ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال - ماژول سرور IBSng برای whmc

payameshghy
June 7th, 2012, 17:05
با سلام خدمت دوستان عزیز
در رابطه با whmc سوال دارم ممنون میشم دوستانی اگر اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند

سوال 1: میخواهیم توسط whmc اکانت های اینترنتی بفروشیم , بصورت آنلاین
آیا امکان تعریف یک لیست شامل ( یوز و پسورد و بقیه اطلاعات لازم برای اتصال کاربر ها ) طوری که به whmc بگیم که بعد از خرید موفق محصول به کاربر اکانتی از این لیست ثبت بشه و اطلاعات اکانت بهش ارسال بشه هستش ؟
مقاله های زیادی خوندم در رابطه با نحوه فروش هاست بصورت آنلاین توضیحات زیاد هستش اما متسفانه نتونستن کمکی کنند

و اینکه کسی از ماژول سرور IBSng برای whmc استفاده کرده ؟ میخوام بدونم این ماژول بدرد میخوره ؟ :D

ho2o2oo
June 7th, 2012, 22:44
منم نصبش کردم در whmcs اما نمی دونم چطور باید باهاش کار کنم کسی هست کمکم کنه مرسی .

hosinaa
June 7th, 2012, 23:15
منظورتون از اکات اکانت های چیز هستش :d اسکریپت کارت شارژ استفاده کنید whcms سیستم خوبی هست اما درک کاربرا نمیرسه :-p

saeed_m27
June 7th, 2012, 23:31
درک کاربر برسه یا نه ایشون درخواست کمک کردن شما هم اگر قادر به کمک هستید که خدا خیرت بده اگر که نه بهتره به شعور کاربر توهین نکنی چون شما فکر نکنم مادرزاد whmcs فول بوده باشین شما هم یه روز مثل همه کاربران مبتدی شروع کردین حالا تایید دانش و بار علمی تونم جای خود !!

ho2o2oo
June 8th, 2012, 12:17
سلام . حرف دوست عزیزمون saeed_m27 تائید می شه و حق با ایشونه . و hosinaa ما هم راهکار نخواستیم که شما راهکار بدین . ما می خوایم کاربر با یک سیستم طرف باشه . و من به صورت محترمانه خدمت شما می گم که شما به هیچ دلیلی نباید بگید (درک کاربرا نمیرسه ) و اگر هم کمی اطلاعاتتون بیشتر بود نمی گفتید منظور چیز هستش چون اکانت فقط چیز نیست . کلا IBsng اکانتینگ هستش .

payameshghy
June 8th, 2012, 18:31
ببینید دوستان , چون whmc سیستم خوبی برای مدیرت مشتری داره میخوام از whmc استفاده کنیم , و اگر بشه طوری با ibsng وصل بشه که عالی میشود , اگر نه بشه کاری کرد که یک از یک لیست خاص اکانت هارو برداره
کسی راه حلی نداره؟

ho2o2oo
June 8th, 2012, 21:01
ببینید دوستان , چون whmc سیستم خوبی برای مدیرت مشتری داره میخوام از whmc استفاده کنیم , و اگر بشه طوری با ibsng وصل بشه که عالی میشود , اگر نه بشه کاری کرد که یک از یک لیست خاص اکانت هارو برداره
کسی راه حلی نداره؟

اقا ماژول رو دارم اما لیست اکانت نمی گیره . من الان چند روزه دارم باهاش کار می کنم نتونستم به IBsng وصلش کنم . دنبال اینم یکی کمکم کنه . کسی راه حلی داد خدمت شما هم میدم استفاده کنید دوست عزیز .

payameshghy
June 8th, 2012, 23:40
اقا ماژول رو دارم اما لیست اکانت نمی گیره . من الان چند روزه دارم باهاش کار می کنم نتونستم به ibsng وصلش کنم . دنبال اینم یکی کمکم کنه . کسی راه حلی داد خدمت شما هم میدم استفاده کنید دوست عزیز .

منم دارم سعی خودم میکنم , به جایی رسیدم کمک میکنم , :d

ho2o2oo
June 11th, 2012, 18:36
کسی راهی نیافت

peymanforceman
July 22nd, 2012, 16:35
متاسفانه منم دارم روی همین موضوع کار میکنم ، نحوه ی اتصال این 2 به همدیگرو کسی بلد نیست ؟ خواهشا یک آموزش تهیه کنید ، اگر هزینه هم بخواد در خدمتم ، فقط می خوام کارم راه بیفته

sirpasha
October 10th, 2012, 06:20
دوستان ! Virtual Freer اوایلش خیلی خوب بود ! تعداد کاربر که زیاد میشه بعضی از اکانت های توی دیتابیس رو به چند نفر میفروشه ! باعث میشه شما سر در گم بشید. بدی دیگه ی این سیستم اینه که یوزری که تحویل میده قابلیت ریشارژ نداره و یوزر مجدد باید بیاد برای ماه جدید یه یوزر و پسورد جدید حفظ کنه ! من نزدیک به ۵ ساله که همه مدلشو تست کردم و در نهایت رو آوردم به WHMCS. قابلیت هاش میشه پشتیبانی و آموزش و تیکت و ایمیل تعلیق و صدور صورتحساب و خیلی چیزای دیگه اشاره کرد. یه خوبیه دیگه که این دوستمونم دنبالشه اینه که میتونی محصول رو Hidden کنی بعد از طریق لینکی که میدی به کاربر حالا از یاهو یا هر جای دیگه بهش بفروشی ! قسمت بازاریابیشم خودش کلی مشتری برات میاره ! همه اینارو گفتم که بگم این ماژول نال شده IBSng برای WHMCS بدرد نمی خوره ! بالای ۲۰-۳۰ مدلشو دانلود کردم اما همش مثل همه ! ارورشم بعد از نصب کامل از تو پنل مدیر : Order Accept Encountered Problems
n | ن نمیدونم این n پایینش چیه !تنها چیزی که به ذهنم رسید IBSNG_SERVER_PORT و Session_timeout میتونه باشه که برا اونم کلی تحقیق کردم اما نه تو سایت پارس پویش نه تو سایت فراسو و نه هیچ جای دیگه آمار درستی پیدا نکردم ! به شخصه برای اینکه بتونم چیز بفروشم :دی تصمیم دارم جوملای اختصاصی شده ی خودمو + کامپوننت فروشگاهی خوبی که قابلیت اتصال به زرین پال هم داره راه اندازی کنم بعد بیام یوزرارو تو WHMCS که کنارش نصب می کنم Sync کنم که ماه تا ماه براش ایمیل و اس ام اس بره که یه وقت مشتری نپره ! :دی حالا اگه اینجا کسی هست که میتونه ماژول نال شده رو اوکی کنه بگه ، منم اگه شاپینگ جوملاییم اوکی بشه با قیمت خیلی پایین میذارم واسه دانلود ! در حد ۳۰-۴۰ تومان فک کنم خوب باشه !