PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی پیرامون vps

pst
June 7th, 2012, 15:26
سلام عزیزان من چندتا سوال دارم
اول اینکه این سایت های دانلود فیلم مخصوصا آنلاین فا از vps استفاده میکنند یا سرور اختصاصی دارن خودشون آپ میکنند ؟ اگه مجازیه چه جوریه مثلا لینوکس یا ویندوز و حجمش چقدره مثلا 1 گیگ
به کمکتون نیاز دارم :63:

serverstar.ir
June 7th, 2012, 15:29
بله 90% سرور مجازی دارند هم برای لینک مستقیم و دانلود فایلهاشون

و کسایی که به این منظور از ما سرور میگیرند معمولا" ویندوز میگیرند بخاطر مدریت راحت تر فایلهای لینک شده

pst
June 7th, 2012, 15:36
خوب قیمش چطوره ؟
بیشتر سایت ها که میگشتم همه 1 گیگ داشتن
این سایت های دانلود فیلم این هم در روز فیلم میزارن چطوریه ؟ 1tb هم هست ؟

serverstar.ir
June 7th, 2012, 15:40
اگر فقط برای لینک کردن بخواید 1 گیگ کفایت میکنه میزان هارد بسته به نیاز خریداری میشه

اگر بخواید رو سرور دانلود کنید زیپ و آنزیپ کنید به cpu و ram بیشتری نیاز دارید

pst
June 7th, 2012, 15:52
ببخشید من گیر دادم به انلاین فا :-p
به نظر شماه انلاین فا چه حجمی رو داره ؟
اینا که 1گیگ رو میدن 20 اون الاین فا که صبح تا شب فیلم میزاره 100% یک گیگ رو نداره حداقل 1 ترابایت رو داره چقدر قیمتشه ؟این انلاین فا از کجا میاره فکر کنم ماهی 1 ملیون فقط پول سرور میده درسته؟

serverstar.ir
June 7th, 2012, 16:04
آلان متوجه شدم خودتونم نمیدونی چی داری میگی :)

pst
June 7th, 2012, 16:07
:)) دیگه من چجوری بگم
خلاصه کار این آنلاین فای خراب شده که صبح تا شب فیلم با لینک مستقیم میزاره حجم vpsش چقدره ؟

tizparvaz
June 7th, 2012, 16:28
1g چی ؟ رم ؟ هارد ؟ پورت ؟ پهنای باند ؟
واسه همچین کاری سایتی که خیلی گنده باشه حتما یه سرور اختصاصی داره که هم خود سایتش هم دانلوداش رو همون سرور هست
اگر واسه شروع باشه 1 گیگ رم دورو ور 100 تا 200 گیگ هارد و پهنای باند 500 گیگ در ماه کفایت میکنه

serverstar.ir
June 7th, 2012, 16:45
همونطوری که گفتم این دوستمون سرور رو به اسم 1 گیگ و 1 ترا میشناسه اما این 1 گیگ معلوم نیست منظورشون چیه احتمالا" اطلاعاتشون کامل نیست
چون سوالشون کامل نیست تا جواب داشته باشه

pst
June 7th, 2012, 19:10
همونطوری که گفتم این دوستمون سرور رو به اسم 1 گیگ و 1 ترا میشناسه اما این 1 گیگ معلوم نیست منظورشون چیه احتمالا" اطلاعاتشون کامل نیست
چون سوالشون کامل نیست تا جواب داشته باشه
:( خوب من اماتورم با vps هم کار نکردم
به خدا من نمی دونم دیگه چه جوری بگم شما ها بفهمید من اگه بخوام یه سایت مثل آنلاین فا یا مشابه آن سایت دانلود فیلم داشته باشم باید چه سروری داشته باشم ? همین جونم بالا اومد

1g چی ؟ رم ؟ هارد ؟ پورت ؟ پهنای باند ؟
واسه همچین کاری سایتی که خیلی گنده باشه حتما یه سرور اختصاصی داره که هم خود سایتش هم دانلوداش رو همون سرور هست
اگر واسه شروع باشه 1 گیگ رم دورو ور 100 تا 200 گیگ هارد و پهنای باند 500 گیگ در ماه کفایت میکنه
بعنی طرف اینقدر بیکاره که سرور اختصاصی گرفته باشه که فیلم ها رو دونه دونه دانلود بعد اپلود کنه ا

p30speed
June 7th, 2012, 19:26
دوست عزیز نیازی به خرید سرور اختصاصی ندارید

با سرور مجازی کارتون راه می افته. برای راحتی کار سرور ویندوز بگیرید.

