ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی آلمان ماهانه 8 هزار تومان

aph
June 10th, 2012, 19:40
تمام شدن آفر

par30pix-ir
June 10th, 2012, 22:28
با سلام

از ماه بعد با همین مبلغ تمدید میشه ؟

aph
June 10th, 2012, 22:30
سلام بله قیمت ثابت هست.

با تشکر.

par30pix-ir
June 10th, 2012, 22:49
سلام بله قیمت ثابت هست.

با تشکر.

با سلام

1گیگ رم سفارش و پرداخت شد

با تشکر

aph
June 10th, 2012, 23:16
با سلام

1گیگ رم سفارش و پرداخت شد

با تشکر

در حال آماده سازی هستیم نهایتا تا 1 ساعت دیگر تحویل داده خواهد شد.

با تشکر.

par30pix-ir
June 11th, 2012, 00:11
در حال آماده سازی هستیم نهایتا تا 1 ساعت دیگر تحویل داده خواهد شد.

با تشکر.

سرور تحویل شد.

انشاا.. تست میکنم و در تاپیک اعلام میکنم

با تشکر بابت تحویل سریع

aph
June 11th, 2012, 10:17
سفارشات دوستان تحویل داده شد.

land-rover
June 11th, 2012, 12:56
با تشکر من سرویسم را خیلی سریع و بی نقص دریافت کردم

ali0276
June 12th, 2012, 09:18
سلام عزیز
چند تا سوال
البته دیروز سفارش رو ثبت کردم ولی بنا به دلایلی هنوز پرداختش نکردم
1تغییر سیستم عامل و یا نصب مجدد با چه شرایطی هست؟
2. هزینه افزایش رم و یا امکان ارتقا به پلنهای بالاتر هست؟ (بدون تغییر آی پی و غیره)
3.آی پی اظافه در صورت نیاز؟
4.دسترسی به پلن ریبوت و غیره سرور؟
5مشخصات سرور اصلی ؟
6.آی پی تست
ممنون

par30pix-ir
June 12th, 2012, 17:28
سلام

پرتالتون بالا نمیاد

تیکت زده بودم قبلش

ممنون میشم جواب بدین

aph
June 12th, 2012, 19:46
سلام

دوستان عزیز لطفا صبر کنند.

از صبح 2 تا از وی پی اس ها اتک کرده بودن و از منابع سرور ها بیش از حد استفاده کردند(سو استفاده) همچنین به وی پی اس ها نیز حمله شده است. که باعث داون شدن سرور شده است.

در حال پیگیری هستیم. مشکل برطرف شد اطلاع رسانی می کنیم.

پورتال هم به دلیل حجم بالای تیکتها بسته شده است.

بزودی مشکل حل خواهد شد.

عذر خواهی می کنیم بابت این قطعی.

با تشکر.

land-rover
June 12th, 2012, 22:19
ممکن هست بدونیم چقدر طول میکشه درست بشه؟

par30pix-ir
June 12th, 2012, 22:22
فکر میکنم یکی از بدترین موارد این باشه که سیستم تیکت و بستین

امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید

موفق باشید

aph
June 13th, 2012, 07:14
فکر میکنم یکی از بدترین موارد این باشه که سیستم تیکت و بستین

امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید

موفق باشید

سلام

به همه تیکت ها دیروز جواب دادیم و اطلاع دادیم چند ساعت دیگر مشکل حل خواهد شد. منتظر kvm بودیم تا دیتاسنتر به ما بده.

متاسفانه اینترنت بنده شب قطع شده بود نتونستم اطلاع بدم. سرور ها از ساعت 10:30 روشن شده بودند.

عذر می خواهیم بابت داون بودن سرور.

مشکل هم سو استفاده 2 نفر از وی پی اس بود. که بلافاصله فرمت شدند.

