرفتم تازه دارم برا دوستامم میخرم.
حرفففففففف ندارن پشتی بانی 2000000000000000000000 :دی

ایشاا... همیشه همین جور و موفق باشند.

من یک سرویس 512 کانادا گرفتم
باید بگم که سرویس دهیشون عالی هست همینطور پاسخگویی و پشتیبانی در کل واقعا راضی هستم و مشتری شدم

سلام
من یک ماهی هست که از امگا سرور گرفتم و تا کاملا تست نکردم و از آپ تایم مطمئن نشدم نخواستم پست بدم
من امروز سرویس رو تمدید کردم و واقعا از خدمات پشتیبانی و آپتایم واقعی ایشون راضی راضی هستم
و در مورد سرویس امگا هیچ جایی شکی نیست و تا به حال می تونم بگم از همه فروشنده های وی پی اس چه تو همین سایت چه جای دیگه سرور گرفتم به این اندازه راضی نبودم

واقعا ممنون به امید پایداری در پشتیبانی عالی شما خدا نگهدار

سلام
من چند ماهی هست باهاشون کار می کنم. واقعا همیشه سعی کردن مشکل رو حل کنند و شخصیت بسیار والایی دارند.
امیدوارم در تمام امور زندگی موفق و پروز باشند
با تشکر

واقعا پینگ و سرویس های ایشون خیلی خوب هست

من ازشون سرویس دارم و راضیم

سلام
من سه ماهه یه سرور ازشون دارم
کیفیت خوبی دارن .......

مسئولیت پذیری ایشون، جای تقدیر داره.

پینگش خوبه

منم امروز اين تايپيك رو ديدم و بخاطر راضي بودن اكثر مشتريهاشون
ازشون سرويس گرفتم كه سريعا تحويل دادن كمتر از يك ساعت

پشتيباني كه عالي بود
و وي پي اس امگا هاست رو مقايسه ميكنم با يك وي پي اس ديكه اي كه دارم با همين مشخصات (از يك شركت ديگه )

از نظر سرعت و كيفيت زمين تا اسمون باهم فرق دارن
و كيفيت امگاهاست خيلي بالا تره

ممنون دوستان

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

اميد وارم تا اخر همين طوري باشه

من از ایشون سرویس دارم

چند وقت پیش مشکلی براشون پیش اومد از طرف دیتاسنتر و سرویس من هم قطع شد که در اولین اطلاع سرویس جایگزین دادن!!! (فقط 1-2 خط چت)

و الان باز با 2 خط چت چند ساعتیه که اومدم رو سرویس اصلیم !!!

شدیدا تایید میشن!! انشالله پایدار باشند در این امر!!!

کیفیت پشتیبانی حرف نداره
جواب منو که سریعا دادن

البته یاهو فعال تر از تیکت هستن

کار کردن با امگا هاست بخاطر پشتیبانی و کانفیگ حرفه ایشون لذت بخش بوده
بدون شک یکی از بهترینهای ایران هستند
موفق باشید

من از ایشون سرویس گرفتم

واقعا عالی
کانفیگ خیلی سختی برای بنده اجام دادن اونم مجانی !!!

ساپورت هم خیلی خوبه
برخورد خیلی خوبی هم دارن

با سلام
من از این دوستمون 2 تا سرور داشتم که یکیش به دلایل فنی تمدید نشد.(سرور دیگه البته بدون قطعی و با قدرت ادامه داره میده )
اما واقعا پشتیبانی قوی دارند و توی شرایط خاص هست که آدم متوجه پشتیبانی بی نقص ایشون میشه.
انشالله که همیشه پایدار بمونه این شرایط.
براشون آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم

سلام دوستان نميخوام الكي تعريف كنمب راي همين چند هفته اي استفاده كردم خدايش ميگم سرعتش واقعا عالي كيفيت فوق العاده

بهتري سروره ميكرو تيكي كه تا الان خريدم فقط از امگاه هاست خريدم

واقعا ممنون وی پی اس هاتون عالیییییییییییییییی
پشتیبانی حرف نداره ممنون
هرکی می خواد وی پی اس بخره اگه از جای دیگه بگیره ضرر کرده 100%:دی

یک سرویس دیگر هم از ایشون گرفتم با کانفیگ درخواستی رایگان و تکمیلی که برام انجام دادن خیلی هم سریع تحویل شد!!

تا الان که کیفیت خوب بوده!!

انشالله که همچنان مثل سرویس دیگم خوب بمونه!!

با سلام
من هم از از کاربرهاشون هستم!
پشتیبانی بسیار خوبی دارند!
امیدوارم همیشه پاینده و استوار باشند!
با تشکر

من از قدیم مشتری ایشون بودم!واقعا بهترین سروری که داشتم از ایشون بوده!

CommandServer
June 11th, 2012, 18:54
سلام لطفا شماره تماس لطف کنید

bamdad89
June 11th, 2012, 19:01
سلام ایشون ادم مطمئن و خوبی هستن در کمترین زمان جوابگو هستن اگر چه با داشتن کنترل پنل کامل در اختیار شما احتیاجی به پشتیبانی نیست من یک سرور دارم از ایشون و یک سرور دیگه الان سفارش دادم اینم شماره تلفن امگا هاست موبایل ۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷

ehsanembo
June 11th, 2012, 19:08
روی سرور چه تعداد vps قرار میگیره ، مقدار سهم هر vps به صورت حدودی از پورت چه میزان هست ؟
امکان دانلود تورنت هست ؟
آی پی تست جهت پینگ لطف کنید

Sir.DarKNesS
June 11th, 2012, 19:12
سلام

این همه هاردو میخاین ذخیره کنید ؟

هاردارو فکر کنم یادتون رفته ادیت کنید :-p

astro.alireza
June 11th, 2012, 21:46
سلام لطفا شماره تماس لطف کنید
سلام. تلفن تماس بنده 09372231067 هست. البته تو این چند روز قادر به پاسخگویی نیستم که از این بابت عذر می خوام. شما سوالاتتون رو توی سایت ما تیکت بزنید در اسرع وقت با جزییات توضیح داده میشه خدمت شما

سلام ایشون ادم مطمئن و خوبی هستن در کمترین زمان جوابگو هستن اگر چه با داشتن کنترل پنل کامل در اختیار شما احتیاجی به پشتیبانی نیست من یک سرور دارم از ایشون و یک سرور دیگه الان سفارش دادم اینم شماره تلفن امگا هاست موبایل ۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷
شما لطف دارید دوست عزیز! تشکر

روی سرور چه تعداد vps قرار میگیره ، مقدار سهم هر vps به صورت حدودی از پورت چه میزان هست ؟
امکان دانلود تورنت هست ؟
آی پی تست جهت پینگ لطف کنید
این سرور رو برای میزبانی حدود 100 وی پی اس در نظر گرفتیم که با توجه به کانفیگی که داره کاملا جوابگو هست
برای شروع پورت رو برای همه وی پی اس ها نامحدود در نظر می گیریم مگر اینکه بعضی ها بخوان سو استفاده کنند!
برای تورنت توصیه نمی کنم. البته کاملا به مصرف شما بستگی داره که چه تورنتی می خوایند دانلود کنید ولی برای استفاده شخصی فکر نکنم موردی داشته باشه
آی پی تست: 149.3.142.10

سلام

این همه هاردو میخاین ذخیره کنید ؟

هاردارو فکر کنم یادتون رفته ادیت کنید :-p
توی اول تاپیک ذکر کردم سرور از raid 10 استفاده می کنه. یعنی عملا 4 تا از این هارد ها برای میرور کردن اطلاعات هدر می ره. پس سرور 4 * 2 ترابایت هارد قابل استفاده داره که با توجه به تعداد سرور های میزبانی شده به هر کدوم چیزی در حدود 50 گیگ میرسه. اگر دقت کرده باشید ما 50 گیگ رو در ازای دریافت هزینه ای ناچیز اون هم فقط برای ماه اول تقدبم شما می کنیم تا کسانی که واقعا به هارد نیاز دارند ازش استفاده کنند

astro.alireza
June 12th, 2012, 13:07
بازه زمانی تحویل سرور ها بین 5 تیر تا 10 تیر ماه هست
در ضمن منتظر سورپرایز جدید ما در زمینه پشتیبانی سرورهای مجازی باشید که تا یک ماه دیگه به بهره برداری خواهد رسید.
خوش به حال کسایی که از ما سرور گرفتند :d

ostadomid
June 12th, 2012, 13:23
به نظر من برای مشتری های تازه کار مهمه که تجربه اول بی دردسر و با کیفیت باشه. به شدت سرویس های امگاهاست رو پیشنهاد میکنم. واقعا با اخلاق هستند بخصوص زمانی که مشکلی پیش بیاد مشتری رو تنها نمیذارند.

nightman
June 12th, 2012, 14:34
سرویس ایشون مشکل کم بودن سرعت هارد و سی پی یو بسیار پایین داره که به دلیل فروش بیش از حد توان سرور هست

astro.alireza
June 12th, 2012, 15:50
سرویس ایشون مشکل کم بودن سرعت هارد و سی پی یو بسیار پایین داره که به دلیل فروش بیش از حد توان سرور هست

در جواب شما به لینک زیر بسنده می کنم و دوستان رو دعوت می کنم تا آخرین ارسالهای شما رو مطالعه بفرمایند تا ببیند شما اوقات فراغتتون رو چه جوری پر می کنید. به جای اینکه الکی تاپیک دیگران رو منحرف کنید اندکی مفید باشید تو این انجمن.
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=1174776
اگر انتقادی دارید با دلیل و مدرک توی بخش مربوطه مطرح بفرمایید تا پاسخگو باشیم.
اگر هم منظورتون آفر فعلی هست صرفا ترجیح می دم سکوت کنم و تا زمانی که اطلاعاتتون به سطح مناسبی نرسیده جوابی ندم.
با تشکر

CommandServer
June 12th, 2012, 16:53

در جواب شما به لینک زیر بسنده می کنم و دوستان رو دعوت می کنم تا آخرین ارسالهای شما رو مطالعه بفرمایند تا ببیند شما اوقات فراغتتون رو چه جوری پر می کنید. به جای اینکه الکی تاپیک دیگران رو منحرف کنید اندکی مفید باشید تو این انجمن.
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=1174776
اگر انتقادی دارید با دلیل و مدرک توی بخش مربوطه مطرح بفرمایید تا پاسخگو باشیم.
اگر هم منظورتون آفر فعلی هست صرفا ترجیح می دم سکوت کنم و تا زمانی که اطلاعاتتون به سطح مناسبی نرسیده جوابی ندم.
با تشکر

این آقا دائما میاد تو هر تاپیکی یه تزی میده برای آفر های فروشندها نمی دونم مشکلشون چی حتی من توی تاپیک یه نبنده خدا که سرور فرانسه میفروخت ایشونو دیدم که دم از نا رضایتی میزد انو میشه یه کاریش کرد اما اصلا این تاپیکو تو کتم نمیره در موردش بی انصافی بشه با اون هزینه سنگین پوند دیتاسنتر Redstation خدای بی انصافیه جون من خودم از هر جا از این دیتاسنتر سرویس داشتم راضی بودم نه تنها این آقا بلکه همه کسانی که از این دیتا سنتر سرور اختصاصی دارن... خودم هم از Web Hosting UK - Leader in Web Hosting & Domain Names (http://www.webhosting.uk.com) سرور اختصاصی دارم راضی هستم 4 سالی میشه.
موفق باشید

astro.alireza
June 12th, 2012, 21:52
این آقا دائما میاد تو هر تاپیکی یه تزی میده برای آفر های فروشندها نمی دونم مشکلشون چی حتی من توی تاپیک یه نبنده خدا که سرور فرانسه میفروخت ایشونو دیدم که دم از نا رضایتی میزد انو میشه یه کاریش کرد اما اصلا این تاپیکو تو کتم نمیره در موردش بی انصافی بشه با اون هزینه سنگین پوند دیتاسنتر Redstation خدای بی انصافیه جون من خودم از هر جا از این دیتاسنتر سرویس داشتم راضی بودم نه تنها این آقا بلکه همه کسانی که از این دیتا سنتر سرور اختصاصی دارن... خودم هم از Web Hosting UK - Leader in Web Hosting & Domain Names (http://www.webhosting.uk.com) سرور اختصاصی دارم راضی هستم 4 سالی میشه.
موفق باشید
من قبلا هم گفتم که انتقاد پذیر هستم و اگر کسی بیاد همینجا انتقاد کنه و به جا و درست باشه حاضرم حتی بهش سرور مجانی هم بدم. اما اینکه یکی بیاد از روی شکم یه حرفی بزنه و بدون مدرک بگه اورسل شده و خودش هم اصلا از یوزرهای ما نباشه قابل تحمل نیست. متاسفانه بعضی ها خیلی ضعیف هستند و چون خودشون نمی تونند پیشرفت کنند می خوان جلوی دیگران رو بگیرند.
از شما هم ممنونم که به روشن شدن موضوع کمک کردید.
یوزر این شخص رو هم به مدیران معرفی کردم تا برخورد بشه باهاش

astro.alireza
June 13th, 2012, 13:48
20 درصد ظرفیت سرور پیش فروش شده است.
با تشکر از همه دوستانی که تا به اینجا همکاری کردند.

astro.alireza
June 15th, 2012, 10:56
با توجه به درخواست مکرر کاربران در مورد افزایش میزان هارد، به اطلاع می رساند هارد تمامی سرورهای مجازی 2.5 برابر شده و به 50 گیگابایت افزایش پیدا کرد.
قیمت هر 10 گیگابایت هارد اضافه نیز ماهانه 2000 تومان می باشد.
با تشکر

shahryar
June 15th, 2012, 18:22
سرویس ایشون مورد تایید هست پشتیبانی عالی و کاملا تخصصی، حوصله بالا در پشتیبانی من خودم از چند جا سرور داشتم اما به مرور زمان همه سرور هامو انتقال دادم رو سرویس امگا هاست واقعا کارشون عالیه

astro.alireza
June 15th, 2012, 22:04
سرویس ایشون مورد تایید هست پشتیبانی عالی و کاملا تخصصی، حوصله بالا در پشتیبانی من خودم از چند جا سرور داشتم اما به مرور زمان همه سرور هامو انتقال دادم رو سرویس امگا هاست واقعا کارشون عالیه
لطف دارید دوست عزیز. امیدوارم سرور جدید هم رضایتتون رو جلب کنه

40 درصد ظرفیت سرور پیش فروش شده است. برای خرید هرچه زودتر اقدام کنید.
(فردا تصویر سرعت دانلود سرور رو گذاشتم پشیمون نشیدا چون اون موقع بعدید می دونم بتونیم تخفیف بدیم :-p)

mehdifx
June 15th, 2012, 23:56
با توجه به درخواست مکرر کاربران در مورد افزایش میزان هارد، به اطلاع می رساند هارد تمامی سرورهای مجازی 2.5 برابر شده و به 50 گیگابایت افزایش پیدا کرد.
قیمت هر 10 گیگابایت هارد اضافه نیز ماهانه 2000 تومان می باشد.
با تشکر

پس مایی که اومدیم و هزینه هارد را دادیدم چی میشه..؟! :دی

یه تفاوتی هم حتما برای ما قائل میشید دیگه....

ممنون.

mehrdad1991h
June 16th, 2012, 13:47
سلام
من یه سرور مجازی با رم 2 گیگ میخوام
پنل مدیریتی هم بهم میدید دیگه که بتونم خودم سیستم عامل را نصب کنم و.. درسته ؟
من 2 تا ای پی میخوام میخوام بتونم 2 سیستم عامل نصب کنم
لطفا راهنمایی کنید
سپاس

astro.alireza
June 17th, 2012, 22:35
پس مایی که اومدیم و هزینه هارد را دادیدم چی میشه..؟! :دی

یه تفاوتی هم حتما برای ما قائل میشید دیگه....

ممنون.
ما به التفاوت رو موقع تحویل سرور به شما بر می گردونیم دوست عزیز

سلام
من یه سرور مجازی با رم 2 گیگ میخوام
پنل مدیریتی هم بهم میدید دیگه که بتونم خودم سیستم عامل را نصب کنم و.. درسته ؟
من 2 تا ای پی میخوام میخوام بتونم 2 سیستم عامل نصب کنم
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
سلام
پنل مدیریتی داده میشه
۲ تا آی پی می دیم اما چه جوری می خواید دوتا سیستم عامل بالا بیارید؟

لازم به ذکر است مهلت پیش فروش تا روز ۵ تیر ماه می باشد. پس عجله کنید!!!

mehdifx
June 18th, 2012, 15:36
ما به التفاوت رو موقع تحویل سرور به شما بر می گردونیم دوست عزیز

علیرضا جان من نگران پولم نیستم..!! چون میدونم کجا دارم پول میدم..!

توقع دارم که یه آفر دیگه ای بذارید..!! :دی

راستی برای سه ماه هم اگه بذارید و یه تخفیف ویژه ای داشته باشه براش بد نیست....!

باتشکر.

astro.alireza
June 18th, 2012, 19:46
علیرضا جان من نگران پولم نیستم..!! چون میدونم کجا دارم پول میدم..!

توقع دارم که یه آفر دیگه ای بذارید..!! :دی

راستی برای سه ماه هم اگه بذارید و یه تخفیف ویژه ای داشته باشه براش بد نیست....!

باتشکر.
سلام
شما چه جور آفری مد نظرتون هست؟
حقیقتش چنان رغبتی به فروش بلند مدت نداریم به دلیل اینکه:
۱- عملا سودی برای ما نداره و اگر مشتری از ما راضی باشه خودش ماه های بعد رو تمدید می کنه و نیازی نیست پولش رو ما بلوکه کنیم و به زور نگهش داریم
۲- قیمت ارز در ایران کاملا وابسته شده به عوامل غیر مرتبط! بالا پایین شدن قیمت هم می تونه به ضرر ما باشه هم مشتری
با تشکر

astro.alireza
June 20th, 2012, 12:40
فقط ۵ روز تا اتمام پیش فروش ویژه سرورهای مجازی با پورت ۱۰ گیگابیت باقی مانده است.

webelizer
June 20th, 2012, 18:06
ضمن عرض سلام
نیاز به 500 گیگ هارد برای بکاپ داریم میسر است؟
سرویس بکاپ ارائه نمیکنید؟

موفق باشید

astro.alireza
June 20th, 2012, 20:15
ضمن عرض سلام
نیاز به 500 گیگ هارد برای بکاپ داریم میسر است؟
سرویس بکاپ ارائه نمیکنید؟

موفق باشید
سلام
سرور برای بک آپ می تونیم خدمتتون بدیم از کشورهای فرانسه و آلمان که کاملا نیاز شما رو برطرف خواهد کرد. آفر فوق به دلیل محدود بودن هارد و سرعت بالا (که برای بک آپ نیاز نیست) مناسب اینکار نیست
با تشکر

webelizer
June 20th, 2012, 20:18
سلام
سرور برای بک آپ می تونیم خدمتتون بدیم از کشورهای فرانسه و آلمان که کاملا نیاز شما رو برطرف خواهد کرد. آفر فوق به دلیل محدود بودن هارد و سرعت بالا (که برای بک آپ نیاز نیست) مناسب اینکار نیست
با تشکر

ممنون میشم آفر بدید. البته اگر تاپیک منحرف میشود پی ام کنید.
با تشکر

majid2009s
June 20th, 2012, 20:44
چه مقدار پورت به هر وی پی اس میرسه؟

CommandServer
June 20th, 2012, 21:29
سلام سایتتون بالا نمیاد

Mr_Parham
June 20th, 2012, 21:52
سلام سایتتون بالا نمیاد

whmcsشون هست، صبر داشته باشید دوست عزیز :)

astro.alireza
June 20th, 2012, 23:40
چه مقدار پورت به هر وی پی اس میرسه؟
به همه سرورها ۱۰ گیگابیت پورت اشتراکی می رسه! بقیه اش رو خودتون حساب کنید!!!

