توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چنتا سوال دارم درمورد خرید سرور
khalilonline
June 6th, 2012, 20:03
با سلام.سوالامو دونه دونه مطرح میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1-برای خرید سرور اختصاصی از هتزنر بهترین کار اینه که خودم بخرم یا اینکه نه دوستان این کارو انجام بدن بهتره؟
2- اگه خودم بخوام از هتزنر یه سرور بخرم در قسمت ثبت نام هویت ایرانی بزنم یا با یه هویت دیگه ثبتنام کنم؟
3- بایکی از دوستان همین انجمن صحبت کردم میگفت که من با هتزنر قرارداد بستم آیا حرف ایشون صحت داره؟
4- وقتی یه سرور تهیه میکنیم از یه دیتا سنتر مثلا هتزنر چه تضمینی وجود داره که این سرور رو بلوک نمیکنن؟وهمیشه این سرور برای من میمونه؟
5- یه سوال دیگه هم داشتم اینه که چطور میتونم سیستم بکاپ گیری رو روی یک دیتاسنتر دیگه تنظیم کنیم؟آیا امکان همچین کاری وجود داره؟
ممنون میشم از لطف کسانی که راهنمایی میکنن:x
Metalik
June 6th, 2012, 20:16
1. معلومه خودتون اگه بتونید
2. بهتره با هویت ایرانی نباشه ولی با ایرانی مشکل ندارند (الان ممکنه در آینده مشکل دار بشن)
3.
4. تضمینی وجود نداره، قوانین رو باید به طور کامل رعایت کنید اگه نشه اونا هم سرور را به راحتی بلوک می کنند.
5. بله امکانش هست و نحوه تنظیمش بستگی به کنترل پنل و سیستم عامل داره.
vahab00
June 6th, 2012, 20:18
با سلام و عرض ادب خدمت شما
1.اگه این امکان رو دارید که خودتون پول رو واریز کنید خودتون بخرید دیگه هزینه کارمزد و... نداره
2.هتزنر مشکلی با کاربران ایرانی نداره
اما بهتره برای امنیت بیشتر مشخصات فردی خارج از ایران رو بدید (برای محکم کاری)
3.در این مورد نظری ندارم . شاید آره شاید نه
4.معمولا باید خودتون بک آپ بگیرید . دیتا سنتر نمیاد که الکی سرور رو بلوک کنه . اگه قوانین رو رعایت کنه و... هیچ مشکلی پیش نمیاد
دیتا سنتر نیز قوانین دارد جهت بک آپ گیری تضمین سرور و پایداری آن
5.بنا به سیستمی که بر روی سرور نصب میکنید میتونید سیستم بک اپ گیری رو فعال کنید
زنده باشید و پاینده
یا حق
AvalinHost
June 6th, 2012, 20:31
1- اگر کردیت کارت با نام دارید خودتون خرید کند.
2- فعلا با ایرانی ها مشکلی ندارن، البته وضعیت سیاسی کشور ما اصلا مشخص نیست که بعدها چه اتفاقی پیش میاد.
3- خیر، هتزنر نماینده ای نداره.
4- اگر قوانینشون رو رعایت کنید هیچ وقت سرورتون بلاک نمیشه.
5- بستگی به سیستم عامل و کنترل پنی داره که شما استفاده می کنید.
khalilonline
June 6th, 2012, 20:36
با سلام و عرض ادب خدمت شما
1.اگه این امکان رو دارید که خودتون پول رو واریز کنید خودتون بخرید دیگه هزینه کارمزد و... نداره
2.هتزنر مشکلی با کاربران ایرانی نداره
اما بهتره برای امنیت بیشتر مشخصات فردی خارج از ایران رو بدید (برای محکم کاری)
3.در این مورد نظری ندارم . شاید آره شاید نه
4.معمولا باید خودتون بک آپ بگیرید . دیتا سنتر نمیاد که الکی سرور رو بلوک کنه . اگه قوانین رو رعایت کنه و... هیچ مشکلی پیش نمیاد
دیتا سنتر نیز قوانین دارد جهت بک آپ گیری تضمین سرور و پایداری آن
5.بنا به سیستمی که بر روی سرور نصب میکنید میتونید سیستم بک اپ گیری رو فعال کنید
زنده باشید و پاینده
یا حق
از شما و دوست عزیزم متالیک بابت راهنمایی ممنونم.
یعنی خودم برم توی سایت هتزنر و به اسم یه فرد خارج از کشور اقدام به ثبت نام کنم.؟این اسم وجود نداشته باشه و همینطوری الکی بنوسم اشکال نداره؟
برای خرید هم باید با واسطه خرید کنم کسی رو مطمئن سراغ دارید؟
AvalinHost
June 6th, 2012, 20:46
تا زمانی که کارت اعتباریتون تایید نشه اکانتتون فعال نمیشه.
vahab00
June 6th, 2012, 21:01
از شما و دوست عزیزم متالیک بابت راهنمایی ممنونم.
یعنی خودم برم توی سایت هتزنر و به اسم یه فرد خارج از کشور اقدام به ثبت نام کنم.؟این اسم وجود نداشته باشه و همینطوری الکی بنوسم اشکال نداره؟
تو یاهو هم عرض کردم
اگه خودتون کارت دارید خودتون بگیرید
مشخصات فردی بدون حضور خارجی رو ندید و اگه کسی رو ندارید مشخصات یکی از بچه های همین انجمن ک خارج از ایرانن رو بدید :دی
در این باره و سایر مسائل تو یاهو خدمتتون گفتم
افراد زیادی تو همین انجمن هستند ک خیلی سابقه خوبی هم دارند و با اطمینان میتونید باهاشون کار کنید
زنده باشید و پاینده
یا حق