چون می خواهید فایل ها رو زیپ کنید به رم 1 گیگ به بالا احتیاج دارید. برای شروع این خوب وقتی کار سنگین تر شد و یوزرها بالا رفتند یک سرور مجازی با رم 4گیگ کمکتون خواهد کرد.

میزان هارد هم به اطلاعاتتون بستگی داره که چقدر هارد بخواهید/ در ضمن از کسی که سرور تهیه میکنید باید بپرسد تا چقدر اجازه بهتون میده از منابع استفاده کنید.
برای راحت بودن میتونید رو سرور مجازیتون تقاضای هارد اختصاصی کنید تا به مشکل بر نخورید

بعد که انشاالله یوزرهاتون خیلی رفت بالا در آمدت خوب شد سرور اختصاصی میگیری.

در ضمن میتونی در اول کار از هاستهای دانلود هم استفاده کنید.

pst
June 7th, 2012, 21:29
کم کم دارم از VPS خوشم میاد :d میشه یه جا خوب بهم معرفی کنید
مال کدوم کشور خوبه ؟
پس من الان VPS رو بگیریم میتونیم سایت دانلود فیلم بزنم عزیزان؟ :64:
یه چیز دیگه من الان یه سرور اختصاصی دارم که روش یه اسکریپت بالا اوردم بعد رو این VPS هم میشه اسکریپت بالا آورد؟

abod_black
June 7th, 2012, 21:47
PersianCloud.ir تایید میشن ، بهترین VPS رو دارن با پشتیبانی عالی...

serverstar.ir
June 7th, 2012, 21:58
مال کدوم کشور خوبه ؟
یه چیز دیگه من الان یه سرور اختصاصی دارم که روش یه اسکریپت بالا اوردم بعد رو این VPS هم میشه اسکریپت بالا آورد؟

شما که سرور اختصاصی دارید چرا میخوای سرور مجازی بگیری ؟؟؟
اگر خواستید در خدمتیم اینجا نمیتونیم آفر بدیم اما در صورت تمایل باهامون تماس بگیرید برای مشاوره و باقی موارد

AvalinHost
June 7th, 2012, 22:01
مال کدوم کشور خوبه ؟

در حالت کلی از لحاظ کار کردن با سیستم عامل، سرور مجازی و اختصاصی تفاوتی ندارن.
فرقشون در سخت افزار هست.

pst
June 8th, 2012, 13:29
شما که سرور اختصاصی دارید چرا میخوای سرور مجازی بگیری ؟؟؟
اگر خواستید در خدمتیم اینجا نمیتونیم آفر بدیم اما در صورت تمایل باهامون تماس بگیرید برای مشاوره و باقی موارد
عزیز میگم میخوام سایت دانلود فیلم بزنم با سرعت اینترنت تا فیلم ها رو آپ کنم یک روز کامل وقت می بره
ببخشید یکه سوال vps می تونم یه فیلم رو با سرعت بالا دانلود سپس آپلود کنم ؟
فرق هاست دانلود با vps چیه ؟ کدومشون برای راه اندازی سایت دانلود فیلم بهتره

abod_black
June 8th, 2012, 18:29
عزیز میگم میخوام سایت دانلود فیلم بزنم با سرعت اینترنت تا فیلم ها رو آپ کنم یک روز کامل وقت می بره
ببخشید یکه سوال vps می تونم یه فیلم رو با سرعت بالا دانلود سپس آپلود کنم ؟
فرق هاست دانلود با vps چیه ؟ کدومشون برای راه اندازی سایت دانلود فیلم بهتره

اینطوری که من از حرفهاتون متوجه شدم شما اطلاعات خیلی کمی دارید و فک کنم باید یه خورده تو نت بگردید تا اطلاعات دقیق تری کسب کنید. اگر اینجوری پیش برید 100% به مشکل بر میخورید جز اینکه کسی رو استخدام کنید تا کارهاتون رو انجام بده.
اگر بخوام در این مورد توضیح بدم هم طولانی میشه و هم اینکه شما به صورت کامل متوجه نخواهید شد.

با تشکر