سلام سایتتون بالا نمیاد

whmcsشون هست، صبر داشته باشید دوست عزیز :)

در حال انتقال سایت هستیم. سوالی هست همینجا مطرح بفرمایید تا سایت دوباره بازگشایی بشه
پرهام جان از شما هم ممنونم

sorrowrock
June 21st, 2012, 00:35
با توجه به پست خودتون 100 عدد به فروش میره.
اینجوری که من حساب کردم به هر سرور 100 مگ میرسه درسته؟

Only4U
June 21st, 2012, 13:07

با اجازه استارتر
100 مگ ؟ منظور شما گیگ هست اره ؟
اینجور که میخوان سرویس بدن از اونجا که 2*4 تا هارد را میخوان برا پشتیبانی و بک اپ بزارن (خودشون اینجور نوشته بودن) میمونه 8 ترابایت فضا که اگه به 100 نفر تقسیم کنی به هر فرد 80 گیگ میرسه حدودا
حالا اگه مقدار فضایی که خودشون هم لازم دارن (این دیگه بستگی به خودشون داره) یه چیزی حدود 200 گیگ ازاد بگیریم تقریبا به هر سرور 50 گیگ هارد میرسه
بازم پوزش میخوام من پاسخ دادم منتظر پاسخ کامل تر از طرف خودشون باشید چون با توجه به روش کاریشون ممکنه هرچیزی فرق کنه فقط اون 100 مگ نیستا :دی

ostadomid
June 21st, 2012, 13:28
با اجازه استارتر
اینجور که میخوان سرویس بدن از اونجا که 2*4 تا هارد را میخوان برا پشتیبانی و بک اپ بزارن (خودشون اینجور نوشته بودن) میمونه 8 ترابایت فضا که اگه به 100 نفر تقسیم کنی به هر فرد 80 گیگ میرسه حدودا
حالا اگه مقدار فضایی که خودشون هم لازم دارن (این دیگه بستگی به خودشون داره) یه چیزی حدود 200 گیگ ازاد بگیریم تقریبا به هر سرور 50 گیگ هارد میرسه
بازم پوزش میخوام من پاسخ دادم منتظر پاسخ کامل تر از طرف خودشون باشید چون با توجه به روش کاریشون ممکنه هرچیزی فرق کنه فقط اون 100 مگ نیستا :دی

منظورشون هارد نیست، شبکه رو میگن که میشه 100 مگ. شما روی 100 مگ مگه میتونید سیستم عامل ویندوز داشته باشید؟

sorrowrock
June 21st, 2012, 13:58
منظور من هم پورت شبکه بود ممنون که به جای من اعلام کردید

astro.alireza
June 22nd, 2012, 10:41
سلام دوستان. بابت تاخیری که توی پاسخگویی پیش اومد عذر می خوام

کل پورت سرور ۱۰ گیگابیت هست که اصولا سرعتی در حدود ۷۰۰ مگابایت بر ثانیه رو روی کل سرور تضمین می کنه. از اونجایی که هارد ها هم به صورت رید ۱۰ بسته شدن این سرعت قابل دسترسی هست و محدودیتی در این زمینه نیست.
ولی اینکه بیایم برای بدست آوردن سرعت هر وی پی اس کل پورت رو تقسیم بر تعداد وی پی اس ها بکنیم اشتباهه. چون هیچ وقت تمام سرورها از همه ظرفیت پورت استفاده نمی کنند. به شما قول می دم (بر اساس تجربه خودم طی سالیانی که وی پی اس ارایه می دم) که کل استفاده سرور از پورت به ۱ گیگابیت بر ثانیه هم نخواهد رسید! عملا می تونم بگم در ۹۵ درصد موارد سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه در دسترس هست یعنی ۵ برابر چیزی که شما فکر می کنید. اگر می خواید عدد دقیقتری دستتون بیاد یهتره به یه متخصص علم آمار رجوع کنید تا با توجه به رفتار مصرف کنند به شما بگه که چه سرعتی در اکثر مواقع در دسترس هست. به این سادگی نیست که یه تقسیم ساده انجام بدیم

با اجازه استارتر
منظور ایشون پورت بود. حرف شما هم کاملا درسته و از شما تشکر می کنم. همونجوری که شما حساب کردید به هر کاربر ۵۰ گیگابایت فضای هارد می رسه.

ahmadsadri
June 22nd, 2012, 12:19
امکان ارسال ایمیل گروهی هم وجود داره؟

astro.alireza
June 23rd, 2012, 19:48
امکان ارسال ایمیل گروهی هم وجود داره؟
سلام
اگر منظورتون اسپم هست، خیر ما چنین سرویس هایی ارائه نمی دیم.

امروز ۳ تیر ماه است. فقط ۲ روز دیگر برای استفاده از آفر فوق فرصت باقیست. سرور مذکور به زودی آماده سرویس دهی خواهد شد!
با تشکر

mehrdad1991h
June 24th, 2012, 01:38
سلام
اگر منظورتون اسپم هست، خیر ما چنین سرویس هایی ارائه نمی دیم.

امروز ۳ تیر ماه است. فقط ۲ روز دیگر برای استفاده از آفر فوق فرصت باقیست. سرور مذکور به زودی آماده سرویس دهی خواهد شد!
با تشکر

اقا من میخوام الان سفارش بدم فقط موندم تاریخ تحویل کیه
از 10 تیر اونورتر نمیره ؟
میخوام روش حساب کنم
میتونم یا نه ؟
سفارش بدم یا نه ؟
سپاس

astro.alireza
June 24th, 2012, 15:23
اقا من میخوام الان سفارش بدم فقط موندم تاریخ تحویل کیه
از 10 تیر اونورتر نمیره ؟
میخوام روش حساب کنم
میتونم یا نه ؟
سفارش بدم یا نه ؟
سپاس
سلام
شما موقع سفارش می تونید قید کنید که سرور رو واسه چه تاریخی لارم دارید تا ما هم سرور رو همون موقع بدیم خدمتتون
سرور قطعا تهیه خواهد شد و بین روزهای ۵ تا ۱۰ تیر آماده استفاده هست
با تشکر

astro.alireza
June 24th, 2012, 16:14
قابل توجه دوستانی که میان سفارش رو ثبت می کنند و پرداخت نمی کنند تا روزی که سرور اماده بشه:
راس ساعت ۲۴ روز ۵ تیر ماه تمامی سفارش های پیش فروش انگلیس که پرداخت نشده کنسل خواهد شد و این دوستان مجبور هستند بدون استفاده از ۳۰ درصد تخفیف دائمی سرورشون رو سفارش بدند.
همچنین در همین زمان اعتبار کوپن ۳۰ درصد تخفیف دائمی به پایان خواهد رسید.

برای استفاده از تخفیف های استثنایی فوق فقط ۳۲ ساعت زمان باقیست!

par30club
June 24th, 2012, 22:37
باسلام من یه سوال فنی داشتم :دی
میخواستم ببینم ما بد ها بخوایم مشخصات سرور رو افزایش بدیم این تخفیف رو سرورمون میمونه ؟

astro.alireza
June 25th, 2012, 00:47
باسلام من یه سوال فنی داشتم :دی
میخواستم ببینم ما بد ها بخوایم مشخصات سرور رو افزایش بدیم این تخفیف رو سرورمون میمونه ؟
سلام
نمی دونم چی بگم! حالا شما سفارش بدید خواستید ارتقا بدید تخفیف رو براتون لحاظ می کنیم!

dm800pvr
June 25th, 2012, 04:20
رنج آی پی سرور کانادا رو برام پ خ کنید لطفاً

astro.alireza
June 25th, 2012, 13:06
رنج آی پی سرور کانادا رو برام پ خ کنید لطفاً

سلام. پ خ شد

دوستان توجه داشته باشند كه سرور از 8 عدد هارد sas با رايد 10 استفاده مي كند. همانگونه كه مي دانيد سرعت هارد هاي sas بالاتر از sata مي باشد و زماني كه اين 8 هارد sas به صورت raid 10 بسته شوند سرعتي معادل 8 برابر سرعت يك هارد sas معمولي خواهد داشت. با چنين آرايه اي از هارد ها مي توان در هنگام كپي اطلاعات به سرعت 600 مگابايت بر ثانيه رسيد. يعني شما مي توانيد محتويات يك dvd را در 10 ثانيه كپي نماييد!!!!

براي استفاده از آفر فوق فقط تا پايان امروز فرصت داريد.

astro.alireza
June 26th, 2012, 21:54
با سلام خدمت دوستان عزیز
سرور مذکور سفارش داده شده و طی روزهای آینده در دسترس خواهد بود. (با تشکر از آلماهاست نماینده رسمی دیتاسنتر RedStation در ایران)
همچنین امگاهاست تصمیم گرفته است تا زمان آماده شدن سرور آفرهای ویژه پیش فروش را ارایه نماید. پس فرصت را از دست ندهید.
با تشکر

baber
June 26th, 2012, 22:39
جناب اسکندری هیچکدوم از سرورهای شما برای اینترنت ماهواره جواب میدن به جر امریکا ؟

astro.alireza
June 26th, 2012, 23:03
جناب اسکندری هیچکدوم از سرورهای شما برای اینترنت ماهواره جواب میدن به جر امریکا ؟
یه مدت دیتاسنتر سوییس ip spoofing رو بسته بود روی سرویس هاش که ما مجبور شدیم با یکی از همکاران که سرور امریکا داشت صحبت کنیم برای بحث ماهواره
اما با دیتاسنتر سوییس مکاتبه کردیم و با توجه به اعتمادی که به ما داشتند و سابقه خوبمون در مدیریت عدم سو استفاده (Abuse) از سرور قبول کردند که ip spoofing رو روی سرور ما باز کنند.
در حال حاضر سرور سوییس برای اینکار مناسب هست

astro.alireza
June 27th, 2012, 17:00
فروش با تخفیف های مذکور همچنان ادامه دارد

dm800pvr
June 27th, 2012, 17:01
کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت

astro.alireza
June 27th, 2012, 17:59
کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت
پیام خصوصی خودتون رو چک کنید یه کوپن تخفیف براتون ارسال شد
با تشکر

baber
June 28th, 2012, 00:15
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام

astro.alireza
June 28th, 2012, 01:23
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام
سلام
متاسفانه سرور سوییس برای ما هزینه بالایی داره و با توجه به کیفیت بالا و کاربری خاص (اکانت ماهواره) امکان ارایه تخفیف روی این سرویس نیست
با تشکر

sabavps
June 28th, 2012, 10:47
هم سرویس خوب و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارن

asrhosting
June 28th, 2012, 11:19
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.

سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .

astro.alireza
June 28th, 2012, 11:34
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر

سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!

shingo
June 28th, 2012, 13:47
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:

salem
June 28th, 2012, 14:36
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم

astro.alireza
June 28th, 2012, 17:27
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:

من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم

از شما دوستان عزیز به خاطر حمایتتون و ابراز رضایت از سرویس ها ممنونم. از اونجایی که ایشون هیچ مدرکی ارایه ندادند که یوزر ما هستند یا نه ما هم نمی تونیم در این مورد اظهار نظر کنیم که بگیم ایشون دروغ می گه. من از ایشون می خوام که مدارک لازم رو اعلام بفرمایند و در قسمت انتقادات و پیشنهادات پست بزنند.
در ضمن نام کاربری ایشون رو برای پیگیری بیشتر به مدیریت محترم انجمن معرفی کردم
با تشکر

sabavps
June 28th, 2012, 21:44
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .

سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر

با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!

astro.alireza
June 29th, 2012, 00:16
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
خواهش می کنم دوست عزیز
این موارد چیزی نیست که بخواد ناراحت بکنه. حالا شما می فرمایید اشتباه بوده. اگر درست هم می بود دوست داشتیم بشنویم که کجای کار ما مشکل داشته. مثل اینکه مشکل نداریم b-)

CommandServer
June 29th, 2012, 07:36
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش :)

m.hack3r
June 29th, 2012, 08:15
یعنی از 10 تیر بیشتر میشه ؟:39:

CommandServer
June 29th, 2012, 12:21

ما که از خدامونه هر چه زودتر سرور اوکی بشه ولی فکر نکنم بیشتر بشه جون به احتمال زیاد بنا به فرمایشات جناب اسکندری ظرف امروز یا فردا اطلاعات وی پی اس برای تمامی مشترکین ارسال میشه البته اونم بنا به درخواست خودی مشترک از ایشون ;)

astro.alireza
June 29th, 2012, 12:28
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش :)

ما که از خدامونه هر چه زودتر سرور اوکی بشه ولی فکر نکنم بیشتر بشه جون به احتمال زیاد بنا به فرمایشات جناب اسکندری ظرف امروز یا فردا اطلاعات وی پی اس برای تمامی مشترکین ارسال میشه البته اونم بنا به درخواست خودی مشترک از ایشون ;)

سلام
طبق قول دیتاسنتر سرور باید دیروز آماده می شد و به دستمون می رسید. احتمالا سرور امروز به دست ما می رسه و پس از انجام تست های مختلف سفارشات دوستان رو تحویل می دیم خدمتشون
حداکثر تا خود روز ۱۰ تیر اماده می شه
با تشکر

astro.alireza
June 29th, 2012, 21:15
سرور به ما تحویل داده شده و در حال تست و آماده سازی اولیه می باشد. به زودی با اسکرین شات های حیرت انگیز هیجان زده خواهید شد !!!
تخفیف های مربوط به پیش فروش منقضی شده است و سرورهای مجازی تا اطلاع ثانوی با قیمت واقعی به فروش می رسد.

astro.alireza
June 30th, 2012, 13:13
بالاخره بعد از ساعت ها تست و انجام تنظیمات اولیه سرور آماده سرویس دهی می باشد. با توجه به شبکه ۱۰ گیگابیتی این دیتاسنتر، برای تمامی سرورهای مجازی از کارت شبکه VMXNET3 استفاده شده است که قادر به مبادله اطلاعات با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه می باشد.
برای تازه شدن روح انجمن دو اسکرین شات از قدرت این سرور تهیه شد. (فکر می کنم برای اولین بار باشد که چنین سیستمی در این انجمن معرفی می شود):

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/6956-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-net-jpg

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/6957-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-hdd-jpg
همانگونه که می دانید تصویر اول مربوط به سرعت شبکه و تصویر دوم مربوط به سرعت آرایه هارد سرور می باشد.
همانگونه که قبلا ذکر شده بود این سرور از ۸ هارد Toshiba MK2001TRKB - 2 TB - SAS به صورت RAID10 استفاده می کند. قدرت این سیستم را در تصاویر بالا مشاهده می کنید. سرعتی نزدیک به یک گیگابایت بر ثانیه و تاخیر دسترسی در حد یک دهم میلی ثانیه!
با این سیستم می توانید فایلی به حجم یک DVD را در ۵ ثانیه کپی نمایید!

m.hack3r
June 30th, 2012, 13:20
بسیارم عالی

ar4sh
June 30th, 2012, 16:08
از همه نظر عالیه ، سرور ها رو کی تحویل میدین ؟
همه بی صبرانه منتظرن !!

shingo
June 30th, 2012, 17:16
واییییییییییییییییییییی :x

salem
June 30th, 2012, 18:50
داداش مردیم از بس موندیم تو کف زود تحویل بده

astro.alireza
June 30th, 2012, 21:13
بسیارم عالی

از همه نظر عالیه ، سرور ها رو کی تحویل میدین ؟
همه بی صبرانه منتظرن !!

واییییییییییییییییییییی :x

داداش مردیم از بس موندیم تو کف زود تحویل بده

از ابراز احساسات همه دوستان ممنونم :x
حجم سفارشات بالا هست و ما هم داریم با تمام توانمون سرورها رو آماده می کنیم. امیدوارم بتونیم تا آخر امروز سرورها رو تحویل بدیم
با تشکر

baber
July 1st, 2012, 00:11
30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید

CommandServer
July 1st, 2012, 01:19
دوستان این سرور فوق العادس... :|
الان یه وی پی اس از ایشون تحویل گرفتم وای خدای من فقط باید بگیرید این وپی اس رو تا حرف منو باور کنید =d>
ممنون جناب اسکندری بابت همه چیز موفق باشید :)

astro.alireza
July 1st, 2012, 10:07
30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید

دوستان این سرور فوق العادس... :|
الان یه وی پی اس از ایشون تحویل گرفتم وای خدای من فقط باید بگیرید این وپی اس رو تا حرف منو باور کنید =d>
ممنون جناب اسکندری بابت همه چیز موفق باشید :)

امیدوارم کیفیتش راضی کننده باشه و بمونه
به اطلاع دوستان می رسونم ۵۰ درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف 50onetime هنوز ادامه داره
۲۰ درصد تخفیف ویژه دائمی برای کاربران محترم وب هاستینگ تالک با کد تخفیف wht20off در نظر گرفته شده که می تونند استفاده کنند

پست اول هم به روز رسانی شد
با تشکر

baber
July 1st, 2012, 10:17
ممنون

جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟

baber
July 2nd, 2012, 11:19
تنها مشکلی که امگا هاست داره دیر پاسخ دادن هست

یروز تیکت زدم هنوز خبری نیست

CommandServer
July 2nd, 2012, 11:52
ممنون

جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟

سلام شما تو سایتشون عضو بشید انجا تیکیت بزنید
اونجا سریعتر جواب میدن ;)

ar4sh
July 2nd, 2012, 12:05

دوست عزیز اینجا که تیکت نداره اینجا بزنن منظوره دوستمون اینه تو که تو سایت خود امگا هاست تیکت میزنن ولی متاسفانه دیر جواب مبدن

astro.alireza
July 2nd, 2012, 13:58
ممنون

دوست عزیز اینجا که تیکت نداره اینجا بزنن منظوره دوستمون اینه تو که تو سایت خود امگا هاست تیکت میزنن ولی متاسفانه دیر جواب مبدن
سلام دوستان
اگر تاخیری بوده از همه عذرخواهی می کنم. دلیل هم اینه که تعداد سفارشات زیاد هست و هنوز دوستانی هستند که سرور به دستشون نرسیده! اجازه بدید این پیک ترافیک تحویل سرویس ها تموم بشه بعد از اون در خدمتم
در مورد تیکت ها هم باید عرض کنم خدمتتون که با توجه به اینکه پنل کامل کاربری دادیم و پنل ریبوت هم توی محیط کاربری موجوده عملا خود شما می تونید همه کارهاتون رو خودتون انجام بدید و نیازی به تیکت زدن نیست. مواردی که توی به تیکت نیاز داره:
۱- بررسی امور مالی و صورتحساب ها
۲- تعویض سیستم عامل و یا ارتقای سرویس
۳- پیگیری مواردی که عملا از دست شما خارج هست و به ما مربوط می شه (مثل بررسی ابیوزها، قطعی از طرف دیتاسنتر و ...)
غیر از موارد بالا بقیه موارد جزو ساپورت نیست و به نوعی جزو مدیریت سرور محسوب می شه. با اینحال ما سعی می کنیم حتی مشکلات نرم افزاری مشتریان رو حل کنیم و کمک کنیم که بتونند بهترین استفاده رو از سرویس ها داشته باشند. (یعنی عملا داریم سرورشون رو بدون هزینه مدیریت می کنیم!)
باز هم اگر کم و کسری بوده به بزرگی خودتون ببخشید. امیدوارم دیگه پیش نیاد

shahin_avaliha
July 2nd, 2012, 15:00
دوستان من سرور خودمو تحویل گرفتم

عالی هست ، دست شما درد نکنه .

