سلام دوستان
من قبلا روی هاستی بودم ک زیاد کیفیتش خوب نبود و الان یه هاست خوب تهیه کردم . ولی پشتیبانی هاستینک اولی اجازه ی انتقال دامنه رو نمیدونم به چه دلایلی نمیدونم ! دامنه رو هم به نام خودش ثبت کرده که این دستمو میبنده . دامنه هم ir بوده.
حالا من رفتم com همین دامنه رو از هاستینگ جدید خریدم . حالا باید چیکار کنم که در صورت ورود کاربرها به دامنه ir به com فعلی هدایت بشه ؟ فقط باید dns های ir رو به هاستینگ فعلی انتقال بدم ؟ چون میخوام از این به بعد با دامنه com سایت بالا بیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون
saeedxxx
June 10th, 2012, 11:36
شما الان دسترسی به پنل دامنه آی آر دارید یا نه؟
p30full
June 10th, 2012, 11:40
شما الان دسترسی به پنل دامنه آی آر دارید یا نه؟
خیر دسترسی ندارم / ایشون به نام خودشون ثبت کردن / نمیدونم اگه تقاضای تغییر دی ان اس بدم انجام میده یا نه
serverirani
June 10th, 2012, 11:41
سلام
دی ان اس دامین آی آر رو با دی ان اس های میزبان جدید ست کنید. بعد دامین آی آر رو بر روی دامین کام پارک کنید.
0060
June 10th, 2012, 11:42
یا باید به پنل دامین دسترسی داشته باشید یا همون هاست قبلی رو یه مدت تمدید کن دامنه IR رو ریدایرکت کن روی دامنه Com
saeedxxx
June 10th, 2012, 11:43
به هر نحوی شد (دسترسی خودتون یا انجام توسط اونها) دی ان اس های دامنه آی آررو روی هاست جدیدتون ست کنید.. بعدش آی آر رو کنار com پارک کنید روی هاست و با یه کد در فایل .htaccess همه کاربران رو به com منتقل کنید.
اول کار دی ان اس ها رو انجام بدید
p30full
June 10th, 2012, 11:50
ممنون دوستان اگه لینک آموزشی در مورد ریدایرکت کردن و پاک کردن دامنه IR روی COM دارید برام ارسال کنید ممنون.
کدی که در htaccess قرار میگیره برای انتقال چیه ؟
و آیا این کارها رو پشتیبانی هاستینگ جدید برام انجام میده ؟
ممنون از همه ی بچه ها که کمک میکنن :53:
p30full
June 10th, 2012, 20:36
کدی که در htaccess قرار میگیره برای انتقال بازدید کننده گان از یک دامنه به دامنه و هاست دیگه چیه ؟ برای وردپرس
لطف راهنماییم کنید ممنون
0060
June 10th, 2012, 21:02
کدی که در htaccess قرار میگیره برای انتقال بازدید کننده گان از یک دامنه به دامنه و هاست دیگه چیه ؟ برای وردپرس
لطف راهنماییم کنید ممنون