با سلام ریسللر کلاپ برای من یه افری داده بود که با 75 دلار می تونی پنلو فعال کنی و هر دامنه دات کام 8.89 دلار میتونی ثبت کنی حالا که فعال کردم میخوام دومین ثبت کنم میرم چک کنم 12 usd میزنه عکساشم ا÷ کردم لطف راهنمایی کنید
Maya
June 11th, 2012, 13:15
با خود ساپورت ریسلر در تماس باشید
mehrdad1991h
June 11th, 2012, 13:39
تو این صفحه که قیمت زده کاری با قیمت ها نداشته باش این زیاد مهم نیست نصبت به تو پنلت ازت موجودی کم میکنه !
و اینکه دامین 8.89 حساب کنه برام تعجب داره ! چون مطمئنن با شارژ 99 دلاری دامین حدود 10 دلار حساب میشه 9.89 فک کنم با شارژ حدود 4 هزار دلار دامین 8.89 میشد حالا کودوم را برا شما حساب کنه نمیدونم چون افر داده بوده بهتون !!!!
از تویه خود پنلت تو قسمت هزینه ها میتونی قیمت را ببینی که برا خودت چقدر در میاد
اونجا که قیمت زده 12 دلار شما بر جلو و پرداخت انجام بده نصبت به تنظیمات پنلت ازت موجودی کم میشه!
موفق باشید
sniper000man
June 11th, 2012, 14:17
تو این صفحه که قیمت زده کاری با قیمت ها نداشته باش این زیاد مهم نیست نصبت به تو پنلت ازت موجودی کم میکنه !
و اینکه دامین 8.89 حساب کنه برام تعجب داره ! چون مطمئنن با شارژ 99 دلاری دامین حدود 10 دلار حساب میشه 9.89 فک کنم با شارژ حدود 4 هزار دلار دامین 8.89 میشد حالا کودوم را برا شما حساب کنه نمیدونم چون افر داده بوده بهتون !!!!
از تویه خود پنلت تو قسمت هزینه ها میتونی قیمت را ببینی که برا خودت چقدر در میاد
اونجا که قیمت زده 12 دلار شما بر جلو و پرداخت انجام بده نصبت به تنظیمات پنلت ازت موجودی کم میشه!
موفق باشید
salam aga to panelo didam fkr konan 9.99 hast ama akhe to ofer vase man gofte 8.89 akharesham ea alamat ! Zade
mehrdad1991h
June 11th, 2012, 14:26
درسته نوشته برای مدت 45 روز دامین دات کام و دات نت را بهت 8.89 میدن !
شما یک عدد ثبت کن ببین چقدر کم میکنه بعد هم برو یخه پشتیبانی را بگیر بگو این افر را دادین ولی چرا اونجوریه ! ببین بهت چی میگه
خبرش را اینجا هم بزار ببینیم اخرش چی میشه!
sniper000man
June 12th, 2012, 11:07
درسته نوشته برای مدت 45 روز دامین دات کام و دات نت را بهت 8.89 میدن !
شما یک عدد ثبت کن ببین چقدر کم میکنه بعد هم برو یخه پشتیبانی را بگیر بگو این افر را دادین ولی چرا اونجوریه ! ببین بهت چی میگه
خبرش را اینجا هم بزار ببینیم اخرش چی میشه!
نه داد 9.99 دلار کم کرد با سا÷ورت انلاینم حرف زدم پفت که این برای یک ماهه اما 9.99 تا کم کرد حالا به انگلیسی چی براشون سند کنم ؟
mehrdad1991h
June 12th, 2012, 12:36
فکر کنم شما مثلا 45- 30روز پیش هزینه را پرداخت کردید و اکانت را گرفتید و الان بعد از اون مدت اومدید دامین ثبت کردید درسته ؟
اگه اینجوریه که تو ایمیل هم زده 45 روز هزینه کم حساب میکنه و حق با اوناست
اگه اینجوری نیست بگید تا بگم چی بنویسید!
sniper000man
June 12th, 2012, 13:23
فکر کنم شما مثلا 45- 30روز پیش هزینه را پرداخت کردید و اکانت را گرفتید و الان بعد از اون مدت اومدید دامین ثبت کردید درسته ؟
اگه اینجوریه که تو ایمیل هم زده 45 روز هزینه کم حساب میکنه و حق با اوناست
اگه اینجوری نیست بگید تا بگم چی بنویسید!
na aziz in email 1 jun vase man omade hano vagat daram age mishe bandaro ad befarmaid