توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود ترافیکم تموم کرد
fboldozer
June 8th, 2012, 19:20
سلام من یه سایت با هاست لینوکس راه انداختم می خوام تعداد تقریبا زیادی نرم افزار آپلودکنم ولی خیلی زمان می بره و به صرفه هم نیست ترافیکم تمام می شه چه باید یکنم
با دانلود منیجر نرم افزار رو دانلود میکنی
در بدترین شرایط سرعت دانلودش باید 6 مگابایت در ثانیه باشه
وقتی دانلود شد اکسترکت میکنی و هر نوع ویرایش خواستی انجام میدی ( قرار دادن لوگوی سایت و ....)
بعد دوباره زیپ میکنی و با استفاده از فایل زیلا با سرعت در بدترین شرایط 4 مگابایت در ثانیه آپلود میکنی
اینطوری از شارژ خودت استفاده نمیشه
سرعت کار بالا میره. برای مثال یه فایل یک گیگ رو میتونی کمتر از نیم ساعت اپلود کنی
قیمتش هم طبق مصرف شما خیلی بصرفه تر هست
شرکت های مختلف قیمت های مختلفی ارائه میدن اما تقریبا در یک سطح هستن
برای خرید سرور هم توی همین انجمن به بخش فروش سرور مراجعه کنین تا قیمت ها رو مشاهده کنید
موفق باشید
psfa
June 8th, 2012, 21:03
جناب طاري اينجوري براي ريموت زدن از ترافيكشون كلي كم ميشه و هزينش هم بالا تر هست و وقت بيشتري ميگيره
TARIMEHR
June 8th, 2012, 21:10
سلام
ایشون اشاره کردن مقدار زیادی نرم افزار
شما بخوای یه نرم افزار صد مگ آپلود کنی سرور کمتر از دو دقیقه انجام میده
اتصال شما به سرور از طریق ریموت برای انجام این کار توی دو دقیقه حداکثر 500 کیلوبایت از ترافیک شما مصرف میکنه
کدوم بهتره؟
تقریبا زیادی نرم افزار آپلودکنم ولی خیلی زمان می بره و به صرفه هم نیست
طبق گفته خودشون تعداد زیادی نرم افزار
ریموت که مثل پراید کم مصرفه =))
verizon.net
June 8th, 2012, 21:57
من هم همین مشکل رو دارم . راه حلش چیه ؟ این که بخوای ریمون بزنی کلی از ترافیک رو میگیره تازه کار تو سرور هم که مثل ویندوز نیست خیلی کند تر هستش ! هم زمان زیادی یبره حداقل واسه هر فایل با بالاترین سرعت از اول تا پایان 10 - 15 دقیقه زمان میبره.. راه دیگه ای نیست ؟ منظورم راهی که سریع تر باشه ؟؟
TARIMEHR
June 8th, 2012, 22:04
شما باید ببینی کدوم برات به صرفه تره
قیمت هر گیگ ترافیک هست 5 تومن
قیمت وی پی اس در حد خوب هست 25 ( از مدیران عذر میخوام. قیمت گفتم تا تفهیم بشه برای دوستان)
حالا اگه شما در ماه مقدار دانلود و آپلودت از این قیمت میگذره و از سرعت اینترنت خودت راضی نیستی سرور مجازی بگیر
لیچ میشه استفاده کرد اما مشکلی که هست فایل با تمام مشخصات و لوگوی سایتی که ازش دانلود کردین میره تو هاست در نتیجه بعد دانلود اسم و لوگوی اون سایت در فایل شما وجود داره
من مخم به جایی قد نمیده. صبر کنین دوستان دیگه هم میان راهنمایی میکنن
برای دانلود سنترها وی پی اس خیلی بدردشون میخوره و سایت های فیلم
============================================
دوستمون اشاره کردن خیلی طول میکشه
قرار نیست شما توی وی پی اس وبگردی کنی یا اینکه از اونجا مطلب بزنی
مطلب رو از کامپیوتر خودت بزن لینک دانلود رو اونجا آماده کن
مصرف ریموت هم من تضمین میدم از پراید هم کم مصرف تره
شما که میخوای فایل سنگین دانلود و آپلود کنی غصه ی 400 کیلوبایت ریموت رو میخوری؟
verizon.net
June 8th, 2012, 22:12
شما باید ببینی کدوم برات به صرفه تره
قیمت هر گیگ ترافیک هست 5 تومن
قیمت وی پی اس در حد خوب هست 25 ( از مدیران عذر میخوام. قیمت گفتم تا تفهیم بشه برای دوستان)
حالا اگه شما در ماه مقدار دانلود و آپلودت از این قیمت میگذره و از سرعت اینترنت خودت راضی نیستی سرور مجازی بگیر
لیچ میشه استفاده کرد اما مشکلی که هست فایل با تمام مشخصات و لوگوی سایتی که ازش دانلود کردین میره تو هاست در نتیجه بعد دانلود اسم و لوگوی اون سایت در فایل شما وجود داره
من مخم به جایی قد نمیده. صبر کنین دوستان دیگه هم میان راهنمایی میکنن
برای دانلود سنترها وی پی اس خیلی بدردشون میخوره و سایت های فیلم
============================================
دوستمون اشاره کردن خیلی طول میکشه
