ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترافیک سرور Kimsifi

majam
June 7th, 2012, 15:01
سلام میخوام بدونم ترافیک رو سرور کیمسوفی آنلیمیته یعنی محدودیت تو ارسال و دریافت نداره ؟؟

چطوری میتونم ترافیک مصرفی وی پی اس ها رو ببینم مثلا" تو این ماه چقدر ترنسفر داشتن ؟؟

amirizadi
June 7th, 2012, 20:16
بله آنلیمیت هست
ولی
داخل سایت خودش نوشته که تا چه مقدار روی چه پورتی میتوانید استفاده کنید

majam
June 7th, 2012, 20:26
سلام مرسی

پس آنلیمیت نیست لطفا" لینک صفحه ای که نوشته رو بدید

taghi.karimi
June 7th, 2012, 22:00
سلام مرسی

پس آنلیمیت نیست لطفا" لینک صفحه ای که نوشته رو بدید

در صفحه محصولات پایین صفحه قانون استفاده از پهنایباند توضیح داده شده است.

faranetwork
June 8th, 2012, 08:36
با سلام در صورتی که از فرانسه kimsufi.com خرید بشه نامحدود هست ولی در صورتی که از هر جای دیگه مثل kimsufi.co.uk خریداری بشه محدودیت داره

rezahd
June 8th, 2012, 09:24
سلام سرور کیم سوفی یعنی نرسیدن ای پی برای مدت یک هفته و گندی هارد و با لا رفتن سر صدای مشتری پیشنهاد مدیم اقای حسینی سراغ این سروها نروید یا در صورتی که رفتید 24 ساعت تست بگیرید سرور از لحاظ سخت افزاری چک کنید دچار مشکل نشوید چون سرور های استوک هستند و دست دوم خود ovh بگیرید
خود ovh

faranetwork
June 8th, 2012, 09:30
سلام سرور کیم سوفی یعنی نرسیدن ای پی برای مدت یک هفته و گندی هارد و با لا رفتن سر صدای مشتری پیشنهاد مدیم اقای حسینی سراغ این سروها نروید یا در صورتی که رفتید 24 ساعت تست بگیرید سرور از لحاظ شخت افزاری چک کنید دچار مشکل نشوید چون سرور های استوک هستند و دست دوم خود ovh بگیرید
خود ovh

این نرسیدن آی پی به مدت یک هفته رو مدرک مستند ارائه بدهید!!!

rezahd
June 8th, 2012, 09:31
تلفن بزنید سایتتون باز کنید تا ارئه بدم

faranetwork
June 8th, 2012, 09:32
در مورد استوک بودن هم مدرک معتبر ارائه کنید...چون اصلا خود ovh این سرور ها رو نداره!

rezahd
June 8th, 2012, 09:34
اقای پارسیان یک بزن به من بزنید لطفا استاک هم مدرک ارئه میدم نگران نباشید

rezahd
June 8th, 2012, 09:38
برای ای پی سه بار من درخواست دادم مدت هر کدام برای رسید کمتر از 48 ساعت نشده این جریانش چیه شما دیر به مشتری میدید یا من اشتباه میکنم

faranetwork
June 8th, 2012, 09:49
برای ای پی سه بار من درخواست دادم مدت هر کدام برای رسید کمتر از 48 ساعت نشده این جریانش چیه شما دیر به مشتری میدید یا من اشتباه میکنم

پنل سرور دست شما بوده آی پی ها هم تو پنل این نادانی شما هست که بلد نیستین آی پی بسازین میگین آی پی نیومده..به هر حال هر زمان تاپیک زدین در این مورد فاکتور دیتاسنتر رو میفرستم که ببینید...اول اطلاعات خود را بالا ببرید بعد بیاید نظر بدین...ا

rezahd
June 8th, 2012, 09:52
پنل سرور دست شما بوده آی پی ها هم تو پنل این نادانی شما هست که بلد نیستین آی پی بسازین میگین آی پی نیومده..به هر حال هر زمان تاپیک زدین در این مورد فاکتور دیتاسنتر رو میفرستم که ببینید...اول اطلاعات خود را بالا ببرید بعد بیاید نظر بدین...اینجا هم تاپیک درخواست قیمت هست...نه چه چیزی بهتر چه چیزی بدتر!!!
عزیز من اولین مورد گه ای پی برسه به این صورت ایمل میشهاز دیتا سنتر

rezahd
June 8th, 2012, 10:02
تعداد بلاک های درخواستی ما به شما برای این سرور سه بلاک 8 تایی الان باید چند ای پی موجود باشه اخه 2 بلاک بیشتر نیست تاخییر قبول کنید دیگه

faranetwork
June 8th, 2012, 10:35
تعداد بلاک های درخواستی ما به شما برای این سرور سه بلاک 8 تایی الان باید چند ای پی موجود باشه اخه 2 بلاک بیشتر نیست تاخییر قبول کنید دیگه

