PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور دانلود

pst
June 7th, 2012, 15:28
سلام عزیزان من چندتا سوال دارم
اول اینکه این سایت های دانلود فیلم مخصوصا آنلاین فا از vps استفاده میکنند یا سرور اختصاصی دارن خودشون آپ میکنند ؟ اگه مجازیه چه جوریه مثلا لینوکس یا ویندوز و حجمش چقدره مثلا 1 گیگ
به کمکتون نیاز دارم

aminarab17
June 20th, 2012, 21:38
اول اینکه این سایت های دانلود فیلم مخصوصا آنلاین فا از vps استفاده میکنند یا سرور اختصاصی دارن خودشون آپ میکنند ؟ اگه مجازیه چه جوریه مثلا لینوکس یا ویندوز و حجمش چقدره مثلا 1 گیگ
به کمکتون نیاز دارم

سلام دوست عزیز
سرور اختصاصی دارن اکثراً ، چون دانلود فیلم اون همزمان توسط چندین کاربر پورت ، رم و سی پی یو ئه بالایی لازم داره

mahosseini
July 5th, 2012, 04:06
به کمکتون نیاز دارم

با سلام

شما با توجه به تعداد بازید و میازتون باید سرویس انتخاب کنید
اکر تازه می خواید شروع کنید از سرور مجازی شروع کنید و در ادامه سرور اختصاصی تهیه کنید .

سربلند باشید

Mihan-VPS
July 5th, 2012, 11:29
سلام دوست عزیز
اکثرا از سرو مجازی برای فایل های دانلودیشون استفاده میکنند مگر اینکه تعداد دانلود های همزمان فابل ها بسیار بالا باشه که باید از سرور اختصاصی استفاده کنن که منابع بیشتری رو در اختیارشون بزاره