توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد vmware vsphere
rezacheshm
June 9th, 2012, 02:51
با سلام به همه اساتید
میخواستم بدونم من الان یه سرور اختصاصی دارم حالا بیام مثلا 2 تا دیگه بگیرم چجوری میتونم همه رو تو این برنامه یکجا مدیریت کنم یعنی چیکار کنم که سرورهای دیگه هم تو قسمت inv.... بیان
ممنون میشم ساده توضیح بدید چون تازه کارم:d
reeza
June 9th, 2012, 03:02
خوب شما فقط یه بار کلاینت رو روی سیستمتون نصب می کنید و می تونید به هر تعداد که بخاید لاگین کنید . مثلا الان به یه سرور لاگین کردید دوباره برنامه رو باز کنید و با مشخصات یه سرور دیگه هم لاگین کنید لاگین میشه حالا شما به هر دو مدیریت دارید.
rezacheshm
June 9th, 2012, 09:03
نه شما متوجه منظورم نشدید من تو سیستم چند نفر دیدم که طرف برنامه رو باز میکنه توش مثلا 3 تا سرور هست
یعنی با یکبار لاگین همه سرورها در دسترس هست
MagicVps.Com
June 9th, 2012, 10:02
با سلام به همه اساتید
میخواستم بدونم من الان یه سرور اختصاصی دارم حالا بیام مثلا 2 تا دیگه بگیرم چجوری میتونم همه رو تو این برنامه یکجا مدیریت کنم یعنی چیکار کنم که سرورهای دیگه هم تو قسمت inv.... بیان
ممنون میشم ساده توضیح بدید چون تازه کارم:d
گر سرور اختصاصی منظورتون هست چند تا را میخواهیدهمزمان مدیریت کنید یکجا از وی سنتر استفاده کنید
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi (http://www.webhostingtalk.ir/f186/48685)