باتشکر

salem
July 2nd, 2012, 17:20
تنها حرفی که میتونم بگم حتی 1ثانیه هم واسه خرید از ایشون شک نکنین . واقعا از هر لحاظ فوق العاده هست قیمت ها هم خیلی مناسب نصف شب ساعت 3 یا 4 تیکت میزنی جواب میدن به تیکت من از جوان سرور سرویس داشتم 5 تا vps واقعا جونمو به لبم رسوندن همیشه مشکل داشتم یه بار آرزو موند تو دلم این 5 تا vps یک ساعت درست کار کنن تو 24 ساعت باید 15 بار vps رو ریست میکردی اما از وقتی با آقای اسکندری یا همون امگا هاست آشنا شدم و سرویس هامو انتقال دادم به سرور های ایشون واقعا فوق العاده رازیم الان 2 ماه یه ریست هم نکردم vps رو من شخصا از هر لحاظ تایید میکنم

baber
July 2nd, 2012, 17:44
الانم که محبت کردند اومدند چواب همهجی دادند الا جواب ما

تو سایت هم نیکت زدم همین سوال پرسیدم هنوز جوابی به بنده ندادند

lordcrazy
July 4th, 2012, 02:18
سلام
بنده هم پنل اخر رو از اقا علیرضا خریداری کردم . هر چی گفتیم اقا علیرضا بدون نه گفتن راحت انجام دادن . سرعت رو هم تست کردیم با چند پورت مختلف که یکی از یکی بهتر .
همه چی عالی بود . پشتیبانی . کیفیت . قیمت . نحوه برخورد با مشتری و بسیار با صبر و حوصله به تمامی سوال های بنده جواب دادن .
مخلصیم.

mahdi2009
July 4th, 2012, 13:37
سلام.

تورنت ساپورت هست وی پی اسها؟

هارد بالا امکان استفاده هستش 500 گیگ و 1 ترا و قیمت اونها.

تشکر.

astro.alireza
July 6th, 2012, 10:14
سلام دوستان
فکر کنم حدود یه هفته می شه به انجمن سر نزدم. حجم کار این چند روز واقعا بالا بوده.

دوستان من سرور خودمو تحویل گرفتم

عالی هست ، دست شما درد نکنه .

باتشکر
ممنونم از نظرتون. امیدوارم رضایتتون ادامه داشته باشه

تنها حرفی که میتونم بگم حتی 1ثانیه هم واسه خرید از ایشون شک نکنین . واقعا از هر لحاظ فوق العاده هست قیمت ها هم خیلی مناسب نصف شب ساعت 3 یا 4 تیکت میزنی جواب میدن به تیکت من از جوان سرور سرویس داشتم 5 تا vps واقعا جونمو به لبم رسوندن همیشه مشکل داشتم یه بار آرزو موند تو دلم این 5 تا vps یک ساعت درست کار کنن تو 24 ساعت باید 15 بار vps رو ریست میکردی اما از وقتی با آقای اسکندری یا همون امگا هاست آشنا شدم و سرویس هامو انتقال دادم به سرور های ایشون واقعا فوق العاده رازیم الان 2 ماه یه ریست هم نکردم vps رو من شخصا از هر لحاظ تایید میکنم
خواهش می کنم. وظیفه است. خوشحالم که کیفیت راضی کننده بوده

الانم که محبت کردند اومدند چواب همهجی دادند الا جواب ما

تو سایت هم نیکت زدم همین سوال پرسیدم هنوز جوابی به بنده ندادند

ما تیکت جواب داده نشده نداریم! من نمی دونم شما کدوم یوزر هستیدکه همش می گید تیکت ما رو جواب ندادند. تک تک تیکت ها رو دقیقا بررسی و اونهایی که اولویت بالایی دارند در اولین فرصت جواب می دیم. بقیه رو هم به ترتیب رسیدگی می کنیم

سلام
بنده هم پنل اخر رو از اقا علیرضا خریداری کردم . هر چی گفتیم اقا علیرضا بدون نه گفتن راحت انجام دادن . سرعت رو هم تست کردیم با چند پورت مختلف که یکی از یکی بهتر .
همه چی عالی بود . پشتیبانی . کیفیت . قیمت . نحوه برخورد با مشتری و بسیار با صبر و حوصله به تمامی سوال های بنده جواب دادن .
مخلصیم.
خوشحالم که رضایت بخش بوده خدمات

سلام.

تورنت ساپورت هست وی پی اسها؟

هارد بالا امکان استفاده هستش 500 گیگ و 1 ترا و قیمت اونها.

تشکر.
استفاده از تورنت بستگی داره به فایلی که شما دانلود می کنید و شکایتی که از کار شما می شه. هارد بالا ارایه نمیشه. اگر هارد بالا می خواید می تونیم از آلمان به صورت اختصاصی براتون بخریم

با تشکر

aminhitman
July 6th, 2012, 16:29
من سفارش دادم کی بدستم میرسه ؟

astro.alireza
July 6th, 2012, 21:41
من سفارش دادم کی بدستم میرسه ؟

همه سفارش های امروز تحویل داده شد

دوستان نکته ای رو ذکر کنم اون هم اینه که ما عموما سفارشات رو تا ساعات پایانی همون روز تحویل می دیم. در صورت دیرکرد در تحویل خسارت داده میشه
اگر سفارش شما شامل فوریت هست و باید سریع تحویل داده بشه حتما به ما اطلاع بدید تا در اسرع وقت مورد بررسی قرار بگیره
با تشکر

omid021
July 7th, 2012, 11:47
سلام من از دیشب ساعت 2 سفارش دادم کی تحولیش میدین؟ذکر هم کردم فوریه

sawyer111
July 7th, 2012, 16:34
منکه تو سایتشون چند ساعته سوال پرسیدم
که بعد از واریز کی تحویل میدن کسی جواب نداده

omid021
July 7th, 2012, 17:31
دقیقا مثل من از ساعت 2 صبح کسی جواب منو نداده البته مدیرش 19 ساعته آنلاین نشده هنوز امیدوارم اومد سریع ردیف کنه چون نیاز دارم اساسی

mehrdad1991h
July 8th, 2012, 02:01
والا من نمیدونم چجوریه ولی من که تیکت میزنم حداکثر خیلی بشه نهایتا 24 ساعته جواب دادن و مشکل هم حل شده رفته
بعد از ظهری هم تیکت زدم و یه سفارش هم دادم 2 ساعت بعدش جواب دادن بهم
در کل به پشتیبانی میشه از 10 نمره ی 7.5 ~ 8 بهش داد در کل تا الان که بد نبوده راضی کننده بوده .....
سپاس

omid021
July 8th, 2012, 03:06
سرورشون واقعا عالیه تا الان بهترین سروری که داشتم از امگا هاست بوده کاشکی پشتیبانیشونم بهتر کنن دیگه میترکونن

armin.24
July 9th, 2012, 17:02
آقا من به شما پ.خ دادم لطفا صندوق پیامتونو چک کنید و جوابشو بهم بدین.

astro.alireza
July 10th, 2012, 13:18
سلام من از دیشب ساعت 2 سفارش دادم کی تحولیش میدین؟ذکر هم کردم فوریه

دقیقا مثل من از ساعت 2 صبح کسی جواب منو نداده البته مدیرش 19 ساعته آنلاین نشده هنوز امیدوارم اومد سریع ردیف کنه چون نیاز دارم اساسی
اگر تاخیری بوده عذر خواهی می کنم. اگر توی اطلاعیه های سایت هم مشاهده می کردید مشکلی پیش اومده بود که باعث شد سفارش ها دیر تحویل داده بشه. به تمام کسانی که سرورشون دیرتر از ۲۴ ساعت آماده شده خسارت داده شد

والا من نمیدونم چجوریه ولی من که تیکت میزنم حداکثر خیلی بشه نهایتا 24 ساعته جواب دادن و مشکل هم حل شده رفته
بعد از ظهری هم تیکت زدم و یه سفارش هم دادم 2 ساعت بعدش جواب دادن بهم
در کل به پشتیبانی میشه از 10 نمره ی 7.5 ~ 8 بهش داد در کل تا الان که بد نبوده راضی کننده بوده .....
سپاس
با تشکر از اعلام نظرتون و نمره ای که دادید. امیدوارم بهتر بشه
حالا چی باعث شده ۱۰ نگیریم؟

سرورشون واقعا عالیه تا الان بهترین سروری که داشتم از امگا هاست بوده کاشکی پشتیبانیشونم بهتر کنن دیگه میترکونن
تشکر. به زودی پشتیبانی واقعی رو مشاهده خواهید کرد

آقا من به شما پ.خ دادم لطفا صندوق پیامتونو چک کنید و جوابشو بهم بدین.

به اطلاع دوستان می رسونم که حجم بالای سفارشات و مشکلات اخیری که برای تعدادی از سرویس ها به وجود اومده باعث شده تحویل سرویس ها با تاخیر انجام بشه اما تیکت ها تقریبا بدون مشکل پاسخ داده شده اند.
منتظر خدمات جدید از طرف ما باشید. به زودی نیاز شما به پشتیبانی رو به صفر خواهیم رسوند!

با تشکر

CommandServer
July 12th, 2012, 11:37
دوستان سرور عالی این روزا ترکونده دمه شما گرم جناب اسکندری
فقط اون سورپرایز که اوایل زدن تاپیک عرض کردن چی بود ? :d

sina sina
July 12th, 2012, 15:19
من که آخرش نفهمیدم فرق پورت 1 گیگ با 10 گیگ چیه دقیقا چون در استفاده از پورت هر دو به یک اندازه بودند.از هر لینک و سرور خوب و قویی
نظر شما چیه آقا علیرضا ؟ :دی

hoka
July 12th, 2012, 16:51
من که آخرش نفهمیدم فرق پورت 1 گیگ با 10 گیگ چیه دقیقا چون در استفاده از پورت هر دو به یک اندازه بودند.از هر لینک و سرور خوب و قویی

شرمنده بنده جواب ایشون رو میدم
فرقش اینه که شما اگه روی این سرور ( البته اگه سرور خالی باشه ) از 10 سرور قوی با پورت 1 گیگ دانلود بفرمایید سرعت مجموع دانلود ها میرسه به یک گیگابایت در ثانیه .
اگر از یک سرور پورت 1 گیگ بخواید دانلود بکنید روی این سرور پورت 10 ، هیچ فرقی نمیکنه سرعتش با یه سرور پورت یک گیگ

alborzdata
July 13th, 2012, 01:40
ایشون تایید میشه ! بنده سرور خریداری کردم 2 روز پیش سی دقیقه ای تحویل دادند و بدون هیچ مشکلی

6089
July 13th, 2012, 12:39
با سلام من یک سرور لینوکس تهیه کردم کیفیت عالی پشتیبانی عالی ارسال مشخصات سرور عالی است قبلا سرویس داشتم کیفیت فوق العاده بالا رفته

astro.alireza
July 16th, 2012, 12:46
دوستان سرور عالی این روزا ترکونده دمه شما گرم جناب اسکندری
فقط اون سورپرایز که اوایل زدن تاپیک عرض کردن چی بود ? :d
خواهش مي كنم. اميدوارم كيفيت سرويس ها راضي كننده باشه
اون سورپرايز هم بمونه واسه بعد وقتي آماده شد مي بينيد!

شرمنده بنده جواب ایشون رو میدم
فرقش اینه که شما اگه روی این سرور ( البته اگه سرور خالی باشه ) از 10 سرور قوی با پورت 1 گیگ دانلود بفرمایید سرعت مجموع دانلود ها میرسه به یک گیگابایت در ثانیه .
اگر از یک سرور پورت 1 گیگ بخواید دانلود بکنید روی این سرور پورت 10 ، هیچ فرقی نمیکنه سرعتش با یه سرور پورت یک گیگ
ممنون از شما دوست عزيز به خاطر پاسختون اما دقيقتر كه بخوايم بگيم فرقش اينه كه الان 80 تا وي پي اس دارند همزمان از سرور استفاده مي كنند و شما هنوز سرعت دانلودتون حدود 60 مگابايت بر ثانيه است!!! يعني اين پورت هعيچ وقت كم نمياره.

ایشون تایید میشه ! بنده سرور خریداری کردم 2 روز پیش سی دقیقه ای تحویل دادند و بدون هیچ مشکلی
تشكر از شما دوست عزيز

با سلام من یک سرور لینوکس تهیه کردم کیفیت عالی پشتیبانی عالی ارسال مشخصات سرور عالی است قبلا سرویس داشتم کیفیت فوق العاده بالا رفته

همونطور كه توي ايميل هم اعلام شد به دليل عدم سازگاري كامل كارتهاي شبكه vmxnet3 سرعت سرورهاي مجازي با مشكل روبه رو شده بود كه با تعويض اين كارت ها سرعت به نحو چشمگيري افزايش پيدا كرده و همه راضي هستند

لازم به ذكر است تخفيف 20 درصدي فقط تا پايان امروز فرصت دارد! از فردا سرور انگليس با تخفيف 20 درصدي ارايه نخواهد شد

با تشكر

mr_vahid
July 16th, 2012, 16:47
وقتی که رو لینک تخفیف داده شده کلیک میکنم بازم صورت حساب همون قیمت بدون تخفیف هستش.
یک سوال دیگه، میشه امروز سفارش داد ولی تاریخ شروع به کار وی پی اس 2 روز بعد باشه ؟

mr_vahid
July 16th, 2012, 19:03
جناب مشكل سرعت آپلود ابر سرور شما حل شده ؟
ممكنه چند روز ديگه دانلودش افت كنه ؟!
چقدر به اين ديتاسنتر ميشه اعتماد كرد ؟؟!

astro.alireza
July 16th, 2012, 19:18
وقتی که رو لینک تخفیف داده شده کلیک میکنم بازم صورت حساب همون قیمت بدون تخفیف هستش.
یک سوال دیگه، میشه امروز سفارش داد ولی تاریخ شروع به کار وی پی اس 2 روز بعد باشه ؟
سلام
بله چنین امکانی وجود داره. توی قسمت توضیحات سفارش بنویسید که سرور رو واسه چه زمانی لازم دارید تا همون روز تحویل داده بشه

جناب مشكل سرعت آپلود ابر سرور شما حل شده ؟
ممكنه چند روز ديگه دانلودش افت كنه ؟!
چقدر به اين ديتاسنتر ميشه اعتماد كرد ؟؟!
مشکل سرعت آپلود به دیتاسنتر و سرور ربطی نداشت. ما برای اینکه کاربران بتونند از پورت ۱۰ گیگابیتی این سرور استفاده کنند به جای کارت های شبکه استاندارد e1000 از کارت شبکه vmxnet3 برای سرورهای مجازی استفاده کردیم که سرعت اولی ۱ گیگابیت بر ثانیه و سرعت دومی ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است. اما به دلیل مشکلاتی که vmxnet3 در سازگاری با سیستم عامل داشت عملا سرعت شبکه به جای اینکه بالا باشه افت شدیدی کرد. ما این مشکل رو با تعویض کارت شبکه همه سرورهای مجازی با نوع استاندارد e1000 برطرف کردیم و همه کسانی که قبلا از سرعت ناراضی بودند الان ابراز رضایت کامل داشتند.
در مورد این دیتاسنتر باید بگم که جای بسیار بزرگ و معتبریه و خیلی از سایتهای مهم دنیا روی سرورهای این دیتاسنتر میزبانی می شن. چنین دیتاسنتری هیچ وقت با اعتبار خودش بازی نمی کنه
با تشکر

islami
July 16th, 2012, 23:07
من که سرویس از امگاهاست دارم واقعا راضیم و مدیر بخش پشتیبانی هم خیلی خیلی بهم کمک کرده ... و هر چی گفتم جوابمو دقیق داده
پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید ...;)

astro.alireza
July 18th, 2012, 19:30
من که سرویس از امگاهاست دارم واقعا راضیم و مدیر بخش پشتیبانی هم خیلی خیلی بهم کمک کرده ... و هر چی گفتم جوابمو دقیق داده
پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید ...;)
خیلی ممنون از شما دوست گرامی

با توجه به درخواست برخی دوستان در مورد تخفیف ۲۰ درصدی این تخفیف رو دوباره فعال کردیم چون بعضی ها تیکت می زدند و می گفتند استثنا قائل بشیم و ...

شما می تونید با کد تخفیف WHT20OFF از ۲۰ درصد تخفیف دائمی روی پلان های ۲ و ۳ استفاده کنید
همچنین با کد تخفیف WTH50OFF از ۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول روی همه پلان ها بهره مند بشید (ظرفیت ایجاد شد)

mr_vahid
July 19th, 2012, 13:50
لطفا رنج آی پی این سرور رو بگید.
ممنون

astro.alireza
July 19th, 2012, 22:24
لطفا رنج آی پی این سرور رو بگید.
ممنون
سلام
37.220.22.0

mhentezari
July 19th, 2012, 23:03
پیام خصوصی زدم
لطفا پاسخ بدید

mr_vahid
July 20th, 2012, 18:18
من سفارش دادم !
امیدوارم همونطوری که دوستان تعریف کردند باشه.

astro.alireza
July 20th, 2012, 19:51
من سفارش دادم !
امیدوارم همونطوری که دوستان تعریف کردند باشه.
سفارش شما ارسال شد.
طبق خواسته شما یه آی پی رند بهتون دادم. اونم چه آی پیه رندی!!!

mr_vahid
July 20th, 2012, 20:59
سفارش شما ارسال شد.
طبق خواسته شما یه آی پی رند بهتون دادم. اونم چه آی پیه رندی!!!

ممنون بابت آی پی که واقعا خوشگله .
سرور هم 90 دقیقه پس از پرداخت تحویل داده شد.
همه چی اوکی هستش من راضیم

astro.alireza
July 20th, 2012, 22:52
آقا یه پینگ تست بده ببینم واقآ پورتش 10gb هست یا نه واسه تبلیغات زدی ;)
سلام دوست عزیز.
یه سوال از شما دارم اگر جواب این سوال رو به درستی بدید و بتونید درست بودنش رو اثبات کنید بنده یک سرور مجازی با رم یگ گیگابایت به صورت رایگان و مادام العمر به شما هدیه می دم تا خودتون بتونید پورت این سرور رو بسنجید.

سوال:
شما چه جوری با استفاده از ابزار ping واقعی بودن پورت 10 gbps سرور ما رو اثبات می کنید؟
جهت راهنمایی شما لینکی از مقاله ای در مورد ping از ویکی پدیا قرار دادم تا سریعتر به جواب برسید:
Ping (networking utility) - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Ping_%28networking_utility%29)

reza*
July 21st, 2012, 00:43
اقا شما این وی پی اس رو که گفتید بده به من ، من اثبات میکنم =))

دوست عزیز خدا وکیلی راس میگه دیگه
پینگ کجا سرعت دانلود کجا آخه =))

mhentezari
July 21st, 2012, 01:03
من زدم سفارش
ببینیم چی میشه

astro.alireza
July 22nd, 2012, 14:11
اقا شما این وی پی اس رو که گفتید بده به من ، من اثبات میکنم =))

دوست عزیز خدا وکیلی راس میگه دیگه
پینگ کجا سرعت دانلود کجا آخه =))
مشکل ما اینه که افرادی که حتی از مبانی ابتدایی شبکه اطلاعی ندارند ادعاهایی دارند که افراد حرفه ای هم ندارند. دلم واسه کسانی می سوزه که گول قیمت ارزون رو می خورند!

