PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت دامین فی.لت.ر شده

Aref-SH
June 11th, 2012, 13:25
سلام

خیلی از سایت ها وقتی که سایتشون فی.لت.ر میشه (مثل سایت های موزیک) اونو ریدایرکت میکنن به ادرس جدید

من از کنترل پنل cPanel این کا رو انجنم دادم ولی نشد و *****ه از پنل دامین هم تست کردم ( Domain Forwarding ) اما بازم ریدایرکت نمیشه و فی.لت.ره

لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممون میشم

m-mehdipoor
June 11th, 2012, 13:32
از خود ریدایرکت سی پنل استفاده کنید می شه
از فایل htaccess هم می تونید کد زیر رو بهش بدید
RedirectMatch .* http://adresejadid.com

Aref-SH
June 11th, 2012, 13:53
از خود ریدایرکت سی پنل استفاده کنید می شه
از فایل htaccess هم می تونید کد زیر رو بهش بدید
RedirectMatch .* http://adresejadid.com

من لا هم گفتم ریدایرکت نمیکنه و فی.لت.ر میزنه

من میخوام وقتی یه دامین ام ***** شد اونو راحت ریدایرکت کنم

m-mehdipoor
June 11th, 2012, 14:00
من لا هم گفتم ریدایرکت نمیکنه و فی.لت.ر میزنه

من میخوام وقتی یه دامین ام ***** شد اونو راحت ریدایرکت کنم

مشخصا ***** شده می زنه !!
چون *****ینگ نمی زاره به اون پیج ریدایرکت بشه !
شما اگه می خواید تست کنید که عملیات ریدایرکت به درستی انجام شده یا نه باید پ ر و کسی استفاده کنید !

ali2k
June 11th, 2012, 14:25
چیزی که شما می خوای اول باید دامنه فی.ل.تر شده را به یک هاست داخل ایران منتقل کنی و بعد ریدایرکت کنی :)

vps-baran.ir
June 11th, 2012, 14:48
منظور این آقا اینه که می خوان دامین چیلتر شده باز شد بدون چیتلر به دامین دیگه ریدایرکت بشه

راه حل این قضیه اینه که از هاست ایران استفاده کنی

من نمی تونم بیشتر از این کمکتون کنم

Aref-SH
June 11th, 2012, 15:06
چیزی که شما می خوای اول باید دامنه فی.ل.تر شده را به یک هاست داخل ایران منتقل کنی و بعد ریدایرکت کنی :)

ممنون دوست عزیز جواب داد

Milad-H
June 11th, 2012, 15:51

این عمل در صورت کشف از طریق هیلترینگ با مجازات رو به رو خواهد شد و دستور فرمت کل سرور را خواهند داد. و در صورت عدم توجه درخواست کل رنج ای پی را بلوک خواهند کرد....

vps-baran.ir
June 11th, 2012, 15:53
این عمل در صورت کشف از طریق هیلترینگ با مجازات رو به رو خواهد شد و دستور فرمت کل سرور را خواهند داد. و در صورت عدم توجه درخواست کل رنج ای پی را بلوک خواهند کرد....

فعلا که خیلی ها دارن کار می کنن