ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا راهی هست از درستی فول بکاپ مطمئن بشیم؟

Germanizer
June 7th, 2012, 12:03
سلام
سایتم روی یک هاستینگی قرار داشت که گفتند باید سایتم رو منتقل کنم. بهم یه فول بکاپ دادند که حجمش تقریبا 900 mb بود.
فول بکاپ رو ریختم روی هاست جدید درهاستینگ جدید به پشتیبانی شون گفتم برام ریستور بکنه. الان دیدم گفتن ریستور رو انجام دادن.
در کمال تعجب رفتم می بینم فضای اشغالی سایت 1 mb هم نیست. توی روت سایتم وردپرس نصب داشتم الان کل فایلها و پوشه های توی روت دیگه نیستن و پریدن. فقط پوشه ساب دامین ها هست.
ساب دامین ها هم یکیش فروم بود که ویبولتین نصب بود ، تمام محتوایات این هم حذف شده و ساب دامین کاملا خالیه
فقط توی ساب دامین آپلود سنترم فایلهای عکسها ظاهرا توش هست.

از همه بدتر دیتابیس ها هستن. 3 تا دیتابیس داشتم الان هر سه شون هستن اما حجم هر سه شون رو زده 0 !!!
به مدیریت هاستینگ جدید مشکل رو گفتم گفتند مشکل از بکاپ من هستم.
آیا ممکنه این حرف درست باشه و بکاپی که 900 مگ حجمش بوده الان هیچی توش نباشه ؟
آیا راهی هست من مطمئن بشم بکاپی که بهم دادن سالمه یا نه ؟

sajiran
June 7th, 2012, 12:22
اولین راه اینه که به سرور منتقل بشه و با دستور SSH زیر بررسی بشه که شما به روت دسترسی ندارید (احتمالا)
دومین حالتی که می توانید استفاده کنید خرید یک بک آپ هاست ، هست (البته روی ویندوزسرور) که بتونید فایل رو روی سیستم خودتون باز کنید اگر هم ریموت دسکتاپ بگیرید که سرعت باز کردن فایل بک اپ بالا میره (با winrar) باز می کنید که اگر سالم باشه ارور نمیده

راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه شایذ دوستان بلد باشند

موفق باشید