قرار نیست شما توی وی پی اس وبگردی کنی یا اینکه از اونجا مطلب بزنی
مطلب رو از کامپیوتر خودت بزن لینک دانلود رو اونجا آماده کن
مصرف ریموت هم من تضمین میدم از پراید هم کم مصرف تره
شما که میخوای فایل سنگین دانلود و آپلود کنی غصه ی 400 کیلوبایت ریموت رو میخوری؟
شما درست میفرمایید مصرف زیادی نداره.. ببینید من سرور دارم دوتا ایپی هم دارم
مواد لازمی که گفتین :دی :
سرور مجازی رم 512 دارم
فایل زیلا هم دارم
وینرار هم دارم
پس چیز دیگه ای نمیخواد ؟
ببینید من فایل رو تو هارد دارم خب ؟ این رو باید اپلود بکنم که بعد لینکش رو بدم تو سرور با منیجر دانلود بکنم درسته؟ این آپلودش زمان میره ! راهش چیه که آپلود هم سریع بشه؟ من خودم با فایل زیلا خیلی اپ کرد رو هاست اما 5 مگ با نت من که 1مگ هستش حداقل 10 مگ رو تو 3 یا 4 دقیقه آپ میکنه.. راه آپ کردن فوق سریع چیه ؟
TARIMEHR
June 8th, 2012, 22:17
از هارد خودتون راهی نداره
مگر اینکه همون نرم افزار رو توی نت بگردین و پیداش کنین بعد از vps دانلود و آپلودش کنین
همین
psfa
June 8th, 2012, 22:20
شما درست میفرمایید مصرف زیادی نداره.. ببینید من سرور دارم دوتا ایپی هم دارم
مواد لازمی که گفتین :دی :
سرور مجازی رم 512 دارم
فایل زیلا هم دارم
وینرار هم دارم
پس چیز دیگه ای نمیخواد ؟
ببینید من فایل رو تو هارد دارم خب ؟ این رو باید اپلود بکنم که بعد لینکش رو بدم تو سرور با منیجر دانلود بکنم درسته؟ این آپلودش زمان میره ! راهش چیه که آپلود هم سریع بشه؟ من خودم با فایل زیلا خیلی اپ کرد رو هاست اما 5 مگ با نت من که 1مگ هستش حداقل 10 مگ رو تو 3 یا 4 دقیقه آپ میکنه.. راه آپ کردن فوق سریع چیه ؟
از teamviewr استفاده كنيد
psfa
June 8th, 2012, 22:23
پيشنهاد مي كنم مطالب كه ميزارين لينكش از سايت هاي خارجي باشه كه توش كپي رايت نميزارن
در ضمن مي توني تو خود ليچر فايل رو آنزيپ كنيد و ويرايشش كنيد و دوباره زيپش كنيد يعني فايل هاي كپي رايت رو بردارين و از همون جا هم نام فايل رو عوض كنيد و كار هاي ديگه
البته فقط نرم افزار مثلا اگه مي خواين بازي بزارين رو سايت با ليچر نميشه كارتون رو پيش نميبره حجم فايل ها در حد همين نرم افزار اينا باشه
verizon.net
June 8th, 2012, 22:23
مشکل همینجاست که سایت من نرم افزار نیست ! اگر نرم افزار مشکلی نداشت . سایت من موزیک و فیلم هستش
تنها راه من اینه که فایل رو ادیت کنم بدم به سرور اونجا آپ کنم بعد لینک بدم به سایت
خیلی سخته
verizon.net
June 8th, 2012, 22:26
از teamviewr استفاده كنيد
یعنی میفرمایید با teamviewr خیلی سریع تر انجام میشه تا رو ویندوز در حالت نرمال؟
psfa
June 8th, 2012, 22:31
مشکل همینجاست که سایت من نرم افزار نیست ! اگر نرم افزار مشکلی نداشت . سایت من موزیک و فیلم هستش
تنها راه من اینه که فایل رو ادیت کنم بدم به سرور اونجا آپ کنم بعد لینک بدم به سایت
خیلی سخته
بنده براي استارتر تاپيك عرض كردم
در ضمن فكر كنم شما اول موزيك رو تو كامپيوتر خودتون اديت مي كنيد درسته؟ دقيقا متوجه نشدم منظورتون رو
iis نصب كنيد روي سرور ويندوزتون همون جا دانلود كنيد اديت كنيد.
verizon.net
June 8th, 2012, 22:41
بله . منظور از ادیت اضافه کردن آدرس سایت و ویرایش های جزئی بود
پس من باید برنامه ویرایش خودم رو هم تو سرور نصب کنم
با گفته های شما و دوستای دیگمون به این نتیجه رسیدم که 1- احتیاج به یک سرور با رم حداقل1 دارم البته سرور کیفیتش مناسب باشه 2- نسب آی آی اس روی سرور 3- نصب 2-3 تا برنامه لازم
فکر کنم خیلی بهتر ج میده
verizon.net
June 8th, 2012, 22:46
یه سوال حدودا مرتبط با موضوع دارم ؟!
من آی آی اس که میخوام نصب کنم مراحل رو تا اخرش میرم جلو اما زمانی که میرسه به initializing instalation همونجا میمونه 1 ساعت هم صبر کردم اما پر نشد ! سی دی ویندوز هم داخل سرور هستش
fboldozer
June 10th, 2012, 00:04
tarimehr عزیز مشیه در رابطه با ریموت کردن به سرور برام توضیح بدی دومآ کدوم سیستم عامل بهتر روی سیستمم نصب باشه