با تشکر.

aph
June 13th, 2012, 08:18
سلام عزیز
چند تا سوال
البته دیروز سفارش رو ثبت کردم ولی بنا به دلایلی هنوز پرداختش نکردم
1تغییر سیستم عامل و یا نصب مجدد با چه شرایطی هست؟
2. هزینه افزایش رم و یا امکان ارتقا به پلنهای بالاتر هست؟ (بدون تغییر آی پی و غیره)
3.آی پی اظافه در صورت نیاز؟
4.دسترسی به پلن ریبوت و غیره سرور؟
5مشخصات سرور اصلی ؟
6.آی پی تست
ممنون

سلام

دوست عزیز ببخشید به خاطر داون بودن سرور و حل مشکل نتونستیم جواب بدیم.

1 - در ماه 2 بار رایگان
2 - هر 256 رم اضافه 3 هزار تومان
3- 1 عدد در صورت نیاز و موجود بودن.
4- فعلا موجود نیست. بزودی ماژول تحت وب پنل ریبوت خریداری خواهد شد. منتظر نسخه جدید هستیم.
5- server ex4s
ram : 32 gb
hard 2*3 Tb
port : 1 Gbps

6 - پ . خ شد.

ali0276
June 13th, 2012, 13:41
بنده امروز از ایشون پلان 1 رو سفارش دادم و حدود 2 ساعت تحویل دادن با کانفیگ خواسته شده

ممنون

aph
June 14th, 2012, 14:24
سلام

فروش ویژه به مدت 48 ساعت به پایان رسید. قبمت ها تغییر کردند.

با تشکر

aph
June 15th, 2012, 17:33
سلام

تاپیک آپدیت سد.

سرور مجازی از آمریکا - انگلیس و هلند اضافه شدند.

با تشکر.

ali0276
June 27th, 2012, 14:11
بنده امروز از ایشون پلان 1 رو سفارش دادم و حدود 2 ساعت تحویل دادن با کانفیگ خواسته شده

ممنون
حدود 2 هفتست که از ایشون سرویس گرفتم
سرور اصلی دچار مشکل هست و وی پی اس مرتب هنگ میکنه پنل ریبوت هم ندارن پشتیبانی و پاسخگویی مناسبی هم ندارن
در کل به هیچ وجه تجربه خوشایندی از استفاده از سرویس ایشون تو این دو هفته نداشتم

aph
June 27th, 2012, 14:17
حدود 2 هفتست که از ایشون سرویس گرفتم
سرور اصلی دچار مشکل هست و وی پی اس مرتب هنگ میکنه پنل ریبوت هم ندارن پشتیبانی و پاسخگویی مناسبی هم ندارن
در کل به هیچ وجه تجربه خوشایندی از استفاده از سرویس ایشون تو این دو هفته نداشتم

سلام دوست عزیز ممنون از شما.

شما حدود 400 مگاهرتز که سی پی یو اختصاص دادیم برا رم 256 همیشه همه سی پی یو در حال استفاده بوده است هنگ گردن سرور شما باعثش خود شما هستید سی پی یو سرور هم نصفش خالی است.

در مورد پشتیبانی در تیکت هم گفتیم که اینترنت ما 2 3 روز هست قطعی داشته که شرکت ارایه دهنده را عوض کردیم و طول کشید.

گفته شد که اطلاعات سرور را ارسال کنید تا دوباره نصب کنیم. در ضمن قبلا هم گفتم 8 هزار تومان هم پوای نیست که به خاطر اون ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم نصب دوباره ویندوز هم که رایگان انجام می دیم از روی همکاری هستو .

با تشکر. از شما و پست انتقادی شما.

موفق باشید.

baghebahar
June 27th, 2012, 14:23
سلام
ما یه vps میخواهیم برای ارسال انبوه ایمیل
ایا شما پشتبانی میکنید؟

aph
June 27th, 2012, 14:38
سلام
ما یه vps میخواهیم برای ارسال انبوه ایمیل
ایا شما پشتبانی میکنید؟

سلام

متاسفانه به دلیل اسپم سرور برای ارسال ایمیل نداریم.

