توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن هارد به دایرکت ادمین
lvlehrdad
June 7th, 2012, 18:24
سلام دوستان من یک سرور هتزنر دارم که 6 ترابایت هارد داره الان 1.5 ترابایتش پر شده که اررور میده که فضا تموم شده ! حالا من چجوری بقیه هارد ها رو به دایرکت ادمین معرفی کنم ؟ ببخشید اگر درست نتونستم منظورم رو برسونم ! مبتدی هستم !
این هم پیغام های اخطار هست :
This is an automated message notifying you that the following partition(s) have exceeded the 95% threshold:
95% - /home
lvlehrdad
June 7th, 2012, 23:48
کسی از دوستان نمی دونه ؟!
mha1368
September 18th, 2015, 18:46
بنده هم امروز این پیام رو داخل دایرکت ادمین مشاهده کردم:
This is an automated message notifying you that the following partition(s) have exceeded the 95% threshold:
97% - /
چاره ش چیه؟
saeid_e00
September 19th, 2015, 13:10
سلام دوستان من یک سرور هتزنر دارم که 6 ترابایت هارد داره الان 1.5 ترابایتش پر شده که اررور میده که فضا تموم شده ! حالا من چجوری بقیه هارد ها رو به دایرکت ادمین معرفی کنم ؟ ببخشید اگر درست نتونستم منظورم رو برسونم ! مبتدی هستم !
95% - /home
سلام
یاهو پیام بده بررسی کنم ،
GREAT
September 19th, 2015, 14:27