من زدم سفارش
ببینیم چی میشه
تشکر. سفارش شما مدتها پیش تحویل داده شد

nader_star
July 23rd, 2012, 00:59
ممنون از زحماتتون
پشتیبانی و پاسخ دهیشون فوق العاده سریع و عالی هستش
5 روز پیش 1 دونه وی پی اس برای تست ازشون گرفتم
ولی این قدر خوب و مطمئن کار می کنن که امشب هفتمین وی پی اس رو ازشون گرفتم

hadiroohi
July 23rd, 2012, 14:27
از آقای اسکندی بابت سرویس دهی خوبشون تشکر میکنم
2 تا سرور فعلاٌ ازشون درام
چند روزیه که خرید کردم ولی هم از سرعت سرورها و هم از پشتیبانی خوبشون تشکر میکنم

reza*
July 23rd, 2012, 15:06
مشکل ما اینه که افرادی که حتی از مبانی ابتدایی شبکه اطلاعی ندارند ادعاهایی دارند که افراد حرفه ای هم ندارند. دلم واسه کسانی می سوزه که گول قیمت ارزون رو می خورند!

تشکر. سفارش شما مدتها پیش تحویل داده شد

من از شما سرویس ندارم و نمیتونم در موردتون نظر بدم ولی با دیدن اون پست کلی خندیدم
تهران هاست عزیز لااقل اگه میخوای تخریب کنی از راه درستش وارد شو :78: این جوری تنها کسی که تخریب میشه خودت هستی
خدا وکیلی اگه بلدی بیا یاد بده ما هم از طریق پینگ سرعت پورت رو بفهمیم =))=)) خیلی به درد میخوره

peyman0742
July 24th, 2012, 12:11
wow اینجوری که همه دوستان تایید کردن جای سوالی باقی نمی مونه بریم برا سفارش

astro.alireza
July 24th, 2012, 17:54
ممنون از زحماتتون
پشتیبانی و پاسخ دهیشون فوق العاده سریع و عالی هستش
5 روز پیش 1 دونه وی پی اس برای تست ازشون گرفتم
ولی این قدر خوب و مطمئن کار می کنن که امشب هفتمین وی پی اس رو ازشون گرفتم
خوشحالم که از سرویس دهی راضی بودید و تونسته نظرتون رو جذب کنه

از آقای اسکندی بابت سرویس دهی خوبشون تشکر میکنم
2 تا سرور فعلاٌ ازشون درام
چند روزیه که خرید کردم ولی هم از سرعت سرورها و هم از پشتیبانی خوبشون تشکر میکنم
خیلی ممنونم از شما
خوشحالم که راضی کننده بوده

wow اینجوری که همه دوستان تایید کردن جای سوالی باقی نمی مونه بریم برا سفارش
دوستان لطف دارند. انشاا... همونجوری باشه که دیگران می گن!

با تشکر از همه عزیزان

mahyar2pac
July 25th, 2012, 08:19
دوستان چند روزی هست که سفارش دادم و از سرویسشون خیلی راضیم

امیدوارم که سرویس ها به همین صورت و با همین کیفیت باقی بماند که در این صورت من خودم شخصا" مشتری دائمی ایشون خواهم بود

پورت داخل وی پی اس 1Gbps هست حالا نمیدونم شاید از سرور دیگرشون به ما سرویس داده اند

البته روی وی پی اس تا 20Mbs سرعت دانلود میده

m.hack3r
July 25th, 2012, 11:17
بنده هم سفارش دادم .

پورت داخلی سرور مجازی 1Gbps هست و دانلود هم تا 30 مگابایت هست با لینک ها و سرور های مختلفی تست کردم .

در هر حال پشتیبانی تایید میشه اما بر روی سرور ها کل پورت به اشتراک گذاشته نشده .

بهتر بود بنویسید سرور مجازی با پورت 1Gbps یا بنویسید سرور اصلی پورت 10Gbps هست , اینجوری چیزی که بنده گرفتم با بقیه سرور هایی که بقیه دوستان میفروشن فرقی نمیکنه

حالا دور از سرعت هارد و ... اما پورت یکی هست .

قصد تخریب نیست بنده سرویس دارم از ایشون و از همین هم کاملا راضی هستم .

astro.alireza
July 25th, 2012, 12:49
دوستان چند روزی هست که سفارش دادم و از سرویسشون خیلی راضیم

امیدوارم که سرویس ها به همین صورت و با همین کیفیت باقی بماند که در این صورت من خودم شخصا" مشتری دائمی ایشون خواهم بود

پورت داخل وی پی اس 1Gbps هست حالا نمیدونم شاید از سرور دیگرشون به ما سرویس داده اند

البته روی وی پی اس تا 20Mbs سرعت دانلود میده
حيلي ممنون از نظرتون. خوشحالم كه رضايت داشتيد.
چيزي كه شما مي فرماييد سرعت كارت شبكه سرورتون هست كه 1 گيگابيت بر ثانيه است. ما قبلا از كارت شبكه 10 گيگابيتي استفاده كرديم كه به دليل برخي مشكلات سرعت واقعا پاييني داشت. از شما انتظار مي ره حداقال با اين مسايل آشنا باشيد.

بنده هم سفارش دادم .

پورت داخلی سرور مجازی 1Gbps هست و دانلود هم تا 30 مگابایت هست با لینک ها و سرور های مختلفی تست کردم .

در هر حال پشتیبانی تایید میشه اما بر روی سرور ها کل پورت به اشتراک گذاشته نشده .

بهتر بود بنویسید سرور مجازی با پورت 1Gbps یا بنویسید سرور اصلی پورت 10Gbps هست , اینجوری چیزی که بنده گرفتم با بقیه سرور هایی که بقیه دوستان میفروشن فرقی نمیکنه

سلام دوست عزيز
همين رضايت شما در گرو محدود كردن پورت هست. اگر كاربران ما افراد حرفه اي بودند كه مي تونستند سرور رو به خوبي مديريت كنند و از پس همه مشكلات بر بيان من پورت رو باز مي زاشتم. هفته اول پورت كاملا باز بود اما برخي عمدا و يا از روي عدم وجود اطلاعات كافي با سرورشون چنان حمله اي به ساير سرورها راه انداختند كه فكر نكنم تا به حال سابقه داشته باشه. شما فكر كنيد يه سرور با پورت 10 گيگ به يه سرور با پورت 1 گيگ حمله كنه! ببينيد چه اتفاقي مي افته!
بعد از اون قضيه ما مجبور شديم پورت رو روي 200 مگابيت محدود كنيم!
باز هم مي گم اگر الان از كيفيت پورت راضي هستيد به خاطر اينه كه يه مديريت با تخصص پشت قضيه هست كه براي شما تضمين مي كنه 200 مگابيت هميشه سرعت داشته باشيد. اگر بقيه دوستان به شما سرور مي دن كه همين سرعت رو مي ده به دليل عدم آشنايي اونها با مسائل مديريتي هست كه كل پورت رو براي شما باز گذاشتن تا استفاده كنيد.
اعمال محدوديت يعني اينكه ما مي دونيم چي كار داريم مي كنيم. اگر بخواين محدوديت رو از رو سرور شما ور ميداريم اما تضميني نيست سرور شما ويروسي نشه و به سايرين حمله نكنه!
در ضمن به اين نكته دقت كنيد سرور شما در كنار 80 سرور ديگه داره با سرعت 200 مگابيت بر ثانيه دانلود مي كنه.
اين نشون مي ده ما تو كارمون موفق بوديم!

astro.alireza
July 25th, 2012, 14:03
با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!

اميدواريم در كنار مديريت حرفه اي از خدمات ما لذت ببريد!

bigarash
July 25th, 2012, 14:39
هنوز فروش دارین؟

mahyar2pac
July 25th, 2012, 14:47
بنده هم سفارش دادم .

کاملا" تائید میشود

بنده هم رضایت کامل دارم

همین الان از سرعت پورت سرور و سرعت وی پی اس خیلی راضیم

دیگه انتظاراتمون را در حد یک وی پی اس داشته باشیم نه در حد سرور اختصاصی

mr_vahid
July 25th, 2012, 15:01
ولی الان سرور ترکیده !

asdadsdxz
July 25th, 2012, 15:39
سرور دوستان دیگر هم قطع شده؟

baber
July 25th, 2012, 16:01
مال من هم قطع شده کامل

ای کاش بابت این قطعی ها حداقل به مشتری مثلا یک روز افزایش تاریخ سررسید یا .... داده بشه

asdadsdxz
July 25th, 2012, 16:22
دوستان مشکل سرو های من حل شد و الان متصل هستند
کلا حدود ۳۰ دقیقه ای قطعی بود

mr_vahid
July 25th, 2012, 16:28
سرور من حدود 1 ساعت و نیم پایین بود الان هم سرعت به شدت پایینه .
با آقای baber موافقم.

astro.alireza
July 25th, 2012, 16:38
هنوز فروش دارین؟
بله فروش داریم

کاملا" تائید میشود

بنده هم رضایت کامل دارم

همین الان از سرعت پورت سرور و سرعت وی پی اس خیلی راضیم

دیگه انتظاراتمون را در حد یک وی پی اس داشته باشیم نه در حد سرور اختصاصی
از شما به خاطر نظرتون ممنونم

ولی الان سرور ترکیده !

سرور دوستان دیگر هم قطع شده؟

مال من هم قطع شده کامل

ای کاش بابت این قطعی ها حداقل به مشتری مثلا یک روز افزایش تاریخ سررسید یا .... داده بشه

دوستان مشکل سرو های من حل شد و الان متصل هستند
کلا حدود ۳۰ دقیقه ای قطعی بود

سرور من حدود 1 ساعت و نیم پایین بود الان هم سرعت به شدت پایینه .
با آقای baber موافقم.

قطعی از طرف دیتاسنتر بوده که با پیگیری ما سریعا برطرف شد
به موارد زیر دقت داشته باشید:
۱- اخبار مربوط به قطعی ها و موارد مشابه توی سایت سریعا ذکر می شه و راهنمایی ها و توضیحات لازم رو همونجا قرار می دیم. این نشون می ده شما موقع بروز مشکل حتی به پنل خودتون لاگین هم نکردید چون اگر این کار رو انجام می دادید تو همون صفحه اصلی پیامی دریافت می کردید مبنی بر مشکل سرور انگلیس
۲- ما آپ تایم ۹۹ درصد رو روی سرورهای خودمون تضمین می کنیم و اگر آپ تایم پایینتر از این مقدار باشه به مشتری خسارت داده می شه و حتی مشتری می تونه درخواست برگشت وجه کنه. آپ تایم ۹۹ درصد یعنی توی ماه سرور می تونه تا ۷ ساعت از دسترس خارج بشه. سرور از ماه گذشته تا الان نیم ساعت در دسترس نبوده یعنی آپ تایم این ماه می شه ۹۹.۹۳ درصد (که عالیه)
۳- اگر مشکلی توی سرورتون دارید حتما تیکت پشتیبانی باز کنید تا بررسی بشه و اگر لازم بود به دیتاسنتر گزارش داده بشه
باتشکر

mr_vahid
July 25th, 2012, 16:43
مشکل سرعت من با ریستارت فعلا بر طرف شده.
البته تا اونجایی که من پیگیر بودم از 30 دقیقه بیشتر بود.

sooragool1
July 25th, 2012, 17:28
سلام منم سرور مجازی انگلیس انتخاب کردم و پول واریز کردم ؟ پول هم واریز کردم

astro.alireza
July 25th, 2012, 19:50
مشکل سرعت من با ریستارت فعلا بر طرف شده.
البته تا اونجایی که من پیگیر بودم از 30 دقیقه بیشتر بود.
خدا رو شکر. همونطوری که شما هم فرمودید اون مشکل کامل حل شده و همه چیز در حالت عادی خودش هست

سلام منم سرور مجازی انگلیس انتخاب کردم و پول واریز کردم ؟ پول هم واریز کردم
تمام سفارشات امروز ارسال شده. موری نبوده که بررسی نشده باشه

astro.alireza
July 27th, 2012, 00:10
با سلام
تخفیفات جدید امگاهاست اعمال شد. با توجه به اعلام قبلی تخفیف ۲۰ درصدی به پایان رسید.
امگاهاست به مناسبت ماه مبارک رمضان تخفیف ۱۰ درصدی خود را با کد تخفیف "ramazan" برای تمامی پلان های انگلیس اعلام می کند. این تخفیف به صورت دائمی می باشد.
جهت سفارش می توانید از لینک های موجود در صفحه اول تاپیک استفاده نمایید.
با تشکر

hector2000
July 27th, 2012, 12:19
سلام
وارز را ساپورت می کنید؟

javadezati
July 27th, 2012, 14:15
سلام
دوستان همه خوبیهایی سایت رو گفتن اما نگفتن که بسیار مشتری مدار هستند و با مشتری تا اونجا که میشه کنار میان
من از تیم خوب امگا هاست تشکر می کنم و آرزوی موفقیت بیشتر رو براشون دارم
یا حق

astro.alireza
July 27th, 2012, 21:44
سلام
وارز را ساپورت می کنید؟
سلام
بحث در این مورد خلاف قوانین انجمن هست. لطفا با پیام خصوصی در ارتباط باشید.

سلام
دوستان همه خوبیهایی سایت رو گفتن اما نگفتن که بسیار مشتری مدار هستند و با مشتری تا اونجا که میشه کنار میان
من از تیم خوب امگا هاست تشکر می کنم و آرزوی موفقیت بیشتر رو براشون دارم
یا حق
ممنون از نظرتون. هر کاری شده وظیفه است. امیدوارم رضایتتون رو جلب کرده باشه

hector2000
July 28th, 2012, 09:03
سلام
اقا من دیشب ساعت دو بعد از ظهر سفارش دادم و تا این لحظه هیچ خبری نیست
از دریافت سرویس از شما پشیمان شدم .لطفا در صورت امکان پول من را برگردانید
به عنوان انتقاد:
-پشتیبانیتون خیلی ضعیفه(یک نفر که نمی تونه از پس همه این کارها بر بیاد)
-اکثر افرادی که تو این تاپک ازتون تعریف کردند اکثرا کاربرانی هستند که فقط یک یا دو پست داددند و اون هم در این تاپیک بوده که از شما تعریف کردند

امیدوارم موفق باشید

perswe
July 28th, 2012, 12:27
سلام ،، بنده دیروز ساعت 17 سفارش دادم تا این لحظه تحویل نگرفتم ،،، پشتیبانی از لحاظ ادب و دانش فنی خوبه ولی یکم بقول دیدگاه بالایی کمه ،، البته فکر کنم حجم درخواست ها بالا باشه.

astro.alireza
July 28th, 2012, 13:38
سلام
اقا من دیشب ساعت دو بعد از ظهر سفارش دادم و تا این لحظه هیچ خبری نیست
از دریافت سرویس از شما پشیمان شدم .لطفا در صورت امکان پول من را برگردانید
به عنوان انتقاد:
-پشتیبانیتون خیلی ضعیفه(یک نفر که نمی تونه از پس همه این کارها بر بیاد)
-اکثر افرادی که تو این تاپک ازتون تعریف کردند اکثرا کاربرانی هستند که فقط یک یا دو پست داددند و اون هم در این تاپیک بوده که از شما تعریف کردند

امیدوارم موفق باشید
سلام
به خاطر تاخیر به وجود اومده عذر خواهی می کنم. مشکلی برای من به وجود اومده بود که نتونستم به موقع در سرویس شما رو تحویل بدم. در عین حال روی سرورهای کانادا دچار مشکل شدیم که باعث شده از کیفیت کار کاسته بشه
به خاطر انتقاداتتون از شما ممنونم و امیدوارم که بتونیم وضعیت رو سرو سامون بدیم
ما قبل از فروش به پشتیبانی مشتریان فعلی خودمون اهمیت بیشتری می دیم چون در برابر اونا مسئولیم واسه همین تحویل سفارش اولویت کمتری داره برای ما! این یعنی خدمات پس از فروش ما کیفیت بالایی داره. مشتریانی که نظر مساعد داشتند بیشتر رو این قسمت تاکید کردند
این که شما می فرمایید افرادی که تایید کردند تعداد پستشون پایین هست معنای خوبی نداره. شما منظورتون اینه که این افراد دروغ می گن که ادعایی هست که باید اثبات بشه. ما مشتریانی از مدیران همین انجمن با چند هزار پست داریم ولی قرار نیست بیان و اینجا نظر بدند چون اون وقت دید سایر اعضای انجمن نسبت به بی طرفی این افراد عوض می شه
ما به عنوان جبران خسارت تاخیر می تونیم به شما 3 روز سرویس رایگان ارایه کنیم در غیر این صورت لطفا شماره کارتتون رو برای ما تیکت کنید تا هزینه شما رو برگشت بزنیم
با تشکر

سلام ،، بنده دیروز ساعت 17 سفارش دادم تا این لحظه تحویل نگرفتم ،،، پشتیبانی از لحاظ ادب و دانش فنی خوبه ولی یکم بقول دیدگاه بالایی کمه ،، البته فکر کنم حجم درخواست ها بالا باشه.
بابت تاخیر از شما هم عذر خواهی می کنم و خدمات پس از فروش رو همونجوری که گفتم تضمین می کنیم. حجم درخواست ها هم بالاست!
متاسفانه پیدا کردن یه آدم که بشه بهش اطمینان کرد برای همکاری و بتونه حقوق مشتری رو رعایت کنه و علمش رو داشته باشه واقعا سخته وگرنه حتما این کار رو می کردم

perswe
July 28th, 2012, 15:17
باتشکر از آقای اسکندری ، سرور بسیار خوبی به من تحویل دادن ، ازشون ممنونم ،، الانم دارن برام دوتا پورت رو باز میکنن ، دستشون درد نکنه. کلیه کانفیگ های اولیه رو رایگان انجام دادن و پنل مدیریتی آنلاین هم دارن که یکی از لازمه های هر فروشنده معتبر ، اینطوری برا خاطر مشکلاتی نظیر اورسل و ریستارت کردن و خاموش کردن نیاز به پشتیبان نیست و خودمون میتونیم ریستارت کنیم.

m.hack3r
July 28th, 2012, 15:21
با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!