با تشکر.

ali0276
June 27th, 2012, 14:44
دوست عزیز
1 در مورد cpu که میفرمایید بنده مقصر هستم در مورد استفاده بیش از حد اینم تصویر یکی از روزهایی که بنده به سرور ریموت زدم
چجوریاست با علم کامپیوتر توضیح بفرمایید زمانی که سرور داره کار عادیشو میکنه و بنده هم علاوه بر اون با ریموت بهش وصلم در حداقل قرار داره اما خود به خود میره رو حداکثر؟اگه بنده دارم کار زیادی میکشم باید یکسره تو همون حالت باشه
اینم تصویر
http://aui.netau.net/photos/12706a7c6e8d.jpg
2. درمورد تاخیر
حدود 4 روز پیش تیکت زدم سیستم هنگه ویندوز عوض کنید شاید مشکل حل شه فرمودین یکی از وی پی اسها از هارد سوئ استفاده میکرده و هارد یکسره درگیر بوده الان متوجه شدین و از سرویس خارجش کردن(یکی از دلایل هنگ بودن سیستم به اعتراف خودتون هارد سروره)
بازم بنده چندبار تست کردم دیدم سیستم هنگه درخواست تعویض ویندوز رو دادم فرمودین باتاخیر انجام میشه الان 4 روزه
مشکل اینترنت شما به بنده ارتباطی داره؟شما سرویس میدین و باید برای کارتون مقدمات رو فراهم کنین
تاخیر اونم 4 روز
3. اطلاعات سرور :برای بنده جای سوال هست سیستم شما چطوره که حتی آی پی سرویس گیرندرو هم نمیدونین چی هست و به کی چی فروختین؟
4. هشت هزار تومان پولی هست یا نیست اینو تو صفحه اولتون برین اگه براتون چیز با ارزشی نیست سرویسهاشو حذف کنین و دیگه اراعه ندین
شما نه تنها برای 8 هزار تومن که حتی برای 8 ریال هم که سرویس اراعه کنین وظیفتون هست براش وقت بزارین و کار کنین و بنده برای 8 هزار تومن از شما طلبکارم واقعا حرفتون خنده داره
بعد از تحویل سرور بنده از شما به جز رستارت کردن سرور هنگ شدتون چی درخواست کردم که برام انجام دادین که میفرمایید(ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم) اسکرین شات همه درخواستهام هست میخاین بزارم اینجا
5.نصب دوباره ویندوز هم همکاری نیست بلکه طبق فرمایش خودتون وظیفتونه که قبول کردین وتعهد کردین بنده قبل از این که سرویس بگیرم ازتون پرسیدم و شما هم جواب دادین ماهی دوبار رایگان انجام میدین

سلام

دوست عزیز ببخشید به خاطر داون بودن سرور و حل مشکل نتونستیم جواب بدیم.

1 - در ماه 2 بار رایگان
2 - هر 256 رم اضافه 3 هزار تومان
3- 1 عدد در صورت نیاز و موجود بودن.
4- فعلا موجود نیست. بزودی ماژول تحت وب پنل ریبوت خریداری خواهد شد. منتظر نسخه جدید هستیم.
5- server ex4s
ram : 32 gb
hard 2*3 Tb
port : 1 Gbps

6 - پ . خ شد.

سلام دوست عزیز ممنون از شما.

شما حدود 400 مگاهرتز که سی پی یو اختصاص دادیم برا رم 256 همیشه همه سی پی یو در حال استفاده بوده است هنگ گردن سرور شما باعثش خود شما هستید سی پی یو سرور هم نصفش خالی است.

در مورد پشتیبانی در تیکت هم گفتیم که اینترنت ما 2 3 روز هست قطعی داشته که شرکت ارایه دهنده را عوض کردیم و طول کشید.

گفته شد که اطلاعات سرور را ارسال کنید تا دوباره نصب کنیم. در ضمن قبلا هم گفتم 8 هزار تومان هم پوای نیست که به خاطر اون ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم نصب دوباره ویندوز هم که رایگان انجام می دیم از روی همکاری هستو .

