توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ریکاوری پسوورد در whmcs
irank
June 10th, 2012, 13:36
سلام من یک مشکل جالب با whmcs دارم ! اینکه وقتی میخوام پسوورد را ریکاوری کنم میل ریکاوری ارسال میشه به ایمیل کاربر ولی وقتی کابر کلیک میکنه رو لینک که آدرس سایت هست به فرض: بازیابی رمزعبور - Vps Market (http://www.vpsmarket.ir/pwreset.php?key=324235423t5efdaf) به لینک انتقال پیدا نمیکنه میره تو یک سایت دیگه!!!
Ashkankamangar.ir
June 10th, 2012, 14:37
قالبهای ایمیل رو بررسی کنید ببینید اونجا آدرس اشتباهی نزده باشید
Email Templates >>>>Password Reset Confirmation
irank
June 10th, 2012, 15:12
pw reset confirmationوpw reset validation داخل email templates چیزی نیست که مربوط به لینک سایت x بشه !
irank
June 12th, 2012, 11:55
آپ !
dertgtr
June 12th, 2012, 12:05
برید داخل phpmyadmin پسورد یوزر رو از تیبل tladmin ( یه همچین اسمی داره تیبیل ) عوض کنید البته رمز شده هست یعنی whmcs رو موقت رو یه پوشه دیگه نصب کنید پسورد رمز شده رو از تیبل جدیده بردارید بزارید رو اصلی من هم همین مشکل رو داشتم با این روش حل کردم
irank
June 12th, 2012, 20:07
الان یه ورژن دیگه whmcs نصب کردم یه پوشه دیگه .. اگه ممکنه نگاه کنید بگید دقیق چیکار کنم؟
ممنون
irank
June 13th, 2012, 10:06
آپ !
محلش رو پیدا کردم داخل پی اچ پی مای ادمین و داخل tbleemail هست ! ویرایش هم کردم به جای client. .... . com گزاشتم client. mysite . ir اما الان داخل سایت notFound میزنه ! فکر میکنم باید متغیر براش تعریف بشه ! که مثلا لینک رو کلیک میکنن بره به خود لینک ! که لینک فقط به صورت نمایشی نباشه ! اگر دوستان را حلی دارند بفرمایند با تشکر
dertgtr
June 13th, 2012, 10:35
ببخشید پ.خ هم زده بودید من نبودم پاسخ بدم .نه اشتباه رفتید اون رو برگردونید . برید در تیبل tbladmins بعد مقابل خانه password یه سری حروف و عدد می بینید خوب این همون پسورد رمز شده هست . حالا من به این خاطر به شما گفتم که whmcs جدید نصب کنید که پسورد جدید رمز شده رو جایگزین این اصلی کنید پس برید تو در تیبل tbladmins جدید و برش دارید جایگزین این تیبل tbladmins اصلی کنید امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم موردی بود باز خبر بدید
irank
June 13th, 2012, 10:48
سلام ممنون توی اون قسمت که گفتم یه کم از کد های html کمک گرفتم و به منغیر تغییر دادمش یعنی آدرس ثابت که www. mysite .ir بود رو به متغیر تغییر دادم درست شد الان کد کاملش رو میزارم دوستان هم استفاده کنند. فقط یه مشکل که هست اینه که بقیه Email Templates ها هم حد اقل 10 تاشون این مشکل رو دارند ! email templates فارسی که درست کار کنه رو ندارید شما ؟ داخل mysql آپ کنم؟
این هم کد:
<div dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">خانم/ </span></span><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">آقای</span> {$client_name}, </span><p><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">با توجه به درخواست شما برای تغییر رمزعبور خود لینک تاییدیه بر این مبنا برای شما ایجاد شد، در صورتی که حداکثر تا 2 ساعت آینده از این لینک استفاده نکنید، لینک مورد نظر برای تغییر رمزعبور حساب کاربری شما غیر فعال خواهد شد.</span></span></p>
<p><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">برای تغییر رمزعبور خود بر روی لینک زیر کلیک کنید </span>:<br /><p><a href="{$pw_reset_url}">{$pw_reset_url}</a></p>
<p><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">پس از مراجعه به لینک بالا، رمزعبور جدیدی برای شما صادر و به ایمیل شما ارسال خواهد شد.<br /></span></span></p>
<p><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">{$signature}</span></p>
</div>
yassale
September 13th, 2012, 13:46
سلام
من مشکل خاصی تو whmcs پیدا کردم متاسفانه کاربر هام نمی تونن لاگین شن و خودم هم تست کردم این مشکل بودش
و اینکه من پسورد رو ریکارری کردم حتی با پسورد جدید هم لاگین نمیشه :)
و اینکه موقع عضویت پسوردی رو وارد میکنم بعد از بعد از کلیک بر روی عضویت ارور میده که پسوردی وارد نشده
اما تو محیط ادمین مشکلی نیستش
خواهشاً اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ممنونش میشم
dertgtr
September 13th, 2012, 14:02
کدوم نسخه هست ؟ نال شده ؟ خود اسکریپت مورد داره با نسخه سالم عوضش کنید
yassale
September 13th, 2012, 14:07
سلام،
بله دیگه وسعمون به لایسنس نمی خوره :d
نال ورژن 5.0.1 بتا هستش که اینطوری نبوده به اتفاق اینطوری شد
dertgtr
September 13th, 2012, 14:43
صد درصد از خود اسکریپت هست نسخه نال همینه . از یه جای دیگه دانلود و نصب کنید دیتابیس رو حذف نکنید بعد نصب تنظیمات دیتابیس قدیمی رو جایگزین دیتابیس جدید بکنید حل میشه البته اگر نسخه بدون مشکل باشه
yassale
September 13th, 2012, 14:46
خوشبختانه مشکل بر طرف شد.
هیستوری مرورگر رو پاک کردم مشکل بر طرف شد.
سپاس از شما dertgtr (http://www.webhostingtalk.ir/member/12564/) که پیگیر بودید.