ببخشید پورت 10 شد یا همون 1 گیگابیت بدون محدودیت ؟

hector2000
July 28th, 2012, 16:30
سلام
دوست من قصد من انتقاد است نه توهین
منظورم خدایی نکرده شما نیست ولی من از افرادی که در این جا سرور می دهند و خدمات ارائه می کنم خیلی ضربه خوردم.نمونه اش همین چند روز پیش بود که شرکت ایرات دیتا هاست بود(کل سرور ما در هتزنر به علت مضحک کپی رایت بسته شد و تازه جالب اینجاست که می گن بیایید جریمه اش را بدید و دادگاه ما را جریمه کرده)
باید به من حق بدهید که محتاط باشم
من متوجه شدم که شما یک نفر کل این تشکیلات را دارید می گردانید و امور سرور و پشتیبانی بر عهده شما است،قصد جسارت ندارم ولی دوست من فیلم رامبو که نیست بشه یک تنه همه این کار ها را کرد.من توصیه می کنم که چند نفری استخدام کنید تا هم کیفیت بالا برود و هم به سرعت به همه کارها برسید
در ضمن من نمی دانم چه مساله ای است که همه این دوستان هاستینگ کار شماره تلفن اعتباری دارند!دوستانی که به گفته خودشان چندین سرور در کشورهای مختلف با هزینه های بالا دارند یعنی اینقدر براشون سخته که شماره تلفن ثابت و یا حداقل شماره موبایل دائمی و نه اعتباری قرار دهند؟
من جریمه بابت دیرکرد نمی خواهم و فقط لطف کنید همون 40 تومان خودم را به من بدهید، بنده شماره کارت را هم تیکت و هم اس ام اس کردم و ممنون میشوم که هزینه را برگردانید
با ارزوی موفقیت

MagicVps.Com
July 28th, 2012, 16:47
در ضمن من نمی دانم چه مساله ای است که همه این دوستان هاستینگ کار شماره تلفن اعتباری دارند!دوستانی که به گفته خودشان چندین سرور در کشورهای مختلف با هزینه های بالا دارند یعنی اینقدر براشون سخته که شماره تلفن ثابت و یا حداقل شماره موبایل دائمی و نه اعتباری قرار دهند؟

یه سوال یکم زهنم درگیر کرده الان مثلا بجای اعتباری اگر دایم بود چه تفاوتی میکرد یعنی مگید اگر دایمی باشه کیفیت کار تاثیر گزار هست فکرنمیکنم تاثیری روی کار داشته باشه اینکه اعتباری باشه و دایم
حالا این همکار عزیز یا دیگر همکار فکرنمیکنم فرقی داشته باشه این قضیه توی کیفیت کار

silentoff
July 28th, 2012, 17:03
سلام و خسته نباشید
فروش همچنان پا برجاست اگر آره که سفارش بدم تو سایت تیکت کردم کسی جواب نداده هنوز؟!!

astro.alireza
July 28th, 2012, 17:41
باتشکر از آقای اسکندری ، سرور بسیار خوبی به من تحویل دادن ، ازشون ممنونم ،، الانم دارن برام دوتا پورت رو باز میکنن ، دستشون درد نکنه. کلیه کانفیگ های اولیه رو رایگان انجام دادن و پنل مدیریتی آنلاین هم دارن که یکی از لازمه های هر فروشنده معتبر ، اینطوری برا خاطر مشکلاتی نظیر اورسل و ریستارت کردن و خاموش کردن نیاز به پشتیبان نیست و خودمون میتونیم ریستارت کنیم.
خوشحالم که با وجود تاخیر تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم

ببخشید پورت 10 شد یا همون 1 گیگابیت بدون محدودیت ؟
بله محدودیت پورت رو برداشتیم ولی سیستمی راه اندازی کردیم که حمله رو تشخیص می ده و از اون جلوگیری میکنه
اما مد نظر داشته باشید کارت شبکه سرورهای مجازی ۱ گیگابیتی هست

سلام
دوست من قصد من انتقاد است نه توهین
منظورم خدایی نکرده شما نیست ولی من از افرادی که در این جا سرور می دهند و خدمات ارائه می کنم خیلی ضربه خوردم.نمونه اش همین چند روز پیش بود که شرکت ایرات دیتا هاست بود(کل سرور ما در هتزنر به علت مضحک کپی رایت بسته شد و تازه جالب اینجاست که می گن بیایید جریمه اش را بدید و دادگاه ما را جریمه کرده)
باید به من حق بدهید که محتاط باشم
من متوجه شدم که شما یک نفر کل این تشکیلات را دارید می گردانید و امور سرور و پشتیبانی بر عهده شما است،قصد جسارت ندارم ولی دوست من فیلم رامبو که نیست بشه یک تنه همه این کار ها را کرد.من توصیه می کنم که چند نفری استخدام کنید تا هم کیفیت بالا برود و هم به سرعت به همه کارها برسید
من جریمه بابت دیرکرد نمی خواهم و فقط لطف کنید همون 40 تومان خودم را به من بدهید، بنده شماره کارت را هم تیکت و هم اس ام اس کردم و ممنون میشوم که هزینه را برگردانید
با ارزوی موفقیت
سلام
من هم از شما بابت انتقادتون تشکر کردم و اون رو وارد می دونم.
من خیلی دوست دارم که یکی دیگه هم تو این کار کمکم کنه اما بحث سر تجربه دانش اخلاق مسئولیت پذیری و اعتماد هست. کسی با چنین ویژگی های سخت پیدا می شه
اگر منظورتون از شماره دائمی همون اپراتور اول هست باید بگم من همون روزهای اول یه شماره به قیمت ۸۰۰ تومن (اون موقع ۸۰۰ تومن خیلی پول بود) خریدم و الان انداختمش آشغال! فقط این پول رفت تو جیب اونها
این شماره ایرانسل من هم موقتی نیست دائمیه!!!
هزینه شما هم برگشت داده شد

سلام و خسته نباشید
فروش همچنان پا برجاست اگر آره که سفارش بدم تو سایت تیکت کردم کسی جواب نداده هنوز؟!!
بله فروش ادامه داره. این مورد رو می شد از تاریخ پست ها هم فهمید
با تشکر

asdadsdxz
July 28th, 2012, 21:59
من که بسیار از سرویس راضی هستم دو سرویس رم ۱ گیگ و ۲ گیگ ویندوز و لینولس حدود ۱ماهه مه دارم و عالیی بودهم سرعت و هم کیفیت
امروز هم دوباره یک سرور لینوکس ۲ گیگ گرفتم که با اینکه خیلی عجله داشتم سریع کارم رو انجام دادند و تحویل دادند

arman_2
July 29th, 2012, 01:11
سلام
می شه سرعت این لینکو تست کنید.
اگر هم مشکلی بود پیام خصوصیش کنید.
http://armandl.ir/files/London.Olympics.2012.Opening.Ceremony.720p.HDTV.x2 64-OLYMPIANS.zip

silentoff
July 29th, 2012, 19:53
با سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای اسکندری عزیز .دوستان من 3 سرور از ایشون گرفتم و واقعا راضی هستم در همه چیز ایشون نمونه هستن هم اخلاق و کارایی در پشتیبانی و هم کیفیت بالای سرورهاشون.من واقعا راضی هستم امیدوارم سرورا با همین کیفیت باقی بمونند که اگر اینجور باشه من خودم از مشتریان پایه ثابت ایشون خواهم بود.عکس دانلود از سرور 256 رو گزاشتم که میانگین 20 تا 30 هست و به 40 هم میرسه.:113:
سرعت هارد و پورت سرور فوق العادست. مرسی از خدماتتون

7464

astro.alireza
July 30th, 2012, 18:02
من که بسیار از سرویس راضی هستم دو سرویس رم ۱ گیگ و ۲ گیگ ویندوز و لینولس حدود ۱ماهه مه دارم و عالیی بودهم سرعت و هم کیفیت
امروز هم دوباره یک سرور لینوکس ۲ گیگ گرفتم که با اینکه خیلی عجله داشتم سریع کارم رو انجام دادند و تحویل دادند
خوشحالم که راضی هستید.

سلام
http://armandl.ir/files/London.Olympics.2012.Opening.Ceremony.720p.HDTV.x2 64-OLYMPIANS.zip
متاسفانه سرور مجازی با idm دم دستم نیست که تست کنم براتون

با سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای اسکندری عزیز .دوستان من 3 سرور از ایشون گرفتم و واقعا راضی هستم در همه چیز ایشون نمونه هستن هم اخلاق و کارایی در پشتیبانی و هم کیفیت بالای سرورهاشون.من واقعا راضی هستم امیدوارم سرورا با همین کیفیت باقی بمونند که اگر اینجور باشه من خودم از مشتریان پایه ثابت ایشون خواهم بود.عکس دانلود از سرور 256 رو گزاشتم که میانگین 20 تا 30 هست و به 40 هم میرسه.:113:
سرعت هارد و پورت سرور فوق العادست. مرسی از خدماتتون

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/7464-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-07-30_194856-png
شما لطف دارید دوست عزیز. در برابر مشتری با شخصیت باید با ادب و احترام بود!
خوشحالم که رضایت شما رو جلب کرده

ho0rezam
August 1st, 2012, 14:32
سلام ... دوستان من قبلا از omega host سرور گرفته بودم واسه کارهای شخصیم (یک ماهه) ...به شخصه راضی بودم و عالی بودش...الان میخوام برم تو سایت ، سایت باز نمیشه، آدرس عوض شده؟ و یه سوال دیگه هم داشتم.

الان من میخوام وبسایت دانلود و فروشگاه بزنم (الان خودم هاست دارم از یه شرکت دیگه و قبلا سایت داشتم رو هاستم)
اما سوال های من:

من کله وبسایتم رو میتونم رو vps سوار کنم؟ یعنی میتونم خودم دات نت 4 و sql server 2008 نصب کنم و وبسایتم رو بارگذاری کنم روش؟؟؟؟ یا vps فقط به درد این میخوره که من فایلهای دانلودم رو روش بذارم؟
هنوزم سرور های omega host ریموت دسکتاپی هستن؟ چون واقعا عالی بودش.
من میتونم فایلهای دانلودم رو از طریق خود سرور دانلود کنم از هر سایتی که خواستم؟
سرعت دانلودش چقدره؟

ممنون میشم دوستان اگه جواب سوال هام رو بدید...شدید بهش نیاز دارم.فداتون

asrhosting
August 1st, 2012, 14:36
سلام ... دوستان من قبلا از omega host سرور گرفته بودم واسه کارهای شخصیم (یک ماهه) ...به شخصه راضی بودم و عالی بودش...الان میخوام برم تو سایت ، سایت باز نمیشه، آدرس عوض شده؟ و یه سوال دیگه هم داشتم.

الان من میخوام وبسایت دانلود و فروشگاه بزنم (الان خودم هاست دارم از یه شرکت دیگه و قبلا سایت داشتم رو هاستم)
اما سوال های من:

من کله وبسایتم رو میتونم رو vps سوار کنم؟ یعنی میتونم خودم دات نت 4 و sql server 2008 نصب کنم و وبسایتم رو بارگذاری کنم روش؟؟؟؟ یا vps فقط به درد این میخوره که من فایلهای دانلودم رو روش بذارم؟
سرعت دانلودش چقدره؟

سلام .
با اجازه علیرضا مرحوم شده :دی
یه مشکلات جزئی برا سرور پیش اومده به زودی حل میشه .
1. بله امکانش هست .تو سایت امگا هاست سفارش بدین بعد ویندوز 2008 در خواست بدین و روش وب سایت پنل رو نصب کنید .
2. منظورتون رو نفهمیدم ؟ یعنی سرور های ویندوز ریموت دسکتاپ دارن ؟ اگه بله که بله
3. بله . امکانش هست .
4. سرور انگلیس بین 300 تا 800 مگابایت در ثانیه ! ( پورت 10 گیگابیت ) .

astro.alireza
August 1st, 2012, 14:53
با سلام خدمت دوستان گرامی
متاسفانه دیتاسنتر هتزنر به دلایلی کل آی پی های سرور ما رو بلاک کرده و با توجه به اینکه سایت ما هم روی همون سرور بود الان دیگه قابل دسترسی نیست. کارهای لازم برای باز کردن مجدد آی پی ها انجام شده و امیدواریم هرچه سریعتر این اتفاق بیوفته
دوستانی که نیاز به پشتیبانی دارند می تونند از طریق پیام خصوصی همین انجمن یا ارسال پیامک به شماره 09372231067 کارشون رو پیگیری کنند.
توی متن ارسالی اسم کامل سرور و مشخصات ورود به اون رو ارسال کنید.

اما سوال های من:

سرعت دانلودش چقدره؟

سلام
از اینکه راضی بودید ما هم خوشحالیم!
۱. بله این امکان وجود داره
۲.سرورهای ویندوز همه ریموت دسکتاپ دارند
۳. بله امکانش وجود داره
۴. سرعت دانلود کاملا بستگی به لینکی داره که داره دانلود صورت می گیره ولی با توجه به کارت شبکه 1Gbps که روی سرور مجازی هست سرعت شما بین ۳۰ تا ۱۲۰ مگابایت در ثانیه متغیره
با تشکر

سلام .
با اجازه علیرضا مرحوم شده :دی
یه مشکلات جزئی برا سرور پیش اومده به زودی حل میشه .
1. بله امکانش هست .تو سایت امگا هاست سفارش بدین بعد ویندوز 2008 در خواست بدین و روش وب سایت پنل رو نصب کنید .
2. منظورتون رو نفهمیدم ؟ یعنی سرور های ویندوز ریموت دسکتاپ دارن ؟ اگه بله که بله
3. بله . امکانش هست .
4. سرور انگلیس بین 300 تا 800 مگابایت در ثانیه ! ( پورت 10 گیگابیت ) .
رضا جان از اینکه تاپیک رو دریافتی ممنونم! موفق باشی

mr_vahid
August 1st, 2012, 17:18
از من میشنوید اصلا سراغ Hetzner نرید که خیلی بیشعورن این آلمانی ها .
یه کاراییی ازشون دیدم. خیلی هم پولکی هستند.

mr_vahid
August 1st, 2012, 17:52
سلام
بین 5 تا 15 متغیره

mr_vahid
August 1st, 2012, 17:59
اینم تست سرعت و Performance کارت شبکه برای دوستان.

http://www.img4up.com/up2/78724785596054332730.jpg

mahyar2pac
August 1st, 2012, 18:52
والا اول خیلی خوب بود تا 20 MB /S سرعت داشتم

الان حدا اکثر به 10 MB/S میرسه

با این لینک : http://www.speedtest.rapidswitch.com/1000mb.bin

CommandServer
August 3rd, 2012, 12:22
http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/50814/index4.html#post498159) با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!

مدیریت حرفه ای تون این الان سرور به خاطره یه اشتباه کوچیک 30 دقیقه هست قعطه کسی هم نیست جوابگو باشه !:-ss

persiantools
August 3rd, 2012, 12:29
http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/50814/index4.html#post498159) با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!

مدیریت حرفه ای تون این الان سرور به خاطره یه اشتباه کوچیک 30 دقیقه هست قعطه کسی هم نیست جوابگو باشه !:-ss

من ازشون سرویس دارم و الان هم سرورم بالاست و هیچ مشکلی هم نداره

CommandServer
August 3rd, 2012, 13:01

نه دوست عزیز اشتباه واریزی پیش امده الانم که نیستن مشترکین رو هوا دارن سیر میکنن با هزارو یک گوشه کنایه !

javadezati
August 3rd, 2012, 13:36
سلام
سرور من هم مشکلی نداره

CommandServer
August 3rd, 2012, 13:41
سلام
سرور من هم مشکلی نداره

دلیل این بوده که فاکتورهای 6 روزه گذشته بکاپی ازشون نمونده که آقای اسکندری بگیرن واسه همینه الان ما لنگ در هوا هستیم :-|
شما یه روز مونده به زمان سرسیدتون پرداخت کردین واسه همین سرورتون خاموش نشده ;)

astro.alireza
August 3rd, 2012, 14:34

نه دوست عزیز اشتباه واریزی پیش امده الانم که نیستن مشترکین رو هوا دارن سیر میکنن با هزارو یک گوشه کنایه !

سلام
سرور من هم مشکلی نداره

دلیل این بوده که فاکتورهای 6 روزه گذشته بکاپی ازشون نمونده که آقای اسکندری بگیرن واسه همینه الان ما لنگ در هوا هستیم :-|
شما یه روز مونده به زمان سرسیدتون پرداخت کردین واسه همین سرورتون خاموش نشده ;)

دوستان عزیز و مشتریانی که گه گاهی می یاید اینجا و سری هم به تاپیک ما می زنید قبل از هر چیزی از طرف تمام بی سواد ها و افرادی بی مسئولیتی که توی این انجمن در حال فعالیت هستند از شما عزیزان عذر خواهی می کنم.
متایفانه همونجوری که مطلع هستید تمام آی پی های سرور آلمان به دلیل دریافت اخطار مسدود شد. خب این اتفاق طبیعیه! با یه مکاتبه کوچیک با دیتاسنتر یا تماس تلفنی مشکل حل می شه. از اونجایی که ما این سرور رو از واسطه خریداری کردیم نمی تونیم مستقیما از دیتاسنتر ساپورت بگیریم واسه همین موضوع رو به واسطه که هیچ کدوم از تلفنهاش رو جواب نمی ده تیکت کردیم اما متاسفانه بعد از یک روز هیچ جواب مناسبی نگرفتیم. من چندین با تلفنی به قسمت های مختلف هتزنر زنگ زدم و موضوع رو گفتم اما اونها گفتند که حتما باید یه تیکت از پنل اصلی خودتون بزنید و شماره تیکت رو بدید تا بررسی کنیم. دیگه من رو شناخته بودن. زنگ می زدم بخش فروشش خانومه یادش بود که دیروز شماره کدوم قسمت ها رو به من داده!!!!
نتیجه این بی مسئولیتی این شد که ۳۰ تا وی پی اس توی این سرور بمونه و بدتر از همه سرور هاستینگ ما هم روی این سرور بود که مجبور شدیم یه سرور دیگه ایجاد کنیم و بک آپ ۵ روز پیش رو انتقال بدیم روش که نتیجه اون این شد که تیکت ها سفارش ها و فاکتور های پرداخت شده توی این ۵ روز از دست بره و سرور تعداد زیادی از مشتریان به دلیل عدم وجود اطلاعات پرداخت مسدود بشه
سرتون رو درد نیارم این موضوع حداقل یک میلیون تومن به من خسارت زد و مطمئنا از طریق قانونی پیگیر می شم و حق افرادی که حتی بلد نیستند انگلیسی صحبت کنند بعد میان سرور اختصاصی می دن رو کف دستشون می زارم
من از خیر سرور هتزنر گذشتم فقط تلاش می کنم بازش کنم که مشتریان اطلاعاتشون رو بردارند.

mohamad-h
August 5th, 2012, 01:21
علیرضا خان من یه سرور رم 2 سفارش دادم
2 بار هم تیکت زدم
نمیخواید جواب بدید ؟

mohamad-h
August 5th, 2012, 12:20
دوستان کسی خبری از ایشون نداره ؟!
هنوز تیکت و سروری که سفارش داده بودم لنگ در هوا مونده !(:|

n_u
August 5th, 2012, 12:35
دوستان کسی خبری از ایشون نداره ؟!
هنوز تیکت و سروری که سفارش داده بودم لنگ در هوا مونده !(:|

با سلام متاسفانه به دلیل حجم کاری بالا و تهیه و آماده سازی سرور جدید آلمان و راه اندازی سرور vcenter امکان پاسخگویی به هیچ تیکتی تا ظهر روز ۱۵ مرداد وجود ندارد. به دلیل این موضوع از تمامی کاربران عذر خواهی می کنیم با...
بیشتر » (http://clients.omegahost.net/announcements/26/--.html)
این رو زده‌ رو سایت

mohamad-h
August 5th, 2012, 12:37
امروز 15 مرداد که هست
ظهر هم که هست قاعدتا ! امیدوارم امروز دیگه تحویل بدن !

n_u
August 5th, 2012, 12:38
بنده‌ هم منتظرم بیاد سرور بگیرم

alirezaali27
August 5th, 2012, 12:41
7583
کیفیت سرویس این دوستمون که 6 روزه قطع شده

n_u
August 5th, 2012, 12:43
یعنی اینطوریه‌ کیفیتشون
باید تجدید نظر کرد اگه‌ اینجوری باشه‌

mohamad-h
August 5th, 2012, 12:46
امیدوارم کیفیتش رو مثل سابق همونطوری که دوستان تعریف کردن باشه
من به خاطر پورت بالاش ایشون رو انتخاب کردم

باید صبر کرد

آگونیس
August 5th, 2012, 12:59
دوستان عزیز و مشتریانی که گه گاهی می یاید اینجا و سری هم به تاپیک ما می زنید قبل از هر چیزی از طرف تمام بی سواد ها و افرادی بی مسئولیتی که توی این انجمن در حال فعالیت هستند از شما عزیزان عذر خواهی می کنم.
متایفانه همونجوری که مطلع هستید تمام آی پی های سرور آلمان به دلیل دریافت اخطار مسدود شد. خب این اتفاق طبیعیه! با یه مکاتبه کوچیک با دیتاسنتر یا تماس تلفنی مشکل حل می شه. از اونجایی که ما این سرور رو از واسطه خریداری کردیم نمی تونیم مستقیما از دیتاسنتر ساپورت بگیریم واسه همین موضوع رو به واسطه که هیچ کدوم از تلفنهاش رو جواب نمی ده تیکت کردیم اما متاسفانه بعد از یک روز هیچ جواب مناسبی نگرفتیم. من چندین با تلفنی به قسمت های مختلف هتزنر زنگ زدم و موضوع رو گفتم اما اونها گفتند که حتما باید یه تیکت از پنل اصلی خودتون بزنید و شماره تیکت رو بدید تا بررسی کنیم. دیگه من رو شناخته بودن. زنگ می زدم بخش فروشش خانومه یادش بود که دیروز شماره کدوم قسمت ها رو به من داده!!!!
نتیجه این بی مسئولیتی این شد که ۳۰ تا وی پی اس توی این سرور بمونه و بدتر از همه سرور هاستینگ ما هم روی این سرور بود که مجبور شدیم یه سرور دیگه ایجاد کنیم و بک آپ ۵ روز پیش رو انتقال بدیم روش که نتیجه اون این شد که تیکت ها سفارش ها و فاکتور های پرداخت شده توی این ۵ روز از دست بره و سرور تعداد زیادی از مشتریان به دلیل عدم وجود اطلاعات پرداخت مسدود بشه
سرتون رو درد نیارم این موضوع حداقل یک میلیون تومن به من خسارت زد و مطمئنا از طریق قانونی پیگیر می شم و حق افرادی که حتی بلد نیستند انگلیسی صحبت کنند بعد میان سرور اختصاصی می دن رو کف دستشون می زارم
من از خیر سرور هتزنر گذشتم فقط تلاش می کنم بازش کنم که مشتریان اطلاعاتشون رو بردارند.

