ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتا سنتر برای هاست و هاست دانلود

afshinh
June 8th, 2012, 17:36
سلام دوستان

1- به نظر شما برای راه اندازی هاست ( سایت کاربر روی این هاست فقط بارگزاری) و هاست دانلود ( کاربر فقط با امکان ftp اجازه آپلود روی سرور را داشته باشد) کدوم دیتا سنتر رو معرفی میکنید
شاید بعدا وی پی اس هم ارائه دادیم

خواهشا پ.خ ارسال نکنید و از خودتون آفر ندین من میخوام مستقیم با دیتا سنتر کار کنم

hetzner.de
webnx.com
leaseweb.com

2- در ضمن دنبال سرور برای بک آپ گیری هستم شما کجا رو پیشنهاد میدین با سرچ در همین تاپیک به سایت adrive.com رسیدم کسی با این کار کرده؟ جای دیگه ای بلد هستین

میخوام پشتیبانی خوب باشه پینگ خوب باشه سرعتش خوب باشه در کل حرفی برای گفتن داشته باشه و از همه نظر عالی باشه

agarb98
June 8th, 2012, 17:49
webnx.com
ازشون سرویس داشتم یه زمانی کیفیت خوبی داشت .

afshinh
June 8th, 2012, 17:52
webnx.com
ازشون سرویس داشتم یه زمانی کیفیت خوبی داشت .

یعنی الان بد شده؟
علت این حرف چیه؟

agarb98
June 8th, 2012, 17:54
نه الان دیگه ازشون سرویس ندارم و کیفیت رو نمیدونم گفتم که یه زمانی داشتم کیفیت خوب بود الان خبر ندارم .

afshinh
June 9th, 2012, 00:30
up

یعنی کسی اینجا نمیتونه جواب بده

afshinh
June 9th, 2012, 12:56
up

m-mehdipoor
June 9th, 2012, 16:16
سلام
برای هاستینگ هتزنر مناسب است
قیمت ارزان - پینگ پایین به ایران - پرت مناسب برای هاستینگ - سخت افزار متوسط ( که به خاطر قیمت پایینش می تونید تعداد بیشتری سرور بگیرید و کیفیت بهتری ببینید )
برای دانلود بستگی داره ، اگه محدود باشه هتزنر می تونه پاسخ گو باشه، ولی اگه پرت خیلی قوی بخواد و خیلی ازش دانلود بشه ، لیزوب !
با webnx هم کار نکردم، بی اطلاعم...

afshinh
June 9th, 2012, 23:24
خوب خدا رو شکر
معلوم میشه کسی کمک مجانی به آدم نمیکنه!!!!!!

الانه اگه نگفته بودم میخوام مستقیم خرید کنم ده هزارتا پ.خ ارسال میشد تاپیک به 10 20 صفحه میرسید!!

مدیرا باید یه چاره ای پیدا کنن این جا شده بازارچه

-------

از m-mehdipoor (http://www.webhostingtalk.ir/member/10565/) و agarb98 (http://www.webhostingtalk.ir/member/4656/) به خاطر جواب دادن تشکر میکنم