همین دیگه شما سواد کافی برای کار با پنل ندارین میاین اینجا یک دیتاسنتر رو خراب میکنین اون بالا نوشته this istill 8 ip شما باید از reservred برین بسازین که بلد نیستین من ساختم براتون برین مک بسازین اگه بلدین...بلد نیستین بگین بسازم..
این هم عکس ایمیل دیتاسنتر که 9 روز پیش آی پی هاتون رو دادن

http://up.vbiran.ir/images/6xz7otzwecllrzr9g083.png

rezahd
June 8th, 2012, 10:37
الان به دست من رسید از دیتا سنتر ایمیل اومد لطفا به کسهای این کاربگویید که خام هستند و باور کنند
Allocation d'un bloc d'IP sur ks312054.kimsufi.com
Hide Details

FROM:

OVH

TO:

Message flagged
Friday, June 8, 2012 10:28 AM
SAS OVH - Hébergement et Solutions Internet - OVH (http://www.ovh.com)
2 rue Kellermann
BP
Roubaix
اقای پارسیان توهین نکنید شما چون ای پی تازه رسیده خواستید کل مدارک همین الان میزارم ای بابا این رسمش نیست به کسی که با شما کار میکنه توهین کنید این انجمن تخصصی نه سر کفوت به مشتری و توهین کردن به مشتری به خاطر اینکه شما ای پی ها رو یا سفارش ندادید یا یادتون رفته تازه اقدام کردید متن کامل ایمیل که الان از دیتا سنتر رسیده رو میخواهی بزارم

Bonjour,

Conformément à votre demande, nous venons d'attribuer un bloc
de 8 adresses IP qui sera routé vi
ffkd hhd \hvsdhk ;g; k;kdn o ,hia ld;k ,fi ;sd il j,idk k;kdn alh ndv
lنمیزارم لطفا کنید یا مک ادرس تغییر ندهید یا اینکه همین که هست من به مشتری اعلام کنم با تشکر

rezahd
June 8th, 2012, 10:43
وقتی مشخصاتی ایمیلی به دست من نرسیده باید چه کار کنم این شما لان اد کردید
این هم مشخصات من یک کم صبور باشید به قول خودتون
Hide Details

FROM:

OVH

TO:

r.koohi@yahoo.com

Message flagged
SAS OVH - http://www.ovh.com
2 rue Kellermann
BP 80157
59100 Roubaix

Bonjour,

faranetwork
June 8th, 2012, 13:07
الان به دست من رسید از دیتا سنتر ایمیل اومد لطفا به کسهای این کاربگویید که خام هستند و باور کنند
Hide Details

FROM:

OVH

TO:

Message flagged
SAS OVH - Hébergement et Solutions Internet - OVH (http://www.ovh.com)
2 rue Kellermann
BP
Roubaix
اقای پارسیان توهین نکنید شما چون ای پی تازه رسیده خواستید کل مدارک همین الان میزارم ای بابا این رسمش نیست به کسی که با شما کار میکنه توهین کنید این انجمن تخصصی نه سر کفوت به مشتری و توهین کردن به مشتری به خاطر اینکه شما ای پی ها رو یا سفارش ندادید یا یادتون رفته تازه اقدام کردید متن کامل ایمیل که الان از دیتا سنتر رسیده رو میخواهی بزارم

Bonjour,

de 8 adresses IP qui sera routé vi
ffkd hhd \hvsdhk ;g; k;kdn o ,hia ld;k ,fi ;sd il j,idk k;kdn alh ndv
lنمیزارم لطفا کنید یا مک ادرس تغییر ندهید یا اینکه همین که هست من به مشتری اعلام کنم با تشکر

میگم شما سواد کافی ندارین گوش نمیدین!!!!
این assign Ip هست برین یاد بگیرین فرقش چیه...شما میتونی آی پی سفارش بدین ولی اصلا 20 روز بعد تو پنل بسازی که از کدوم کشور میخواین!!!! به هر حال از ما بعد به فکر خرید سرور همه سرورهاتون از جای دیگه باشید...نماینده هایی مثل شما بیشتر آبروی دیتاسنتر رو میبرند

danitfk
June 8th, 2012, 13:44
این نرسیدن آی پی به مدت یک هفته رو مدرک مستند ارائه بدهید!!!

آقا دیگه این همه علامت تعجب لازم نیست . دقیقا 7 روز من گیره آی پی بودم ! فقط دفعه اول 2 روز بعد تحویل بهم داد .
هارد هم که یه کپی بکنی سرعت همه میاد پایین . داخل 2 تا سروری که از Kimsufi گرفتیم این مشکل پیش اومده.
ولی باز هر چی باشه سرعت اینترنت دیتاسنتر OVH از خیلی از هم قیمتاش بهتره .
تنها مشکلی که باهاش برخورد می کنیم فقط سرعت پایین هارد و تاخیر در تحویل IP هست . اما مشکل خاص دیگه ای نداره.

scary-x2
June 8th, 2012, 13:54
سلام . منم از کیم سوفی سرور گرفتم رم 24 گیگ . روش 10 تا سرور دادم . اسپید سرور لش شده
یه تاپیک زدم . گفتن مشکل از هارده . بعد الان میگن از پورت هست . کاریش هم نمیشه کرد . حالا قراره ورژن مجازی سازش هم عوض کنیم که شاید درست بشه
ولی بازم فکر نمیکنم درست بشه