سلام جناب
با توجه به تجربه ای که داشتیم مشکلی که برای ما هم پیش اومد مشابه مشکل شما بوده اگر واسطه شما همان واسطه ما باشد جناب ه.ق که متاسفانه باید بی خیال ای پی ها شید چون بعد از 15 روز مجددا همانند ای پی های ما فقط از پنل شما حذف خواهند شد پس بهتره سریعا به فکر سرور جایگزین باشید ، به هر حال امیدوارم سرویس شما همانند سرویس ما نباشه و مشکل حل شه.موفق باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f14/54996/

CmanDesign
August 5th, 2012, 13:29
خب من یه توضیحی هم با اجازه علیرضا جان بدم ، اول اینکه بگم آقای اسکندری که از دوستان قدیمی هستند بسیار شخص با مسئولیت و درستی هستند و اولین هدفشون رضایت مشتری در کار هست و به عینه تلاش ایشون رو در این امر دیدم . چیزی که هست ، دیتاسنتر هتزنر همونطور که تعرفه ها ، آفر ها ، دیسکانت ها و همه چیزش " یه جوریه ! " هست ، ابیوز دادنش هم به همون مدل هست . چیزی که هست ، اینه که مشکلی که ایجاد شده توسط آقای اسکندری نیست ، مشکل چیزیه که خود شما کاربران بدلیل عدم رعایت قوانین مشترک دیتاسنتر ها ، که دی‌داس ، نت اسکن ، اسپم ، تورنت و کپی رایت هست ایجاد کردید ، اما مشکلی که هست اینه که هتزنر در باز کردن آی پی ها اگر به ابیوز ها سر موقع پاسخ داده نشه بسیار سخت گیر عمل میکنه ، همونطور که خود آقای اسکندری گفتند ، اکثرا ایرانی ها از واسطه خرید میکنند و دیتاسنتر هم ایمیل ها رو به ایمیل همون واسطه ارسال میکنه ، جداسازی و ارسال این ایمیل ها به دست صاحب اصلی سرور کار بسیار مشکلی هست و به این ترتیب ، هر ابیوزی که میاد نهایتا به لاک شدن آی پی می انجامه ، اگر تعداد آی پی های لاک شده در یه زمان کم خیلی زیاد باشه ، گویا کل سرور رو ساسپند میکنند و برای آن بلاک کردن آی پی ها ، خیلی سخت گیرانه عمل میکنند ، این اتفاق برای هر کسی که از این دیتاسنتر سرور داره ممکنه بیافته و مختص امگا هاست و آقای اسکندری نیست ، این اطمینان رو هم من میدم که مشکلی برای اطلاعات شما ، بک آپ هاتون و امثالهم وجود نداره و تنها چیزی که هست دسترسی سرور شما به شبکه ی اینترنت محدود شده " برای پاره ای از توضیحات " که همونطور که مشخصه آقای اسکندری دارند پیگیری میکنند .

امیدوارم زودتر مشکل همگی شما حل بشه .

alirezaali27
August 5th, 2012, 13:30
7584
الان 6 روزه قطع شده کلی یوزر داشتم همه چیز نابود شد به تاریخهای تیکتها توجه کنید

nokte
August 5th, 2012, 13:45
دوستان چرا يك تلفن ثابت و يك شركتي چيزي نداريد؟

perswe
August 5th, 2012, 15:27

حرفم رو پس میگیرم .

یک سرور با رم 1.5 از انگلیس با پورت 10 گیگ ازشون گرفتم . سرعت دانلود 10 تا 20 مگ در ثانیه درون سرور در صورتی که سروری که از سایر همکاران با رم 1 از هتزنر گرفتم 102 مگ در ثانیه سرعت داره .

اصلا کیفیت نداره . سرور تو این یک هفته .

در اوج مصرف 10 تا کاربر آنلاین دارم اونم کم مصرف اما این سرعت فاجحهست ./

از نظر من وقتی روی یک سرور اختصاصی 100 تا سرور مجازی تعریف میشه نهایت همین میشه .

آگونیس
August 5th, 2012, 15:35
حرفم رو پس میگیرم .

یک سرور با رم 1.5 از انگلیس با پورت 10 گیگ ازشون گرفتم . سرعت دانلود 10 تا 20 مگ در ثانیه درون سرور در صورتی که سروری که از سایر همکاران با رم 1 از هتزنر گرفتم 102 مگ در ثانیه سرعت داره .

از نظر من وقتی روی یک سرور اختصاصی 100 تا سرور مجازی تعریف میشه نهایت همین میشه .

سرعت دانلود چه ربطی به رم داره جناب؟
پورت و هارد با هم رابطه مستقیم دارند
در ضمن سرعت دانلود پورت یک گیگابیت اختصاصی 120مگ هست حالا اگه شما در سروری 102 مگ دانلود داشتید بدونید کلا فقط خودتون رو اون سرور مستقل هستید به تنهایی
سرعت دانلود 10 تا 20 مگ سرعت مناسبی هست برای یک سرویس

taghi.karimi
August 5th, 2012, 15:41

درود
با اجازه علرضا جان یک نکته ای را عرض کنم!
مشکل از پورت سرور نیست,مشکل از توقع خیلیها هست که فکر میکنند با 10هزار تومان سرور اختصاصی با پورت 1گیگابایت (125مگابیت)خریدن و اگر کمتر از این سرعت دانلود باشد اون سرور یک ریال فایده ندارد!
دوست عزیز شما توقعتون را با هزینه ای که میکنید و سرویسی که میگیرید یکسان کنید!
ایشون سرور دارند با پورت 10 گیگ ماهی یک ملیون دارند هزینه اجاره میدن!
شما یک سرور خرید کردید که خیلی هزینه کرده باشید 30 تومن حالا باید به شما 100 مگ سرعت دانلود هم بدهد!
سرور با پورت 10 گیگ یعنی 10تا 100 مگ اصولا پس جناب اسکندری حق دارند فقط 10تا سرور تعریف کنند که شما سرعتتون از 100مگ کمتر نشود و مابقی هزینه سرور که حدود 700 هزار تومان است را از جیب مبارکشون بدهند!
این توجیح حرفی بود که خیلی از مشتریان ما بعد از شنیدن به صحبت های نامعقولشون پایان میدادند!

این نقل قول فقط مضمونم شما نبودید دوست عزیز کلی عرض کردم!

perswe
August 5th, 2012, 16:27
درود
با اجازه علرضا جان یک نکته ای را عرض کنم!
مشکل از پورت سرور نیست,مشکل از توقع خیلیها هست که فکر میکنند با 10هزار تومان سرور اختصاصی با پورت 1گیگابایت (125مگابیت)خریدن و اگر کمتر از این سرعت دانلود باشد اون سرور یک ریال فایده ندارد!
دوست عزیز شما توقعتون را با هزینه ای که میکنید و سرویسی که میگیرید یکسان کنید!
ایشون سرور دارند با پورت 10 گیگ ماهی یک ملیون دارند هزینه اجاره میدن!
شما یک سرور خرید کردید که خیلی هزینه کرده باشید 30 تومن حالا باید به شما 100 مگ سرعت دانلود هم بدهد!
سرور با پورت 10 گیگ یعنی 10تا 100 مگ اصولا پس جناب اسکندری حق دارند فقط 10تا سرور تعریف کنند که شما سرعتتون از 100مگ کمتر نشود و مابقی هزینه سرور که حدود 700 هزار تومان است را از جیب مبارکشون بدهند!
این توجیح حرفی بود که خیلی از مشتریان ما بعد از شنیدن به صحبت های نامعقولشون پایان میدادند!

این نقل قول فقط مضمونم شما نبودید دوست عزیز کلی عرض کردم!

سلام

دوست گلم ,

توقع ؟؟

من حدود 1 سال و نیم هست دارم از طریق این فروم سرور تهیه میکنم .

دوست گلم بله درسته . حتی ایشون گفتن که این پورت ده گیگ برای 5 تا سرور اختصاصیه .

در مورد هزینه هزینه فقط ماه اول یکم ایشون تخفیف دادن ، واسه همین اکثرا میان و سرور رو به این ارزون تهیه میکنن و حق استفاده از کیفیت رو از سایرین می گیرند .

سرور ارزون علت بر بی کیفیت بودن نیست گلم . خیلی از دوستان هستن که سرور با کیفیت و سرعت بسیار بالا با قیمت بسیار کم میدن .

اگر خاستین اسم و عکس عملکرد سروراشون رو ضمیمه کنم .

این افراد سرور رو به طوری مدیریت می کنند که کیفیت کاربرا پایین نیاد . ( 100 تا سرور نمی بندن )

من تنها یک سرور که تو عمرم نخریدم عزیزم ... در حال حاظر 6 سرور فعال دارم فقط ویندوز به علاوه یک لینوکس و یک میک ، سرجمع 8 تا .

ببین عزیزم ایشون خودشون هم عرض کردن که پورت اختصاصی تعلق گرفته به هر کاربر 200 مگابایته .

اما .....

در ضمن همانطور که عرض کردم اگر میخاین یک سرور با پورت یک گیگ از ovh با رم 2 بهتون بدم برای تست 100 حداقل سرعت دانلودش باشه .

و از هتزنر با سرعت 120 حداکثر .

آگونیس
August 5th, 2012, 16:30
ببین عزیزم ایشون خودشون هم عرض کردن که پورت اختصاصی تعلق گرفته به هر کاربر 200 مگابایته .

اما .....

در ضمن همانطور که عرض کردم اگر میخاین یک سرور با پورت یک گیگ از ovh با رم 2 بهتون بدم برای تست 100 حداقل سرعت دانلودش باشه .

بحثه بنده ایشون نبود دوست عزیز

پورت و هارد با هم رابطه مستقیم دارند
در ضمن سرعت دانلود پورت یک گیگابیت اختصاصی 120مگ هست حالا اگه شما در سروری 102 مگ دانلود داشتید بدونید کلا فقط خودتون رو اون سرور مستقل هستید به تنهایی
سرعت دانلود 10 تا 20 مگ سرعت مناسبی هست برای یک سرویس

Mr_Parham
August 5th, 2012, 16:38
حرفم رو پس میگیرم .
شما که میگید 6 تا سرور دارید الان و خیلی هم تا به حال از جا های مختلف سرویس گرفتید به نظر هیچی حالیتون نیست متاسفانه!

سرعت دانلود به خیلی موارد بستگی داره، برای مثال میگم، من یک سرور در رمانی دارم، وقتی از انگلیس از توی خونه با اینترنت 10 مگ دانلود می کنم سرعتی که idm نشون میده حدود 1.3 هست، ولی اگر همون فایل رو با همون اینترنت از توی مالزی دانلود کنم سرعت دانلود حدود 0.35 باید باشه، چرا؟؟ به خاطر فاصله ی بین دو سرور

پ ن - این فقط یکی از اون مواردی هست که روی سرعت تاثیر داره

taghi.karimi
August 5th, 2012, 16:57
سلام

دوست گلم ,

توقع ؟؟

من حدود 1 سال و نیم هست دارم از طریق این فروم سرور تهیه میکنم .

دوست گلم بله درسته . حتی ایشون گفتن که این پورت ده گیگ برای 5 تا سرور اختصاصیه .

در مورد هزینه هزینه فقط ماه اول یکم ایشون تخفیف دادن ، واسه همین اکثرا میان و سرور رو به این ارزون تهیه میکنن و حق استفاده از کیفیت رو از سایرین می گیرند .

سرور ارزون علت بر بی کیفیت بودن نیست گلم . خیلی از دوستان هستن که سرور با کیفیت و سرعت بسیار بالا با قیمت بسیار کم میدن .

اگر خاستین اسم و عکس عملکرد سروراشون رو ضمیمه کنم .

این افراد سرور رو به طوری مدیریت می کنند که کیفیت کاربرا پایین نیاد . ( 100 تا سرور نمی بندن )

من تنها یک سرور که تو عمرم نخریدم عزیزم ... در حال حاظر 6 سرور فعال دارم فقط ویندوز به علاوه یک لینوکس و یک میک ، سرجمع 8 تا .

اما .....

درود
دوست من ظاهرا به شما برخورده است این واقعیت ها که عرض کردم.تجربه دوست عزیز به مدت زمان و تعداد باشد مطمئنا شما جلوی ما حرفی برای گفتن نباید داشته باشید (اگر به اینکه شما فلان تعداد سرور دارید و از این تاریخ دارید سرور تهیه میکنید)
بنده همین را عرض کنم که شما هنوز این موارد که در پست قبلیم عرض کردم را درک نکردید .میتونید مجدد بخونید اما خوندن با درک کردن متفاوت هست!بنده دیگه به دلیل وجود بحث در تاپیک دیگران و... از ادامه بحث در تاپیک خودداری میکنم!
اگر فکر میکنید شما را قانع نکرده ام میتونید در بخش متفرقه و یا پ.خ و یا یاهو صحبت کنیم!

روز خوبی داشته باشید!

s.w.a.t
August 5th, 2012, 17:06

ایشون از طریق vm محدویت گذاشتن بر روی پورتها اما متاسفانه این بخش از vm به درستی کار نمیکند!

به پست قبلی دوستان مراجعه کنید! سرعت دانلود به خیلی از عوامل بستگی دارد! میخوایید بنده یک سرور مجازی با رم 1 مگابایت بدم بهتون که سرعت دانلود روش 20مگابایت هست روی پورت یک گیگ که روی این سرور 70تا سرور مجازی دیگه هم وجود دارند؟(مثل خود شما مثال زدم تا متوجه بشید! :) ) ولی از یک لینک دیگه تست کنید همین سرعت به 5 مگابایت کاهش پیدا خواهد کرد.

perswe
August 5th, 2012, 19:12
ایشون از طریق vm محدویت گذاشتن بر روی پورتها اما متاسفانه این بخش از vm به درستی کار نمیکند!

به پست قبلی دوستان مراجعه کنید! سرعت دانلود به خیلی از عوامل بستگی دارد! میخوایید بنده یک سرور مجازی با رم 1 مگابایت بدم بهتون که سرعت دانلود روش 20مگابایت هست روی پورت یک گیگ که روی این سرور 70تا سرور مجازی دیگه هم وجود دارند؟(مثل خود شما مثال زدم تا متوجه بشید! :) ) ولی از یک لینک دیگه تست کنید همین سرعت به 5 مگابایت کاهش پیدا خواهد کرد.

ضمن تشکر از شما .

جناب ، وقتی من میام در یک پست نظر خودم رو اون هم در جهت منفی نسبت به یک شرکت بیان می کنم . اگر این نظر رو بدون در نظر گرفتن مدارک و اطلاعات صحیح بیان کنم . مطمئنا در حق صاحب اون شرکت کوتاهی کردم و گناه بزرگی رو متحمل شدم .

و این رو هم بدونین که وقتی از کیفیت یک سرور ناراضی باشم ابتدا به خود مسولین گزارش می دم بعد پست میزنم تا دوستان هم مطلع بشوند .

سرعتی که من مثال زدم :

1 - به طور میانگین .

2 - در ساعات مختلف تست شده .

3 - با لینک های مختلف و از همه جالب تر لینکی که خود ایشون در پست اول گذاشتن تست شده .
که در این مورد سرعت 406 که در تصویر نمونه دانلود در پست اول مشاهده میشه ، به حدود 20 کاهش یافته بود . که پشتیبانی محترم گفتم این مورد طبیعیه و در زمانی این تصویر گرفته شده که هیچ وی پی اس فعالی وجود نداشته . و الان با مشکل مواجه شدن و ایمیلی به همه ارسال شد که قرار بود منابع سرور افزایش بیابه و وضعیت بهتر بشه .

یکی از دوستان گفته بودن که سرعت به خیلی چیزا بستگی داره ،، در جواب بله مطمئنن سرعت به خیلی چیزا از جمله : سیستم عامل ، نوع نرم افزار مورد استفاده ، مقدار رم مصرفی نرم افزار ، قدرت cpu و ..... بستگی داره .

من تقریبا سرعت هایی که تست میکنم با دیتاسنتر های مشابه ، با مقدار رم و هارد و سی پی یو مشابه هستند .

فکر نکنم این که سرعت یک سرور با مشخصات مشابه از یک دیتاسنتر با سرور مشابه دیگری در همان دیتاسنتر متفاوت باشد ، توجیهی غیر از تعریف بیش از حد سرور مجازی روی سرور اختصاصی داشته باشه . (اگر داره بسم اله)

*

taghi خان ، دوست عزیز فکر نکنم از لحن من در اون پست نشانه ای از به دل گرفتن باشه و خاسته باشم جواب تندی بدم .

ولی این که شما می گین :

تجربه دوست عزیز به مدت زمان و تعداد باشد مطمئنا شما جلوی ما حرفی برای گفتن نباید داشته باشید (اگر به اینکه شما فلان تعداد سرور دارید و از این تاریخ دارید سرور تهیه میکنید)

فکر کنم به شما برخورده .

**
الان به من برخوده

میتونید مجدد بخونید اما خوندن با درک کردن متفاوت هست!بنده دیگه به دلیل وجود بحث در تاپیک دیگران و... از ادامه بحث در تاپیک خودداری میکنم!

والا از نظر من شما بدنبال ایجاد بحث در تایپیک های مختلف برای جلب توجه مدیران و در نهایت ... دارین ، چون که در بسیاری از تاپیک ها دیدم که شما باعث بحث های بسیاری شده اید .

امیدوارم موفق باشین و همچنان بتوانین به سایر کاربران تفاوت بین درک کردن و خواندن رو بیاموزین .

گویا دارای فلسفه و دستور زبان قوی ای هستید که توانسته اید اینگونه عمیق مفهوم درک کردن و خواندن را درک کنید .

راستی :
میتونید مجدد بخونید اما خوندن با درک کردن متفاوت هست! می توانید مجدد بخوانید ، البته خواندن با درک کردن متفاوت می باشد .