با تشکر. از شما و پست انتقادی شما.

موفق باشید.

aph
June 27th, 2012, 14:49
دوست عزیز
1 در مورد cpu که میفرمایید بنده مقصر هستم در مورد استفاده بیش از حد اینم تصویر یکی از روزهایی که بنده به سرور ریموت زدم
چجوریاست با علم کامپیوتر توضیح بفرمایید زمانی که سرور داره کار عادیشو میکنه و بنده هم علاوه بر اون با ریموت بهش وصلم در حداقل قرار داره اما خود به خود میره رو حداکثر؟اگه بنده دارم کار زیادی میکشم باید یکسره تو همون حالت باشه
اینم تصویر
http://aui.netau.net/photos/12706a7c6e8d.jpg
2. درمورد تاخیر
حدود 4 روز پیش تیکت زدم سیستم هنگه ویندوز عوض کنید شاید مشکل حل شه فرمودین یکی از وی پی اسها از هارد سوئ استفاده میکرده و هارد یکسره درگیر بوده الان متوجه شدین و از سرویس خارجش کردن(یکی از دلایل هنگ بودن سیستم به اعتراف خودتون هارد سروره)
بازم بنده چندبار تست کردم دیدم سیستم هنگه درخواست تعویض ویندوز رو دادم فرمودین باتاخیر انجام میشه الان 4 روزه
مشکل اینترنت شما به بنده ارتباطی داره؟شما سرویس میدین و باید برای کارتون مقدمات رو فراهم کنین
تاخیر اونم 4 روز
3. اطلاعات سرور :برای بنده جای سوال هست سیستم شما چطوره که حتی آی پی سرویس گیرندرو هم نمیدونین چی هست و به کی چی فروختین؟
4. هشت هزار تومان پولی هست یا نیست اینو تو صفحه اولتون برین اگه براتون چیز با ارزشی نیست سرویسهاشو حذف کنین و دیگه اراعه ندین
شما نه تنها برای 8 هزار تومن که حتی برای 8 ریال هم که سرویس اراعه کنین وظیفتون هست براش وقت بزارین و کار کنین و بنده برای 8 هزار تومن از شما طلبکارم واقعا حرفتون خنده داره
بعد از تحویل سرور بنده از شما به جز رستارت کردن سرور هنگ شدتون چی درخواست کردم که برام انجام دادین که میفرمایید(ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم) اسکرین شات همه درخواستهام هست میخاین بزارم اینجا
5.نصب دوباره ویندوز هم همکاری نیست بلکه طبق فرمایش خودتون وظیفتونه که قبول کردین وتعهد کردین بنده قبل از این که سرویس بگیرم ازتون پرسیدم و شما هم جواب دادین ماهی دوبار رایگان انجام میدین

من نمی دونم استفاده شما چیست و برای چی سی پی یو بالا میره چند بار گفتم سی پی یو زیاد مصرف می کنید هنگ می کنه یک بار هم گقتم به دلیل فشار یکی از سرور ها بر روی هارد باعث افت سرور ها شده که سرور فرد را حذف کردیم. در باره نصب ویندوز بلی دوبار رایگان انجام میشه ولی کانفیگ برای کار دیگه نه از روی همکاری هست.

در مورد تاخیر در پاسخگویی هم گفتم مشکل از اینترنت بود.

در مورد اطلاعات آیپی هر یوزر هم می دونیم برای هر یوزر چه ایپی دادیم و از این به بعد هم کارهای دیگرمو رو ول می کنیم و همیشه آیپی سرور شما را خفظ می کنیم.

با تشکر.

ahmadsadri
June 27th, 2012, 15:52
امکان ارسال ایمیل گروهی به صورت انبوه وجود داره؟

aph
June 27th, 2012, 17:17
امکان ارسال ایمیل گروهی به صورت انبوه وجود داره؟

خیر دوست عزیز