ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف دامین ir

【★ tv_kade ★】
June 6th, 2012, 17:54
دوستان چجوری باید از شر دامین .ir که براش تعهد دادیم خلاص شد.میخوام کلا حذف بشه یعنی ازاد شه و من تعهدی نسبت بهش نداشته باشم.میشود ایا؟ وایا باید مدارک براشون بفرستیم تا حذفش کنن یا نه؟ اگر کسی امتحان کرده و میدونه بگه!

hasun
June 6th, 2012, 18:20
میتونی به شخص دیگری واگذار "منتقل" کنی و یا اینکه صبر کنی که تاریخش تموم بشه .

【★ tv_kade ★】
June 6th, 2012, 18:23
نه میخوام واگذار کنم نه میخوام صبر کنم تا خودش تموم شه :-?

mibfa
June 6th, 2012, 18:23
میتونم براتون درخواست حذف دامنه را بدهم و شما مدارک لازم برای تائید حذف دامنه را ارسال کنید

هزینه این کار 3000 تومان است

emad.h
June 6th, 2012, 18:25
ميتوني منتظر حكم اعدام يا ... بشيني ! :67:

نترس بابا ! تعهد دادي كه دادي ! اگه كسي دامين رو خواست منقلش كن بهش . كسي هم نخواست كاري باهاش نكن تا منقضي بشه !

من تا حالا بيش از 50- تا تعهد فرستادم

در كل ايرنيك بيشتر شهر ها و سايت هاي خبري بيشتر گير ميده ! شهر ها همه اصلا به افراد معمولي نميده !

ولي اگر هر جمله ، كلمه يا چيزي قبل و بعدش (news) باشه تعند ميگيره !

حق هم داره ! خدا داده (تنها خبرگزاري فلان منطقه) !

【★ tv_kade ★】
June 6th, 2012, 18:38
میتونم براتون درخواست حذف دامنه را بدهم و شما مدارک لازم برای تائید حذف دامنه را ارسال کنید

هزینه این کار 3000 تومان است

عزیز مدارک چیاست و ایا بایگانی میشه این مدارک؟ بعد از حذف دامین سریع ازاد میشه برا ثبت؟ این هزینه مربوط به نیک میشه یا مربوط به شماست و شما چجوری دامینی که کارگذارش شما نیستید رو درخواست حذف میدین؟

ميتوني منتظر حكم اعدام يا ... بشيني ! :67:

نترس بابا ! تعهد دادي كه دادي ! اگه كسي دامين رو خواست منقلش كن بهش . كسي هم نخواست كاري باهاش نكن تا منقضي بشه !

من تا حالا بيش از 50- تا تعهد فرستادم

در كل ايرنيك بيشتر شهر ها و سايت هاي خبري بيشتر گير ميده ! شهر ها همه اصلا به افراد معمولي نميده !

ولي اگر هر جمله ، كلمه يا چيزي قبل و بعدش (news) باشه تعند ميگيره !

حق هم داره ! خدا داده (تنها خبرگزاري فلان منطقه) !

خلاصه باید موارد امنیتی رو رعایت کرد :67:

1eng.ir
June 6th, 2012, 18:48
عزیز مدارک چیاست و ایا بایگانی میشه این مدارک؟ بعد از حذف دامین سریع ازاد میشه برا ثبت؟ این هزینه مربوط به نیک میشه یا مربوط به شماست و شما چجوری دامینی که کارگذارش شما نیستید رو درخواست حذف میدین؟

مدرک » درخواستی مبنی بر حذف دامین + امضا و اسکن شناسنامه یا کارت ملی
بایگانی میشه، تو ایرنیک ...
بعد از حذف، به صورت دستی برای ثبت مجدد آزاد میشه. (اتوماتیک نیست)
هزینه مربوط به ایرنیک میشه. یعنی برای حذف دامین نیازه که نیم یونیت پرداخت بشه. یا باید از طریق خود ایرنیک اقدام کنید که میشه 3600 تومان یا از طریق نماینده.

جناب عبادی هم از نمایندگیان ایرنیک هستند.

کامل گرفتی؟ :d

【★ tv_kade ★】
June 6th, 2012, 19:02
مدرک » درخواستی مبنی بر حذف دامین + امضا و اسکن شناسنامه یا کارت ملی
بایگانی میشه، تو ایرنیک ...
بعد از حذف، به صورت دستی برای ثبت مجدد آزاد میشه. (اتوماتیک نیست)
هزینه مربوط به ایرنیک میشه. یعنی برای حذف دامین نیازه که نیم یونیت پرداخت بشه. یا باید از طریق خود ایرنیک اقدام کنید که میشه 3600 تومان یا از طریق نماینده.

جناب عبادی هم از نمایندگیان ایرنیک هستند.

کامل گرفتی؟ :d

بایگانی میکنن که بعدا چکار کنن؟ بیان سراغمون :d این دامینه پسوند دیگش مشکل منکراتی داره میترسم موشکل ساز شه. :109: کسی میدونه این اطلاعات رو چکار میکنن؟

hasun
June 6th, 2012, 20:35
بایگانی میکنن که بعدا چکار کنن؟ بیان سراغمون :d این دامینه پسوند دیگش مشکل منکراتی داره میترسم موشکل ساز شه. :109: کسی میدونه این اطلاعات رو چکار میکنن؟

خود نیک با مدارک کاری نمیکنه . در صورت درخواست مراجع قضایی اطلاعات شما رو میدن به مراجع قضایی .

1eng.ir
June 6th, 2012, 23:47
از من میشنوی، نترس ;)
از این دامینای منکراتی 3 4 تا دارم :d
دامین کپی س.ک.س.ی رو میگی دیگه؟
دامینت چیه حالا؟