لطفا این موضوع رو دیگه ادامه ندین دوستان

vp_server
August 5th, 2012, 20:20
1 نکته
ایشون موضوع تایپیک رو میزنن سرور مجازی با پورت 10Gbps
کسی که میاد سرور میگیره توقع پورت 10 رو داره!نمیشه منکرش شد!
من 1 سرور دارم با پورت1 -> روش 30 تا وی پی اس هست الان سرعت دانلود با IDM به 40 هم میرسه
بعد مثلا سرعت دانلود رو سرور این دوستمون مثلا 20 هست اندازه پورت 1
اگه میزنید فروش سرور با پورت 10 باید یک فرقی با پورت 1 واسه کاربر داشته باشه

beyondbest
August 7th, 2012, 11:27
یه سرور سفارش دادم لطفا زود فعالش کنید سرور قبلیم داره تموم میشه

mr_vahid
August 8th, 2012, 16:23
1 نکته
ایشون موضوع تایپیک رو میزنن سرور مجازی با پورت 10Gbps
کسی که میاد سرور میگیره توقع پورت 10 رو داره!نمیشه منکرش شد!
من 1 سرور دارم با پورت1 -> روش 30 تا وی پی اس هست الان سرعت دانلود با IDM به 40 هم میرسه
بعد مثلا سرعت دانلود رو سرور این دوستمون مثلا 20 هست اندازه پورت 1
اگه میزنید فروش سرور با پورت 10 باید یک فرقی با پورت 1 واسه کاربر داشته باشه

بله منم با حرف این دوستمون موافقم.
الان سرعت این سروری که از امگا هاست گرفتم با سرور قبلیم که از یه جای دیگه میگرفتم و پورتش هم 1 گیگا بود هیچ فرقی نداره.
انقدر هم کلاس نمیذاشتن با سرور اختصاصیشون .
من انقدر که اومدم اینجا تعریف دوستان رو خوندم دیگه دلم راضی نمیشد برم از جای دیگه بگیرم ولی الان میبینم هیچ فرقی نمیکنه تازه مشکلات بسیاری هم طی این 3 هفته پیش اومده و سرورشون دچار مشکلاتی هست از جمله خراب شدن Raid Controller .
به نظر من سرور اختصاصی با همچین مشخصاتی در صورت بروز مشکل فقط باعث اذیت شدن تعداد کاربر بیشتری میشه و مشکلات رو برای تعداد افراد بیشتری به وجود میاره !
پورت 10 گیگا فرقش با 1 گیگا اینه که رو این سرور 10 گیگاه کلـــــــــــــــی vps میدن ولی رو اون 1 گیگا خیلی کمتر !

astro.alireza
August 8th, 2012, 17:57
سلام دوستان
به دلیل مشغله کاری بالا می اومدم توی این تاپیک نظرات شما رو می خوندم ولی فرصت پاسخگویی نداشتم. الان یه خرده وقت پیدا کردم تا به تعدادی از مشکلات جواب بدم
متاسفانه باید بگم که سرور آلمان ما به دلیل نامعلومی! (چون صاحب پنل ابیوز رو منتقل نکرده بود) کلا قطع شد و از اونجایی که سرور هاستینگ و vcenter ما روی این سرور بود به مشکلات زیادی برخوردیم. شرح موضوع توی این تاپیک موجوده: http://www.webhostingtalk.ir/f129/55010/new/
من از همون اول پیگیر موضوع شدم اما باز شدن سرور یه هفته طول کشید و من مجبور شدم یه سرور جدید واسه هاستینگ و vcenter راه بندازم و از اونجایی که بک آپ اطلاعات واسه ۵ روز قبل از قطعی بود باعث شد تعدادی از صورتحساب ها پرداخت نشده بشه و سفارشات عده از دوستان از سیستم حذف بشه که این مورد با تلاش ۳ روزه ما برطرف شد و اطلاعات پرداخت کاربران رو از اول وارد کردیم. این موضوع واقعا ما و کاربران رو اذیت کرد و باعث شد این چند روز هیچ سفارشی نگیریم و به تیکت های غیر مهم جواب ندیم. خوشبختانه الان وضعیت تقریبا بهتره.
به همه کاربران سرور آلمان سرور بعد از ۵ روز قطعی سرور جدید داده شد و به عنوان خسارت ۱۵ روز استفاده رایگان بهشون هدیه دادیم.
لازمه بگم سرور قبلی هم در دسترس هست. کاربرانی که اطلاعات مهمی روی سرور قبلی خودشون داشتند می تونند درخواست بدن تا سرورشون رو روشن کنیم و اطلاعاتشون رو بردارند.
چیزی که خیلی بد هست و جزو خصلت ایرانی جماعته عدم وجود صبر کافی برای حل مشکله. مثلا کاربر زیر:

کیفیت سرویس این دوستمون که 6 روزه قطع شده

الان 6 روزه قطع شده کلی یوزر داشتم همه چیز نابود شد به تاریخهای تیکتها توجه کنید

ایشون سرورشون رو با کانفیگ کامل و ۱۵ روز + ۲۰ گیگ هارد اضافه از ما تحویل گرفتن اما دیگه نمیان اینجا بگن که چه اتفاقی افتاده!!!
در ضمن از ما خواستن سرور قبلی رو براشون روشن کنیم تا اطلاعات رو بردارند ما هم روشن کردیم و الان ۲ روزه دارند از ۲ تا سرور با هم استفاده می کنند اما صداشون در نمی یاد!!!!

می رسیم به بحث سرعت سرور انگلیس!
من حدود یک ماه پیش ایمیلی به مشتریان این سرور ارسال کردم که Raid Controller عملکرد مناسبی نداره و ما برای حل موضوع مجبور هستیم سرور رو برای مدتی از دسترس خارج کنیم.
اون موقع تعدادی از یوزرهای ما آه و ناله کردند که شما گفتید داون تایم ندارید و ...! ما هم گفتیم اشکال نداره بزار سرشون به سنگ بخوره متوجه می شن Raid Controller معنیش چیه!
بعضی از کاربران هم سرور فلان همکار رو که ۴ ماه هست که حتی ریستارت نشده رو به رخ ما می کشند! سوالی که مطرح میشه اینه که vmware توی این ۴ ماه ۲۰۰ تا پیکیج آپدیت ایجاد کرده یعنی این همکار اصلا سرور رو آپدیت نکرده. اصلا بلده مگه آپدیت کنه؟؟؟ اما کاربر اینا رو نمی فهمه.
حالا شاید بعضی از همکاران بگن خب یه رستارت و چک کوچیک که داون تایمی نداره!
خدمت این دوستان باید عرض کنم مدیریت یه سرور بزرگ متفاوت از مدیریت یه سرور کوچیکه. وقتی سرور ریبوت می شه قبل از اینکه بالا بیاد یکبار کل حافظه ۱۲۸ گیگابایتی خودش رو چک می کنه و ... نتیجه این می شه که بالا اومدن سرور نیم ساعت زمان می بره و بعد از اون روشن کردن تک تک وی پی اس ها که اون هم حداقل نیم ساعت زمان می بره و در کل یه ریستارت معمولی یک ساعت داون تایم داره واسه ما. (شاید روشهایی واسه کوتاه کردن این زمان باشه. ممنون می شم راهنمایی کنید!)
همچنین توی بحث مدیریت شبکه سرور با شبکه ۱۰ گیگابیتی پیچیدگی خاص خودش رو داره. شما واسه مدیریت شبکه یه سرور ۱ گیگابیتی می تونید یه روتر میکروتیک نصب کنید و تموم. اما واسه یه سرور ۱۰ گیگابیتی میکروتیک پاسخگو نیست. دلیلش هم اینه که میکروتیک کارت شبکه ۱۰ گیگابیتی وی ام ویر رو ساپورت نمی کنه و ما برای روتر باید از لینوکس استفاده می کردیم که مشکلات خودش رو داشت توی بحث compatibility با کارت شبکه ۱۰ گیگابیتی وی ام ویر.
متاسفانه سرورهای dell اطلاعاتی رو به صورت مستقیم از وضعیت Raid Controller به ESXi ارسال نمی کنند و برای اینکه بشه این اطلاعات رو از سرور گرفت باید CIM های dell رو به همراه برنامه های اضافه واسه مانیتورینگ روی esxi نصب کنیم. من این کارها رو انجام دادم اما نتونستم اطلاعات لازم رو از سرور بگیرم و واسه عیب یابی باید به مسئولان دیتاسنتر بگیم تا raid controller رو بررسی کنند. یعنی چیزی در حدود ۲ ساعت داون تایم. مشتریان گرامی قبول می کنند این وضعیت رو؟؟؟
شاید خیلی از مشتریان محترم و همکاران گرامی اصلا متوجه نشده باشن من چی می گن اما کلیت مطلب اینه که سرعت پایین دانلود فایل به سرور به خاطر پورت نیست بلکه به خاطر Raid Controller هست که سرعت هارد رو کم کرده. واسه همین کسانی که برای تونلینگ از سرور استفاده می کنند افت سرعت زیادی ندارند چون از رم استفاده می کنند اما کسانی که می خوان دانلود کنند می بینند سرعت کمه.
هزینه سرور فعلی ماهانه ۲ میلیون تومن هست. با این پول می شه ۷ تا سرور از ovh یا hetzner گرفت.
در ضمن به تمام دوستان توصیه می کنم قبل از اینکه بخواین در مورد موضوعی صحبت و یا اظهار نظر کنید حتما قبلش اطلاعات لازم رو در این زمینه کسب کنید. افرادی اومدن در مورد پورت و ... نظراتی دادند که اصلا علمی نیست.
یکی از دوستان فرمودند ما کلاس سرورمون رو می زاریم. درسته سرور ما با کلاس هست اما چیزی که ما بهش افتخار می کنیم توانایی و اطلاعات بالای ما توی مدیریت سرور هست.
با تشکر

salem
August 8th, 2012, 18:08
داداش اسکندری به حرف بعضی از دوستان نباید زیاد توجه کرد . چون بعضی ها هستن که نمیدونن raid چی هست . الکی میان فقط اظهار نظر میکنن . بعضی ها هم چششون بر نمیداره میان اظهار نظر میکنن .

mr_vahid
August 8th, 2012, 20:12
خوب شما که میگی کلاس سرورت بالاست از همون اول هم میدونستی شاید یه روز یه جاییش مشکل پیدا کنه و 100 تا وی پی اس رو هوا باشن !
حالا وقتی هم که مشکلی پیش اومده شما باید مشکل رو حل کنی ، البته که گفتید دان تایم نداره ولی اگر مدیریت بلد هستید مشکل رو حل کنید به جاش چند روز به سررسید اضافه کنید اونوقت ببینید صدای مشتریهاتون در میاد یا نه !؟

parsa7
August 8th, 2012, 20:28
جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!

salem
August 8th, 2012, 20:33
به نظر من کیفیت سرویس بهتر از نظر آدمای بی سوادی مثل من هست

ostadomid
August 8th, 2012, 20:51
خوب شما که میگی کلاس سرورت بالاست از همون اول هم میدونستی شاید یه روز یه جاییش مشکل پیدا کنه و 100 تا وی پی اس رو هوا باشن !
حالا وقتی هم که مشکلی پیش اومده شما باید مشکل رو حل کنی ، البته که گفتید دان تایم نداره ولی اگر مدیریت بلد هستید مشکل رو حل کنید به جاش چند روز به سررسید اضافه کنید اونوقت ببینید صدای مشتریهاتون در میاد یا نه !؟

معجزه که نمیتونه بکنه. اصلا بیاد قسم بخوره که داون تایم نداره. مگه ممکنه همچین چیزی ؟! من و شما نباید باور کنیم. مطمئنا هم یکی مثل ایشون نمیاد همچین ادعایی بکنه. اومدیم دیتاسنتر ترکید. اگه شما تجربه بیشتری داری خوب بیا بهشون کمک کن احتمالا هزینه راه حل رو هم بهتون بدن. من به شخصا حاضرم 24 ساعت هم سرویس قطع بشه اما درست بشه. فقط قبلش اطلاع بدن. اگه کسی تو کار ...... هم باشه میتونه به مشتریهاش ایمیل بزنه اونا هم یه فکری برمیدارند. همون اول گفتن چند تا وی پی اس میخوان راه بندازند شما هم میتونستی یه حساب کتاب بکنی ببینی که ممکنه به همچین روزی هم برخورد کنه سرور و سرویس نمیگرفتید.
من به شخصه قبول دارم سرشون شلوغ شده، پشتیبانی مقداری افت کرده نسبت به ماه های قبل، مشکلات سرور آلمان هم مزید بر علت شده اما این بابا بنداز در رو نیست. بجای اینکه بهش بتوپیم راه حل برای مشکل پیشنهاد بدیم.

beyondbest
August 10th, 2012, 12:30
وضعیت vsphere کی درست میشه. من نمیدونیستم روی میکروتیک نمیشه اکانتینگ نصب کرد میخوام ویندوز نصب کنم. اما نمیشه وارد vsphere شد:-s

itjavani
August 10th, 2012, 16:40
من از این اقا سرور خریدم و به هیچ عنوان ازشون راضی نیستم 20 تومن هم پول سرور دادم که حتی 1 ساعت هم نتونستم استفاده کنم من ایشون رو حلال نمیکنم و ایشالا این پول کوفتشون بشه
( اگه می خوای بگی مدرک رو کن و بدون مدرک خرف نزن تمامی ایمیل ها مربوط به خرابی سرور , تیکت های بی نتیجه و پینگ تایم هارو که سرورتون پینگ نمیده رو save کردم اگه میخوای بزارم . البته باید خیلی پرو باشی که این حرف رو بزنی چون خودتم میدونی این کاره نبودی )

دوست عزیز! این انجمن جایی هست که در مورد شخصی زمانی که دارید صحبت میکنید می بایست با مدرک صحبت کنید! ایشون بدونند یا ندونند به هر حال هر حرفی که میزنید باید با مدرک باشه! اگر برای صحت حرف هاتون مدرک هایی که اعلام میدارید دارید بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک باز کنید و مدارک تون رو قرار بدید تا ایشون نیز بتونند پاسختون رو بدند و بقیه هم بهتر از مشکلات بوجود آمده مطلع بشند.
انشالله نیز مشکل سرور ایشون برطرف میشه و دیگه پست های این چنینی در تاپیک فروش همکاران دیده نشه! مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما به فکر سرور و تجارت خودشون هستند.صبر و شکیبایی و عدم ایراد استرس به سرویس دهنده بهترین و بیشترین کمک رو بهتون میکنه

mahyar2pac
August 10th, 2012, 17:05
آقای اسکندی عزیز حرفاتون منطقی

12 شب به وقت تهران سرور رو از دست رس خارج کنید تا 7 - 8 صبح

هم پشتیبانی دیتا سنتر جواب گو شما هست هم مشکل سرور شما و سرویس ما حل شدنی میشه

شما هم 5 - 6ساعت میتونید کار کنید و مشکل رو حل کنید

astro.alireza
August 10th, 2012, 20:12
متاسفانه سرور با تعداد وی پی اس بالا این دردسرها رو هم داره!

جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!
مشکل امشب بررسی می شه

معجزه که نمیتونه بکنه. اصلا بیاد قسم بخوره که داون تایم نداره. مگه ممکنه همچین چیزی ؟! من و شما نباید باور کنیم. مطمئنا هم یکی مثل ایشون نمیاد همچین ادعایی بکنه. اومدیم دیتاسنتر ترکید. اگه شما تجربه بیشتری داری خوب بیا بهشون کمک کن احتمالا هزینه راه حل رو هم بهتون بدن. من به شخصا حاضرم 24 ساعت هم سرویس قطع بشه اما درست بشه. فقط قبلش اطلاع بدن. اگه کسی تو کار ...... هم باشه میتونه به مشتریهاش ایمیل بزنه اونا هم یه فکری برمیدارند. همون اول گفتن چند تا وی پی اس میخوان راه بندازند شما هم میتونستی یه حساب کتاب بکنی ببینی که ممکنه به همچین روزی هم برخورد کنه سرور و سرویس نمیگرفتید.
من به شخصه قبول دارم سرشون شلوغ شده، پشتیبانی مقداری افت کرده نسبت به ماه های قبل، مشکلات سرور آلمان هم مزید بر علت شده اما این بابا بنداز در رو نیست. بجای اینکه بهش بتوپیم راه حل برای مشکل پیشنهاد بدیم.
تشکر بابت درک موضوع!
امیدوارم مسئله حل بشه

وضعیت vsphere کی درست میشه. من نمیدونیستم روی میکروتیک نمیشه اکانتینگ نصب کرد میخوام ویندوز نصب کنم. اما نمیشه وارد vsphere شد:-s
مشخصات پنل با تنظیمات لازم براتون ارسال شد.

دوست عزیز! این انجمن جایی هست که در مورد شخصی زمانی که دارید صحبت میکنید می بایست با مدرک صحبت کنید! ایشون بدونند یا ندونند به هر حال هر حرفی که میزنید باید با مدرک باشه! اگر برای صحت حرف هاتون مدرک هایی که اعلام میدارید دارید بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک باز کنید و مدارک تون رو قرار بدید تا ایشون نیز بتونند پاسختون رو بدند و بقیه هم بهتر از مشکلات بوجود آمده مطلع بشند.
انشالله نیز مشکل سرور ایشون برطرف میشه و دیگه پست های این چنینی در تاپیک فروش همکاران دیده نشه! مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما به فکر سرور و تجارت خودشون هستند.صبر و شکیبایی و عدم ایراد استرس به سرویس دهنده بهترین و بیشترین کمک رو بهتون میکنه
با تشکر از همکار عزیز.

آقای اسکندی عزیز حرفاتون منطقی

12 شب به وقت تهران سرور رو از دست رس خارج کنید تا 7 - 8 صبح

هم پشتیبانی دیتا سنتر جواب گو شما هست هم مشکل سرور شما و سرویس ما حل شدنی میشه

شما هم 5 - 6ساعت میتونید کار کنید و مشکل رو حل کنید

حقیقت اینه که ما این قضیه رو به آلماهاست منتقل کردیم که به دیتاسنتر بگن سرور رو بررسی کنند اما مثل اینکه آلماهاست در حال تغییر دفتر هستند و درخواست ما رو به دیتاسنتر انتقال ندادند وگرنه باید دیروز مورد بازبینی قرار می گرفت.
چند ساعت پیش به من خبر دادند که دیتاسنتر بامداد فردا سرور رو بررسی می کنه که ایمیل مربوطه به کاربران ارسال شد
با تشکر

eliyas
August 11th, 2012, 12:30
سرور های شما قابلیت اکانتینگ هم دارند.

جوری که یوزر بتونه ببینه چقد زمان داره

mr_vahid
August 11th, 2012, 22:39
مشخصات سرور جدید مثل قدیمیه هستش ؟
شما میگید کیفیت تضمین شده هستش یعنی چی ؟
این قبلیه هم تضمین شده بود !

astro.alireza
August 12th, 2012, 19:31
سلام
بالاخره مشکل raid controller حل شد اما به وسیله ما نه دیتاسنتر
بعد از اینکه به دیتاسنتردر مورد مشکل گفتیم سرور رو از دسترس خارج کردند و تست کردند آخرش هم به ما گفتند که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر می خواید دقیقتر بررسی بشه باید سرور رو ۲۴ ساعت از دسترس خارج کنیم!
این اتفاق و کیفیت پایین سرور ما رو مجبور کرد که به فکر خرید سرور جدید و انتقال یوزرها باشیم.
امروز آخرین تلاش خودم رو برای بررسی سرور انجام دادم و بالاخره مشکل مشخص شد!
همونطوری که از قبل هم پیش بینی کرده بودم مشکل از write policy رید کنترلر بود. رید کنترلر از write through به جای write back استفاده می کرد که توی عکس زیر هم مشخصه:

http://clients.omegahost.net/images/omega/H700.png

این اشتباه توی تنظیمات به وسیله دیتاسنتر به هیچ وجه قابل قبول نیست! من به تکنیسین دیتاسنتر به عنوان یه شخص متخصص اعتماد کردم. قرار نیست بعد از دریافت سرور تنظیمات سخت افزار سرور رو بررسی کنم.
این موضوع واقعا من و یوزرهام رو اذیت کرد.
از آلماهاست به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر درخواست می کنم این موضوع رو به اطلاع دیتاسنتر برسونند و ازشون بخوان که جبران خسارت کنند.
این کار از دیتاسنتری مثل RedStation واقعا بعیده. همه کاربرها که حرفه ای نیستند. هر کسی بود الان باید خسارت سنگینی رو متحمل می شد.
با تشکر

AlmaHost
August 12th, 2012, 19:48
باسلام
جوابی که دیتاسنتر بعد از پایان تست به ما اعلام کردند!

