PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن CentOS 5.8 از سرور اختصاصی

websazha
June 9th, 2012, 00:36
دوستان عزیز یه سرور اختصاصی گرفتم که کار کنم و بیشتر با ماشین مجازی سازی آشنا بشم اما ابتدای کار گیر کردم یه سیستم عامل CentOS نصب شده روی سرور و نمی دونم چطوری پاک کنم که بتونم از طریق کی وی ام ماشین مجازی سازی رو نصب کنم؟!
زمانی هم که گزینه ikvm میزنم پیام زیر رو میده .
پشتیبانی دیتاسنتر هم خونشون خراب الان 4 ساعته جواب ندادن پشتبانی آنلاین نشون هم که جواب نمیده!

KVM over IP (iKVM) is a technology allow you access your server remotely even without OS installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.

baghebahar
June 9th, 2012, 01:02
دوستان عزیز یه سرور اختصاصی گرفتم که کار کنم و بیشتر با ماشین مجازی سازی آشنا بشم اما ابتدای کار گیر کردم یه سیستم عامل centos نصب شده روی سرور و نمی دونم چطوری پاک کنم که بتونم از طریق کی وی ام ماشین مجازی سازی رو نصب کنم؟!
زمانی هم که گزینه ikvm میزنم پیام زیر رو میده .
پشتیبانی دیتاسنتر هم خونشون خراب الان 4 ساعته جواب ندادن پشتبانی آنلاین نشون هم که جواب نمیده!

Kvm over ip (ikvm) is a technology allow you access your server remotely even without os installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.
به نظر من راحترین راه اینکه که به دیتاسنتر بگید مجازی سازی که مد نظرتون است را نصب کنند در غیر این صورت kvm بگیرید و dvd مجازی ساز را mount کنید و نصب کنید(اموزش ها نصب د رانجمن موجود است)

websazha
June 9th, 2012, 01:46
بد بختی اینحا هست دیتاسنتر نه فرمت میکنه نه جواب تیکت ها میده!تا هزینه داده نشه حتی فرمت هارد هم انجام نمی دن!

websazha
June 9th, 2012, 15:10
کسی نظر دیگه ای نداره کلی تیکت دادم به دیتاسنتر بعد که جواب دادن باز همین سیستم عامل نصب کردن!
دست رسی به kvm ندارم وقتی گزینه kvm میزنم این پیام رو میده کسی نظری نداره :؟
Kvm over ip (ikvm) is a technology allow you access your server remotely even without os installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.

Sir.DarKNesS
June 9th, 2012, 15:29
کدوم دی سی هستش ؟

taghi.karimi
June 9th, 2012, 15:44
لطف كنيد اول ديتا سنتر را مشخص كنيد.
با توجه به پيامي كه شما گذاشتيد KVM كه در اختيار داريد فقط دسترسي ريموت را داريد باهاش و براي استفاده بيشتر بايد تماس بگيريد!
اگر هم كه نصب نكردند مجازي ساز vmware server يا KVM نصب كنيد.
موفق باشيد

aminarab17
June 21st, 2012, 11:25
سلام
منم از آفر یس آپ سرور کور آی 3 گرفتم و همین مشکل رو دارم !
دوستان لطفا راهنمایی کنید

Maya
June 21st, 2012, 11:47
این مورد حتما باید دیتاسنتر حل کنه
اگر از یک جای معتبر خرید میکردید خیالتون سر این مورد راحت بود
موفق باشید

websazha
June 28th, 2012, 01:25
لطف كنيد اول ديتا سنتر را مشخص كنيد.
با توجه به پيامي كه شما گذاشتيد KVM كه در اختيار داريد فقط دسترسي ريموت را داريد باهاش و براي استفاده بيشتر بايد تماس بگيريد!
اگر هم كه نصب نكردند مجازي ساز vmware server يا KVM نصب كنيد.
موفق باشيد

مشکل با فرمت هارد از طرف دیتاسنتر حل شد و خود دیتاسنتر بعد از 3 روز نصب کرد.

websazha
June 28th, 2012, 01:26
سلام
منم از آفر یس آپ سرور کور آی 3 گرفتم و همین مشکل رو دارم !
دوستان لطفا راهنمایی کنید

از دیتاسنتر بخواهید که هارد سرور رو کامل فرمت بشه تا خودتون بتونید نصب کنید و یا بگین برای شما نصب کنند.

websazha
June 28th, 2012, 01:28
این مورد حتما باید دیتاسنتر حل کنه
اگر از یک جای معتبر خرید میکردید خیالتون سر این مورد راحت بود
موفق باشید

دوست عزیز معتبر هست ولی سیستم عامل دیفالت نصب شده هست دیگه KVm که بعضی جا ها هزینه زیادی داره رایگان در اختیار هست که می توانید همه کارها انجام بدیم.