Hi Mostafa,

The test has now completed.

I checked the RAID card and the array is optimal - all disks online and synced. Also, no SMART errors have been detected. All of the drives are identical, so there is no mis-match in hardware/firmware.

The diagnostics test did not find any problems with any of the hardware. Everything seems to have passed ok.

If you wish us to perform a thorough check of the disk surfaces please let us know when you wish us to do this. As I stated earlier in this ticket, it will take a great many hours to perform this test. I would expect the test to take at least 24 hours to run.

Just let us know how you wish to proceed.

The server is online again now and booted into VMware

به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.

موفق باشید

ostadomid
August 12th, 2012, 20:39
باسلام

[/LEFT]
به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.

موفق باشید

پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!

AlmaHost
August 12th, 2012, 20:49
پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!

این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!

astro.alireza
August 12th, 2012, 21:00
باسلام

[/LEFT]

موفق باشید

این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!

لطفا این بحث رو ادامه ندید
آلماهاست نه تنها مقصر نیست بلکه واقعا کمک کردند که جا داره ازشون تشکر کنم.
مهم اینه که مشکل حل شده
خوشحال می شم کاربران محترم سرویس های خودشون رو تست بفرمایند و نظرشون رو اعلام کنند
با تشکر

eliyas
August 13th, 2012, 12:37
داداش یکی هم سوالمارو جواب بده.

این سرور شما قابلیت اکانتینگ دارد؟؟؟واسه وی پی

الان سرور مشکلش حل شده؟؟؟

سرور رو از لحظه درخواست چقدر طول میشکه تحویل بدید

:123456:
September 11th, 2012, 17:44
منم دیروز خریدم ، پس کی تحویل میدید ؟

mr_vahid
September 16th, 2012, 23:40
الان سایتشون که باز نمیشه !
گوشیشون هم خاموش کردند !
یاهو آیدیشون هم آفلاینه !
این وضعیت پشتیبانیه خواستم دوستان بدونند !

silentoff
September 17th, 2012, 09:47
سلام دوستان
کسی از آقای اسکندری خبر نداره؟:-o

peyman0742
September 17th, 2012, 11:47
چه جالب این برج تصمیم داشتیم وی پی اس از ایشون خریداری کنم با توجه به صحبت هایی که کردند واقعا پشیمون شدم واسه S.o.c.k.s می خواستم که همه کیفیت بره بالا هم کسی نتونه نگاه چپ بهش بندازه ( دی.. داس ) ولی ایشون میگه هر وی پی اس رو تقریبا به 200 مگ رسوندن پهنای باندشو و 10 گیگ رو به افراد خاص میدن چون ممکنه سو استفاده بشه که این نگرانی رو با مدیریت بر روی پورت ها می تونستن برطرف کنن در کل سر در نیاوردم. با توجه به این تغییرات فکر کنم پورت 1 بگیرم بهتر باشه ولی در کل از پاسخگوییشون در اون زمان راضی بودم

saeedonline
September 17th, 2012, 14:22
سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...

salem
September 17th, 2012, 15:11
سلام به همه دوستان من هم 2تا vps ازشون دارم الان 2 روزه کلا down شده بعد سایتشون هم بالا نمیاد . گوشی موبایل هم خاموش . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . دوستا اگه کسی ازشون خبری داشت یا با آقای اسکندری حرفی زدن اطلاع بدن ممنون میشم

Afsarie
September 17th, 2012, 17:20

سلام.هرچند شاید به من ربطی نداشته باشه اما این کار واقعا درست نیست شما توی تاپیک فروش امگاهاست انتقاد میکنی . بخش انتقاد جدا هست و شما اگر انتقادی داری میتونی توی بخش انتقاد ها از هر کسی و یا هر چیزی خواستی انتقاد کنی
و نکته آخر اینکه شما الان این حرف رو زدی،اگرم توی بخش انتقاد ها ایننو منتقل کردی حتما مدارکتو بزار چون اینطوری اسپم بحساب میاد .
کارت درست نبود
--------------------------------------
یا علی مدد

itjavani
September 17th, 2012, 17:22
سلام.هرچند شاید به من ربطی نداشته باشه اما این کار واقعا درست نیست شما توی تاپیک فروش امگاهاست انتقاد میکنی . بخش انتقاد جدا هست و شما اگر انتقادی داری میتونی توی بخش انتقاد ها از هر کسی و یا هر چیزی خواستی انتقاد کنی
و نکته آخر اینکه شما الان این حرف رو زدی،اگرم توی بخش انتقاد ها ایننو منتقل کردی حتما مدارکتو بزار چون اینطوری اسپم بحساب میاد .
کارت درست نبود
--------------------------------------
یا علی مدد

ایشون از همه ایراد میگیرن.اسپم زدن تنها کارشون در این انجمن هست.شما جدی نگیر ;)

rezabs
September 17th, 2012, 20:01
سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...

چند ساعتی سایتشون بالا نمی اومد اما الان فعال هست. این چند هفته چند سرورشون به مشکل برخورد کرد که باعث شد پشتیبانی ضعیف بشه. البته کار خود من هم گیر کرده ولی با توجه به اینکه قبلا پشتیبانی خوبی داشتند گفتم به این مورد اشاره ای داشته باشم...

rezabs
September 17th, 2012, 20:11
سلام به همه دوستان من هم 2تا vps ازشون دارم الان 2 روزه کلا down شده بعد سایتشون هم بالا نمیاد . گوشی موبایل هم خاموش . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . دوستا اگه کسی ازشون خبری داشت یا با آقای اسکندری حرفی زدن اطلاع بدن ممنون میشم

خبر من در حد همونی که بالا نوشتم بود :) ولی سرویسها قطع نیستند. شاید بعضی سرورهاشون قطع باشند.

m.hack3r
September 18th, 2012, 09:28
قیمت ها که فضایی شدند ...

بنده 20 ت ماهیانه واسه سرورم که از ایشون گرفتم میدادم الان شده 40 ت تازه بنده 30% تخفیف دائمی دارم

بقیه که 20 ت میدادن الان 50 ت باید بدن ؟

parsa7
September 18th, 2012, 10:09
البته من فکر می کنم اشتباهی در صورتحساب ها هست که هنوز فرصت نکردند درستش کنند.مثلا فاکتور زیر رو ببینید

هزینه ها رو دلاری کردند حالا معلوم نیست بعد از اینکه این همه روی قیمت های پایین مانور دادند و مشری جمع کردن منظور از این حرکت چی بوده !

rezabs
September 18th, 2012, 10:21
فکر نمیکنم فاکتورها صحیح باشند. من یک بار سوال کردم گفتند اصلاح میشه.
به هر حال حتما باید از اطلاعات کپی داشته باشیم که ناگهان از دست نروند

sorrowrock
September 18th, 2012, 11:11
متاسفانه من 12 روزی هست تیکت کردم که وقت نکردند برسی کنند.من هم 2 تا سرویس دارم تخفیف دائمی بودم ماهیانه 21تومان با قیمت جدیدی که قرار کرفته نمیدونم واقعا توان دوستان میرسه واسه تمدید یا خیر
واقعا کیفیت سرویس ها عالی هست و اپتایم بالایی داره اما متاسفانه همونطوری که دوستان گفتند پشتیبانی خیلی ضعیف خیلی ضعیف.
دوست عزیز شما کیفیت خوب سرویس رو دارید فاکتور مهم بعدی پشتیبانی خوب هست که این 2 در کنار هم عامل موفقیت هست که متاسفانه این مورد خیلی ضعیف هستید
امیدوارم که این مورد رو برطف کنند و به زودی تکلیف کاربرایی که تخفیف دائمی داشتند هم مشخص کنند که ببیند با قیمت جدید مقدور هست واسه تمدید یا خیر تکلیف خودشون رو بدوندد

parsa7
September 18th, 2012, 11:31
به نظرم بهتره جناب اسکندری مدتی امکان ثبت سفارش رو ببندند در سایت و به پشتیبانی کاربران فعلی بپردازند

rezabs
September 23rd, 2012, 00:18
چون در چند جا از سیستم تعریف کرده بودم لازم دیدم چند توضیح اضافه کنم.
غیر از این چند هفته که نمی دونم به چه دلیل مشکلاتی در سرویس دهیشون پیش اومد من راضی بودم از سرویسهاشون
در حال حاضر هم اگر مستقل نگاه کنیم سرویسها خوب هستند و نسبت به اکثر سرویسهایی که من میشناسم سبک و سریع هستند
متاسفانه طی این چند هفته قطعی زیاد بود و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف بود. هرچند برخورد به مشکل قابل درک هست، اما به هر حال گسترش فعالیتها نیاز به هزینه های زمانی و نیروی فعال و ... داره، نمیتونم بگم در اینجا بوده یا نه ولی از دید مشتری اگر نگاه کنم، ضعیف بوده.
دومین متاسفانه موضوع مالی هست که ناگهان هزینه ها حدود دو برابر افزایش داشته. اینکه هزینه ها دلاری باشند حتی اگر از دید من قابل قبول باشه (چون میشه فهمید به هر حال مجبورند به این شکل خرج کنند)، اما دو نکته اینجا باقی میمونه:
یکی تعهد تخفیف دائم برای برخی سرویسها که کلا حذف شده
دوم اینکه دلار به قیمت دلخواه محاسبه بشه، بعنوان مثال من میتونم به صورت دلاری پرداخت کنم طوری که دلار برای من حدود 370 تومان زیر قیمت محاسباتی این مجموعه باشه که برای این اوضاع به هرحال رقم قابل ملاحظه ای هست

به هر شکل من از سرویس دهی در دوره ای که مشتری سرویس بودم تشکر می کنم ولی این مسائل هم در کنار یک سرویس خوب باید مورد توجه قرار بگیرند
آرزوی موفقیت برای شما

astro.alireza
September 30th, 2012, 14:01
با سلام خدمت کاربران گرامی

جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/

اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
۱- متاسفانه کاربران این فروم نسبت به نوشته های خودشون احساس مسئولیت ندارند. یه موقع می گفتید سرعت کمه و ... که بالاخره بررسی کردیم و مشکل رو حل کردیم. حداقل انتظار ما از شما اینه که بیاین اینجا و نظرتون رو در مورد سرعت دوباره اعلام کنید که بهتر شده یا نه. خیلی عذر می خوام اما رفتار برخی از دوستان مثل نوزادی می مونه که تا گشنه اش می شه گریه می کنه و وقتی شیر خورد می خوابه! ارایه فیک بک مثبت ما رو دلگرم می کنه واسه ارایه خدمات بهتر

۲- شما توی این تاپیک در مورد سایت و قطعی سرورها صحبت کردید. اما لازمه اینجا عرض کنم خدمتتون که توی این مدت سرور انگلیس حتی به مدت چند ثانیه هم قطع نبوده و مواردی که شما اشاره کردید مربوط به سرورهای کانادا و فرانسه بوده. باز هم می گم نسبت به نوشته های خودتون مسئولیت پذیر باشید!

۳- دوستان در مورد حذف تخفیف ها صحبت کردند اما خوشحال می شدم قبل از این یه حساب کتاب می کردند تا موضوع روشن می شد.
توی این تاپیک سرور با یک گیگ رم قیمت اصلیش ۳۰ تومن زده شده. قیمت اون موقع دلار ۱۷۰۰ بود. یعنی این سرور اون موقع ۱۸ دلار بود. الان قیمت این سرور رو توی سایت ۱۴ دلار زدیم. یعنی به همه ۲۲ درصد تخفیف دادیم!!!
واسه کسانی که پیش فروش کرده بودند اون موقع ۳۰ درصد تخفیف دادیم. بعد از تغییر قیمت ها تخفیف رو به ۲۰ درصد کاهش دادیم. یعنی سرور بالا رو با قیمت ۱۱.۲ دلار می دیم به این افراد. اگر دقیق حساب کنیم به کسانی که پیش فروش کردند ۳۸ درصد تخفیف دادیم نسبت به قیمت اولیه.
کم لطفی بزرگی هست که بدون حساب و کتاب بیایم و صرفا گول درصدها رو بخوریم. خدا رو شکر همه دوستان سواد ابتدایی دارند که این موارد رو حساب کنند!

starpars
October 1st, 2012, 22:25
آقا اینجوری نمیشه قیمتای شما لحضه به لحضه با نرخ دلار داره میره بالا
چند روز پیش فاکتور من 50 تومن بود امروز که خواستم پرداخت کنم شده 62 تومن
من قبلا بابت 2 تا سرور سطح پایین کلا 32 تومن میدادم 2 روز پیش شد 52 تومن امروز شد 62 تومن
اینکار اصلا جالب نیست

m-mehdipoor
October 1st, 2012, 22:36
آقا اینجوری نمیشه قیمتای شما لحضه به لحضه با نرخ دلار داره میره بالا
چند روز پیش فاکتور من 50 تومن بود امروز که خواستم پرداخت کنم شده 62 تومن
من قبلا بابت 2 تا سرور سطح پایین کلا 32 تومن میدادم 2 روز پیش شد 52 تومن امروز شد 62 تومن
اینکار اصلا جالب نیست

ببخشید تو موضوعی دخالت می کنم که مسئولش نیستم ، ولی شما تصور بفرمایید بنده خدایی که قراره به دیتاسنتر پرداخت کنه ، فاکتورش دو هفته بعد باشه، بعد چطور می تونه هزینه رو از جیب بزاره!؟
شما 100 % دارید فقط اندازه ی سهم خودتون 10 تومن ضرر کنید ، ولی ایشون اگر فقط 100 تا کاربر داشته باشن باید 1 میلیون ضرر کنند و این اصلا منطقی نیست که یکی هم سرویس ارائه بده و هم پشتیبانی کنه و هم ضرر ببینه.
شما امروز یک موبایل قیمت کن و بگو پول همرام نیست ، هفته دیگه همون رو بخواید بخرید همون قیمته !؟
بگذریم از اینکه موبایل می تونه خرید قبلی باشه..

pishva_ghazi
November 12th, 2012, 15:14
کسی خبر داره چرا سرور اومگا هاست باز قطع هستند... خودشون که نه با اس ام اس جواب میدند.. و نه با زنگ.... افتضاح ترین سرور در این چند مدت .. نزدیک به 3 ماه هستش .. که گندش در اومده... در طول یک ماه.. صد در صد باید قطعی داشته باشه.. امکان نداره

mehrdad.
November 12th, 2012, 16:01
متاسفانه 2 تا سرور دارم از ایشون که سایتشون بالا نمیاد اعلام خرابی صورت بگیره که سرور هاشون دستمون هم به هیچ جا بند نیست پاسخ گو باشند حد اقل تکلیفمون رو بدونیم

MahanDev
November 12th, 2012, 16:05
متاسفانه 2 تا سرور دارم از ایشون که سایتشون بالا نمیاد اعلام خرابی صورت بگیره که سرور هاشون دستمون هم به هیچ جا بند نیست پاسخ گو باشند حد اقل تکلیفمون رو بدونیم

دیتاسنتری که ایشون و ما باهاشون کار میکردیم چند ساعتی است داون شده دوست عزیز
کمی تامل فرمایید برطرف میشود جای نگرانی نیست

mehrdad.
November 12th, 2012, 16:12
خوب دوست عزیز خوب حد اقل میتونند اطلاع رسانی کنند نه سایت بالا میاد نه موبایل و چیزی پاسخ میدند مشتری باید چی کار کنه با این شرایط؟

MahanDev
November 12th, 2012, 16:14
خوب دوست عزیز خوب حد اقل میتونند اطلاع رسانی کنند نه سایت بالا میاد نه موبایل و چیزی پاسخ میدند مشتری باید چی کار کنه با این شرایط؟

دوست عزیز بنده امگا هاست نیستم . فقط به عنوان یک همکار چون از شرایط ایشون مطلع بودم در اینجا اعلام کردم تا برای کاربرانشون مشکلی پیش نیاید

mehrdad.
November 12th, 2012, 16:24
بنده هم عرض نکردم شما امگاه هاست یا اسم جدید هاست پولیس هستید فقط عرض کردم که بهتره این کار صورت میگرفت.حد اقل کار ممکمن این هست که با ارسال به ایمیل های ثبت شده خریدارنش در سایت صورت میگرفت.فکر نمیکنم توقع زیادی بوده باشه.

astro.alireza
November 12th, 2012, 16:31
سلام
از یک ساعت بعد از قطعی توی یاهو آنلاین شدم تا جواب دوستان رو بدم.
مشکل از شبکه دیتاسنتر هست و دوستان در تلاشند تا به زودی رفع بشه
محض اطلاع آی دی بنده کنار آواتارم موجوده

javadezati
November 12th, 2012, 17:13
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.com)
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.ir)
فروش سرور مجازي-هاست دانلود-هاست لينوکس
بهترين کيفيت-ارزانترين قيمت-بدون قطعي-پشتيباني کامل
براي ديدن مشخصات کامل و عضويت به سايت برويد
نمونه قيمت
رم 256>>>>>20.000 تومان
رم 512>>>>>25.000 تومان
رم 1>>>>>30.000 تومان
رم 2>>>>>40.000 تومان
رم 4>>>>>70.000 تومان
رم 8>>>>>95.000 تومان
آيدي>>>>>darya_vps
دريا وي پي اس ميزباني مطمئن براي شما
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.com)
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.ir)

Hostpolis
November 12th, 2012, 17:27
سلام،

شبکه دیتاسنتر ما به دلیل قطعی بیرونی به مدت 2 ساعت 10 دقیقه قطع بوده و الان transport و شبکه restore شدند.

در صورتیکه جهت دسترسی به سرویس با دشواری مواجه هستید لطفا تیکت باز کنید. اطمینان داشته باشید که پاسخ داده خواهد شد.

دوستانی که شماره تلفن های ما رو دارند از ساعت 6 صبح به وقت غرب آمریکا با پرسنل ما در دیتاسنتر و چه در محل قطعی در سطح شهر مونترال در تماس بودند.

bahram-divar
November 14th, 2012, 17:08
والا بنده هرچی تیکت میدم و پیام شخصی دادم و تماس هم گرفتم هنوز برنداشتن

Hostpolis
November 14th, 2012, 18:15
والا بنده هرچی تیکت میدم و پیام شخصی دادم و تماس هم گرفتم هنوز برنداشتن

سلام،

لطفا در آدرس زیر عضو بشید و با قسمت فروش یا پشتیبانی تماس حاصل کنید:

Hostpolis Networks (http://my.hostpolis.com)

امگاهاست با سینپتیکا ادغام شده. تشکر

bahram-divar
November 14th, 2012, 18:27
سلام،

لطفا در آدرس زیر عضو بشید و با قسمت فروش یا پشتیبانی تماس حاصل کنید:

Hostpolis Networks (http://my.hostpolis.com)

امگاهاست با سینپتیکا ادغام شده. تشکر

دوست عزیز ساتی که دادید به هیچ عنوان بنده سر ازش درنیاوردم

Hostpolis
November 14th, 2012, 19:55
دوست عزیز ساتی که دادید به هیچ عنوان بنده سر ازش درنیاوردم

لطفا با آدرس ایمیل info at hostpolis dot com

تماس حاصل کنید.